Safet Sušić - Pape

MoR
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MoR » 02 jul 2014, 23:56

calcio je napisao/la:
MoR je napisao/la:
Šta vrištiš i skačeš ko opaljen, osim ako se nisi kojim slučajem prepoznao. Ok, možda nisi malograđanskog mentaliteta, ali prolaziš pod baba bez problema.
Nit' vristim nit' skacem. Nije lijepo generalizovati, svi smo mi individe. Nisi otkrio Ameriku ako si skontao da Susic nije najbolji trener na svijetu. Ali njegov rezultat sa reprezentacijom (drugi u grupi, prvi u grupi) nam govori da sa njim mozemo i do Eura tako da nije kraj svijeta i ako ostane. Tako razmislja vecina onih koji su za njegov ostanak, znaci nema potrebe da glumis neku intelektualnu superiornost. Osim toga i neki igraci su se izjasnili da su za njegov ostanak. Ali ipak zadnju rijec ce imati IO.
Nije ni tebi lijepo vrijeđati tuđu inteligenciju komentarima nivoa šlagirane vidre koja brani neodbranjivo i dokazuje nedokazivo, potpuno zanemarujući konkretne i argumentovane činjenice koje ti drugi navode.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 jul 2014, 23:58

Goalgetter je napisao/la:Moze i bez pogrdnih rijeci, kreten, teleci pogled, majmun, i tako tih stvari, jer ipak treba imati respekta prema jednom od najboljih igraca u historiji, te i uostalom selektora s kojim smo ostvarili SP. Mislim da je jadno vrijedjati ga na takve nacine. Medjutim, da on nije dorastao ovom trenerskom poslu vise, i da je vrijeme da ode, to je druga stvar. Sve se to moze argumentovano dokazati, bez uvreda.
+1

Iskreno, boli me briga koje selektor dok ima rezultate. Pape ima, jest da smo razočarani što nismo prošli ali šta je tu je. Što kaže Mertesaker nisu ovo Mickie Mouse timovi već timovi koji se žele plasirati dalje. Ali Pape i kod mene gubi polako povjerenje. Ako će on otići da doći neki bolji od njega onda neka ide ali ako će otići a doći neko sličan njemu ili slabiji e onda nisam.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 jul 2014, 23:59

Goalgetter je napisao/la:Moze i bez pogrdnih rijeci, kreten, teleci pogled, majmun, i tako tih stvari, jer ipak treba imati respekta prema jednom od najboljih igraca u historiji, te i uostalom selektora s kojim smo ostvarili SP. Mislim da je jadno vrijedjati ga na takve nacine. Medjutim, da on nije dorastao ovom trenerskom poslu vise, i da je vrijeme da ode, to je druga stvar. Sve se to moze argumentovano dokazati, bez uvreda.
O cemu bolan jos argumentovano? O taktici i formaciji? O motivaciji i preuzimanju odgovornosti? O pripremama?

Sto se argumentovano prilozilo, to se od odredjenih kategorija odbacilo kao takvo. Kada nesto objasnis a druga strana pored ociglednih propusta ne prihvata cinjenice, onda nema vise mjesta za argumentovanu diskusiju, jer je NE ZASLUZUJU!

Tema se svela na tri kontrasa i radi njih kao treba ocuvati kodeks razgovora nad jednim od najvecih neznalica u modernoj historiji nogometa. Mutavac jedan, nista drugo, jos su gori oni koji su njega i njegov CV predlozili na ovu poziciju.

To je adekvatno kandidaturi za akademsku struku sa tri razreda osnovne skole i kao takav dobijes posao, to nema nigdje osim u BH drustvu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 02 jul 2014, 23:59

donniedarko je napisao/la:
pobjedesve je napisao/la:
haryxs je napisao/la: Kostarika je inace trenirala na Alpama, imaju 5 kondicionih trenera i 11 psihologa. Trener im je bivsi trener Tunguzije :roll:
:clap:

I ovo sto si napisao je kao argument za koju tvoju tvrdnju :?: Sta si ti htio reci sa ovim ? Ajd da vas malo bolje analiziramo, da proucimo malo vase razmisljanje. Kako se uklapa ovaj "argument" u tvoju odbranu rada Safeta :?: :lolno:
znas ti dobro sta sam ja htio reci. ;)

ne uklapa se, ostao sam zabezeknut tvojim strucnim analizama. hvala ti sto si mi prosirio vidike.. :D

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 03 jul 2014, 00:02

Od trenutno dostupnih selektora iz Bosne tu su Bazdarevic i Bajevic. Preferiram Bajevica zbog njegovog impresivnog uspjeha u Grckoj. Tip bi definitvno vratio svlacionicu u ruke selektora sto bi nam olaksalo kvalifikacije te vratilo fokus na igru i rezultat. Naravno ima i dobrih selektora u regionu. Nakon ovog haosa sto je ostavio Susic otvoren sam za razne ideje. :thumbup:

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 03 jul 2014, 00:03

pobjedesve je napisao/la:
haryxs je napisao/la:
jel to neki C++ loop :o

i trebaju da vide glupost s kojom smaras

ppk
Zamolio bih te fino da ne vrijedjas.
I nije C++ vec Java ;) ;)
o o o culo se da postoji tamo neka Java. svaka cast napredujes

