Zanimljivo je čitati forum Jedinstva ,ovo su neki od komentara
Ma džaba i deset sudija,ako su podmazani. Uz fer i korektno suđenje, možemo do bodova.
Ne znam sta da kazem...
Nisam za kupovinu, ali isto tako kad vidim da drugi kupuju poludim. Podavio bih sviju. Mislim da bi nama islo u korist da se ova utakmica sa Tusnja prenosi na FACE TV-u iz razloga sto eventualno navlacenje Slobodni ne bi smjelo biti tako providno.
Molim samo igrace da pokusaju biti sto profesionalniji (opet sam cuo da se sinoc slavilo uz alc. pica, al de...), da se ne boje utakmice u Tuzli, ali da udju sa dozom opreza. Da ne nasjedaju na provokacije i da ostave srce na terenu!
Ja iskreno mislim da smo mi bolja ekipa i da tamo mozemo cak i do pobjede.
Ja smatram da smo kvalitetniji tim od Slobode, ali se to mora i pokazati na terenu. Ne trebamo razmisljati o sudijama, trebamo traziti svoju igru i sansu da ih ugrozimo sto cesce. Znaci napadacki do kraja utakmice i mozemo ocekivati bodove, ako budemo igrali bunker, sudijama je lakse navuci, a to im ne treba dozvoliti.
Pametno do pobjede i da im zacepimo gubicu i njima i Ciri **** zbog izjava kako se pribojava svakog protivnika, a zna da su utakmice rijesene prije nego su odigrane..
Kako sam cuo odigrali su losije nego mi protiv Mladosti...
Pa pojeo ih je Radnicki ova sloboda nije sanse imala nikako ovo je smjesno,jesmo mi juce odigrali lose,ali oni su jos losije 2x haha ccc
Rezime je da smo podmazani i da Face nece prenositi radi
mutnih radnji mada se dosad 50x ponovilo da Rtv Tk prenosi tekmi i ima u ponudi Moja Tv ,dakle ako oni pobjede sve je korektno jer su kvalitetniji a ako mi pobjedimo kupljeno je ,gospoda

.