FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NorthN01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NorthN01 » 30 dec 2019, 17:24

RedEvil je napisao/la:
30 dec 2019, 16:35
NorthN01 je napisao/la:
30 dec 2019, 16:06
RedEvil je napisao/la:
30 dec 2019, 15:50

Stid me sto dijelimo isti zrak, a jos vise sto smo kao na istoj strani, zbog ovakvih navijaca, nam i jeste sjever to sto jeste :salut: :thumbup:
Jasta je , sigurno je zbog ovoga i zbog ovakvih ..sigurno ..
Vidis li ti njegovo pisanje i razmisljanje, a ovakvi i ovakvo razmisljenje tjera raju s utakmica, i ne dolazak na iste :salut: :thumbup:
Vidim druze,ako ce me ovo otjerati sa tribina i ako cu zbog ovog prestat davat podrsku klubu onda bi se ja dobro trebao zapitati sta nije uredu u mojoj glavi..nek misli covjek sta god hoce

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 dec 2019, 17:42

za ove što su se pitali zašto nije klub se oglasio dosad i ozvaničio ranije
Međutim, zvanične potvrde iz FK Sarajevo o njegovom imenovanju za Musemićevog nasljednika još nema. Musemić je 12. decembra priznao da još nije dobio rješenje o smjeni, niti se sa njim razgovaralo o uvjetima raskida ugovora, pa je on praktično tada još bio zvanično trener.

Sada su se stvari promijenile, a iskusni strateg je potvrdio kako je razgovarao sa čelnicima Sarajeva i da je dogovor o raskidu saradnje, koji “koči” Marinovićevo imenovanje, blizu.

Razgovarali smo i pri kraju smo da to riješimo. Sve će biti po ugovoru. Na dobrom smo putu da se dogovorimo i neće biti nikakvih problema. Možda će se sve riješiti u ovih dan-dva, odnosno do kraja godine”, kazao je Musemić za Faktor.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 30 dec 2019, 17:43

Izbrisa me mortem

Vinko legendo 🧨🧨🧨
NEMA NAZAD

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 30 dec 2019, 17:44

Denchi je napisao/la:
30 dec 2019, 17:42
Međutim, zvanične potvrde iz FK Sarajevo o njegovom imenovanju za Musemićevog nasljednika još nema. Musemić je 12. decembra priznao da još nije dobio rješenje o smjeni, niti se sa njim razgovaralo o uvjetima raskida ugovora, pa je on praktično tada još bio zvanično trener.

Sada su se stvari promijenile, a iskusni strateg je potvrdio kako je razgovarao sa čelnicima Sarajeva i da je dogovor o raskidu saradnje, koji “koči” Marinovićevo imenovanje, blizu.

Razgovarali smo i pri kraju smo da to riješimo. Sve će biti po ugovoru. Na dobrom smo putu da se dogovorimo i neće biti nikakvih problema. Možda će se sve riješiti u ovih dan-dva, odnosno do kraja godine”, kazao je Musemić za Faktor.
Ma neeeee to nije istina, ne bi on...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 30 dec 2019, 17:46

Denchi je napisao/la:

Cijedi Husrefe boli te ...
Nek shvate ovi "komentar" navijaci sto se razduzilo s Vinkom
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 dec 2019, 17:49

SedrenikHz je napisao/la:
30 dec 2019, 17:46
Denchi je napisao/la:

Cijedi Husrefe boli te ...
Nek shvate ovi "komentar" navijaci sto se razduzilo s Vinkom
Kešoljub Klauzulović jedan je od nas!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 dec 2019, 17:56

Nadam se da ce se do 15.januara dovesti svi igracii koji su se planirali..jer je bitno da prodju pipreme sa nama,pogotovo ako nisu trenirali 6 mjeseci,da ih doktor Jela dovede u red :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 dec 2019, 17:57

Ma jel' moguce da je to razlog? Ma nema teoretske sanse !!! Uprava na odmoru, pa ga zato ne predstavljaju... Uaaaa !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 dec 2019, 17:57

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 dec 2019, 17:56
Nadam se da ce se do 15.januara dovesti svi igracii koji su se planirali..jer je bitno da prodju pipreme sa nama,pogotovo ako nisu trenirali 6 mjeseci,da ih doktor Jela dovede u red :D
Jela i onako mora sve dovesti u red
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 dec 2019, 17:58

Kako si ti drug moj isfrustriran, nerealno šta bi od onakvog forumaša, lafo pokušavaš mene ismijavati nešto. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 30 dec 2019, 17:58

SarajevoJeBordo je napisao/la:
30 dec 2019, 17:57
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
30 dec 2019, 17:56
Jela i onako mora sve dovesti u red
Istina
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 30 dec 2019, 17:59

Zelim Vinku svu mogucu srecu na klupi najdrazeg tima.
A opet, ne mogu da se ne sjetim, kako ga je Hurtic pobijedio na Koševu (2:0). Dat ce bog i sreca junačka, pa ce derat na klupi Sarajeva.
Sretno!!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 dec 2019, 18:00

Šta poručujem Vinku Marinoviću? Vinko je čovjek dokazan u svojoj struci i želim mu puno sreće u radu. Preuzima ekipu na prvom mjestu, tako da će sigurno imati obavezu tu da i ostane. Dokazao se kao trener u Zrinjskom i mladoj reprezentaciji BiH i ima iskustva i znanja. Nije došao da preuzme ekipu na desetom mjestu i s te strane ima obavezu da ostane tu gdje jeste. To je neka vrsta pritiska koju može imati - kaže Husref Musemić u razgovoru za "Avaz".

