FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ko je ono pucao iz mrtvog ugla, a mogao je dodati za 1000000% priliku?!!!
Moram samo da opišem promašaje Rovčanina. Mislim da iz one situacije ne bi ni Robinho zabio, ako bi se uopšte i izborio onako majstorski za drugi šut. Golman bio odmah ispred njega, a iza golmana pola ekipe Travnika čuvalo gol. Nije bilo rupe, šutirao jedino kako je mogao. Lopta se odbila do njega i onda manguspki prebacio igrača Travnika i solidno šutirao lijevom nogom u situaciji gdje mu je opet igrač Travnika uklizavao. Golman odbranio. Sve ukupno, ono su bili potezi za pohvalu, nikakvi ziceri.
Oba penala prestrogo dosuđena.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
E pa nadam se da je jasno ovim pristalicama Dake ,zašto Lazar igra u prvom timu. Doduše ja nisam ni gotivio ni Daku ni Lazu ovog prvog možda malko, ali sada sam potpuno na Lazinoj strani. roWa se trudi, trči, ali šta mu to važi kad od njeg nema nikakve koristi. Isfula se protiv Zvijzde, protiv Travnika dva zicera čista ....Od Laze barem neke koristi, nosi trojicu na leđima ,jest' da je spor ali šta je tu je... s tim da je Daka u zadnjih 15 dana bukvalno molio Amara da ga stavi u prvih 11. I haj ... fuli dva čista zicera.
Mislim samo da može E. Čolić i Markovič izboriti mjesto u prvih 11.I isto tako mislim da je završeno više sa ovim ekspreimentisanjem sa timom ,nadam se da če Amar to sve fino posložiti i nadam se bodu iz Tuzle ,a što ne i 3. 

1996
kakve veze ima Arsenijevic sa Zeljom ?Željovac je napisao/la:Sarajevo - Asmir Suljić, Branislav Arsenijević, Faruk Ihtijarević, Adis Jahović, Edin Dudo(prerastao klub)
Na ovom prelznom roku trenirao je sa Željom.aS_Roma je napisao/la:kakve veze ima Arsenijevic sa Zeljom ?Željovac je napisao/la:Sarajevo - Asmir Suljić, Branislav Arsenijević, Faruk Ihtijarević, Adis Jahović, Edin Dudo(prerastao klub)
1996
-
- Kontakt:
Radovanovic mislimspajz je napisao/la:ko je ono pucao iz mrtvog ugla, a mogao je dodati za 1000000% priliku?!!!

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
nije moga o dodati ,bolja mu je opcija bila jak sut a on je nesta dize :/Amar Dzeko je napisao/la:Radovanovic mislimspajz je napisao/la:ko je ono pucao iz mrtvog ugla, a mogao je dodati za 1000000% priliku?!!!
Ovaj KARL HAJNC il je opasno ljubomoran na Želju i naše uspjehe ili neznam šta je, od 47, 32 komentara na našoj temi
To je još jedan od dokaza koliko smo velik klub i koliko su nama opsjednuti, a sto se tice za Željovca, kako moš nekog prozivat sto nije bio na tekmi, odkud ti znas sto covjek nije otisao na utakmicu, kakav je razlog, ccc, samo mi vodili bespotrebne rasprave, pa neznam stvarno.

To je još jedan od dokaza koliko smo velik klub i koliko su nama opsjednuti, a sto se tice za Željovca, kako moš nekog prozivat sto nije bio na tekmi, odkud ti znas sto covjek nije otisao na utakmicu, kakav je razlog, ccc, samo mi vodili bespotrebne rasprave, pa neznam stvarno.
The biggest small club, with a best supporters in England!
Ono bila 2 čista zicera?cassanova je napisao/la:I haj ... fuli dva čista zicera.![]()

I još obziljno kažeš da se "isfulao" protiv Zvijezde

Ti si pristalica svih pristalica.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 15 avg 2010, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
pa ti mu tako dajes povoda,to prozivanje ko je bolji ko ima ljepsi glas i ostale rasprave zapocinju bas tako kako si poceo,ako laprda bezveze samo ga ignorises i sam ce odustat...Abrofemi je napisao/la:Ovaj KARL HAJNC il je opasno ljubomoran na Želju i naše uspjehe ili neznam šta je, od 47, 32 komentara na našoj temi![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
"čista" ... sam malo dodao kao atribut.Željovac je napisao/la:Ono bila 2 čista zicera?cassanova je napisao/la:I haj ... fuli dva čista zicera.![]()
Malo je reći da si maliciozan. Ali zaboli me, tako isto k'o što ti huškaš, pa i gore, huškaju drugi protiv Lazara. I to je fakat ružno. Treba biti pošten. Ono nije vidjelo zicera!
I još obziljno kažeš da se "isfulao" protiv ZvijezdeA Lazar kao nije
![]()
Ti si pristalica svih pristalica.

1996
Ti bolan nisi normalanŽeljovac je napisao/la:Moram samo da opišem promašaje Rovčanina. Mislim da iz one situacije ne bi ni Robinho zabio, ako bi se uopšte i izborio onako majstorski za drugi šut. Golman bio odmah ispred njega, a iza golmana pola ekipe Travnika čuvalo gol. Nije bilo rupe, šutirao jedino kako je mogao. Lopta se odbila do njega i onda manguspki prebacio igrača Travnika i solidno šutirao lijevom nogom u situaciji gdje mu je opet igrač Travnika uklizavao. Golman odbranio. Sve ukupno, ono su bili potezi za pohvalu, nikakvi ziceri.

