FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nesvrstani
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nesvrstani » 23 mar 2014, 20:44

O cemu se ovdje radi? moze i na pm...

slika

Inace ovo za ciru prelose, prejadno... nemam rijeci... to bi kao trebalo bit smijesno, simpaticno ili sta? :?
zao mi je samo ovih sto u skolu idu ovdje, i na fakultet... manji od makova zrna cim sicki se prodje...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 mar 2014, 20:47

terabajt je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:gluposti, a svi su svršavali na Ćiru kad je vodio repku, kad nas je u baraž odveo, itd .. baš se pitam koji to klub ne bi volio Ćiru za trenera? ;) samo da je omalovažiti i popljuvati Slobodu i njene navijače, te trenera koji nikakve veze s njima nema, ali eto, smeta im jer vodi Slobodu :lol:
Pa ovo je u navijackom svijetu normalno pa oni kazu da ste i vi vojvodu psovali pola utakmice i mesica. Ne znam sta je u ovome lose osim ako je plagijat kao sto kazete.
Vojvoda je bio uvijek omiljen kod navijača/simpatizera, uvijek mu se skandiralo, kad je igrao za Slobodu i kad je trenirao Slobodu, a onda je stao na žulj navijačima .. prvo što je otišao iz Slobode kad je bilo teško, a zatim sa nekim izjavama pred prvi meč u Lukavcu, itd .. ako mene pitaš, u tom fazonu ne bi trebao pričati neko ko je u Slobodi bio omiljen, itd .. čisto informacije radi, meni je Vojvoda uz Stanu najdraži igrač koji je igrao u Slobodi, a kojeg sam ja gledao, a od malih nogu sam na Tušnju

što se tiče Ćire, navijači Radničkog nemaju razloga da ga vrijeđaju, itd .. a to je samo zato jer je u Slobodi, da se ne lažemo .. da je na Jošik došao Čelik, Velež, Seljo, Sarajevo, itd, na čelu sa Ćirom, 99 % da ne bi ovakve parole pisali

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 23 mar 2014, 20:48

Fkr Lukavac trans nije pao niti će ;)
Ovo je vjerovatno pokušaj slanja poruke svima kako u Lukavcu nema Fkr no i mi i oni znamo da to nije tačno ;)

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 23 mar 2014, 20:48

Ovo Siuksi zapalili trans Fukare Lukavac, pa et fino jedno novo saznanje da ima ineka grupa Fukara u Lukavcu, znam da ima Hz i Manijaka, al ovo je bas iznenađenje, ako stvarno ova grupa postoji zao bi mi bilo da prestanu navijat samo sto su im Siuksi uzeli trans, nezz volio bih i ja znat malo bolje o ovom sta

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 mar 2014, 20:49

Redžepi doktor, tačno poslije Buce i Tareta nije bilo veznjaka koji zna igrati lopte, dok nije došao Redžepi :D kako reče Ćiro nakon samo jednog treninga Redžepija: "Mogu vam reći da je Redžepi razlog mog optimizma."

dovoljno o tome da momak za jedan trening pokaže da je fudbaler, a i za Ćiru da za jedan trening vidi ko je igrač, a ko ne 8-)

slika

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 mar 2014, 20:55

ma Ciro je jedan veliki gospodnin i svjetski covjek koji je zalutao u ovu drzavu , da ne govorim u ovu ligu...to se vrlo brzo uvjeri svako ko je imao priliku da razgovara s njim, bez obzira kakvo misljenje prije imao

sto se tice navijanja mi smo morali bolje bez obzira na sve ove okolnosti ko u logoru itd itd..puno posla ce se morati odraditi i hoce do jedinstva da to sve izgleda kako treba i kako svi zelimo i sanjamo.

sto se tice Kapica momak je katastrofalan u Slobodi od kako je dosao, ne znam stvarno sta se s njim desava..u PL u Olimpicu je bio sasvim solidan igrac i pristojno igrao..tu mi Ciro nije bio jasan pomalo, kao i sa Micom kojeg prvi put koristi kako vodi Slobodu a imas tu Husejnbasica koji je razvalio pripreme, Mujku koji sasvim dobro igra i Jusufbasica..iznenadio me sto nije koristio danas Mujku ili Brzog...ali izgleda da je Ciro izabrao 11 igraca koji se mogu potuci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 20:59

ONAJ OSJEĆAJ .. ..

