Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
jedan portal kaze jedno ,drugi kaze suprotno itd.
mozel' mi neko sa sigurnošću reći reci da li Enrique dolazi ili ne ??
mozel' mi neko sa sigurnošću reći reci da li Enrique dolazi ili ne ??
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;
ne znam koliko ima istine u ovome,ali ne bih volio da se to desi,bolji je stoper od Carre i od Aggera
ne znam koliko ima istine u ovome,ali ne bih volio da se to desi,bolji je stoper od Carre i od Aggera
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Upravo zbog ovoga i treba dovesti stopera.moj uzor-S.G je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news
Carra je sve slabiji,Agger je također često povrijeđen,Kyrgiakos nije dovoljno kvalitetan da bi se na njega LFC mogao oslonuti,a mlade nade Wilson i Ayala tek "nadolaze".
Cahill bi po meni bio idealno rješenje.

FK Pjetlovi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Cole trazen od strane PSG-a....Izgleda da i Lucas Leiva ide iz kluba,kao njegova zamjena spominje se Lucas Biglia iz Anderlehta...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- The DocTOR!!
- Kontakt:
Gdje si to procitao ?Ponos Torina je napisao/la:Cole trazen od strane PSG-a....Izgleda da i Lucas Leiva ide iz kluba,kao njegova zamjena spominje se Lucas Biglia iz Anderlehta...

Liverpool manager Kenny Dalglish has struck back at rumours surrounding Alberto Aquilani’s future at Anfield, saying that he is “delighted” with the player's summer training.

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja pročitah vijest da je Liverpool pronaš'o novog Lucasa. No, to ni u kom slučaju ne znači da će pravi Lucas napustiti ekipu, da se razumijemo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Ponos Torina
- Kontakt:
Maloprije sam slusao na Sky sportu da ce kako stvari stoje Leiva da ode kao i Cole,spominje se Biglia za kojeg je i Arsenal zainteresovan,a tu je i Joe Burton iz Newcastle-a....Odlazak Leive se spominje jos prije mjesec dana.... 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
previse ti vjerujes u te stvari koje citas...Ponos Torina je napisao/la:Maloprije sam slusao na Sky sportu da ce kako stvari stoje Leiva da ode kao i Cole,spominje se Biglia za kojeg je i Arsenal zainteresovan,a tu je i Joe Burton iz Newcastle-a....Odlazak Leive se spominje jos prije mjesec dana....
You are someone else I am still right here
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... ut-afellay" onclick="window.open(this.href);return false;anfield je napisao/la:http://www.caughtoffside.com/2011/08/04 ... r-signing/
-
- Kontakt:
I onako nam je pozicija DMF-a prezasicena, pa cemo se lahko rijesiti jednog i jedinog kvalitetnog kojeg imamo.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Red Assassin
- Kontakt:
Uhh kako bi bilo dobro kad bi nam Afelaj dosao na RW, transfer iz snova
Al imamo Suareza,Kuyta i Hendersona koji mogu solidno odigrati na RM ili RW, samo da dovedemo nekog ljevog bocnog.. Ovo sa Enrikeom se odugovlaci ali svakako bih volio da dodje on ili Beins.
Sutra protiv Valensije, bit ce zanimljivo i sigurno jedna od najjacin prijateljskih koju smo imali u pripremnoj fazi.. Ako nam bude slabiji sastav igrao bojim se da ce nas natrpati na sred Anfilda i obrukat nas.. Mozda se nesto i oko Mate dogovorimo ili on vidi kako nam je mocan klub i podnese zahtjev za transfer, Mata i Enrike 2 spanca jos i to je to

Sutra protiv Valensije, bit ce zanimljivo i sigurno jedna od najjacin prijateljskih koju smo imali u pripremnoj fazi.. Ako nam bude slabiji sastav igrao bojim se da ce nas natrpati na sred Anfilda i obrukat nas.. Mozda se nesto i oko Mate dogovorimo ili on vidi kako nam je mocan klub i podnese zahtjev za transfer, Mata i Enrike 2 spanca jos i to je to

Red Assassin je napisao/la:Uhh kako bi bilo dobro kad bi nam Afelaj dosao na RW, transfer iz snovaAl imamo Suareza,Kuyta i Hendersona koji mogu solidno odigrati na RM ili RW, samo da dovedemo nekog ljevog bocnog.. Ovo sa Enrikeom se odugovlaci ali svakako bih volio da dodje on ili Beins.

Sto se same tekme tice i jednim i drugim je prva provjera.Valencia do sada odigrala pet susreta,ostvarila četiri pobjede i jedan poraz.Za sutra se najavljuje aBd nova pobjede,jaci smo za Banegu a slabiji za Guaitu,Ramija i Aduriza koji nisu ni otputovali u L'pool zbog problema sa povredama.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Hm... Potpisali Downinga za 20m funti, inače lijevo krilo gdje bi igrao i Mata, i sada vodimo ''rat'' ne bi li spustili Newcastleovih 6m funti za Enriquea, i ti pomišljaš na Matu?
Prijateljska možda i jeste, na početku, bila zakazana zbog Juana, no sada je postala isključivo jedna prava uvertira pred početak Premiershipa. Ništa drugo.

