FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Citam komentare na facebook..Jedan frajko pljuje Vinku kaze otjerao Husrefa i stavi sliku uprava napolje na vijetnamskom i nasem..Takodjer govorio kako je otkaz neopravdan..Dodje covjek lijepo odgovori da je otkaz opravdan radi lose igre i fizicke spreme..ovaj mu odgovara ko im je kriv sto su odbili najboljeg kondicionog u BiH seferovica 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Solidnog beka dovede Tuzla City, valjda i onaj danas spominjani krene put PL, kod šampiona 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Par igraca su legende sto kazes to su posebni ljudi koji imaju specijalno mjesto u klubu. Recimo Benko ne moze biti legenda igrao dvije godine tu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 dec 2019, 18:44Jedno pitanje, više retoričko. Zašto se ljudi koji rade svoj posao, nazivaju legendama? Dakle, radi, adekvatno je placen, postize rezultate, obavlja posao za koji ima zavrsenu odgovarajucu skolu i odmah je legenda. Da malo banalizujem, da li je kasirka u Bingu legenda??
Valjda se legenda postaje zbog vaninstitucionalnog rada i djelovanja, a ne zbog odlaska na placeni posao? Samo su dvije legende FKS, ostalo su placenici, ma koliko to grubo zvučalo.
Kad je Husref u pitanju on ima nesto posebno sto malo ko ima u FKS igracku titulu, najtrofejni kao trener u istoriji, najvise puta vodio nas klub s klupe. Tako da ima veliki refernci to sto ga neko ne voli je nesto drugo. Da je legenda ko hase, keli i nije oni bas imaju legendu o sebi al kao sto reko Husref je ostavio jako velik trag u FKS
ja sam za njega čuo da će u Borac prije par sedmica, ali ovi s foruma njihovi kažu da imaju puno stranaca pa možda i neće....BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 dec 2019, 20:33Solidnog beka dovede Tuzla City, valjda i onaj danas spominjani krene put PL, kod šampiona![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kad se sjetim da su pojedinci Varešanovića nazivali legendom, lik nije 30 utakmica sastavio u Sarajevu, u dva mandata 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
IGRAJ BORDO-BIJELI, OLE, OLE!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vjerovatno najbolje imenovanje u poslijeratnoj historiji. Naprijed Vinko. Kesoljub manipulator Hordi, izvuče 150 milja iz kluba. Nema tu ljubavi nikakve. Na prvu su me suze prevarile, al poslije mi je jasno bilo sta se valja iza brda. Još 2-3 kvalitetna igrača i idemo izdominirati na proljeće abd
Hoces reci da nije? Varesanovic je istinska legenda kluba. Pokazi malo postovanja kad spominjes njegovo ime.Historicar je napisao/la: ↑30 dec 2019, 20:42Kad se sjetim da su pojedinci Varešanovića nazivali legendom, lik nije 30 utakmica sastavio u Sarajevu, u dva mandata![]()
-
- Kontakt:
Husref Musemić jedan je od nas,Ziv i zdrav bio Legendo nasa .
Vinko sretno da slavimo titulu.
Naprijed Sarajevo !!!
Naprijed Sarajevo !!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2019, 20:48Husref Musemić jedan je od nas,Ziv i zdrav bio Legendo nasa .
Naprijed Sarajevo !!!

FK Sarajevo
- SedrenikHz
- Kontakt:
+1, ISTI SAM TIOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 dec 2019, 20:45Vjerovatno najbolje imenovanje u poslijeratnoj historiji. Naprijed Vinko. Kesoljub manipulator Hordi, izvuče 150 milja iz kluba. Nema tu ljubavi nikakve. Na prvu su me suze prevarile, al poslije mi je jasno bilo sta se valja iza brda. Još 2-3 kvalitetna igrača i idemo izdominirati na proljeće abd
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Uvijek je bilo "nije bitno šta se priča, nego ko to priča", taman će takvi intelektualci otjerati nekog. Ne mogu vlastitu ženu do granapa otjerati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 dec 2019, 20:27Citam komentare na facebook..Jedan frajko pljuje Vinku kaze otjerao Husrefa i stavi sliku uprava napolje na vijetnamskom i nasem..Takodjer govorio kako je otkaz neopravdan..Dodje covjek lijepo odgovori da je otkaz opravdan radi lose igre i fizicke spreme..ovaj mu odgovara ko im je kriv sto su odbili najboljeg kondicionog u BiH seferovica![]()

