FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nemojte postavljati slike gdje se vide lica od ljudi ajde ove iz daljine ali ove 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Pa nisu banditiGorki je napisao/la:Nemojte postavljati slike gdje se vide lica od ljudi ajde ove iz daljine ali ove

Kulturna je to raja
dobro drug,nisu ni mogli imat neko navijanje kad su na istu tribinu stavili Fukare i ovu "običnu publiku"..Vidiš koji su djedovi na slikama..baltazar1 je napisao/la:ja lično Siouxe nikako ne gotivim jer svaki put naprave problem i sranje u Gračanici i tako je već godinama, sa druge strane Slobodu gotivim, sa Fukarama sam navijao i sa te strane mogu reći, ako hoćeš i tako, ako je ono danas bilo navijanje i bodrenje kluba, onda sam ili ja ili neke druge stvari u qrc
pa minut prije gola ljudi vas prozivaju jer se niste čuli 10-ak minuta, i to navijanje jel?

OFK Gradina Srebrenik
Brcko87 je napisao/la: dobro drug,nisu ni mogli imat neko navijanje kad su na istu tribinu stavili Fukare i ovu "običnu publiku"..Vidiš koji su djedovi na slikama..
old skul!
ma covjek na covjeku bio, dosta ljudi nije navijalo
potrpali nas u djunglu i uzeli 5 KM hvala Bogu vise s njima necemo igrati :ugeek: neki morali iza tribine ici ma katastrofa
dobili su porciju u po svog gradica i onaj trenutak kad smo im utrpali gol nikad necu zaboraviti
neprocjenjivo 

Sloboda Tuzla
Uzmi malo u obzir da nismo imali bubanj,a ni megafona,valja povest onu masu bez icegbaltazar1 je napisao/la:ja lično Siouxe nikako ne gotivim jer svaki put naprave problem i sranje u Gračanici i tako je već godinama, sa druge strane Slobodu gotivim, sa Fukarama sam navijao i sa te strane mogu reći, ako hoćeš i tako, ako je ono danas bilo navijanje i bodrenje kluba, onda sam ili ja ili neke druge stvari u qrc
pa minut prije gola ljudi vas prozivaju jer se niste čuli 10-ak minuta, i to navijanje jel?

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
- Kontakt:
Bogami ja ne zna na kojoj si ti bio utakmici ,Krpic je najjaci igrac na terenu bio uz Redzepija.baltazar1 je napisao/la:prvo da čestitam na pobjedi, bio sam na tekmi
Sloboda me iznenadila sa jako slabom igrom, stoji to da je Radnički na domaćem terenu bio zatvoren ko školjka ali ipak, očekivao sam puno više od Slobode
Krpić se nije sastao sa loptom a još kad sam u vezi vidio Omića i Jahića, sve mi je bilo jasno
ipak, Siouxi su vas razvalili navijanjem a ja sam cijelu tekmu čekao pravi odgovor od strane Fukara, koji ipak ne dođe
aferim IGRAČINE
Oma odlican.
Mora da si bio sa Siouxima pa nisi cuo nase navijace,ali to je vec do akustike jer uho cuje sto mu je blize.
Inace Sloboda jaca i mocnija za klasu vjeruj.
Zadnja izmjena: HerLutwoII, dana/u 23 mar 2014, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne lupaj sviju ti....kakvo crno navijanje kad su ljude ko stoku nabili u onaj box i kod onih lipa,jbtbaltazar1 je napisao/la:ja lično Siouxe nikako ne gotivim jer svaki put naprave problem i sranje u Gračanici i tako je već godinama, sa druge strane Slobodu gotivim, sa Fukarama sam navijao i sa te strane mogu reći, ako hoćeš i tako, ako je ono danas bilo navijanje i bodrenje kluba, onda sam ili ja ili neke druge stvari u qrc

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A onaj opet zauzeo mikrofon, k'o na koncertuKapellen je napisao/la:Uzmi malo u obzir da nismo imali bubanj,a ni megafona,valja povest onu masu bez icegbaltazar1 je napisao/la:ja lično Siouxe nikako ne gotivim jer svaki put naprave problem i sranje u Gračanici i tako je već godinama, sa druge strane Slobodu gotivim, sa Fukarama sam navijao i sa te strane mogu reći, ako hoćeš i tako, ako je ono danas bilo navijanje i bodrenje kluba, onda sam ili ja ili neke druge stvari u qrc

ima i toKapellen je napisao/la:Uzmi malo u obzir da nismo imali bubanj,a ni megafona,valja povest onu masu bez iceg
vjeruj ti meni, ja ni od Krpića ni od Redžepa ni od bilo koga nemam nikakve koristi, govorim samo realno, ako je za tebe Krpić danas bio dobar, onda nemam riječiHerLutwoII je napisao/la: Bogami ja ne zna na kojoj si ti bio utakmici ,Krpic je najjaci igrac na terenu bio uz Redzepija.
Oma odlican.
Mora da si bio sa Siouxima pa nisi cuo nase navijace,ali to je vec do akustike jer uho cuje sto mu je blize.
vjerovatno ga je i Ćiro mijenjao iz tog razloga...onaj mali što je ušao, jel Salamović bi (sjećam se kakav je odličan gol zabio nama u Tuzli), bio je 100X rastrčaniji, borbeniji i opasniji za 20-ak minuta nego Krpić za 70

