FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja samo mislim da ste pretjerali, a ima ko da kritikuje i ispravlja greške kod igrača.jordan 23 je napisao/la:jel tebi bitnije da si objektivan ili u zabludi zbog ljubavi.ne kontam vas covjek ima svoje misljenje.realnost je temelj za ispravno misljenje.sto vas boli,kada ljudi pohvale ili kritikuju igrace shodno svojim zaslugama.ako je dobar pohvalit cu ga,ako je los to cu opet reci.puno bolnije se dozivljavaju porazi upravo u ovim situacijama kao sto ti kazes kada si zaljubljen u svoj klub.pa ta euforija je najgora,i onda vas jedan hapoel ne opameti,nego nastavite zaljubljeno posmatrati.ko kaze da vi vise volite zelju reecimo od ovih par ljudi koji kritikuju.da me ne shvate neki pogresno volit zelju je nesto posebno,ali pricati o igri ,pristupu i svemu ostalom,to nema veze sa ljubavi.kada vec pominjes ljubav prema zelji,to bi onda igraci prvi trebali da pokazu,a bogami malo je takvih.mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam čemu vodi ovo insistiranje da su nam igrači loši,kukavice zato što su izgubili utakmicu.Mogu i oni imati loš dan, još ako je bilo ovoliko grubosti, bolje da su oni svi došli zdravi nego da su sto bodova uzeli.Molim Željovca kad bude online da mi objasni koji je njegov cilj.Da nam ogadi Želju? Da nas spusti na zemlju?Da nas natjera da budemo objektivni? Pa, prijatelju,jesi li ikad bio zaljubljen? Objektivnost u tom slučaju otpada.Meni se čini da si cinik od kad si se rodio, bez uvrede.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Dobro može i tako...mi cemo furati neke više nivoe,a pecinski ljudi ce nas redovno udarati po ušima i uzimati nam bodove u Travniku svaki put...samo nemojte kukati kad se zijani, poslije yebanja nema kajanja ,stara poslovica.mamaSmurf je napisao/la:Bravo,drop, svaka čast. Spustićemo se na njihov nivo.Pretpostavljam da gledaš utakmice evropskih liga, pa te molim reci jesi li ikad vidio takvo ponašanje igrača na terenu.Ja sam starinskog kova i volim da mislim da naš Željo ide korak dalje od ostalih, a ne da se spušta na nivo pećinskih ljudi.
Možemo i tako,nije problem.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ja se nadam da ćemo tako,stid bi me bilo da je drugačije.drop je napisao/la:Dobro može i tako...mi cemo furati neke više nivoe,a pecinski ljudi ce nas redovno udarati po ušima i uzimati nam bodove u Travniku svaki put...samo nemojte kukati kad se zijani, poslije yebanja nema kajanja ,stara poslovica.mamaSmurf je napisao/la:Bravo,drop, svaka čast. Spustićemo se na njihov nivo.Pretpostavljam da gledaš utakmice evropskih liga, pa te molim reci jesi li ikad vidio takvo ponašanje igrača na terenu.Ja sam starinskog kova i volim da mislim da naš Željo ide korak dalje od ostalih, a ne da se spušta na nivo pećinskih ljudi.
