FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa dobro brate sta si ocekivao od momka iz Senegala koji je dosao ovdje prije 2 godine , da zavrsi gimnaziju ? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma stipu. kad bi na vidjelo izašle školske knjižice njihovih vedeta ne bi bio ovakav šaljivdžija. Znam ih bar3 iz Štilićeve generacije kojima je i čitanje bilo problem.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa dobro brate sta si ocekivao od momka iz Senegala koji je dosao ovdje prije 2 godine , da zavrsi gimnaziju ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Rekao sam u sali, ne uzimaj to k srcu..VanBasten je napisao/la:Ma stipu. kad bi na vidjelo izašle školske knjižice njihovih vedeta ne bi bio ovakav šaljivdžija. Znam ih bar3 iz Štilićeve generacije kojima je i čitanje bilo problem.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa dobro brate sta si ocekivao od momka iz Senegala koji je dosao ovdje prije 2 godine , da zavrsi gimnaziju ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sarajlijc@ je napisao/la:Pa dobro brate sta si ocekivao od momka iz Senegala koji je dosao ovdje prije 2 godine , da zavrsi gimnaziju ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ne uzimam, i ja samBaja_Zvjerka je napisao/la:Rekao sam u sali, ne uzimaj to k srcu..VanBasten je napisao/la:Ma stipu. kad bi na vidjelo izašle školske knjižice njihovih vedeta ne bi bio ovakav šaljivdžija. Znam ih bar3 iz Štilićeve generacije kojima je i čitanje bilo problem.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa dobro brate sta si ocekivao od momka iz Senegala koji je dosao ovdje prije 2 godine , da zavrsi gimnaziju ?
Doduše, taj "problem" nije neki reprezent kako su naši fudbaleri glupi. Nego jednostavno, satnice su takve kakve jesu. I dijete, odnosno momak, koji želi da bude fudbaler često zbog preklapanja satnica škole i treninga, nema izbora nego ili jedno ili drugo staviti u drugi plan. I ja da sam bio na mjestu tih momaka radije bi pičio na trening.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moj je jaran Suljagic sasvim normalno isao na 2 treninga dnevno u Bosnu (kosarka) i zavrsio je sa mnom II Gimnaziju. I skola govori koliko je ko pametan, ili ima klikere. Meni je samo smijesno sto ce mu instrukcije iz sporta, ali eto mozda nije ispunio kvotu casova...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Takvih je jako malo, buraz. Ne može svak' poslije treninga u školu, pa poslije treniga uzet knjigu. Ne može.Baja_Zvjerka je napisao/la:Moj je jaran Suljagic sasvim normalno isao na 2 treninga dnevno u Bosnu (kosarka) i zavrsio je sa mnom II Gimnaziju. I skola govori koliko je ko pametan, ili ima klikere. Meni je samo smijesno sto ce mu instrukcije iz sporta, ali eto mozda nije ispunio kvotu casova...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ko je malo pametniji i ne mora, kao da je neka srednja bauk, nigdje veze.. Srednja se moze ko iz pi*ke zavrsiti (da prostis) sa treniranjem, a vec o fakultetu kad pricamo, to vec malo teze...VanBasten je napisao/la:Takvih je jako malo, buraz. Ne može svak' poslije treninga u školu, pa poslije treniga uzet knjigu. Ne može.Baja_Zvjerka je napisao/la:Moj je jaran Suljagic sasvim normalno isao na 2 treninga dnevno u Bosnu (kosarka) i zavrsio je sa mnom II Gimnaziju. I skola govori koliko je ko pametan, ili ima klikere. Meni je samo smijesno sto ce mu instrukcije iz sporta, ali eto mozda nije ispunio kvotu casova...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Hehe, ma nije je problem zavišiti. Završili su i ovu "fudbaleri" koje su se s amnom školovali. Ali kako
Radije bi dao slučajnom prolazniku da mi imobilizuje ruku, nego "fudbalerma" koji su završili tu školu na Jezeru
UZ par izuzetaka.
Kako otjeraste PEHLIĆA eno covjek preko medija samo sto ne zaplace jbt, em je bio povrijedjen em mu je tesko naci klub sada, ipak je nesto dao klubu kako sam rece, mogli su ga ostaviti makar "onako" do kraja sezone, covjek nema kud ...

Nije ga niko otjerao, vec mu je lijepo ponudjeno da prodje zimske pripreme sa nama i da se nametne, a on smatra da nije igrac za nametanja i sam je sebe otpisao.Rioo je napisao/la:Kako otjeraste PEHLIĆA eno covjek preko medija samo sto ne zaplace jbt, em je bio povrijedjen em mu je tesko naci klub sada, ipak je nesto dao klubu kako sam rece, mogli su ga ostaviti makar "onako" do kraja sezone, covjek nema kud ...![]()
![]()
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Limun je i sa povredom bolji od 90% ove ekipe i na jednoj nozi je igracina za pojedince koji su tu...nekima se mora naci mjesto i to je to,zato ce neki ispastati nazalost..ako cemo realno pricamo o nekim povredama i vracanju forme onda da pitamo te iste zasto moze Skoro a nemoze Pehlic,Skoro 100% nije u boljoj formi od Limuna govorim o snazi,i ako cemo realno vise je pauzirao od Pehlica,nemoj da ko misli da imam nesto protiv Alena jel sam svrsio kad sam vidio da se vraca,ali ako cemo logicno taj razlog satro povreda ili nesto je smjesno ,Pehlic je isto kao i Skoro pojam za ovu ekipu i igracki kadar i takav igrac mora igrati...realno Pehlic sad kad je dosao imao je xx kila viska a opet je razvalio ono vrijeme sto je igrao do povrede i bio medju najboljim iako nije bio u nekoj idealnoj fizickoj spremi
Tako da ovo sa njim za mene nema nikakvu logiku ni opravdanje,i ako je ovo Plisek uradio ima od mene veliki minus,a vjerujem da ima ovo veliki utjecaj sa strane nazalost
Tako da ovo sa njim za mene nema nikakvu logiku ni opravdanje,i ako je ovo Plisek uradio ima od mene veliki minus,a vjerujem da ima ovo veliki utjecaj sa strane nazalost
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ti bi prvo trebao da razdjelis to kada igrac pauzira zbog papira, i zbog povrede ... pa ti sada skontaj kojem se lakse spremiti Skori ili Pehlicu koji se oporavio od teske povrede
Limun je dobio sto je dobio kad je tako siguran u sebe na pripreme i razvali , da se razumijemo za njegov sam ostanak, ali ga staviti u kos sa Skorom mislim da to nije to.
