Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
http://sportsport.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;blabla/dzeko-posjetio-mladog-sunarodnjaka-koji-vodi-zivotnu-bitku/98167

Jbg tako se zove rubrika u kojoj se pisu stvari ne vezane za sport,nesta kao sto negde ima fudbalska kupusara,fudbalske zanimljivosti,sportski mozaik i slicno... 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Malo se po Sarajevu skace,malo bilijar u Predatoru,opustena varijanta 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Eh sad jedan lob k'o u subotu.hodža je napisao/la:folira se, folira
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moze mu se kad su ispali iz Evrope. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne možeš porediti centarfora sa polutkom. Nije da Pape nije znao zabiti, ali njegovo je bilo da predribla čitavu ekipu ili da pogodi centarfora loptom u glavu sa 50 metarahattab je napisao/la:Pa vako ni selektor Susic nije zabijo, kakav majstorluk![]()
Gleda li Dzeko tekmu u srijedu

- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.ebay.com/itm/Man-City-Umbro- ... 0989700562
Edin stavio na aukciju svoje dvije majice na Ebay, i na kraju ce novac donirati u dobrotvorne svrhe
Ovo je moj eBay račun, preko kojeg ću prodavati sportsku opremu koja ima veliko sentimentalno značenje za mene. Sav prihod će ići u humanitarne svrhe, a ovaj put smo se odlučili novac od, nadam se uspješne aukcije, darovati Dječijem domu Bjelave u Sarajevu... Pomozimo zajedno onima kojima je pomoć najpotrebnija, vaš Edin Džeko!!!"
Edin stavio na aukciju svoje dvije majice na Ebay, i na kraju ce novac donirati u dobrotvorne svrhe
Ovo je moj eBay račun, preko kojeg ću prodavati sportsku opremu koja ima veliko sentimentalno značenje za mene. Sav prihod će ići u humanitarne svrhe, a ovaj put smo se odlučili novac od, nadam se uspješne aukcije, darovati Dječijem domu Bjelave u Sarajevu... Pomozimo zajedno onima kojima je pomoć najpotrebnija, vaš Edin Džeko!!!"
Pratit cu do koliko se podigne. Mozda i ja kupim (pa da me zena ubije).
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Edine kralju, samo tako nastavi pomagati ljudima, dragi Allah će te nagraditi!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Fakat veliki gest...koliko ono zaradjuje sedmicno u Manchesteru? jedno 125 hiljada Eura?? znaci za 2 mjeseca zaradi milion Eura, a sada prodaje svoje majice koje ce neko kupiti i taj novac ce onda ''donirati''
Bolje neka prestane koristiti twitter, instagram i ostale bez veze stvari na internetu, i ako stvarno hoce u humanitarne akcije neka onda stvarno to radi, uopste nemora davati pare, ali Dzeko je najpoznatiji i najpopularniji bh. sportas i mogao bi puno vise uraditi, ako stvarno on to hoce.
