Ma jok lose si ukapiraoDevil je napisao/la:Sad vidim i neki Celigija dolazi,pa pogledah neki klip i koliko sam ukapirao iz Zelje dolazi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma jok lose si ukapiraoDevil je napisao/la:Sad vidim i neki Celigija dolazi,pa pogledah neki klip i koliko sam ukapirao iz Zelje dolazi.
http://vimeo.com/24006768Sarajlijc@ je napisao/la:Ma jok lose si ukapiraoDevil je napisao/la:Sad vidim i neki Celigija dolazi,pa pogledah neki klip i koliko sam ukapirao iz Zelje dolazi.Dolazi iz kantonalne lige kazu da je dobar ostaje da se vidi.
Rasisto!ZeLJooo je napisao/la:Kazu da vam je ova mali crnjo mnogo dobar igrac, dobar pregled igre i snaga na zavidnom nivou i dosta moze pomoci ovom timu.
Celigija ljudi kazu![]()
Mogu i ja tamo tebi napisati da pustis nas i nase dresove i da gledas u svoju avliju, ali necu pisi sta ti je zelja.Sarajlijc@ je napisao/la:Rasisto!ZeLJooo je napisao/la:Kazu da vam je ova mali crnjo mnogo dobar igrac, dobar pregled igre i snaga na zavidnom nivou i dosta moze pomoci ovom timu.
Celigija ljudi kazu![]()
Pusti se ti Celigije i Bube brini za svoju avliju.
Da.Silkoni je napisao/la:jeli ovo taj Dženan Čeligija![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema video, ali ima podatak da uspješno pohađa Drvoprerađivačku školu u Sarajevu, smjer stolar....naletih ovdje na raspored održavanja instruktivne nastave za januarski ispitni rok školske 2011/2012, na devet predmeta ga imaSilkoni je napisao/la:Imali ko video od Senegalac Secouba Diatta
Obrazuje se covjek.blavor je napisao/la:Nema video, ali ima podatak da uspješno pohađa Drvoprerađivačku školu u Sarajevu, smjer stolar....naletih ovdje na raspored održavanja instruktivne nastave za januarski ispitni rok školske 2011/2012, na devet predmeta ga imaSilkoni je napisao/la:Imali ko video od Senegalac Secouba Diatta
http://mssha.edu.ba/bs/images/stories/p ... redvan.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne, nije zavrsio..Sarajlijc@ je napisao/la:Skoluje se momakMislim da je zavrsio skolu jer mu je vec 19 godina , a inace prica perfektno bosanski
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, MSOZ101, OzmoodPinglewood, PeppermintSA, rimljanin90 i 102 gosta.