Možemo i tako,nije problem.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ispostavit ce se na kraju da je Zeljo jedina ekipa koja je uzela bodove sa najtezeg GOSTOVANJA na Kosevu kod OLIMPIKA! Ubjedjen sam da ce sa nama voditi mrtvu borbu za vrh... Sto jeste, jeste imaju perverznu ekipu, za najvise domete hahaha
Ja samo mislim da ste pretjerali, a ima ko da kritikuje i ispravlja greške kod igrača.[/quotmamaSmurf je napisao/la:jordan 23 je napisao/la:jel tebi bitnije da si objektivan ili u zabludi zbog ljubavi.ne kontam vas covjek ima svoje misljenje.realnost je temelj za ispravno misljenje.sto vas boli,kada ljudi pohvale ili kritikuju igrace shodno svojim zaslugama.ako je dobar pohvalit cu ga,ako je los to cu opet reci.puno bolnije se dozivljavaju porazi upravo u ovim situacijama kao sto ti kazes kada si zaljubljen u svoj klub.pa ta euforija je najgora,i onda vas jedan hapoel ne opameti,nego nastavite zaljubljeno posmatrati.ko kaze da vi vise volite zelju reecimo od ovih par ljudi koji kritikuju.da me ne shvate neki pogresno volit zelju je nesto posebno,ali pricati o igri ,pristupu i svemu ostalom,to nema veze sa ljubavi.kada vec pominjes ljubav prema zelji,to bi onda igraci prvi trebali da pokazu,a bogami malo je takvih.mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam čemu vodi ovo insistiranje da su nam igrači loši,kukavice zato što su izgubili utakmicu.Mogu i oni imati loš dan, još ako je bilo ovoliko grubosti, bolje da su oni svi došli zdravi nego da su sto bodova uzeli.Molim Željovca kad bude online da mi objasni koji je njegov cilj.Da nam ogadi Želju? Da nas spusti na zemlju?Da nas natjera da budemo objektivni? Pa, prijatelju,jesi li ikad bio zaljubljen? Objektivnost u tom slučaju otpada.Meni se čini da si cinik od kad si se rodio, bez uvrede.
dobro to je vise plod rasprava sa ljudima koji nastoje da prikazu nas kao ljude koji pametuju.i njihovi argumenti su ma daj pusti to zeljo je nabolji.onda nam ne treba forum.a slazem se da ima ko da ispravlja,amar je kralj.
VOLIM TE ŽELJO
- bistrikboy
- Kontakt:
AMAR AMAR OSIM OSIM
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da, ja sam manji navijac od tebe samo zato što napišem ponedak ono što mislim.droba je napisao/la:Halo ba stA PAMETUJETE TOLIKO IZGUBILI PA STA, A TI DROP LEGENDO IMAJ SVOJE svoje misljenje, niko ti nebrani ali ga trebas zadrzati za sebe a ne drugim pametovati i ako su ti zeljini igraci pichke i ako su baletani ti fino nemoj ici na tekme nego kuci gledaj englesku ligi. Jer niko na utakmicu netreba da ide ko i u dobru i u zlu nevoli svoj klub istom mjerom! Ne mogu da vjerujem sve neki navijaci a jedva cekaju neki kiks da seru po instituciji!!!!!!!!!!PoZZZZZZZZZZZZz
Odsad necu nikad više otici gledat Želju jer si mi to ti sugerisao preko foruma, odlican savjet od tebe
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ja ne znam što se za lošu igru kaže da je ženskasta, da su igrači pi.ke i tako sve u tom smislu.90% vas voli obje ove stvari, pa padate u kontradikciju. Ispada da tepate

nema lige gdje ti neće vratiti ako se namjerno udaraš.
Možda je to onih 10%mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam što se za lošu igru kaže da je ženskasta, da su igrači pi.ke i tako sve u tom smislu.90% vas voli obje ove stvari, pa padate u kontradikciju. Ispada da tepate![]()
![]()
![]()
droba, IMAJ SVOJE svoje misljenje, niko ti nebrani ali ga trebas zadrzati za sebe
Ne smiješ na ovom forumu ni da misliš
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 15 avg 2010, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kao što rekoh, cinikŽeljovac je napisao/la:Možda je to onih 10%mamaSmurf je napisao/la:Ja ne znam što se za lošu igru kaže da je ženskasta, da su igrači pi.ke i tako sve u tom smislu.90% vas voli obje ove stvari, pa padate u kontradikciju. Ispada da tepate![]()
![]()
![]()
droba, IMAJ SVOJE svoje misljenje, niko ti nebrani ali ga trebas zadrzati za sebe![]()
Ne smiješ na ovom forumu ni da mislišZapravo, smiješ, ali samo ako si zaljubljen.