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 23 mar 2014, 21:03

Znaci neki rezime , Sloboda jednom osutala na gol i zabila gol. Gresku napravio standardni igrac Lukavca koji je bas za danasnju utakmicu bio povrijeđen ali je nekim slucajem usao u igru , napravio gresku iz koje je Sloboda dala gol. Pa tako ne bi trebala igrati ekipa za koju se najavljivalo da ce se prosetati ovom ligom. Nakon ovoga sam jos vise uvjeren da ce Jedinstvo u Premijer ligu i jos vise sam uvjeren u osvajanje bod(ova) na Tusnju. Nije Sloboda ni blizu onog kakvim se predstavlja i tvrdim da je Jedinstvo dosta bolja ekipa. Nas trener je bio na danasnjoj utakmici i vjerujem da sa olaksanjem dolazi u Bihac jer je vidio da je Sloboda jedna prenapuhana ekipa koja je sastavljena od igraca koji su visak u premijerligaskim ekipama i koji su samo bolje placeni od ostalih igraca ove lige. Opce je poznato da mi bolje igramo u gostima , da jos nemamo poraz u gostima i jedva cekam da vas spustimo na zemlju i vratimo vas u realnost jer ocigledno mnogi misle da je Sloboda Real Madrid a na terenu ne pokazuju nista.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 21:08

Hajd dosta priče na spavanje,valja sutra u školu/fakultet u Tuzlu :!:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 23 mar 2014, 21:10

haver je napisao/la:
Gorki je napisao/la:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9183_n.jpg

tuga,jad i čemer!
Zašto?
kakav grad takav festival, svako ko iole prati navijačku scenu u BiH zna ko je dig'o ovu parolu kome ;) znači da je ovo kopija.Ne postaje se navijač tako što obučeš crnu majicu i bijele patike,doduše neki se smatraju navijačima jer nose crne majice i bijele patike i u zadnjih 15 god su imali 2 koreografije i to obje protiv jednog kluba :D
Što se tiče Fkr danas dobra brojnost al navijanje slabo,međutim nije se ni moglo bolje s obzirom na to ko je sve bio na tribini.
Kako god aBd slijedeće godine nas i Radnički dijele 2 ranga :)
realno kakvi ste vi navijaci? Koje vi to koreo imate? Koje ste pjesme od HZ kopirali i pjevali? Siuxi su konstantni mal grad i vise nego dobra grupa,vi ste znali da s eporedite sa HZ koji su po svemu sto svjetlosnih godina ispred vas,neznam koji je razlog da se nesto uzdizete a do juce ste na niskim granama bili

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 23 mar 2014, 21:11

Sloboda ne pokazuje ništa al u 4 utakmice u ovoj polusezoni ima isto toliko pobjeda s gol razlikom 12:0 :D
Pa kume ko onda pokazuje to nešto? :D

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 23 mar 2014, 21:16

haver je napisao/la:Sloboda ne pokazuje ništa al u 4 utakmice u ovoj polusezoni ima isto toliko pobjeda s gol razlikom 12:0 :D
Pa kume ko onda pokazuje to nešto? :D
stoji da ste trenutno sa Jedinstvom najbolji,al kako je bilo prije,jeste li se udarali,noge lomili po tome ste poznati bili,al eto vrijeme je i to da se promijeni,vidjecemo ako udjete u premijer ligu kako cete igrati,taj stil kao sad ili po starom mesarskom stilu,nadam se da ce Sloboda igrat normalan fudbal bez valjanja i muski al ne mesarski kao nekad,jer uvijek ste dobre igrace i dobru skolu imali!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 23 mar 2014, 21:17

Pa3ot je napisao/la:Znaci neki rezime , Sloboda jednom osutala na gol i zabila gol. Gresku napravio standardni igrac Lukavca koji je bas za danasnju utakmicu bio povrijeđen ali je nekim slucajem usao u igru , napravio gresku iz koje je Sloboda dala gol...
Kakva teorija :).
Šubić, inače dojučerašnji kapiten ekipe nije povrijeđen, a u igru je ušao jer je morao zamijeniti Čejvanovića kojem je drugi žuti visio u zraku. Za tvoju informaciju isti igrač je u prošloj utakmici sa Slobodom na Tušnju kriv za jedan, a postigao je i autogol. Greške se dešavaju, a Šubić nažalost najviše griješi u utakmicama sa Slobodom.

