FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 19:09

Nemojte postavljati slike gdje se vide lica od ljudi ajde ove iz daljine ali ove :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 mar 2014, 19:10

Gorki je napisao/la:Nemojte postavljati slike gdje se vide lica od ljudi ajde ove iz daljine ali ove :roll:
Pa nisu banditi :mrgreen:
Kulturna je to raja

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 23 mar 2014, 19:13

baltazar1 je napisao/la:ja lično Siouxe nikako ne gotivim jer svaki put naprave problem i sranje u Gračanici i tako je već godinama, sa druge strane Slobodu gotivim, sa Fukarama sam navijao i sa te strane mogu reći, ako hoćeš i tako, ako je ono danas bilo navijanje i bodrenje kluba, onda sam ili ja ili neke druge stvari u qrc

pa minut prije gola ljudi vas prozivaju jer se niste čuli 10-ak minuta, i to navijanje jel?
dobro drug,nisu ni mogli imat neko navijanje kad su na istu tribinu stavili Fukare i ovu "običnu publiku"..Vidiš koji su djedovi na slikama.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 19:16

Brcko87 je napisao/la: dobro drug,nisu ni mogli imat neko navijanje kad su na istu tribinu stavili Fukare i ovu "običnu publiku"..Vidiš koji su djedovi na slikama.. :)

old skul!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 mar 2014, 19:17

ma covjek na covjeku bio, dosta ljudi nije navijalo :!: potrpali nas u djunglu i uzeli 5 KM hvala Bogu vise s njima necemo igrati :ugeek: neki morali iza tribine ici ma katastrofa :!: dobili su porciju u po svog gradica i onaj trenutak kad smo im utrpali gol nikad necu zaboraviti :lol: neprocjenjivo 8-)
Sloboda Tuzla

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 23 mar 2014, 19:20

baltazar1 je napisao/la:ja lično Siouxe nikako ne gotivim jer svaki put naprave problem i sranje u Gračanici i tako je već godinama, sa druge strane Slobodu gotivim, sa Fukarama sam navijao i sa te strane mogu reći, ako hoćeš i tako, ako je ono danas bilo navijanje i bodrenje kluba, onda sam ili ja ili neke druge stvari u qrc

pa minut prije gola ljudi vas prozivaju jer se niste čuli 10-ak minuta, i to navijanje jel?
Uzmi malo u obzir da nismo imali bubanj,a ni megafona,valja povest onu masu bez iceg ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 23 mar 2014, 19:23

baltazar1 je napisao/la:prvo da čestitam na pobjedi, bio sam na tekmi

Sloboda me iznenadila sa jako slabom igrom, stoji to da je Radnički na domaćem terenu bio zatvoren ko školjka ali ipak, očekivao sam puno više od Slobode

Krpić se nije sastao sa loptom a još kad sam u vezi vidio Omića i Jahića, sve mi je bilo jasno

ipak, Siouxi su vas razvalili navijanjem a ja sam cijelu tekmu čekao pravi odgovor od strane Fukara, koji ipak ne dođe

aferim IGRAČINE
Bogami ja ne zna na kojoj si ti bio utakmici ,Krpic je najjaci igrac na terenu bio uz Redzepija.
Oma odlican.
Mora da si bio sa Siouxima pa nisi cuo nase navijace,ali to je vec do akustike jer uho cuje sto mu je blize.
Inace Sloboda jaca i mocnija za klasu vjeruj.
Zadnja izmjena: HerLutwoII, dana/u 23 mar 2014, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 mar 2014, 19:23

ne lupaj sviju ti....kakvo crno navijanje kad su ljude ko stoku nabili u onaj box i kod onih lipa,jbt :shock: :shock: ...covjek covjeku na ledzima stoji...da se dignu ruke trebalo par minuta...sve za mizernih 5 maraka :evil: :evil:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 23 mar 2014, 19:23

Čestitke na pobjedi :)
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 mar 2014, 19:24

Kapellen je napisao/la:

Uzmi malo u obzir da nismo imali bubanj,a ni megafona,valja povest onu masu bez iceg ;)
A onaj opet zauzeo mikrofon, k'o na koncertu 8-)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 mar 2014, 19:35

Kapellen je napisao/la:Uzmi malo u obzir da nismo imali bubanj,a ni megafona,valja povest onu masu bez iceg ;)
ima i to
HerLutwoII je napisao/la: Bogami ja ne zna na kojoj si ti bio utakmici ,Krpic je najjaci igrac na terenu bio uz Redzepija.
Oma odlican.
Mora da si bio sa Siouxima pa nisi cuo nase navijace,ali to je vec do akustike jer uho cuje sto mu je blize.
vjeruj ti meni, ja ni od Krpića ni od Redžepa ni od bilo koga nemam nikakve koristi, govorim samo realno, ako je za tebe Krpić danas bio dobar, onda nemam riječi

vjerovatno ga je i Ćiro mijenjao iz tog razloga...onaj mali što je ušao, jel Salamović bi (sjećam se kakav je odličan gol zabio nama u Tuzli), bio je 100X rastrčaniji, borbeniji i opasniji za 20-ak minuta nego Krpić za 70 ;)
Undici stelle - ACM 1899

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 23 mar 2014, 19:36

od sutra valja slušat ispočetka nove teorije zavjere. ovaj put o kupovini utakmice sa jedinstvom. :D
ttebamo se anomirat da privućemo što više ljudi na tušanj. Ja sam već nagovorio buraza da dođe, a nije bio na tušnju od kad nas je sok vodio :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 19:37

Prođe tekma bez povrede što je odlično,zanima me samo ima li ko sa viškom kartona da ne može igrati slj.vikend protiv Krajišnika?

