Chelsea, cestitam!Viper je napisao/la:Zna se ko je prvi na tabeli i ko je trenutni prvak Europe

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Chelsea, cestitam!Viper je napisao/la:Zna se ko je prvi na tabeli i ko je trenutni prvak Europe
možda i jest problem u tome što samo virtualno karašPr123 je napisao/la:Matere vam se nakaram. Cigani jedni
To ti i ostaje da se tjesis sa timViper je napisao/la:Zna se ko je prvi na tabeli i ko je trenutni prvak Europe
A i vi ste inace odlicni u LS zadnjih godina, ispadate samo od velikih klubova poput Basela...EmirSioux89 je napisao/la:To ti i ostaje da se tjesis sa timViper je napisao/la:Zna se ko je prvi na tabeli i ko je trenutni prvak Europe![]()
U LS ste prejaki sa ona 4 boda
A onda i u EL od AjaxaKeenan.- je napisao/la:A i vi ste inace odlicni u LS zadnjih godina, ispadate samo od velikih klubova poput Basela...EmirSioux89 je napisao/la:To ti i ostaje da se tjesis sa timViper je napisao/la:Zna se ko je prvi na tabeli i ko je trenutni prvak Europe![]()
U LS ste prejaki sa ona 4 boda
Kakvog Ajaxa sinko ? Koliko se ja sjećam mi smo prošli AjaxViper je napisao/la: A i vi ste inace odlicni u LS zadnjih godina, ispadate samo od velikih klubova poput Basela...
A onda i u EL od Ajaxa![]()
![]()
Ma znam,navikli se ljudi,kad vec imaju pomoc,zasto plakati kad se mozete smijati i radovatiRooney88 je napisao/la:@Coutinho vjeruj da je nama i vise nego dobro.![]()
Ispravka, od Bilbaa. Ma nije **** neg se pas posroNarin je napisao/la:Mi ispali od Ajaxa u EL?
Ispeci pa reci.
Viper je napisao/la: A i vi ste inace odlicni u LS zadnjih godina, ispadate samo od velikih klubova poput Basela...
Sve si pametno rekao.Cautinho je napisao/la:Ma znam,navikli se ljudi,kad vec imaju pomoc,zasto plakati kad se mozete smijati i radovatiRooney88 je napisao/la:@Coutinho vjeruj da je nama i vise nego dobro.![]()
braco je napisao/la:Chicharito: "Nije nas briga, osvojili smo tri boda."
next stop Arsenal.
Uživaš,jel?Rooney88 je napisao/la:Sve si pametno rekao.Cautinho je napisao/la:Ma znam,navikli se ljudi,kad vec imaju pomoc,zasto plakati kad se mozete smijati i radovatiRooney88 je napisao/la:@Coutinho vjeruj da je nama i vise nego dobro.![]()
Koji jadnik, mislim da bi najbolje bilo da moderatori zaključaju threadove naredna 2 dana da se strasti koliko-toliko smire.Viper je napisao/la:Ispravka, od Bilbaa. Ma nije **** neg se pas posroNarin je napisao/la:Mi ispali od Ajaxa u EL?
Ispeci pa reci.
Drug smiri se, nisu vrijedni bana, ajmo mi na temu prvaka EuropeKeenan.- je napisao/la:Mi barem osvojimo nešto bez pomoći sudija, idiote maliEmirSioux89 je napisao/la:Keenan.- je napisao/la: A i vi ste inace odlicni u LS zadnjih godina, ispadate samo od velikih klubova poput Basela...
Koliko imate titula LS? Koliko ima i Crvena Zvezda![]()
![]()
![]()
![]()
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.