Pitaj to vašeg trenera ili plati poštarinu da ti pošaljem CD pa pogledaj utakmicu i na osnovu toga kreiraj mišljenje.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 23 mar 2014, 21:22

Mi smo na niskim granama ok :D
Pa druže mi smo spasili klub od gašenja a šta su te velike Hz uradile? ( lafo ultras mentalitet ovo ono ) Pustili klub nekom levatu iz Malezije ili odakle je već koji nema pojma ništa ne samo o Sarajevo nego o BiH uopšteno i onda mi takvi pričaju o ultras mentalitetu i fazonima against modern football.
A sad razguli s tom pričom jer stvarno je loša,i neki ovdje imaju više od 12 godina druže ;)

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 mar 2014, 21:25

Pališ trans koji nijednom nije bio na ogradi !? Kakve su to giga mega ultra furke !? :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 21:27

VolimTz je napisao/la:Pališ trans koji nijednom nije bio na ogradi !? Kakve su to giga mega ultra furke !? :mrgreen:
furka gradića kod Tuzle. :mrgreen:

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 23 mar 2014, 21:30

Sutra počinje postavljanje 1000 stolica na sjeveru tako da će biti sjedenje+stajanje za derbi.

btw, da li su ovi preoptimistični navijači Jedinstva razmišljali kako će se njihovi igrači snaći na terenu Tušnja pred 8 hiljada neprijateljski nastrojenih navijača? Sigurno da nikada nisu igrali pred tolikim brojem ljudi....

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 23 mar 2014, 21:32

haver je napisao/la:Mi smo na niskim granama ok :D
Pa druže mi smo spasili klub od gašenja a šta su te velike Hz uradile? ( lafo ultras mentalitet ovo ono ) Pustili klub nekom levatu iz Malezije ili odakle je već koji nema pojma ništa ne samo o Sarajevo nego o BiH uopšteno i onda mi takvi pričaju o ultras mentalitetu i fazonima against modern football.
A sad razguli s tom pričom jer stvarno je loša,i neki ovdje imaju više od 12 godina druže ;)
Pasa mi smo spasili klub od bankrota,otjerali uhljupe i lopove sa kojima smo godinama vodili rat,uletali na teren,prijave doijali,batine itd da bi se statut kluba promijenio,i da bi taj malezijac ulozio,sad je kao to lose a svi boga molite da se to desi kao sto je Azmir uradio,samo sto je on mala maca za ovog covjeka! Pasa vjerovatno ti tata mogu biti nije lijepo tako da pricas! U sarajevo je ulozio milijarder,al nas klub vode nasi navijaci kao Selimovic i sposobni ljudi kojima vjeruje Tan,samo jedan njegov covjek iz Malezije je u upravi! Inace milijarderi cekaju u redo da uloze u nase timove,eto koliko si upucen pitas sta su HZ radile haha pa ta uprava nam je slala lokalne krimose da prijete i slicne stvari,al mi smo otjerali i njih i agenturu raspitaj se malo,i za razliku od mnogih poceli prvi rat protiv saveza,i popili najvise prijava na onim protestima ispred saveza
Zadnja izmjena: ultrahell24, dana/u 23 mar 2014, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 21:34

Alucard je napisao/la:Sutra počinje postavljanje 1000 stolica na sjeveru tako da će biti sjedenje+stajanje za derbi.

Odakle ti taj info druže? 8-)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 mar 2014, 21:35

aaa nadam se da nece to biti :D

ja sam cuo do repke na Tusnju da ce bit sve..a nemoj ba sad da dio sjevera sjedi protiv Jedinstva :D
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 23 mar 2014, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.