NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
I ja sam za to da piska ide u klub,ali covjek otisao za svojim poslom,doci ce valjda nekada nazad
Ako odlazi uprava neka onda vrate one trenere sto su otjerali Gorana, Mrkija, Denisa da ima neko djecu trenirat, a nek vode sa sobom ovog zadnjeg sto su doveli.prave se tereni a djeca se rasipaju nema ih ko vodit.
Ti bi ti bi , ti ugasi profil majke ti samo lupaš nemaš pojma o životu matori jaranikecombe80 je napisao/la:Pisku bi ja za sportskog direktora ne za Presjednika... Piska zna sve o federalnoj ligi zna igrace menadzere zna sve kako funkcionise mogao bi pravo pomoci...
Za financije bi uspjesnog biznismena nekog a za presjednika uglednu licnost koja je uzor koja ima autoritet ali to je tesko naci...
Za sekretara bi ljubaznu osobu koja zna sa ljudima i svima baratat...
Jos ubacit u upravu ljude sponzore koji ce imati isto pravo glasa te jednog lika koji ce navijace u upravi prestavljati stim da i oni moraju donijet klubu nesto tipa financije ili radovi na stadionu...
I eto vam napretka tako jednostavo ali eto izgleda nedostizno...
Ja kad ostarim cu u upravu jaranike e tad idu EXTRA DANI...
Napustio nas matori Lazo pihhh... cuj u Slobodu otisao
-
Sariel1987
- Kontakt:
druze nije zajebancija, al koliko mile ima tacno godina???
-
Dominantan
- Kontakt:
Postala si kraljica....trotoara.
59 godina teski matori... dobar trener po meni gledao sam dosta treninga od njega... disciplina i kondicija se kod njega najvise cijeni... za taktiku nije bas i pogodan je nazalost da igra kako mu se kaze...
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 18 jun 2019, 08:55, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Dominantan
- Kontakt:
Mile ima 61 godinu!Sariel1987 je napisao/la:druze nije zajebancija, al koliko mile ima tacno godina???
Nazoves Janju,Drinu..pitas za godine i rad.
Ili evo pitas Zvijezdu kako se busa u prsa a sjedi na klupi i prati nastimanu utakmicu..
Morala je Slobooda bolje reagovati!
Bio je Combe upravu da ce nam ga matori suknut... kofol osto jos priprema ekipu ovo ono a odjednom u Slobodi.... hahahaha jesmo cirkusanti mama draga
-
Sariel1987
- Kontakt:
pitam brte jer vidim da nasi vele na zvanicnoj 60to godiste a 56 godina
znaci voli slusat i on?
nista hvala i izvinjavam se na upadu,
znaci voli slusat i on?
nista hvala i izvinjavam se na upadu,
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Mato Neretljak nam treba al moze i Vojvodic
Po mom misljenje dole nebi smio ostat ni oruzar kolko je ne zdrava sredina, dobro onaj skoro napisa prodace i utakmicu pionira.
Dzaba ovdje pišemo na skupštini treba vidjeti ko može ući u upravu kluba zasukati rukave i Radit bit će ovo teška sezona u smislu financija jer nemaš obraza nigdje otic tražit lovu, bit će teško i za igrace. Al opet ima onih koji će u Zvijezdu. Trenera ima milion iskreno ja bi volio vidjeti Adnan Jahica na klupi iz razloga sto je mlad ambiciozan. Vojvodic nije los al neće ok u Zvijezdi ima tu Saba, Magazin, Taletovic D, Durgut od nas Itd. Al prvo treba smisliti budžet vidjet koliko novaca se može obezvjedit pa tek onda u akciju i ti sto prije jer vremena ponestaje! Slažem se sa zadnjim postom svi napolje presjeći jednom za sva vremena i onda ponovo imenovat trenere ekozone Itd.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Zar nisu trebali izmijenit komplet travu a me samo ostecenu.
