priznaj da ti cesto govore u kuci da si seljo, u raji da si seljacic pa ti ostalo ovo seljo?Mustafa10 je napisao/la:Taj isti starac je odero i selju i tanovce ove sezone Sloboda- tanovci gol razlika (9-2), Sloboda - seljo (5-3)![]()
Bacite ga lavovima.Maticar je napisao/la:hibridu fino sam pitao, ako ne znaš da odgovoriš preskoči da te ne bih izudarao kitom po čelu
Samo ja poštujem ovu svetu temu !aleksandar_veliki je napisao/la:Da hoce prvenstvo poceti. Cijelu pauzu se prepucavate na relaciji grad - grad, regija - regija. Ruzno citati. Tema je PL prepucavanja.
Nemoj srat svima su nam upaljene pljuvačne žlijezde koliko smo ih hrakali ovih 2200 stranaAzaKamikaza je napisao/la:E moj @aco i tada će se Tuzlaci žaliti na sarajevsko škutorski lobi i pljuvati sve redom.
Hvala brato na podrsci, ocito da je admin zaboravio pritisnuti puljku za ban.Cocaine je napisao/la:SVI SMO MI
Sportska prepucavanja ok, grad - grad, regija - regija. Ne podrzavam ! Uvijek sam izbjegavao takva prepucavanja.Lakoste je napisao/la:Hvala brato na podrsci, ocito da je admin zaboravio pritisnuti puljku za ban.Cocaine je napisao/la:SVI SMO MI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: Neka je stid i sram pojedince sto kukaju i prijavljuju postove, prizivaju banove samo zato sto su dali nam materijala za zajebanciju. Vrijedjali su me, ismijavali moj klub al' nikad nisam hinjski se zalio adminu i trazio da ih se banuje. Smekerske pizde
ikre bismi rabbike.High je napisao/la:Je li nam ovo Muhoni ostao u tekiji?