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 19:14
U cemu je sada problem ? S obzirom na koji nacin je smijenjen i treba uzeti svaku marku koja mu pripada. Ne moze niko reci da nije zasluzio. Osvojio duplu krunu i ostavio ekipu na prvom mjestu. I molim vas, nemojte vise sr.ti ni vi sa Musemicem ni ovi drugi sa Vinkom. Nisam ni ja nesto zadovoljan previse sa Vinkom ali ima moju podrsku i nadam se da ce zavrsiti sa titulom.
Dragi prijatelju, treba da znaš da u našoj dugogodišnjoj historiji ni jedan trener nije iskoristio otkaznu klauzulu (naplatio otkaz), osim Ješića i zato mu treba zauvijek zatvoriti vrata KLuba.
Niko u dugogodisnjoj istoriji fudbala nije popljuvao nekog uspjesnog trenera, nekog ko je zasluzan za toliko radosti.. kao mi.. Niti ce !!!Denchi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 21:31Kešoljubu Klauzuloviću kao i Kešoljubu Kalendario personas non gratabordopoeta je napisao/la: ↑30 dec 2019, 21:28fks74 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 19:14
U cemu je sada problem ? S obzirom na koji nacin je smijenjen i treba uzeti svaku marku koja mu pripada. Ne moze niko reci da nije zasluzio. Osvojio duplu krunu i ostavio ekipu na prvom mjestu. I molim vas, nemojte vise sr.ti ni vi sa Musemicem ni ovi drugi sa Vinkom. Nisam ni ja nesto zadovoljan previse sa Vinkom ali ima moju podrsku i nadam se da ce zavrsiti sa titulom.
Dragi prijatelju, treba da znaš da u našoj dugogodišnjoj historiji ni jedan trener nije iskoristio otkaznu klauzulu (naplatio otkaz), osim Ješića i zato mu treba zauvijek zatvoriti vrata KLuba.![]()
nunca halalosum
![]()

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Cuj to, e alal mu vera ondabordopoeta je napisao/la: ↑30 dec 2019, 21:28fks74 je napisao/la: ↑30 dec 2019, 19:14
Dragi prijatelju, treba da znaš da u našoj dugogodišnjoj historiji ni jedan trener nije iskoristio otkaznu klauzulu (naplatio otkaz), osim Ješića i zato mu treba zauvijek zatvoriti vrata KLuba.

.
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 30 dec 2019, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
da li zlostavljaš ono što voliš???bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2019, 21:56Apsolutno mislim da Husref treba naplatiti sve sto mu ugovor dozvoljava. Ja bi isto uradio, da me neko smjeni nakon duple i jesenje titule naravno da bi naplatio sto me sljeduje. Otjera vas neko s posla imas pravo ostetu uzeti ti kazes necu ja to nek ostane vama.
-
- Kontakt:
Ljubav je ljubav a posao je posao. Ne zlostavlja nikog samo uzima ono sto je dogovoreno ugovorom i potpuno pravo ima na to.Denchi je napisao/la: ↑30 dec 2019, 21:58da li zlostavljaš ono što voliš???bordobijeli je napisao/la: ↑30 dec 2019, 21:56Apsolutno mislim da Husref treba naplatiti sve sto mu ugovor dozvoljava. Ja bi isto uradio, da me neko smjeni nakon duple i jesenje titule naravno da bi naplatio sto me sljeduje. Otjera vas neko s posla imas pravo ostetu uzeti ti kazes necu ja to nek ostane vama.
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, galia95, JavierBosnia, MokraKifla, PeppermintSA, senad82 i 94 gosta.