njemu je Higuain klasa
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma zanemarite blancosu
njemu je Higuain klasa
njemu je Higuain klasa
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa naravno da jest
I to WC, i on i Benzema.
Malo je da imamo dva vrhunska igraca na svakoj poziciji, mora se imati i rezerva za rezervu.
Malo je da imamo dva vrhunska igraca na svakoj poziciji, mora se imati i rezerva za rezervu.
Ma vidi se u Perinom pogledu na ovoj slici da ga svaku vecer prije spavanja "slajfa" na Falču. Volio bi on njega dovest' vise nego se hljeba najest', ali okolnosti ga zezaju. A i cijena ce biti sigurno izmedju 60 i 80M €. Problem su ludi arapi koji ce izvaliti i 100M bez problema ako bude "guravo". E sad, cak i ako zanemaris da je on igrac Atletica i da treba da predje u Real, ko ti garantuje da mi mozemo najvise love za njega ponuditi, ipak ce to na kraju prevagnuti.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nesto ne obecava ovaj osmijeh Falcaoa na slici sa Florentinom 
Perez je doveo:Figa, Zidanea, Ronalda1, Ronalda2, Owena, Xabija, Kaku, Benzemu... Zasto ne bi mogao Radamela ? On je najsposobniji covjek sto se toga tice, gdje se on zainati nema tu dileme previse. Calderon je 3 godine petljao oko Ronalda, dolazi Pero i kroz mjesec i po' dovodi i njega i Kaku.iDon je napisao/la:Ma vidi se u Perinom pogledu na ovoj slici da ga svaku vecer prije spavanja "slajfa" na Falču. Volio bi on njega dovest' vise nego se hljeba najest', ali okolnosti ga zezaju. A i cijena ce biti sigurno izmedju 60 i 80M €. Problem su ludi arapi koji ce izvaliti i 100M bez problema ako bude "guravo". E sad, cak i ako zanemaris da je on igrac Atletica i da treba da predje u Real, ko ti garantuje da mi mozemo najvise love za njega ponuditi, ipak ce to na kraju prevagnuti.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa racunica je jasna, zviznuti 60 miliona na konto Atletico Madrida i mislim da ce tesko zadrzati ovu zvijer
Bitan je Perin kezOTNYS_YNWA je napisao/la:Nesto ne obecava ovaj osmijeh Falcaoa na slici sa Florentinom
Falcao je ekstra igrac,ali izgleda je jos bolji covjek . Bar po njegovim izjavama djeluje dosta skromno,i posto je vec sada legenda Atletica,navijaci ga obazavaju ,stoga sumnjam da ce ikada iznevjeriti navijace tako sto ce preci u Real . i mislim da s konja na magarca ne treba ici . 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ali pazi, tada ili nije bilo ovih ludih arapa u igri ili su tek bili u pocetku svoga divljanja. U vrijeme Figa, Ronalda, Owena, Beckham-a fakticki i nije bilo kluba osim Reala koji je spreman platiti veliku cifru sto dodatno olaksava posao kada gotovo da imas monopolni polozaj na trzistu. Uzimi primjer Falca-a, jeli zainteresovan Chelsea ? Da! PSG ? Da! mozda City ? Da! i Real. Imas 4 kluba koja mogu ponuditi veliki novac, i sad recimo PSG i Chelsea nude 70 M €, a Real i City 80 € (mada vjerujem da City moze ponuditi i vise), sta ce biti, prodat' ce ga u City normalno samo da ne ode u Real. Opet ponavljam, kada bi Perez i uspio izmanipulisati vodece ljude Atletica i obezbjediti nam ravnopravan polozaj ko ti garantuje da mi mozemo dati najvise love za njega jer je ovdje jasno da ce Falcao ici tamo gdje ponude najvise.L_blancos je napisao/la: Perez je doveo:Figa, Zidanea, Ronalda1, Ronalda2, Owena, Xabija, Kaku, Benzemu... Zasto ne bi mogao Radamela ? On je najsposobniji covjek sto se toga tice, gdje se on zainati nema tu dileme previse. Calderon je 3 godine petljao oko Ronalda, dolazi Pero i kroz mjesec i po' dovodi i njega i Kaku.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Nije to sve tako prosto. Mendes je menadjer Radovanu , a isti covjek je menadjer i Joseu i Ronaldu. Dakle ,prema nekim navodima, on posjeduje dio Radamelovog ugovora a on i Perez su do sada eto uspjesno poslovali i imaju dobru saradnju. Mislim da i Mendesu vise odgovara da ovaj predje u Real jer Perez zna od velikog imena napraviti biznis bez obzira da li je to uspjesan transfer ili ne.Ako se Pero stvarno zagrije onda je Real prvi favorit za dovodjenje Radamela. Ja licno ne bi to volio, nije dvojbeno da bi se igra Reala unaprijedila ali samim tim bi se ponovo bacila prasina u lice spanskom fudbalu i pokazalo bi se ponovo da Real i Barca drze monopol u Spaniji i da ostali klubovi bezveze grcaju u dugovima kada im nema