Cccc
Cccc
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Po mom misljenju Bojan Magazin ekstra resenje, sto se ti ce nasih nemaju oni petlje za vodjenja, njima jedino dat djecu da vode npr. Taletovicu ali i od njega tranzit rezultate, ima tu Klopic za juniore idealan, steta sto nije do kraja izveo ovu generaciju i na zavrsnici, a ne da djeca dodju u ruke mesetara na milost i nemilost.spiska je napisao/la:Dzaba ovdje pišemo na skupštini treba vidjeti ko može ući u upravu kluba zasukati rukave i Radit bit će ovo teška sezona u smislu financija jer nemaš obraza nigdje otic tražit lovu, bit će teško i za igrace. Al opet ima onih koji će u Zvijezdu. Trenera ima milion iskreno ja bi volio vidjeti Adnan Jahica na klupi iz razloga sto je mlad ambiciozan. Vojvodic nije los al neće ok u Zvijezdi ima tu Saba, Magazin, Taletovic D, Durgut od nas Itd. Al prvo treba smisliti budžet vidjet koliko novaca se može obezvjedit pa tek onda u akciju i ti sto prije jer vremena ponestaje! Slažem se sa zadnjim postom svi napolje presjeći jednom za sva vremena i onda ponovo imenovat trenere ekozone Itd.
Moj Piskicu ti ne znas vise sta pises. Pa prije 4-5 dana si govorio da si siguran da ce se borit za vrh. Da pregovaraju sa napadacem koji je garant borbe za PL.
Sad pises bice ovo teska sezona. Daj se malo ustabili sta mislis.
To za trenere koje si pobrojao nemogu vjerovat da imas takvo razmisljanje. Provjeri sta Tuzla misli o Adnanu Jahicu. Sta Samac kaze o kvalitetama Durguta ispred koga je yebena Zeravica usla u visi rang. Vojvoda no coment, sa frajerom smo predzadnje kolo osigurali opstanak. Iza Borca citava RS stajala a on tek par kola prije kraja osigurao ulazak. Ljudi jedva cekali priliku da ga maknu.
Ako razmisljas tako onda mogu i Kadija i Klopa isti ku rac. Mozda i Šaldo.
Jedini garant nekih visih ciljeva su Mato neretljak(ne sto je neki veliki strucnjak, nego sa onim sto ide uz njega: veliki igrac, mutan igrac, igraci/bodovi od Orasja, konacno da savez stane uz tebe itd.)
Drugo po meni dobro rjesenje je Feđa Dudic.
Skupstina se u svakom slucaju mora sto hitnije sazvat da bi se krenulo dalje.
I na kraju kao sto sam i rekao umjesto Fadila, Bele i Turcine dobismo ku rcine.
Sad pises bice ovo teska sezona. Daj se malo ustabili sta mislis.
To za trenere koje si pobrojao nemogu vjerovat da imas takvo razmisljanje. Provjeri sta Tuzla misli o Adnanu Jahicu. Sta Samac kaze o kvalitetama Durguta ispred koga je yebena Zeravica usla u visi rang. Vojvoda no coment, sa frajerom smo predzadnje kolo osigurali opstanak. Iza Borca citava RS stajala a on tek par kola prije kraja osigurao ulazak. Ljudi jedva cekali priliku da ga maknu.
Ako razmisljas tako onda mogu i Kadija i Klopa isti ku rac. Mozda i Šaldo.
Jedini garant nekih visih ciljeva su Mato neretljak(ne sto je neki veliki strucnjak, nego sa onim sto ide uz njega: veliki igrac, mutan igrac, igraci/bodovi od Orasja, konacno da savez stane uz tebe itd.)
Drugo po meni dobro rjesenje je Feđa Dudic.
Skupstina se u svakom slucaju mora sto hitnije sazvat da bi se krenulo dalje.
I na kraju kao sto sam i rekao umjesto Fadila, Bele i Turcine dobismo ku rcine.
Samo cu reci hvala vam i sretnoSariel1987 je napisao/la:druze nije zajebancija, al koliko mile ima tacno godina???
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Neretljak sabic vojvoda
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.