Dje si legendo **** te pataklegenda reala je napisao/la:Dječice jeste budni,šta ovo ovaj čoban priča jel stigao u BG i šta no sinoć bi
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Uh jesam se ubio, ne moram iftariti do prekosutra.. 
Inace, evo jedno pitanjce za laku noc, koja je pustinja najveca na svijetu?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Stig'o coban davno,vidis da je potpis promenjen znas odma' da sam ovamo,mada imam neke planove od jutros da se posle revansa vratim tamo na nekih 7 dana,a sinoc jbg trenutak nepaznje,moramo i mi nekad losu utakmicu odigrati.legenda reala je napisao/la:Dječice jeste budni,šta ovo ovaj čoban priča jel stigao u BG i šta no sinoć bi
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Megamon
- Kontakt:
djesi Sarajlijice pozdravi mi legendu preko qurca..Sarajlijc@ je napisao/la:Dje si legendo **** te pataklegenda reala je napisao/la:Dječice jeste budni,šta ovo ovaj čoban priča jel stigao u BG i šta no sinoć bi
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Tanzlane jel se Belmin javio jbm li mu BHTtanzla je napisao/la:Uh jesam se ubio, ne moram iftariti do prekosutra..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Haha nije se javio.. Ni tebi?legenda reala je napisao/la:Đesi Tanzlane jel se Belmin javio jbm li mu BHTtanzla je napisao/la:Uh jesam se ubio, ne moram iftariti do prekosutra..
Inace, evo jedno pitanjce za laku noc, koja je pustinja najveca na svijetu?![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nabijem te na tuki 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
E jbg, ti gori od Milice...tanzla je napisao/la:Uh jesam se ubio, ne moram iftariti do prekosutra..
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
E milo mi je što si stigao ,ma kokad ste antitalenti jedva sedam golova zabijete jbtDevil je napisao/la:Stig'o coban davno,vidis da je potpis promenjen znas odma' da sam ovamo,mada imam neke planove od jutros da se posle revansa vratim tamo na nekih 7 dana,a sinoc jbg trenutak nepaznje,moramo i mi nekad losu utakmicu odigrati.legenda reala je napisao/la:Dječice jeste budni,šta ovo ovaj čoban priča jel stigao u BG i šta no sinoć bi
![]()
Iz koje je pjesme taj potpis ,ta mi nepoznata ,ipak je moja omiljena ona
Čuvaj mi ljubav BG tako ti najlepše ulice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nego, legendo, ima l' kod tebe sta dobro za pojest na sehuru?

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Od one pesme nema dalje,ali ono je samo za daljinu.legenda reala je napisao/la:E milo mi je što si stigao ,ma kokad ste antitalenti jedva sedam golova zabijete jbtDevil je napisao/la:Stig'o coban davno,vidis da je potpis promenjen znas odma' da sam ovamo,mada imam neke planove od jutros da se posle revansa vratim tamo na nekih 7 dana,a sinoc jbg trenutak nepaznje,moramo i mi nekad losu utakmicu odigrati.legenda reala je napisao/la:Dječice jeste budni,šta ovo ovaj čoban priča jel stigao u BG i šta no sinoć bi
![]()
![]()
![]()
Iz koje je pjesme taj potpis ,ta mi nepoznata ,ipak je moja omiljena ona
Čuvaj mi ljubav BG tako ti najlepše ulice
Ovo ti je od Beogradskog sindikata-Balada Disidenta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jok ba ,ma onaj Ćema papaktanzla je napisao/la:Haha nije se javio.. Ni tebi?legenda reala je napisao/la:Đesi Tanzlane jel se Belmin javio jbm li mu BHTtanzla je napisao/la:Uh jesam se ubio, ne moram iftariti do prekosutra..
Inace, evo jedno pitanjce za laku noc, koja je pustinja najveca na svijetu?![]()
A jesam ti dobar nik napravio Tanzlan slično Tarzan
Odo nena da pitam tamo na temi s kim igramo pripremne i hoće li biti prenosa
Jos samo da mi nadjes Jane.
Mojne ga samo za prenos pitati, bas mu je kratak fitilj ovih dana.
Niko ne zna koja je pustinja najveca na svijetu!? Odgovor je - Antartika.
Over and out.
Mojne ga samo za prenos pitati, bas mu je kratak fitilj ovih dana.
Over and out.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Subota dan za metak !

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- neutralan__
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Jos samo da mi nadjes Jane.![]()
Mojne ga samo za prenos pitati, bas mu je kratak fitilj ovih dana.![]()
Over and out.
Je li vas dosta? Kako da se ne iznerviram na ovim finim danima, glupani oglobili klub. Obraza nemaju, a onda stalno neko dolazi i raspituje kad je prenos, sta je to, zasto se to igra. Ko finansira, zasto se zove Adecco pokal.Odo nena da pitam tamo na temi s kim igramo pripremne i hoće li biti prenosa![]()
![]()
izgubio je živce u zadnje vrijeme
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Tanzlane naći ću nije problemneno#4 je napisao/la:tanzla je napisao/la:Jos samo da mi nadjes Jane.![]()
Mojne ga samo za prenos pitati, bas mu je kratak fitilj ovih dana.![]()
Over and out.Je li vas dosta? Kako da se ne iznerviram na ovim finim danima, glupani oglobili klub. Obraza nemaju, a onda stalno neko dolazi i raspituje kad je prenos, sta je to, zasto se to igra. Ko finansira, zasto se zove Adecco pokal.Odo nena da pitam tamo na temi s kim igramo pripremne i hoće li biti prenosa![]()
![]()
izgubio je živce u zadnje vrijeme
neno pa mi se šalimo s tobom ,nemoj šta zamjeriti ,a od gladi se ti nerviraš
jesi ikad napiso post na chatu ojjjj i nena sam doveo na pdf diskusije
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 06 avg 2011, 02:50, ukupno mijenjano 1 put.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ste mi braćo forumaši
legenda opet doš'o šuplju prosipat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro smo ,a mali haj ne jedi ghovnaLBJ MVP je napisao/la:
a sad odo jesti i spavati pozzdrav
Baš mi je drago zbog tebelegenda reala je napisao/la:Dobro smo ,a mali haj ne jedi ghovnaLBJ MVP je napisao/la:
legenda opet doš'o šuplju prosipat![]()
a sad odo jesti i spavati pozzdrav
Neću jest **** već piletinu ne brini se
I to upravo sada,ali ja ću se vratiti braćo forumaši
Furam ovo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.