Undici stelle - ACM 1899
od sutra valja slušat ispočetka nove teorije zavjere. ovaj put o kupovini utakmice sa jedinstvom.
ttebamo se anomirat da privućemo što više ljudi na tušanj. Ja sam već nagovorio buraza da dođe, a nije bio na tušnju od kad nas je sok vodio

ttebamo se anomirat da privućemo što više ljudi na tušanj. Ja sam već nagovorio buraza da dođe, a nije bio na tušnju od kad nas je sok vodio

Prođe tekma bez povrede što je odlično,zanima me samo ima li ko sa viškom kartona da ne može igrati slj.vikend protiv Krajišnika?
jbg ako treba animirat tuzlake da dođu i pogledaju vjerovatno najbitniju utakmicu kluba u zadnje 2-3 sezone, onda **** sve
tu bez bilo kakvog animiranja MORA da bude 5000+ ljudi na tribinama, a to i očekujem
tu bez bilo kakvog animiranja MORA da bude 5000+ ljudi na tribinama, a to i očekujem
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Ti decko onda mislis na KAPICA,njega je Mico zamjenio.baltazar1 je napisao/la:ima i toKapellen je napisao/la:Uzmi malo u obzir da nismo imali bubanj,a ni megafona,valja povest onu masu bez iceg
vjeruj ti meni, ja ni od Krpića ni od Redžepa ni od bilo koga nemam nikakve koristi, govorim samo realno, ako je za tebe Krpić danas bio dobar, onda nemam riječiHerLutwoII je napisao/la: Bogami ja ne zna na kojoj si ti bio utakmici ,Krpic je najjaci igrac na terenu bio uz Redzepija.
Oma odlican.
vjerovatno ga je i Ćiro mijenjao iz tog razloga...onaj mali što je ušao, jel Salamović bi (sjećam se kakav je odličan gol zabio nama u Tuzli), bio je 100X rastrčaniji, borbeniji i opasniji za 20-ak minuta nego Krpić za 70

-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa ljudi animiraju utakmice lige prvaka a da se ne animira utakmica ove smijurije od ligebaltazar1 je napisao/la:jbg ako treba animirat tuzlake da dođu i pogledaju vjerovatno najbitniju utakmicu kluba u zadnje 2-3 sezone, onda **** sve

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Pravi komsijski derbi, bez ozbiljnije prilike i jedni i drugi, ocigledno je i jednim i drugim bilo bolje sacuvati svoju mrezu. Po meni vrlo lose sudjenje bilo i po jedne i po druge, ocigledne stvari ne svira pa onda kompenzira na necemu drugom- to mu nije trebalo ali ajde. Fukare "covjek na covjeku" , morala se ona ograda uklonit al sta ces. Siuxi kako sam ja vidio nisu napunili kavez do kraja, al dobro izdanje. Utakmicu odlucila prevaga pojedinca- Redzepi. I samo dal' ima gdje snimak ponistenog gola, sumnjiva mi je situacija izgledala al opet dok ne vidim video nista ne govorim.
- nesvrstani
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:pa ljudi animiraju utakmice lige prvaka a da se ne animira utakmica ove smijurije od ligebaltazar1 je napisao/la:jbg ako treba animirat tuzlake da dođu i pogledaju vjerovatno najbitniju utakmicu kluba u zadnje 2-3 sezone, onda **** sve
tu bez bilo kakvog animiranja MORA da bude 5000+ ljudi na tribinama, a to i očekujem![]()
....a ja ti garantujem da ce na Tusnju i ovako i onako bit preko 7000 ljudi...mozes me citirat slobodno
pod hitno izljepit cijeli grad i gdje se smije i gdje se ne smije, da me ujutro budi poziv na utakmicu a ne "kupujem staro zeljezo, stare ves masine"

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
moguće je i to da sam pogriješio...hebeš ga tam kad ste navukli u ekipu i Krpića i KapićaHerLutwoII je napisao/la:Ti decko onda mislis na KAPICA,njega je Mico zamjenio.baltazar1 je napisao/la:ima i toKapellen je napisao/la:Uzmi malo u obzir da nismo imali bubanj,a ni megafona,valja povest onu masu bez iceg
Oma odlican.

ali inače, prema naprijed, od prve minute se vidjelo da je Redžepi jedini koji ima znanje ali i mu.da da stane na loptu, da je uzme, doda, pokuša proigrati itd...ovo ostalo je samo bila trka i guranje bez nekog učinka
ali opet kažem, vjerovatno se po prilično grbavom terenu i protiv domaćina koji su u odbrani bili nabrijani ko žilet i nije moglo više
ipak se Radnički kao domaćin orijentisao na odbranu i kontre
najrealnije je bilo 0:0, ali kako Ćiro reče, malo sreće, malo znanja i tehnike Redžepija i gotova priča
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.