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 03 jul 2014, 00:04

haryxs je napisao/la: znas ti dobro sta sam ja htio reci. ;)

ne uklapa se, ostao sam zabezeknut tvojim strucnim analizama. hvala ti sto si mi prosirio vidike.. :D
Ne znam fkt sta si htio reci. Uglavnom, nema na cemu. Prasta ti se ovaj argument :salut:

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 03 jul 2014, 00:06

haryxs je napisao/la: o o o culo se da postoji tamo neka Java. svaka cast napredujes
Hvala, mnogo mi znaci kad mi kaze to veliki strucnjak kao sto si ti :thumbup:
a... pehari su tu

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 03 jul 2014, 00:09

donniedarko je napisao/la:
haryxs je napisao/la: znas ti dobro sta sam ja htio reci. ;)

Ne znam fkt sta si htio reci. Uglavnom, nema na cemu. Prasta ti se ovaj argument :salut:
i koliko dugo igras Fifa managera, ali iskreno?

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 03 jul 2014, 00:17

http://forum.sportsport.ba/search.php?s ... r_id=16439" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je ili Safet himself ili brat mu. Ja ne znam trećeg da bi ovako navaljivao.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 jul 2014, 00:23

MoR je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/search.php?s ... r_id=16439

To je jedan od kloniranih, njih su svega trojica ostala, u cilju jace navale, kloniraju se brzopleto sto vuce stetne posledice za zdravlje sa sobom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 03 jul 2014, 00:35

A sta serching my profile, you wanna suck my dick afterwards, when you'r finished searching? :beba:

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 03 jul 2014, 00:40

Ovo je onaj mali Susic,rodjak Safetov pa razumijem. :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
StarMo nije skutorija...

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 03 jul 2014, 00:42

haryxs je napisao/la:

A sta serching my profile, you wanna suck my dick afterwards, when you'r finished searching? :beba:
Ovo je pokupljeno sa koride(Hare)
StarMo nije skutorija...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2014, 01:05

Ne bih rekao da se kloniraju navijači koji daju podršku najuspješnijem bh selektoru, obzirom da ne dobijaju banove, jer nemaju razloga da vrijeđaju. Što se ne bi moglo reći za opoziciju.

Datum registracije sve govori.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 jul 2014, 01:12

Virtu4l je napisao/la:Ne bih rekao da se kloniraju navijači koji daju podršku najuspješnijem bh selektoru, obzirom da ne dobijaju banove, jer nemaju razloga da vrijeđaju. Što se ne bi moglo reći za opoziciju.

Datum registracije sve govori.

slika

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 jul 2014, 01:32

Da li je greška što je Sead Kolašinac protiv Nigerije bio na klupi?

SUŠIĆ: Lako je biti general poslije bitke. Ne vidim da bi se nešto bitno promijenilo i da je igrao od prvog minuta. Nije on fudbaler od pasova i golova. Sa druge strane, njega je psihički pogodio autogol protiv Argentine. Kasnije mi je čak tražio da ne trenira jedan dan, upravo zbog toga.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha! :facepalm:

Ako ovo cita neki novinar: molim te, nazovi Kolasinca i pitaj ga jel trazio da ne trenira zato sto je dao yebeni autogol na utakmici dan ranije! Seo vjerovatno i ne zna sta ovaj lupa po nasim medijima, pa da ublehu uhvatimo u lazi! :pray:
Kad kažete ključni, na koga konkretno mislite da je podbacio?

SUŠIĆ: Mislim na većinu, ne smo na dvojicu koje najčešće prozivaju u medijima. Najbolji utisak ostavili su Muhamed Bešić i Toni Šunjić. Ni Asmiru Begoviću nemam šta prigovoriti. Miralem Pjanić nije briljirao, ali je igrao dosta dobro. Što se tiče ostalih, da su bili malo bolji ne bi bilo problema.
Covjek ce sve bubnuti samo nece preuzeti odgovornost... Eno cak je izjavio da su igraci bili toliko pripremljeni da ga je cak bilo i strah... (?) :oops: :roll: :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jul 2014, 01:45

obraz mu je đon

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 jul 2014, 01:47

Ne razumijem zašto je toliki problem prihvatiti bar mali dio odgovornosti, svi su svjesni toga da je i on podbacio, neće ovim sigurno nikog zavarati.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 03 jul 2014, 01:59

Odavno sam prestao pisat na ovoj temi..samo da iznesem svoj zaključak.
Razočaran sam brojem ljudi koji isad podržavaju Sušića..to mi dovoljno govori koliko su naši ljudi zaostali po pitanju shvatanja savremenog fudbala, taktike i šta on sve podrazumjeva.
Naš inperativ i u slijedećim kvalifikacijama je plasman bez obzira ko bio selektor, i to neće biti uspjeh..uspjeh će biti tek inperativ uraditi nešto više na euru.
Jedino logično rješenje je zahvaliti se sušiću..jer on sam određuje i po njegovim izjavama se mjeri domet naše reprezentacije, a to će ponovo biti 2 ili 3 mjesto u grupi i samo učešće na euru!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.