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 mar 2014, 19:39

jbg ako treba animirat tuzlake da dođu i pogledaju vjerovatno najbitniju utakmicu kluba u zadnje 2-3 sezone, onda **** sve

tu bez bilo kakvog animiranja MORA da bude 5000+ ljudi na tribinama, a to i očekujem
Undici stelle - ACM 1899

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 23 mar 2014, 19:40

baltazar1 je napisao/la:
Kapellen je napisao/la:Uzmi malo u obzir da nismo imali bubanj,a ni megafona,valja povest onu masu bez iceg ;)
ima i to
HerLutwoII je napisao/la: Bogami ja ne zna na kojoj si ti bio utakmici ,Krpic je najjaci igrac na terenu bio uz Redzepija.
Oma odlican.
vjeruj ti meni, ja ni od Krpića ni od Redžepa ni od bilo koga nemam nikakve koristi, govorim samo realno, ako je za tebe Krpić danas bio dobar, onda nemam riječi

vjerovatno ga je i Ćiro mijenjao iz tog razloga...onaj mali što je ušao, jel Salamović bi (sjećam se kakav je odličan gol zabio nama u Tuzli), bio je 100X rastrčaniji, borbeniji i opasniji za 20-ak minuta nego Krpić za 70 ;)
Ti decko onda mislis na KAPICA,njega je Mico zamjenio.
:!:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 19:41

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 mar 2014, 19:43

baltazar1 je napisao/la:jbg ako treba animirat tuzlake da dođu i pogledaju vjerovatno najbitniju utakmicu kluba u zadnje 2-3 sezone, onda **** sve

tu bez bilo kakvog animiranja MORA da bude 5000+ ljudi na tribinama, a to i očekujem
pa ljudi animiraju utakmice lige prvaka a da se ne animira utakmica ove smijurije od lige :? :? ....a ja ti garantujem da ce na Tusnju i ovako i onako bit preko 7000 ljudi...mozes me citirat slobodno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 23 mar 2014, 19:45

Pravi komsijski derbi, bez ozbiljnije prilike i jedni i drugi, ocigledno je i jednim i drugim bilo bolje sacuvati svoju mrezu. Po meni vrlo lose sudjenje bilo i po jedne i po druge, ocigledne stvari ne svira pa onda kompenzira na necemu drugom- to mu nije trebalo ali ajde. Fukare "covjek na covjeku" , morala se ona ograda uklonit al sta ces. Siuxi kako sam ja vidio nisu napunili kavez do kraja, al dobro izdanje. Utakmicu odlucila prevaga pojedinca- Redzepi. I samo dal' ima gdje snimak ponistenog gola, sumnjiva mi je situacija izgledala al opet dok ne vidim video nista ne govorim.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 23 mar 2014, 19:45

staragarda je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:jbg ako treba animirat tuzlake da dođu i pogledaju vjerovatno najbitniju utakmicu kluba u zadnje 2-3 sezone, onda **** sve

pa ljudi animiraju utakmice lige prvaka a da se ne animira utakmica ove smijurije od lige :? :? ....a ja ti garantujem da ce na Tusnju i ovako i onako bit preko 7000 ljudi...mozes me citirat slobodno

pod hitno izljepit cijeli grad i gdje se smije i gdje se ne smije, da me ujutro budi poziv na utakmicu a ne "kupujem staro zeljezo, stare ves masine" :mrgreen: ne bi bilo lose i neki stand postaviti u centru grada dok je lijepo vrijeme, pustati himnu i usput prodavati artikle i karte...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 mar 2014, 19:46

HerLutwoII je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:
ima i to
Oma odlican.

Ti decko onda mislis na KAPICA,njega je Mico zamjenio.
:!:
moguće je i to da sam pogriješio...hebeš ga tam kad ste navukli u ekipu i Krpića i Kapića :D

ali inače, prema naprijed, od prve minute se vidjelo da je Redžepi jedini koji ima znanje ali i mu.da da stane na loptu, da je uzme, doda, pokuša proigrati itd...ovo ostalo je samo bila trka i guranje bez nekog učinka

ali opet kažem, vjerovatno se po prilično grbavom terenu i protiv domaćina koji su u odbrani bili nabrijani ko žilet i nije moglo više

ipak se Radnički kao domaćin orijentisao na odbranu i kontre

najrealnije je bilo 0:0, ali kako Ćiro reče, malo sreće, malo znanja i tehnike Redžepija i gotova priča
Undici stelle - ACM 1899

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.