Hajd sto si se "zakacio " s pola foruma,nego sto nas ubjedjujes da je ono za pohvalu

1921-2011
Razumijem ja da ljudi favoriziraju određene igrače iz milion razloga, ali daj da bar budemo pošteni. Bruka ljudi što dolazi na Grbavicu se sad okomila na Lazara i nije odgovor da se drugi okome na Rovčanina. Bar pokušajte biti objektivni. Ove sezone i Rovčanin dobija veću minutažu, a Lazar standardan kao i obično. Neka na terenu pokažu ko je bolji. Trenutno, što se učinka tiče u ovoj sezoni, ne blista nijedan i nećemo im mi podići formu postovima. Samo možemo raširiti neku negativnu atmosferu koja će dovesti do nezasluženih zvižduka(Lazar protiv Zvijezde).
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Dječače, ne zaslužuješ da ti repliciram, pa ubuduće i neću, ali nema potrebe da lažeš(ako vidiš dobro). Za drugi šut se Rovčanin izborio tako što je desnom odlično prebacio igrača Travnika. Govorim o 2 šuta u 5 sekundi. Bešlije nije bilo nigdje! A nemoj si laskati, pa misliti da ja imam za cilj da tebe nešto ubjeđujem.Esii TM87 je napisao/la: Ti bolan nisi normalansta se on izborio
kod prvog suta Beslija provozo trojicu i namjestio mu...on umjesto da puca iz prve jer mu je bolja pozicija,on glumi Robinja
dribla i znamo nastavak
kod drugog suta isto Beslija glavom mu namjesta,umjesto da odigra Zebi (sam na 7-8 metara) on opet puca i to kao da nije jeo tri dana,takvom jacinom (mozda je postijo
)
Hajd sto si se "zakacio " s pola foruma,nego sto nas ubjedjujes da je ono za pohvalu![]()

Visca el Višća!
Visca el Višća!
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Davno, sto se tice fudbala jesteThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Jel' gotova utakmica u Travniku??![]()

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma tesko nama ako mi budemo gubili od ekipa tipa travnik, ne valja, i uvijek isto, sudije silje za njih, udaraju se.... pa **** ti udaraj i ti, fasuj crveni al nedaj na sebe, **** ti p...... igru. ne boli poraz od hapoela, al boli ovaj, od dosta losije ekipe, nisam nimalo optimista pred tekmu protiv slobode.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Upravo to radis RoWiŽeljovac je napisao/la:Razumijem ja da ljudi favoriziraju određene igrače iz milion razloga, ali daj da bar budemo pošteni. Bruka ljudi što dolazi na Grbavicu se sad okomila na Lazara i nije odgovor da se drugi okome na Rovčanina. Bar pokušajte biti objektivni. Ove sezone i Rovčanin dobija veću minutažu, a Lazar standardan kao i obično. Neka na terenu pokažu ko je bolji. Trenutno, što se učinka tiče u ovoj sezoni, ne blista nijedan i nećemo im mi podići formu postovima. Samo možemo raširiti neku negativnu atmosferu koja će dovesti do nezasluženih zvižduka(Lazar protiv Zvijezde).

1921-2011
Moj djecace...imam godina vise od tebe,vise tekmi u nogamaŽeljovac je napisao/la:Dječače, ne zaslužuješ da ti repliciram, pa ubuduće i neću, ali nema potrebe da lažeš(ako vidiš dobro). Za drugi šut se Rovčanin izborio tako što je desnom odlično prebacio igrača Travnika. Govorim o 2 šuta u 5 sekundi. Bešlije nije bilo nigdje! A nemoj si laskati, pa misliti da ja imam za cilj da tebe nešto ubjeđujem.Esii TM87 je napisao/la: Ti bolan nisi normalansta se on izborio
kod prvog suta Beslija provozo trojicu i namjestio mu...on umjesto da puca iz prve jer mu je bolja pozicija,on glumi Robinja
dribla i znamo nastavak
kod drugog suta isto Beslija glavom mu namjesta,umjesto da odigra Zebi (sam na 7-8 metara) on opet puca i to kao da nije jeo tri dana,takvom jacinom (mozda je postijo
)
Hajd sto si se "zakacio " s pola foruma,nego sto nas ubjedjujes da je ono za pohvalu![]()

1921-2011
-
- Kontakt:
Potpuno se slazem sa ovim, ali bez potrebe omalovazavas RovcaninaEsii TM87 je napisao/la:Upravo to radis RoWiŽeljovac je napisao/la:Razumijem ja da ljudi favoriziraju određene igrače iz milion razloga, ali daj da bar budemo pošteni. Bruka ljudi što dolazi na Grbavicu se sad okomila na Lazara i nije odgovor da se drugi okome na Rovčanina. Bar pokušajte biti objektivni. Ove sezone i Rovčanin dobija veću minutažu, a Lazar standardan kao i obično. Neka na terenu pokažu ko je bolji. Trenutno, što se učinka tiče u ovoj sezoni, ne blista nijedan i nećemo im mi podići formu postovima. Samo možemo raširiti neku negativnu atmosferu koja će dovesti do nezasluženih zvižduka(Lazar protiv Zvijezde).ne gotivim Lazara ali je za Rovcanina Ibra
ko je gledao prosle sezone na gostovanjima Zelju ovo ce potvrditi,isto juce u Travniku..juce da nije bilo Lazara mi bi popusili 3:0
jos bi nekom slomili nogu,na njemu bio penal (znaci primio vrlo tesku loptu u 16 i okreno se),namjestio Zebi onu jedinu pravu sansu u drugom...dalje mu sudija nije dao,sve mu je svirao

Ronaldo - Isco - Bale