nekakve buducnosti pored ovog dvojca.iDon je napisao/la:Ali pazi, tada ili nije bilo ovih ludih arapa u igri ili su tek bili u pocetku svoga divljanja. U vrijeme Figa, Ronalda, Owena, Beckham-a fakticki i nije bilo kluba osim Reala koji je spreman platiti veliku cifru sto dodatno olaksava posao kada gotovo da imas monopolni polozaj na trzistu. Uzimi primjer Falca-a, jeli zainteresovan Chelsea ? Da! PSG ? Da! mozda City ? Da! i Real. Imas 4 kluba koja mogu ponuditi veliki novac, i sad recimo PSG i Chelsea nude 70 M €, a Real i City 80 € (mada vjerujem da City moze ponuditi i vise), sta ce biti, prodat' ce ga u City normalno samo da ne ode u Real. Opet ponavljam, kada bi Perez i uspio izmanipulisati vodece ljude Atletica i obezbjediti nam ravnopravan polozaj ko ti garantuje da mi mozemo dati najvise love za njega jer je ovdje jasno da ce Falcao ici tamo gdje ponude najvise.L_blancos je napisao/la: Perez je doveo:Figa, Zidanea, Ronalda1, Ronalda2, Owena, Xabija, Kaku, Benzemu... Zasto ne bi mogao Radamela ? On je najsposobniji covjek sto se toga tice, gdje se on zainati nema tu dileme previse. Calderon je 3 godine petljao oko Ronalda, dolazi Pero i kroz mjesec i po' dovodi i njega i Kaku.
Mir u kuci prije svega.
Srz svega je da Falcao ne ide nigdje !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nek si nam reko da dalje ne pisemo.Johny je napisao/la:Srz svega je da Falcao ne ide nigdje !
Vidim djeca pocela fantazirati , pa reko da sprijecim dok se neko nije previse razocarao...Dzoni je napisao/la:Nek si nam reko da dalje ne pisemo.Johny je napisao/la:Srz svega je da Falcao ne ide nigdje !
Ne postoji igrač na planeti kojega se ne može dovesti u Real Madrid.
To je stvar htijenja ljudi koji su na čelu kluba (presidente).Ako to do sada nisu svi naučili onda...
To je stvar htijenja ljudi koji su na čelu kluba (presidente).Ako to do sada nisu svi naučili onda...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Neka neka,samo si trebao ranije da napises.Johny je napisao/la:Vidim djeca pocela fantazirati , pa reko da sprijecim dok se neko nije previse razocarao...Dzoni je napisao/la:Nek si nam reko da dalje ne pisemo.Johny je napisao/la:Srz svega je da Falcao ne ide nigdje !
Perez bi volio vidjeti Götze u dresu Reala, a mislim da je isti bolji od Di Marije, no postavlja se pitanje je li Real Madrid spreman platiti 50 miliona € i je li Götze spreman napustiti BVB.
Inace u Njemackim medijima se pojavila prica kako je Mourinhno rekao Özilu da je bezkoristan igrac za Real Madrid i da su njihovi odnosi nisu bas najbolji od utakmice protiv Deportiva - eh sada nek svako sam za sebe prosudi je li to istina.
Inace u Njemackim medijima se pojavila prica kako je Mourinhno rekao Özilu da je bezkoristan igrac za Real Madrid i da su njihovi odnosi nisu bas najbolji od utakmice protiv Deportiva - eh sada nek svako sam za sebe prosudi je li to istina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma mediji su na grbaci Joseu vec dugo..
Ima par video zapisa gdje se Mou dere na istog , ali se dere na sve(osim Xabia,Ikera i Ronalda)..
Ozil je bar proslom partijom sa dva genijalna gola dokazao drugacije..
Falcao,Gotze,Bale za sada jel..
pocelo je fajn
Nek je Jonhy rekao da ne moze pa jbg
jelde Luis juda Figo
Ima par video zapisa gdje se Mou dere na istog , ali se dere na sve(osim Xabia,Ikera i Ronalda)..
Ozil je bar proslom partijom sa dva genijalna gola dokazao drugacije..
Falcao,Gotze,Bale za sada jel..
pocelo je fajn
Nek je Jonhy rekao da ne moze pa jbg
jelde Luis juda Figo
madridist je napisao/la:Ne postoji igrač na planeti kojega se ne može dovesti u Real Madrid.
Kolko posto si siguran , ono razmisli malo...
CionistSveti je napisao/la:šta će mu ona izraelska zvijezda
Nije Izraelska nego Davidova zvijezda, imas je u svim monoteistickim religijama.
Don't hate what you don't understand.
100%Johny je napisao/la:madridist je napisao/la:Ne postoji igrač na planeti kojega se ne može dovesti u Real Madrid.
To je stvar htijenja ljudi koji su na čelu kluba (presidente).Ako to do sada nisu svi naučili onda...![]()
![]()
![]()
Kolko posto si siguran , ono razmisli malo...
vjerujem da su se tako smijali neki culesovi na prve vijesti o Figovom prelasku u Madrid
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 11 dec 2012, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.