Bolje neka prestane koristiti twitter, instagram i ostale bez veze stvari na internetu, i ako stvarno hoce u humanitarne akcije neka onda stvarno to radi, uopste nemora davati pare, ali Dzeko je najpoznatiji i najpopularniji bh. sportas i mogao bi puno vise uraditi, ako stvarno on to hoce.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ne može bez ovakvih komentara, nakon svega sto je Džeko uradio i radi ti nesto ovakvo napises. Sto javno, al vjerovatno i tajno Džeko je milion puta pokazao humanost, i zasto on ne bi koristio drustven mreže na bilo koji nacin. Svjedoci smo da mnoge poznate osobe prodaju svoje licne stvari na ovaj nacin i svi se dive tome, e kad Džeko radi ne valja.Pauk je napisao/la:Fakat veliki gest...koliko ono zaradjuje sedmicno u Manchesteru? jedno 125 hiljada Eura?? znaci za 2 mjeseca zaradi milion Eura, a sada prodaje svoje majice koje ce neko kupiti i taj novac ce onda ''donirati''
- miralem444
- Kontakt:
Takvi smo mi Bosanci , uvijek trazimo kako se kaze''Dlaku u jajetu'' , ja licno Edina podrzavam , i zahvaljujem se Bogu sto je stvorio covjeka koji ima para da ne zna ni on sam koliko, koji ima slavu , al opet nije zaboravio svoju domovinu , nije zaboravio tamo negdje gdje je sve pocelo, covjka koji s toliko ljubavi prica o svojoj zemlji o svojim Bosancima ,zbog toga je on veliki sportista a jos veci covjek..Bravo DIJAMANTU !!!Svoj ovoj danasnjoj djeci koja kreniraju fudbal i sanjaju da nekad u buducnosti budu profesionalni fudbaleri, savjetujem da se ugledaju na Edina Dzeku , da im on bude putokaz kroz karijeru !!! a mi cije je vrijeme proslo , mozemo samo za 10 20 30 godina svojim unucima pricat kako je bosna imala jednog sportistu koji je klasicni primjer jednog bosanca, tvrdoglav i kad on ono nesto zacrta to tako mora bit , al opet veliki covjek humanista i veliki radnik i borac , i nadat se da ce se ta nasa djeca ugledat na Edina DzekuZOI84 je napisao/la:Ne može bez ovakvih komentara, nakon svega sto je Džeko uradio i radi ti nesto ovakvo napises. Sto javno, al vjerovatno i tajno Džeko je milion puta pokazao humanost, i zasto on ne bi koristio drustven mreže na bilo koji nacin. Svjedoci smo da mnoge poznate osobe prodaju svoje licne stvari na ovaj nacin i svi se dive tome, e kad Džeko radi ne valja.Pauk je napisao/la:Fakat veliki gest...koliko ono zaradjuje sedmicno u Manchesteru? jedno 125 hiljada Eura?? znaci za 2 mjeseca zaradi milion Eura, a sada prodaje svoje majice koje ce neko kupiti i taj novac ce onda ''donirati''
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma kakvi bosanci, uvijek se nadje neki moron koji prigovara, svugdje. Na primjer Beckham dadne citavu placu za djeciju bolnicu i opet ne valja.
Nego Pauk, koliko si ti dao za humanitarne akcije u svom zivotu? Da cujemo, ipak si ti andjeo.
Nego Pauk, koliko si ti dao za humanitarne akcije u svom zivotu? Da cujemo, ipak si ti andjeo.
Lijep gest,nista vise necu reci,to stonon zaradjuje je njegova stvar i na bilo koji nacin kad zeli pomoci je pozitiva...Ne bi niko od nas bio bolji,krenem od sebe...
Jel te stid tako ti Boga? Pa vise je Edin donio dobra ovoj drzavi i narodu nego sto ce bilo ko na bilo koji način! A sta to tebe bole Edinove funte? Da nije mozda ukrao, dobio na guzove? Da nije mozda duzan nekome? Tebi ili takvima? On od ove zemlje ima samo nadimak "kloc" , a dao joj je vise nego ce ona njemu ikad! I koliko se god trudili da omalovazite njegov rad mozete samo da se gusite u svojoj malodusnosti i jalu svojstvenu sitnim dusama koji ne mogu trpjeti tudji uspjeh, lijececi tako vlastite zivotne promasaje i komplekse. Opet ti kazem, trebas se stidjeti svog posta!Pauk je napisao/la:Fakat veliki gest...koliko ono zaradjuje sedmicno u Manchesteru? jedno 125 hiljada Eura?? znaci za 2 mjeseca zaradi milion Eura, a sada prodaje svoje majice koje ce neko kupiti i taj novac ce onda ''donirati''
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
negativci upitajte se koliko ste sami pomogli pa onda kritizirajte
Vidim cijena je vec preko 9 hiljada dollara.
http://www.ebay.com/itm/Man-City-Umbro- ... 0989700562" onclick="window.open(this.href);return false;?
Bravo Dzeko.
Bravo Dzeko.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Goalgetter, haklamas, HariTz, Helemnejse, voltron30 i 83 gosta.