Ugao
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Naravno, nikakav poklon i bez faula. Cist zgoditakLegendaIvica je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:04MocMahale444 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 21:58Kakav faul ba golmanu ispala lopta![]()
Haracic![]()
Galic, Drina i Jasarevic obavezno kod hodze i popa da zajednickim snagama pokusaju da ih dohavizaju.
Evo sad vidim boksovao golman. Snimak ima na insta stranici postavio bi ga ali nez kako se snimak postavlja hahahaha
Kakvo neodobravanje. Teski papanluk treba ama bas svi da osude. Naci seljake i lekciju nauciti.Napoleon1921 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:10Znam da cu naic na neodobravnje ovdje od mnogih, al zaista nekoliko sramotnih skandiranja vcrs..jeste da su uglavnom pojedinci al nije da je bas jedan ili dva frajera...ko je bio na utakmici zna na sta mislim...razumijem i netrpeljivost i rivalitet al neki nivo bi ipak trebali drzat..nek sluzi na obraz ako ga imaju ovima sto su uzvikivali...
hajde sta fali pohvalna navijanja za klub iz sela pokraj mostara nebitni ste uvijek bili i ostaliBalorda je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:14Kada ćeš ti internet klaune prestati sa ovim svojim provalama i glupostima koje pišeš u neznanju?Virtu4l je napisao/la: ↑07 maj 2023, 21:19Ma lažu. Neko lupio na fejsbuku, oni se primili.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 21:13Šta ovo oni pisu da skandiramo praljka?! Nemojte da se spustamo na nivo zeničana (Markale) i sl.
Skandirati imena ratnih zlocinaca i govriti ustase..dno dna doslo mi je da u zemlju propadnem od stamote i izadjem u 10oj minKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:14Kakvo neodobravanje. Teski papanluk treba ama bas svi da osude. Naci seljake i lekciju nauciti.Napoleon1921 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:10Znam da cu naic na neodobravnje ovdje od mnogih, al zaista nekoliko sramotnih skandiranja vcrs..jeste da su uglavnom pojedinci al nije da je bas jedan ili dva frajera...ko je bio na utakmici zna na sta mislim...razumijem i netrpeljivost i rivalitet al neki nivo bi ipak trebali drzat..nek sluzi na obraz ako ga imaju ovima sto su uzvikivali...
Jadovi. Utakmice sa Velezom su postale pune naboja ali tu se prelazi svaka moguca granica. Bez obzira koliko ih je to pjevalo 1-2-10. Teski idioti.Napoleon1921 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:16Skandirati imena ratnih zlocinaca i govriti ustase..dno dna doslo mi je da u zemlju propadnem od stamote i izadjem u 10oj minKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:14Kakvo neodobravanje. Teski papanluk treba ama bas svi da osude. Naci seljake i lekciju nauciti.Napoleon1921 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:10Znam da cu naic na neodobravnje ovdje od mnogih, al zaista nekoliko sramotnih skandiranja vcrs..jeste da su uglavnom pojedinci al nije da je bas jedan ili dva frajera...ko je bio na utakmici zna na sta mislim...razumijem i netrpeljivost i rivalitet al neki nivo bi ipak trebali drzat..nek sluzi na obraz ako ga imaju ovima sto su uzvikivali...
Na zalost ne lazu..nemali braj ljudi na sjveru je skandirao praljka i ustase...fuj nez jesam li se odavno gore osjecoVirtu4l je napisao/la: ↑07 maj 2023, 21:19Ma lažu. Neko lupio na fejsbuku, oni se primili.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 21:13Šta ovo oni pisu da skandiramo praljka?! Nemojte da se spustamo na nivo zeničana (Markale) i sl.
Najtuznije od svega je sto imamo utakmice protiv Posusja i Slobode, ali opet necemo znati zavrsiti cetvrtiLjoZee je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:37Velez je proslu poguran jednom odlukom. Nekad te zakine, nekad pogura. Manji broj sudija je kod nas 'kupljen', vise ih ne zna. Onaj pomocnik kod istoka ceka ko ce prvi prici lopti za aut pa samo digne. Veze nema ni gdje je ni sta sudi.
Sto se utakmice tice ok, tj. sve se pokazalo sto smo znali. Borbeno, ali pola ne zna. Odbrana - skup bogalja. Ona izmjena Stilic - Beganovic sve govori o igrackom kadru. Od Evrope i nakon ovog kola i svega ovog 90% nista. To i sam trener rece na pressu. Vise nije realno nego sto jeste.
Ma provalio neki papak. Kakav crni praljak. Debilana je kod nas uvijek neka..let3 je napisao/la: ↑07 maj 2023, 22:43Ocekujem da u ova zadnja 3 kola Haracic bude u napadu.
Ne moze biti gori od Krpica, vazda sam postovao Sulejmana ali lik je totalno van forme samim tim igrac manje, a slijede odlucujuce utakmice.
Mufticželi Bože što se onaj kloc Bender ranije nije otjerao sa gola.
Jug stanradno na visini zadatka, ali Amoah na kraju pred jugom![]()
![]()
I ne znam kakva je neka prica o skandiranju Praljkuprvi put to cujem.