Mrtvi Inter ti zabije 7 komada. Koga to imaš u odbrani. Iniga spremnog za penziju. Cubarsija sve sklonijeg kiksevima. Odličnog ali staklenog Christensena. Beton Kundea koji još nije shvatio da je postao desni bek. Erica Garciu koji je sve samo ne stoper. Arauha sa niskim iq. Protiv Intera svaki korner ti je bila šansa da primiš go. Ima i do taktike ali i do igrača.Romariooo je napisao/la: ↑01 jul 2025, 00:45Mukebir je napisao/la: ↑29 jun 2025, 22:57Deco je trebao biti bivši već nakon slučaja Vitora Roquea. Registracija zvučnijih pojacanja ce ko da gledam biti moguća samo oslobadjanjem Ter Stegenove plate. I eto nam sapunice do kraja augusta i natezanja s njim. Samo pitanje je koliko ce Vilijams biti spreman čekati Barsu.
Spominje se potreba za centarforom. Radije bih doveo igraca na drugoj poziciji. Ferran i Lewa su sasvim dovoljni uz Yamala, Rafinju, Olma i nadam se Nicu. To je potencijalnih 6 napadački orijentiranih igraca. Odbrana i zadnji vezni, sta znam. Za Bernala se nista ne moze prognozirati. Ionako je broj utakmica iz prošle sezone mal uzorak na osnovu kojeg bi se moglo nešto zaključiti.
Stoper i desni bek bi morali biti prioritetni.
Ja ne znam kakva ti je to logika da nam je prioritet stoper a ne napadac centafor klasicni
Klasicnog centafora imamo samo jednog, levu koji je oslabio totalno i sad ce mi 40 banki
A stopera imamo petoricu
Slažem se da treba jedan napadač jer vidi se da Lewa vise ne moze ko ranije. Dovoljan je i dalje za osvajanje primere. Koga onda dovesti? Alvareza, Halanda, onog iz Sportinga? Moj izbor bi bio Girasi iz Dortmunda.