Limun je dobio sto je dobio kad je tako siguran u sebe na pripreme i razvali , da se razumijemo za njegov sam ostanak, ali ga staviti u kos sa Skorom mislim da to nije to.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ako cemo mak na konac mogao je pehlic i malo manje para da trazi od kluba, ipak
ne mozes mjesecima drzati klub u neizvjesnosti a uzimati veliku platu, ne ide ni to
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kakav si ti .. nemam rijeci ... Receno mu je da se dokaze na pripremama sto je on odbio. Da Ronaldo dodje teren i dokazi se pa ako zadovoljis dobit ces ugovor. Eto kod kona cist primjer ,Stanceski(mada nije bas isti kos) trebao biti veliko pojacanje u zelji ,lik poceo glumiti zvijezdu i eno ga sad moli Boga da smanje broj igraca da moze opruzit noge na klupi. A i kako to mi nista nismo dali Pehlicu mi smo mu ovo koliko je bio kod nas haman ko bolnica dosli. Teren treba biti svima mjerilo.Rioo je napisao/la:Kako otjeraste PEHLIĆA eno covjek preko medija samo sto ne zaplace jbt, em je bio povrijedjen em mu je tesko naci klub sada, ipak je nesto dao klubu kako sam rece, mogli su ga ostaviti makar "onako" do kraja sezone, covjek nema kud ...![]()
![]()
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Mos' mislit kako je meniVanBasten je napisao/la:Takvih je jako malo, buraz. Ne može svak' poslije treninga u školu, pa poslije treniga uzet knjigu. Ne može.Baja_Zvjerka je napisao/la:Moj je jaran Suljagic sasvim normalno isao na 2 treninga dnevno u Bosnu (kosarka) i zavrsio je sa mnom II Gimnaziju. I skola govori koliko je ko pametan, ili ima klikere. Meni je samo smijesno sto ce mu instrukcije iz sporta, ali eto mozda nije ispunio kvotu casova...
Navodno su stigle ponude za Torlaka, Čomora, Dupovca i Kojaševića. Bar tako piše konkurentski portal.
Hmm, ako će se dovesti Vule, i cifra az kapitena bude primamljiva, to i ne bi bilo loše. Mislim da ne bi bili na gubitku. Ustvari, pustio bi ih sve za regularnu lovu osim Dupovca, naravno ako možemo ( a valjda neće nedostajati love od njihove prodaje) da ih u prelaznom roku zamjenio adekvatnim pojačanjima.
Hmm, ako će se dovesti Vule, i cifra az kapitena bude primamljiva, to i ne bi bilo loše. Mislim da ne bi bili na gubitku. Ustvari, pustio bi ih sve za regularnu lovu osim Dupovca, naravno ako možemo ( a valjda neće nedostajati love od njihove prodaje) da ih u prelaznom roku zamjenio adekvatnim pojačanjima.
Samo ako je liga 5 , bogati i bolji ruski, turski i portugalski klubovi, onda ok. Dalo bi se kombinovati, a ako je u FC Vltava United, neka hvala. Bolje je FK Sarajevo od njih.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Zato bi trebalo u BiH usvojiti zakon, odnosno zakonom urediti, da dijete ,koje trenira, dobije povlastice u školi. Naravno, čim je uspješnije tim više povlastice. Npr. ako je reprezentativac BiH da sam bira datume kad će biti pitan i sl.VanBasten je napisao/la:
Ne uzimam, i ja sam![]()
Doduše, taj "problem" nije neki reprezent kako su naši fudbaleri glupi. Nego jednostavno, satnice su takve kakve jesu. I dijete, odnosno momak, koji želi da bude fudbaler često zbog preklapanja satnica škole i treninga, nema izbora nego ili jedno ili drugo staviti u drugi plan. I ja da sam bio na mjestu tih momaka radije bi pičio na trening.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
O čemu ti ba?Arnelinho je napisao/la:Samo ako je liga 5 , bogati i bolji ruski, turski i portugalski klubovi, onda ok. Dalo bi se kombinovati, a ako je u FC Vltava United, neka hvala. Bolje je FK Sarajevo od njih.
Ma nek idu što se mene tiče i u Čečeniju, samo ako će ((klub mušterija) platiti cifru za naše uslove, ne sadaku. Zaboli me đon gdje će šljakati nakon Sarajeva.