Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
To bi bilo to, bravo za Thiema.
Novak je u finalu dobio u ovom trenutku najtežeg protivnika.
Novak je u finalu dobio u ovom trenutku najtežeg protivnika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
3.90Convicts1988 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 13:29Daj da vidim kvotu na Thiema protiv Novaka, da se natrpa na austrijanca.![]()
Šampiončina, mudonjaLlullSergio je napisao/la: ↑31 jan 2020, 13:29A ja Domija, uzet 5 zaredom tie breakova. I to cetvrtfinale protiv Nadala pa polufinale GS![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja se samo nadam da su veliki poznavaoci zadovoljni kvalitetom tenisa s obzirom da Novak ne može pružiti potrebni nivo da zadovolji takve sladokusce. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Definitivno. Nema tenisera koji bi imao više šansi od Thiema. Najbolji je igrač poslije Novaka na tvrdoj podlozi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
U jbt .. Konto sam da će biti negdje od 2.50 - 3 . Ta kvota je nerealna skroz .Oikamid je napisao/la: ↑31 jan 2020, 13:303.90Convicts1988 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 13:29Daj da vidim kvotu na Thiema protiv Novaka, da se natrpa na austrijanca.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašan Thiem. Vrijeme je za GS titulu, sazrio je za to. U finalu će morati servis biti na nivou, UE svesti na minimum a za njega je dobra stvar što mu Nole kao matchup leži, bar bi trebalo da je tako.
Dobra je stvar što je i Zverev napokon napravio neki dobar rezultat na GSu, koliko bi značilo tenisu da i on proigra uz ovu trojku i Thiema, Medvedeva i Tsitsipasa.
Dobra je stvar što je i Zverev napokon napravio neki dobar rezultat na GSu, koliko bi značilo tenisu da i on proigra uz ovu trojku i Thiema, Medvedeva i Tsitsipasa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Kakav bolan nivo moj Sylko, ovo je smijesno, znas da sam ja vazda iskren i realan, nigdje veze, ovakvu njihovu igru Djoka pregazi sa pola gasa...
Usput, da je Rafa bio bar 80% Rafe, to bi zagarantovano finale bilo Djoka vs Rafa, ali imamo sta imamo...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 31 jan 2020, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Mentalna snaga će ga ubiti, jedini razlog zašto će biti 3:0...
Thiem je kompletniji igrac mada je prelomilo kad je zverev ispucao celendze u 3.setu pa umjesto na servu thiema kod 4-5 ode na 0-40 ide 15-30 i thiem uzima gem i set na kraju.
Protiv djokera ima jedno 20% sansu da uzme.
Protiv djokera ima jedno 20% sansu da uzme.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
S Rafom finala na Roland Garrosu, s Novakom finale u Australiji... e ovo se zove bolje se rodit bez kurca nego bez sreće 

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 31 jan 2020, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kažu ljudi da Novak ovo ne može ispratiti, ne znam evo.bosanskazvijer je napisao/la: ↑31 jan 2020, 13:34Kakav bolan nivo moj Sylko, ovo je smijesno, znas da sam ja vazda iskren i realan, nigdje veze, ovakvu njihovu igru Djoka pregazi sa pola gasa...
Usput, da je Rafa bio bar 80% Rafe, to bi zagarantovano finale bilo Djoka vs Rafa, ali imamo sta imamo...

Što se tiče drugog dijela, bolje je ispalo, neću da gledam skupljanje gemova kao prošle godine nego nekoga ko može makar nešto da pruži u ovom trenutku.

41.21.1.
-
Toliki hvalospjevi o liku koji je dobio 2 meca bukvalno na "teniske penale", koji su mogli otici i na drugu strano isto tako bez problema i QF (gdje je Rafa prokockao sve sto je mogao, 2 puta u 2 seta break viska, pa mini break u TB) i ovo SF ( gdje su odlucile one neiskoristene set lopte Zvereva za 2-1 u setovima i okrenule cijeli mec) i koji je prije samo 3-4 mjeseca ispao u 1.kolu na US Openu! 

Zanimljivo, ali tako to ide na forumu.

Dobiju ovi LostGen koji mec vise sretno nego spretno i odmah su GS sampioni, pa dodju na prave sampione i kad ih otamburaju, onda ide prica opet da su tarabe...

Zanimljivo, ali tako to ide na forumu.
Dobiju ovi LostGen koji mec vise sretno nego spretno i odmah su GS sampioni, pa dodju na prave sampione i kad ih otamburaju, onda ide prica opet da su tarabe...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 31 jan 2020, 13:44, ukupno mijenjano 4 puta.
-
Neki botovi doduše, nisam ispratio tačno preko mobitela, ali činjenica je da se piše kako su duplo bolji od Novaka.

41.21.1.
Uff sto Sefkiju smeta jak Domi 

- mohikanac12
- Kontakt:
Očekivano Thiem u finalu protiv najboljeg svih vremena. Još dečko izbaci onog mirišem bulju anaboličara, pomeo ga. Bravo Thiem. 

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pa uzeti to za ozbiljno je još više neozbiljno. Vjerovatno babukini navijači, oni manje pametni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Darkeru ne prozivaj, to je zabranjeno ovdje!

P. S.
Da Sefkija zalijepi dokaz, da vidis kako mi smeta.
Hvala mu na cashu, ali ja pricam samo cinjenice, kao i uvijek, sto mnogim smeta, ali jbg, tesko je osporiti crno na bijelo dokaze.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 31 jan 2020, 13:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.