FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 08 dec 2011, 10:08

I s tim da tamo nema djenerala kao u bosni, koji drze sport u saci

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 dec 2011, 11:15

I s tim da je i ovo i ono opasna igra (samo sto se ova situacija puno bolje vidi zbog luksuza milijun kamera na utakmicama lige prvaka, dok ona puno manje), odnosno indirektni udarac zbog visoko podignute noge na obrambenog koji pokusava izbiti loptu, bez obzira na bilo kakve ''djenerale''. ;) Priznao to netko sebi il ne.
...Život za Široki...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 dec 2011, 12:07

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 dec 2011, 13:26

ŠB_Fidelis je napisao/la:I s tim da je i ovo i ono opasna igra (samo sto se ova situacija puno bolje vidi zbog luksuza milijun kamera na utakmicama lige prvaka, dok ona puno manje), odnosno indirektni udarac zbog visoko podignute noge na obrambenog koji pokusava izbiti loptu, bez obzira na bilo kakve ''djenerale''. ;) Priznao to netko sebi il ne.
Nabijem ja sve kamere , ja znam sta su moje oci 10 metara udaljene vidjele. I hvala Bogu ucio sam anatomiju tijela pa znam da se dzonom ne moze lopta nabit prema gore.(to se fino vidi na snimku)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 dec 2011, 13:30

Ne, nije, al eto, posto nemam vremena i zivaca, a tesko da ces prihvatiti stvari kakve jesu... Pozdrav.
...Život za Široki...

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 08 dec 2011, 15:31

Znači opet ugroženi!LJudska prava i tako to...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 09 dec 2011, 13:39

Nakon okončanja prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH, u FK Sarajevu izuzetno je burno proteklih dana. Kako saznaje naš portal, upitno je da li će Jirži Plišek ostati trener bordo tima i na proljeće.

Naime, problem na relaciji između Plišeka i određenih članova UO Sarajeva, nastao je nakon sastavljanja transfer liste.

Na transfer listi igrača, koji bi trebali Sarajevo napustiti tokom zime, našao se i Adin Džafić koji se u protekloj polusezoni i nije baš mnogo naigrao.

Međutim, Džafić je vrlo brzo skinut sa transfer liste a razlog tome su menadžerski lobiji (Admir Husarić - Irfan Redžepagić).

Upravo je Redžepagić odlučio skinuti Džafića sa transfer liste, što se nije svidjelo Plišeku.

Džafićevim učinkom malo je ko zadovoljan u FK Sarajevu, mada, očigledno ima onih kojima odgovara da ovaj igrač i dalje nosi dres Sarajeva. Podsjetimo, Džafić je tokom jesenje polusezone imao saobraćajnu nesreću te se uspješno oporavio. Nakon toga, na treningu Sarajeva se lakše ozlijedio nakon čega je dobio tri dana slobodno.

Međutim, Džafić je samovoljno uzeo dvije slobodne sedmice. Neprofesionalan odnos i neozbiljnost, naljutili su Plišeka, koji je odlučio da više neće računati na ovog igrača.

Da li će u F.K. Sarajevo odlučiti da zadrže Jirži Plišeka na mjestu stručnog štaba, ili će se pak odlučiti za indisponiranog Džafića, ostaje da vidimo. Za dvojicu mjesta nema.
Eto vam Ređepagic kojeg ste dizali u nebo kako ce vam dovoditi prave igrace a on lopovcina da nemoze veca biti nema vama napretka jos dugo,dugo.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 dec 2011, 14:43

Ko je ovo napisao sportin ili san ? :mrgreen: Pusti se ti nas brini za svoju avliju i zujina obecanja.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 dec 2011, 15:26

BLU SKY je napisao/la:Nakon okončanja prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH, u FK Sarajevu izuzetno je burno proteklih dana. Kako saznaje naš portal, upitno je da li će Jirži Plišek ostati trener bordo tima i na proljeće.

Naime, problem na relaciji između Plišeka i određenih članova UO Sarajeva, nastao je nakon sastavljanja transfer liste.

Na transfer listi igrača, koji bi trebali Sarajevo napustiti tokom zime, našao se i Adin Džafić koji se u protekloj polusezoni i nije baš mnogo naigrao.

Međutim, Džafić je vrlo brzo skinut sa transfer liste a razlog tome su menadžerski lobiji (Admir Husarić - Irfan Redžepagić).

Upravo je Redžepagić odlučio skinuti Džafića sa transfer liste, što se nije svidjelo Plišeku.

