Sabinho je napisao/la: ↑25 dec 2019, 00:47Ne poznajem covjekamirzatele je napisao/la: ↑24 dec 2019, 23:29viewtopic.php?f=43&t=14768&start=20
Glasajte za našeg čovjeka

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabinho je napisao/la: ↑25 dec 2019, 00:47Ne poznajem covjekamirzatele je napisao/la: ↑24 dec 2019, 23:29viewtopic.php?f=43&t=14768&start=20
Glasajte za našeg čovjeka

Bogami, sumnivo. Em je brkat, em skakaonica, skokovi, polozaj skakaca pri izvođenju, izazivaju čudne konotacije. A tebi to prvo najutru napamet pa'ne.
jelkicaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 dec 2019, 08:05Ako se budu dovodila pojacanja, to ce umnogome zavisiti od strategije koju nadolazeci ŠSŠ bude preferirao. Ako bude, npr, moja omiljena acentrična 343, onda nam nedostaje stoper, desni bočni i ako se Pidro ne oporavi, lijevi bočni. U toj nekoj konstelaciji, idealnih 11 po meni, bilo bi:
Kovačević.
Lazic - Serbečić - stoper
Desni bočni - Đokanović - Stanojevic - Pidro
Oremuš - Rahmanovic - Ahmetovic.
Naravno, tu treba podebljati krucijalne pozicije, odnosno ona mjesta koja ce podnositi najveci teret u taktickim zamislima trenera, kartoni, povrede itd.
Ako se ne budu dovodila pojacanja i teziste se prebaci na akademce, onda je jasna Namova vizija i namjera. On zeli bašču, e da moze na svjetskoj pijaci prodavati prve proljetne proizvode.

Ova jelkica iziskuje igru na posjed i pritisak na protivnickoj polovini, isto kao i moja "baklava"Denchi je napisao/la: ↑25 dec 2019, 08:21jelkicaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑25 dec 2019, 08:05Ako se budu dovodila pojacanja, to ce umnogome zavisiti od strategije koju nadolazeci ŠSŠ bude preferirao. Ako bude, npr, moja omiljena acentrična 343, onda nam nedostaje stoper, desni bočni i ako se Pidro ne oporavi, lijevi bočni. U toj nekoj konstelaciji, idealnih 11 po meni, bilo bi:
Kovačević.
Lazic - Serbečić - stoper
Desni bočni - Đokanović - Stanojevic - Pidro
Oremuš - Rahmanovic - Ahmetovic.
Naravno, tu treba podebljati krucijalne pozicije, odnosno ona mjesta koja ce podnositi najveci teret u taktickim zamislima trenera, kartoni, povrede itd.
Ako se ne budu dovodila pojacanja i teziste se prebaci na akademce, onda je jasna Namova vizija i namjera. On zeli bašču, e da moze na svjetskoj pijaci prodavati prve proljetne proizvode.![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.