Prijateljska možda i jeste, na početku, bila zakazana zbog Juana, no sada je postala isključivo jedna prava uvertira pred početak Premiershipa. Ništa drugo.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Iz pouzdanih izvora znam da nije zakazana bila zbog Mate,no cisto samo pripremna tekma.U svakom slucaju biti ce sutra od 18:30h jako zanimljivo,Valencia nikad jaca nije bila u posljednjih pet godina,a i L'pool ima tim za respekt tako da ce biti zanimljiva tekma fktBertrand je napisao/la:Hm... Potpisali Downinga za 20m funti, inače lijevo krilo gdje bi igrao i Mata, i sada vodimo ''rat'' ne bi li spustili Newcastleovih 6m funti za Enriquea, i ti pomišljaš na Matu?![]()

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Ovaj se usrao da Mata ne ode.
Eto bas je onako, bezveze zakazana prijateljska. Da se malo Valencia promovise po Anfieldu.
Ne budi smijesan, kao sto je Betrand rekao, prvo je to bilo u planu, odigrati utakmicu i onda probati dogovoriti sve sa Matom. Vidjecemo sta ce se sve sutra izdesavati.
Eto bas je onako, bezveze zakazana prijateljska. Da se malo Valencia promovise po Anfieldu.
Ne budi smijesan, kao sto je Betrand rekao, prvo je to bilo u planu, odigrati utakmicu i onda probati dogovoriti sve sa Matom. Vidjecemo sta ce se sve sutra izdesavati.
@Jimmy
Ja kažem da je moguće da je bila zakazana baš zbog Mate, ali ne kažem da 100% jeste. Valencia je odlična ekipa i ako hoćeš da imaš pravu provjeru pred Premier Ligu, onda su Šišmiši jedno od najboljih rješenja. Ovo vrijedi i sa druge strane. U svakom slučaju, Mata neće preći u Liverpool. A sada... Moguće je da Liverpool cilja na nekog drugog igrača, no čisto sumnjam.
Ja kažem da je moguće da je bila zakazana baš zbog Mate, ali ne kažem da 100% jeste. Valencia je odlična ekipa i ako hoćeš da imaš pravu provjeru pred Premier Ligu, onda su Šišmiši jedno od najboljih rješenja. Ovo vrijedi i sa druge strane. U svakom slučaju, Mata neće preći u Liverpool. A sada... Moguće je da Liverpool cilja na nekog drugog igrača, no čisto sumnjam.
Greatness dies
Mislis na mene?Da me bolje poznajes znao bi da sam oduvijek bio da Matu "utopimo" za 30.000.000 eura,no dobro.Tekma ponavljam nije zbog toga dogovorena,potvrdio mi je jedan nogometas Valencije kada sam razgovorao sa njim.Dalje zasto bi se tim koji igra LP promovirao po Anfildu?To je samo jedna u nizu tradicija,svake godine Valencia na "otoku" odigra barem jednu pripremnu tekmu.Ranijih sezona smo igrali kontra Uniteda,,Arsenala,Aston Ville,Man.City pa ste sada na red došli i vi.Jimmy from the hood je napisao/la:Ovaj se usrao da Mata ne ode.
Mozda se mnogi od vas ne sjecaju pripremne tekme Valencije i L'poola iz 2003 godine,no ako se sjecate da li ste nju mozda ugovorili zbog Vicentea koji je u to doba bio veca zvijezda nego sto je to Juan Manuel Mata danas?

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Red Assassin
- Kontakt:
Downing igra jednako dobro desno krilo kao i ljevo tako da bi za Matu bilo mjesta. A to da je on rekao da bi ga unazadio transfer u Liverpool je cista laz, daj mi da vidim tu njegovu izjavu.. Iako ne igra u LP kad bi dosao kod nas imao bi tu cast da igra sa Gerrardom,Suarezom,Reinom koji su World Class igraci i od kojih bi imao nesto da nauci za razliku od Valensije u kojoj moze se patiti sezonu i zeljeti da predje u neki veci klub.. Ovako ima reputaciju zvjezde i treba to da iskoristi dok je na dobrom glasu, mozda ovu sezonu ne odigra dobro i odma ce mu cjena i reputacija spasti 

- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Cuj za Matu bi bio korak unazad u karijeri
to bi mu bio jedan veliki korak unapred, pre svega zbog toga sto bi igrao u najjacoj ligi i u najvecem klubu u engleskoj a Lpool ce verovatno od sledece sezone pa nadalje biti redovan u CL i ne samo redovan vec i glavni konkurent za osvajanje istog sto bas i ne verujem da ovo isto vazi za Valenciu a uostalom nije Mata jedini ima dosta igraca poput njega cak i boljih tako da i ne mora da dodje 

Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 05 avg 2011, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
-
- Kontakt:
Ne, nego zbog same jacine Valencie kao tima iz te 2002, 2003 godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.