Inace ovo za ciru prelose, prejadno... nemam rijeci... to bi kao trebalo bit smijesno, simpaticno ili sta?

zao mi je samo ovih sto u skolu idu ovdje, i na fakultet... manji od makova zrna cim sicki se prodje...
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Vojvoda je bio uvijek omiljen kod navijača/simpatizera, uvijek mu se skandiralo, kad je igrao za Slobodu i kad je trenirao Slobodu, a onda je stao na žulj navijačima .. prvo što je otišao iz Slobode kad je bilo teško, a zatim sa nekim izjavama pred prvi meč u Lukavcu, itd .. ako mene pitaš, u tom fazonu ne bi trebao pričati neko ko je u Slobodi bio omiljen, itd .. čisto informacije radi, meni je Vojvoda uz Stanu najdraži igrač koji je igrao u Slobodi, a kojeg sam ja gledao, a od malih nogu sam na Tušnjuterabajt je napisao/la:Pa ovo je u navijackom svijetu normalno pa oni kazu da ste i vi vojvodu psovali pola utakmice i mesica. Ne znam sta je u ovome lose osim ako je plagijat kao sto kazete.Chinaglia je napisao/la:gluposti, a svi su svršavali na Ćiru kad je vodio repku, kad nas je u baraž odveo, itd .. baš se pitam koji to klub ne bi volio Ćiru za trenera?samo da je omalovažiti i popljuvati Slobodu i njene navijače, te trenera koji nikakve veze s njima nema, ali eto, smeta im jer vodi Slobodu
realno kakvi ste vi navijaci? Koje vi to koreo imate? Koje ste pjesme od HZ kopirali i pjevali? Siuxi su konstantni mal grad i vise nego dobra grupa,vi ste znali da s eporedite sa HZ koji su po svemu sto svjetlosnih godina ispred vas,neznam koji je razlog da se nesto uzdizete a do juce ste na niskim granama bilihaver je napisao/la:Zašto?
kakav grad takav festival, svako ko iole prati navijačku scenu u BiH zna ko je dig'o ovu parolu komeznači da je ovo kopija.Ne postaje se navijač tako što obučeš crnu majicu i bijele patike,doduše neki se smatraju navijačima jer nose crne majice i bijele patike i u zadnjih 15 god su imali 2 koreografije i to obje protiv jednog kluba
Što se tiče Fkr danas dobra brojnost al navijanje slabo,međutim nije se ni moglo bolje s obzirom na to ko je sve bio na tribini.
Kako god aBd slijedeće godine nas i Radnički dijele 2 ranga
stoji da ste trenutno sa Jedinstvom najbolji,al kako je bilo prije,jeste li se udarali,noge lomili po tome ste poznati bili,al eto vrijeme je i to da se promijeni,vidjecemo ako udjete u premijer ligu kako cete igrati,taj stil kao sad ili po starom mesarskom stilu,nadam se da ce Sloboda igrat normalan fudbal bez valjanja i muski al ne mesarski kao nekad,jer uvijek ste dobre igrace i dobru skolu imali!haver je napisao/la:Sloboda ne pokazuje ništa al u 4 utakmice u ovoj polusezoni ima isto toliko pobjeda s gol razlikom 12:0
Pa kume ko onda pokazuje to nešto?
Kakva teorijaPa3ot je napisao/la:Znaci neki rezime , Sloboda jednom osutala na gol i zabila gol. Gresku napravio standardni igrac Lukavca koji je bas za danasnju utakmicu bio povrijeđen ali je nekim slucajem usao u igru , napravio gresku iz koje je Sloboda dala gol...
furka gradića kod Tuzle.VolimTz je napisao/la:Pališ trans koji nijednom nije bio na ogradi !? Kakve su to giga mega ultra furke !?
Pasa mi smo spasili klub od bankrota,otjerali uhljupe i lopove sa kojima smo godinama vodili rat,uletali na teren,prijave doijali,batine itd da bi se statut kluba promijenio,i da bi taj malezijac ulozio,sad je kao to lose a svi boga molite da se to desi kao sto je Azmir uradio,samo sto je on mala maca za ovog covjeka! Pasa vjerovatno ti tata mogu biti nije lijepo tako da pricas! U sarajevo je ulozio milijarder,al nas klub vode nasi navijaci kao Selimovic i sposobni ljudi kojima vjeruje Tan,samo jedan njegov covjek iz Malezije je u upravi! Inace milijarderi cekaju u redo da uloze u nase timove,eto koliko si upucen pitas sta su HZ radile haha pa ta uprava nam je slala lokalne krimose da prijete i slicne stvari,al mi smo otjerali i njih i agenturu raspitaj se malo,i za razliku od mnogih poceli prvi rat protiv saveza,i popili najvise prijava na onim protestima ispred savezahaver je napisao/la:Mi smo na niskim granama ok
Pa druže mi smo spasili klub od gašenja a šta su te velike Hz uradile? ( lafo ultras mentalitet ovo ono ) Pustili klub nekom levatu iz Malezije ili odakle je već koji nema pojma ništa ne samo o Sarajevo nego o BiH uopšteno i onda mi takvi pričaju o ultras mentalitetu i fazonima against modern football.
A sad razguli s tom pričom jer stvarno je loša,i neki ovdje imaju više od 12 godina druže
Alucard je napisao/la:Sutra počinje postavljanje 1000 stolica na sjeveru tako da će biti sjedenje+stajanje za derbi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.