Uh uvrede. Nema treće? Zaljubljen ili cinik?mamaSmurf je napisao/la:Kao što rekoh, cinik
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Navijač je navijač baš zbog toga što nije nikad do kraja objektivan kad je njegov tim u pitanju.U tome je čar, zbog toga se onako navija na tribini.To ne znači da ne vidiš mane,to znači da ih opraštaš i podržavaš tim.Ali ti si,očito,iznad toga, iznad neobjektivne rulje
Neizostavno i neophodno je da se navijači aktivnije uključe u nametnutu neravnopravnu borbu protiv "domaćinskih" suđenja. U ligi kakva je naša, izgleda samo jedan, oprobani, način pomaže. Kako je na ovom forumu zabranjeno, sa čim se u potpunosti slažem, promovisanje nasilja i sl. ostaje nam da navijačku taktiku za Tuzlu spremimo, sa posebnim osvrtom na arbitre, delegata itd. Ko onemogućava sportsko nadigravanje i regularnu utakmicu mora da snosi sankcije. Ostalo je na Osimu i igračima.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Što misliš da mi je cilj da te uvrijedim?Samo ne mogu da shvatim odakle ti snaga da svemu kontriraš.Željovac je napisao/la:Uh uvrede. Nema treće? Zaljubljen ili cinik?mamaSmurf je napisao/la:Kao što rekoh, cinik
- Urban Batalion
- Kontakt:
edit moderacija:Prestani trollovati teme,hvala!mamaSmurf je napisao/la:drop je napisao/la:mamaSmurf je napisao/la:Bravo,drop, svaka čast. Spustićemo se na njihov nivo.Pretpostavljam da gledaš utakmice evropskih liga, pa te molim reci jesi li ikad vidio takvo ponašanje igrača na terenu.Ja sam starinskog kova i volim da mislim da naš Željo ide korak dalje od ostalih, a ne da se spušta na nivo pećinskih ljudi.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Ovo ne treba zaboraviti !!! Kad budu dolazili na Grbavicu i navijači i igrači i skupljači lopte i svi akteri trebaju im uzvratiti "gostoprimstvo" istom mjerom. Svako treba krenuti sam od sebe, i učiniti sve što je u njegovoj moći da se osjećaju "ugodno", jer ovo je neizdrživo iz godine u godinu sve gore i gore. Dok im se jednom ne stane u kraj i da do znanja da i neko od njih može izgubiti glavu na terenu neće stati. To je sve što mogu napisati o mesarima, divljacima, šumljacima iz grada Travnika... Našim igračima nemam šta zamjeriti...
EDIT
Evo pročitah ovih zadnji 10-15 stranica i vidim da se okotilo nekoliko novih pacijenata tipa Urban Batalion, Aziz. Dobrodošli !
EDIT
Evo pročitah ovih zadnji 10-15 stranica i vidim da se okotilo nekoliko novih pacijenata tipa Urban Batalion, Aziz. Dobrodošli !
Evo prica se sad o Tuzli - naredno gostovanje, te ovo te ono, strašni mesari koji jedu živu djecu na Tušnju bla bla bla.
Prošle godine su nas pobjedili bez ikakve grube igre, zabili nam gol odmah na pocetku u 4 minuti (nešto slicno kao i Travnik neki juce) i na kraju je sam Osim rekao: Sasvim zaslužena pobjeda domacina, bili su bolji i prisebniji kad realizacije,suđenje OK i cestitke domacinu i to je to, idemo dalje....dakle,ni govora o nekoj mesarskoj igri nije bilo.
Prošle godine su nas pobjedili bez ikakve grube igre, zabili nam gol odmah na pocetku u 4 minuti (nešto slicno kao i Travnik neki juce) i na kraju je sam Osim rekao: Sasvim zaslužena pobjeda domacina, bili su bolji i prisebniji kad realizacije,suđenje OK i cestitke domacinu i to je to, idemo dalje....dakle,ni govora o nekoj mesarskoj igri nije bilo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Jest kad sudija Zovko prvi zuti da u 10-toj i podjeli jos 6-7.drop je napisao/la:Evo prica se sad o Tuzli - naredno gostovanje, te ovo te ono, strašni mesari koji jedu živu djecu na Tušnju bla bla bla.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: berjan, Plavamamba i 18 gostiju.