BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ne znam koji vrag onda Damir ide da igra turnire na travi ako će mu od 100 igrača "ležati" samo dvojica

-
thelightblue
- Kontakt:
remA1 je napisao/la:Ne znam koji vrag onda Damir ide da igra turnire na travi ako će mu od 100 igrača "ležati" samo dvojica![]()
thelightblue je napisao/la:Polako molim sta se tice Damira na travi... Covjek je odigrao jedan mec na ovom nivou u svom zivotu, i to protiv Federera, a vi vec znate da ovo nije podloga za njega. Pa i sljaka bi trebala da nije jer je isto ga Federer 3:0 dobio u Parizu. Treba naravno igrati drugacije i na travi, i na betonu i na sljaci, ali na kraju krajeva to je tenis, isti sport, a Damir nije ogranicen kao neki Basic ili Setkic...
Vec se prosle godine dobro osjecao u Liverpoolu, pa onda nije imao srece sto na kraju nije upao u Nottingham i mu je ostao samo ovaj mec na Wimbledonu. Ali kao junior igrao je u cetvrtfinalu Wimbledona, sta je njegov najbolji juniorski rezultat u nekom Grand Slamu, sta dokazuje da malo vise zna kako se igra na travi.
Ovaj mjesec ce biti prvi "normalan" kad je trava u pitanju. Prvo fizicka priprema u Beogradu, onda par dana treninga u Engleskoj i egzibicija, gdje ce igrati minimum 3 meceva na travi, i onda turnir iz serije ATP 250, prije Wimbledona. Cekajte do kraja juna, pa kazete sta Dzumi moze na travi.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Ne aludiram na tebe. Opušteno 
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pobjeda 6-1 6-2. U drugom kolu sa Alexandrovom (217).
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Pobjeda protiv nje bi vec bio mali iskorak.AnkleBreaker je napisao/la:Pobjeda 6-1 6-2. U drugom kolu sa Alexandrovom (217).
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ema i u 2.kolu dubla.
Poraz Mirze u 1.kolu dubla.
Poraz Mirze u 1.kolu dubla.
Mirza sutra na terenu izmedju 13,30-14,00 ako bude fino vrijeme. Maksimalno mu se otvorio put do polufinala, jer je danas ispao i Sijsling. Sve je do njega 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hahaha, do polufinala
jedino ako mu svi predaju mečeve. Bojim se da odmah sutra ne spakira kofere.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Zasto da se ne nadam da moze doci do sf-a?? Doduse jest u qrcevoj formi, al mora nekad pocet i pobjedjivati. Trava Ikleya mu odlicno lezi, prosle godine da nije igrao kvale izbacio bi i kudlu u qf-u. Sutra ako prodje Ryana, ceka ga veteran Zop ili rus medvedev, a u qf-u, takodje veteran Zemlja ili britanac klein. Ne ide na Dimitrova i Zvereva da ne budem optimistagonzales je napisao/la:Hahaha, do polufinalajedino ako mu svi predaju mečeve. Bojim se da odmah sutra ne spakira kofere.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Mirza poceo i odmah izgubio servis 
Ovom sezonom je Mirza trebao napraviti iskorak u karijeri,medjutim desava se potpuno suprotno.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Možda bi uzeo da zna reternirat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zna zna, probudio se.Unofficialpage je napisao/la:Možda bi uzeo da zna reternirat.
Ne zna servirati.
FK Sarajevo !
Ode i set.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
BRAT 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jao, ovo samo on možebadel62 je napisao/la:Zna zna, probudio se.Unofficialpage je napisao/la:Možda bi uzeo da zna reternirat.
Ne zna servirati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa jel moguce, vrati break i izgubi set.. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.