nemojte o pojačanjima, sekiramo BordoSarajevo
Morto volim te najviše
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nemojte o pojačanjima, sekiramo BordoSarajevo
Ma to je samo Marinoviceva zelja, nije nista poduzeto.
Kakav je to majstor, original Jajalo. E on bi bio pojacanje, a i njemu bi dobro doslo da se trzne, jedno godinu i po da odigra mjera..
Bolje ga je sad prodati, ako ima ikakvih ponuda. Jednostavno, previše je nestabilan psihički. Da je majstor i klasa, to stoji. Ali džaba ti sve kad nije OK s glavom. Uvijek neki problemi s njim.Historicar je napisao/la: ↑28 dec 2019, 14:43Eventualni dolazak Mustedanagića, vjerovatno znaci da Rahmanović odlazi, potpuno ista su pozicija.Trebalo bi Rahmanovića bar do ljeta zadržati.
I na ljeto ga pustit za dzaba da odeHistoricar je napisao/la: ↑28 dec 2019, 14:43Eventualni dolazak Mustedanagića, vjerovatno znaci da Rahmanović odlazi, potpuno ista su pozicija.Trebalo bi Rahmanovića bar do ljeta zadržati.
Denchi je napisao/la: ↑28 dec 2019, 13:02mentor![]()
Bivši fudbaler Sarajeva i Olimpika Sedin Torlak objavio je radnosu vijest na svom Instagram profilu.
Nekadašnji kapiten bordo kluba prošao je trenerski program i položio za UEFA A licencu.
Uz fotografiju diplome, zahvalio se svima koji su mu pomogli da to ostvari, a malo se i našalio:
“Duško ja sam spreman za pomoćnika, ne traži nikog dalje… a Boga mi Vinko i ti se zapitaj. Hvala predavačima i profesorima u edukacionom centru za trenere na nesebičnom prenošenju znanja, kolegama, nadam se da nećemo na ovome se zaustaviti, posebno hvala mentoru Dženanu Uščupliću i njegovim saradnicima, ekipi U-19 FK Sarajevo. Hvala Dina moja… Najveća zahvala ide naravno Njemu”.
kosevskobrdo je napisao/la: ↑28 dec 2019, 18:28Kad ovi planiraju sluzbeno predstavitit novog trenera?
Ili su na godisnjem odmoru do 2 sedmice prije nastavka lige...
belosevic28 je napisao/la: ↑28 dec 2019, 18:31Cekaju da bude sluzbeno razrijesen duznosti od strane Nogometnog saveza BiH.
Dosadašnji selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Vinko Marinović danas je u Nogometni savez BiH poslao pismo u vezi s njegovim daljnjim angažmanom na poziciji koju je obnašao.
Naime, Marinović je u pismu obavijestio NS BiH da jednostrano raskida ugovor o saradnji.
Otklonjena je tako i posljednja prepreka da Marinović zvanično preuzme klupu FK Sarajevo, o čemu smo već ranije i pisali.
Kad će biti predstavljen ne znam, ali ovi na godišnjem sigurno nisu jer meni dnevnice uredno liježu.Rule_hz je napisao/la: ↑28 dec 2019, 18:33kosevskobrdo je napisao/la: ↑28 dec 2019, 18:28Kad ovi planiraju sluzbeno predstavitit novog trenera?
Ili su na godisnjem odmoru do 2 sedmice prije nastavka lige...
Kad prodje sjednica saveza kad se uvazi ostavka i zato nije predstavljen jer nije zvanicno jos bivsi treba procedura proci
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Ahrefs [Bot], amypitar, Dave, Google Adsense [Bot], HordasFks, keli, Konzerva, nedimmmm1337, soe, Tarapi, Tatamata1946, ventilateur i 61 gost.