Džafićevim učinkom malo je ko zadovoljan u FK Sarajevu, mada, očigledno ima onih kojima odgovara da ovaj igrač i dalje nosi dres Sarajeva. Podsjetimo, Džafić je tokom jesenje polusezone imao saobraćajnu nesreću te se uspješno oporavio. Nakon toga, na treningu Sarajeva se lakše ozlijedio nakon čega je dobio tri dana slobodno.

Međutim, Džafić je samovoljno uzeo dvije slobodne sedmice. Neprofesionalan odnos i neozbiljnost, naljutili su Plišeka, koji je odlučio da više neće računati na ovog igrača.

Da li će u F.K. Sarajevo odlučiti da zadrže Jirži Plišeka na mjestu stručnog štaba, ili će se pak odlučiti za indisponiranog Džafića, ostaje da vidimo. Za dvojicu mjesta nema.
Eto vam Ređepagic kojeg ste dizali u nebo kako ce vam dovoditi prave igrace a on lopovcina da nemoze veca biti nema vama napretka jos dugo,dugo.
Kako saznaje nas portal ... ne trebas dalje citati. Ja jedino sa-x vjerujem , kad oni nesto napisu to je 100% tacno , a harlovina s@n i slicne ne citam.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 dec 2011, 15:29

Čuj kako saznaje naš portal....
:lol: :lol: :lol: :lol:
rekla kazala mahala

VOLIM VOLIM VOLIM ....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 dec 2011, 15:30

"nema vama napretka jos dugo,dugo"

biti srcem vezan u tome lezi snaga. :idea:

jos malo,malo...
F.K.SARAJEVO

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 09 dec 2011, 15:42

A 3 plate...

alibi

Post Postao/la alibi » 09 dec 2011, 15:43

ramiral je napisao/la:Čuj kako saznaje naš portal....
:lol: :lol: :lol: :lol:
rekla kazala mahala

VOLIM VOLIM VOLIM ....
Kakav crni portal......hehehehe.Pa po ovome i sl. portalima Ibisevica trazi cijela evropa i jedan dio ostatka svijeta hahahah.Comor ce se prije prodati vec ibisevic.Crknite dusmani a mi idemo dalje samo jaci.

samosarajvo
Kontakt:

Re: ...

Post Postao/la samosarajvo » 09 dec 2011, 16:29

DANDY je napisao/la:A 3 plate...
Sve i jedna isplacena od pocetka ove godine, tj dolaska nove uprave.
Provjerena info, volio bi ti da je drugacije ali ... **** ;) popravljamo se

U INAT DUSMANIMA

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 dec 2011, 17:26

DANDY je napisao/la:A 3 plate...
Nemoj da ti ja pricam o platama ... nedavno imam utakmicu na Grbavici na pomocnom dolazimo dole kad teren nije ocrtan, a klub sve uplatio i dodje covjek koji to radi, nece da cuje o tome, zove se njihov Zujo, kad mu ovaj covjek rece " Zujo ne mozes mi naredniti 8 plata ja cekam" i na kraju smo morali platiti jos i njemu da odradi teren, toliko o velikim klubovima i zalasku u tudje avlije a da svoje ne pogledas.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 09 dec 2011, 17:43

Nebi bilo zgoreg da provjeriš info za plate.Moj izvor drugačije tvrdi a vaš je prvotimac.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 dec 2011, 17:54

DANDY je napisao/la:Nebi bilo zgoreg da provjeriš info za plate.Moj izvor drugačije tvrdi a vaš je prvotimac.
Znam nacitao sam se tih "provjereni" informacija.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 dec 2011, 18:01

DANDY je napisao/la:Nebi bilo zgoreg da provjeriš info za plate.Moj izvor drugačije tvrdi a vaš je prvotimac.
I meni predsjednik Amerike , inace moj dobar prijatelj, rek'o sace 3 svj. rat :ugeek:

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 09 dec 2011, 18:07

evo ja ne krijem nista a imam isto info od prvotimca da im kasne 3 plate i da se scepanovicu neki dan zena porodila a on nije imao da plati pregled zeni , volio bih da ja drugacije mogu pricati ali tako nam je sad . A isto mi tako kaze taj isti da sa Skorom samo mute nesto i da nema para da mu se dadne , a kad su rekli da ce potpisati krajem prosle i pocetkom ove sedmice danas petak Skoro ( tito) jos nije potpisao.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 dec 2011, 18:13

U puno vecim i bogatijim klubovima kasne plate pa tako i kod nas . Uostalom kako nam je drzava nakaradna nista me ne cudi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pitaristok, ronaldo99 i 29 gostiju.