Iskusni strateg još jednom se osvrnuo na način na koji je smijenjen.

- Bitno je da smo mi našli rješenje i da nema nikakvih problema. Znate šta sam rekao do sada bezbroj puta, oni su imali pravo da me smijene, ali način na koji je to urađeno bio je problem. Oni imaju pravo da mene smijene i da osvojim Ligu prvaka. To je završen slučaj i izvršena je naredba - jasan je bio Musemić.

Smatra da igračke legende trebaju više biti zastupljene u Sarajevu.

- Gledajući velike klubove u Evropi i svijetu, sigurno da su igrači koji su ostavili neki trag prisutni u klubovima. To bi vam mogli reći ljudi koji vode klub. U ovom trenutku nisam razmišljao o nekoj poziciji u Sarajevu, mislim da sam još relativno mlad i da se mogu baviti još trenerskim poslom, koji najviše volim - kazao je Musemić.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 dec 2019, 18:01

VenamaHrabrih je napisao/la:
30 dec 2019, 17:59
Zelim Vinku svu mogucu srecu na klupi najdrazeg tima.
A opet, ne mogu da se ne sjetim, kako ga je Hurtic pobijedio na Koševu (2:0). Dat ce bog i sreca junačka, pa ce derat na klupi Sarajeva.
Sretno!!
takođe :salut:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 dec 2019, 18:03

Zukanovic je napisao/la:
30 dec 2019, 18:00
Šta poručujem Vinku Marinoviću? Vinko je čovjek dokazan u svojoj struci i želim mu puno sreće u radu. Preuzima ekipu na prvom mjestu, tako da će sigurno imati obavezu tu da i ostane. Dokazao se kao trener u Zrinjskom i mladoj reprezentaciji BiH i ima iskustva i znanja. Nije došao da preuzme ekipu na desetom mjestu i s te strane ima obavezu da ostane tu gdje jeste. To je neka vrsta pritiska koju može imati - kaže Husref Musemić u razgovoru za "Avaz".

Iskusni strateg još jednom se osvrnuo na način na koji je smijenjen.

- Bitno je da smo mi našli rješenje i da nema nikakvih problema. Znate šta sam rekao do sada bezbroj puta, oni su imali pravo da me smijene, ali način na koji je to urađeno bio je problem. Oni imaju pravo da mene smijene i da osvojim Ligu prvaka. To je završen slučaj i izvršena je naredba - jasan je bio Musemić.

Smatra da igračke legende trebaju više biti zastupljene u Sarajevu.

- Gledajući velike klubove u Evropi i svijetu, sigurno da su igrači koji su ostavili neki trag prisutni u klubovima. To bi vam mogli reći ljudi koji vode klub. U ovom trenutku nisam razmišljao o nekoj poziciji u Sarajevu, mislim da sam još relativno mlad i da se mogu baviti još trenerskim poslom, koji najviše volim - kazao je Musemić.
slika
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 30 dec 2019, 18:03

MortemHz je napisao/la:
30 dec 2019, 17:58
Kako si ti drug moj isfrustriran, nerealno šta bi od onakvog forumaša, lafo pokušavaš mene ismijavati nešto. :D
Izvini ako si se nasao uvrijedjenim(ako uopste mislis na mene). Ja vinka ne mogu ocima, zivio :kralj:
NEMA NAZAD

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 30 dec 2019, 18:04

MortemHz je napisao/la:
30 dec 2019, 17:01
visokohz je napisao/la:
30 dec 2019, 16:41
MortemHz je napisao/la:
30 dec 2019, 16:39
slika
Sretno i bericetno da bude
I na kraju maja da slavimo.. :pray:
[/quot
Tako je Morta brate

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 30 dec 2019, 18:32

"Zahvalan sam Borcu za cijeli život, u njemu sam stekao i igračku i trenersku afirmaciju, nosio dres kluba kada je to bilo najteže, u ratnom periodu, i takve se stvari ne zaboravljaju."
NEMA NAZAD

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 dec 2019, 18:33

holyman je napisao/la:
30 dec 2019, 18:32
"Zahvalan sam Borcu za cijeli život, u njemu sam stekao i igračku i trenersku afirmaciju, nosio dres kluba kada je to bilo najteže, u ratnom periodu, i takve se stvari ne zaboravljaju."
Ogi Vranješ u bordo dresu?
Da ili Ne?

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 30 dec 2019, 18:41

SarajevoJeBordo je napisao/la:
30 dec 2019, 16:57
simidobar je napisao/la:
18 dec 2019, 22:22
...
Moraš malo poraditi na duhovitosti i kreativnosti kad je u pitanju vrijeđanje, da ti ne brišu postove.
A ti na razmisljanju poradi hitno... Poruka je za tebe, ti si je vidjeo.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: pjankesarajevo, senad82, UltraNorth i 41 gost.