Premijer liga 2015/16
Re: Premijer liga 2015/16
ponovo cirkus u cazinu bosni ne sude braca konjicanin al zato sudi brat bratu pa dokle vise jel treba neko da nastrada zbog rukometa
Pa zašto ljudi moji,jel to da se Krajina ,povali,maxuz je napisao/la:ponovo cirkus u cazinu bosni ne sude braca konjicanin al zato sudi brat bratu pa dokle vise jel treba neko da nastrada zbog rukometa
-
Rukomet u Bosni dotakao dno
"LUD ZBUNJEN NORMALAN"
Treba pod hitno "reorganizacija",rastjerat bagru (čast pojedincima)iz saveza ,usvojit pravilnik o klubovima,igracima,trenerima koje ce savez štititi i brinut se o slucajevima kao sto je ovaj sada RK:Ilidja ,kako ???
Prije pocetka sezone uplacuje se za kotizaciju nekoliko hiljada km,na te pare (pod obavezno)uvesti da svaki klub uplati po 2 000 km vise,i kad dodje slucaj RK:Ilidja uzet pare I pomoc isti,ili nedo bog neke teze povrede,bolesti igraca,trenera usmjerit te pare na to
MISLIM DA JE PRIJEDLOG SUPER,DA BI SE TREBAO STAVIT U RAZMATRANJE,JER DOSTA JE VISE
SUDIJA,KONTROLORA I OVIH U SAVEZU KOJI JEDINI IMAJU KORIST OD RUKOMETA !!!!

"LUD ZBUNJEN NORMALAN"
Treba pod hitno "reorganizacija",rastjerat bagru (čast pojedincima)iz saveza ,usvojit pravilnik o klubovima,igracima,trenerima koje ce savez štititi i brinut se o slucajevima kao sto je ovaj sada RK:Ilidja ,kako ???
Prije pocetka sezone uplacuje se za kotizaciju nekoliko hiljada km,na te pare (pod obavezno)uvesti da svaki klub uplati po 2 000 km vise,i kad dodje slucaj RK:Ilidja uzet pare I pomoc isti,ili nedo bog neke teze povrede,bolesti igraca,trenera usmjerit te pare na to

MISLIM DA JE PRIJEDLOG SUPER,DA BI SE TREBAO STAVIT U RAZMATRANJE,JER DOSTA JE VISE

Bosna izvidjac 20:26

- samo_lijevo
- Kontakt:
Bod u Gracanici.
Hopa, cupa.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sloga-Maglaj (14:13) 26:26
zasluzen bod...pod onakvim pritiskom publike vasi mladi igrači su ostali mirni,,imali ste dobro suđenje .....zalosno je sto su nekad derbiji Gračanice i Bosne određivali prvaka BiH,,a danas borba za goli opstanak,,,samo_lijevo je napisao/la:Bod u Gracanici.![]()
![]()
Hopa, cupa.
Tendenciozno sudenje u Gracanici. Nevjerovatno sta su nam uradili. Nakon toga onaj sluzbeni predstavnik gostiju pravio sr.anja..Sramota za savez i sudije. Borice se Gracanica jos i nadam se ostat u ligi.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com
RK Gračanica-RK Bosna Visoko
Treće poluvrijeme u Gračanici...
Ima li kakvih novosti iz Zenice?
Čelik~Krajina 40:29
Gračanlije su pred svojim navijačima osvojile bod, jako važan u borbi za opstanak. Gračanica se i dalje drži iznad Gradačca, Igmana i Slobode, ekipa u opasnoj zoni.
jel moguće da ljudi ne znaju da ispada 5 klubova iz Lige ...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mozda covjek ne prati rukomet.no rules je napisao/la:Gračanlije su pred svojim navijačima osvojile bod, jako važan u borbi za opstanak. Gračanica se i dalje drži iznad Gradačca, Igmana i Slobode, ekipa u opasnoj zoni.
jel moguće da ljudi ne znaju da ispada 5 klubova iz Lige ...

Nisam ni ja vjerovao kad sam procitao. Kontam pitati Acu kakve su ovo provale, ali mrsko mi bi na kraju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Bod ko kuća. Nisam vjerovao da mogu išta uraditi u Gračanici, ali djeca su pokazala da vrijede.Pokazali su svima da igraju sa srcem i svi oni koji samo kritikuju ove momke, ovdje mislim na neke ljude u upravi kluba koji jedva čekaju da im odbiju šta para od ionako mizernih plata, nek se ne bave više rukometom.Ovaj bod nas ostavlja u ligi.Rukomet se u Visokom uvijek igrao sa srcemsamo_lijevo je napisao/la:Mozda covjek ne prati rukomet.no rules je napisao/la:Gračanlije su pred svojim navijačima osvojile bod, jako važan u borbi za opstanak. Gračanica se i dalje drži iznad Gradačca, Igmana i Slobode, ekipa u opasnoj zoni.
jel moguće da ljudi ne znaju da ispada 5 klubova iz Lige ...![]()
Nisam ni ja vjerovao kad sam procitao. Kontam pitati Acu kakve su ovo provale, ali mrsko mi bi na kraju.
Zadnja izmjena: LIBERTY, dana/u 13 mar 2016, 11:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Cazinjani i Šejtani će ih lijepo dočekati, a po zasluzi ispratititerra je napisao/la:Pa zašto ljudi moji,jel to da se Krajina ,povali,maxuz je napisao/la:ponovo cirkus u cazinu bosni ne sude braca konjicanin al zato sudi brat bratu pa dokle vise jel treba neko da nastrada zbog rukometa
Pa kad je nas sinoc mogao vas sudija Dautovic(Cazin) i jaran mu iz Bihaca povalit u po Gracanice, znak je da ce i vas povalit neko drugi u Cazinusemana je napisao/la:Cazinjani i Šejtani će ih lijepo dočekati, a po zasluzi ispratititerra je napisao/la:Pa zašto ljudi moji,jel to da se Krajina ,povali,maxuz je napisao/la:ponovo cirkus u cazinu bosni ne sude braca konjicanin al zato sudi brat bratu pa dokle vise jel treba neko da nastrada zbog rukometa

www.nkbratstvogracanica.com
Probudio se i Cazin, piše i priča se o ovom, neće oni tako lako ostaviti Bosnu u igricesc4 je napisao/la:Pa kad je nas sinoc mogao vas sudija Dautovic(Cazin) i jaran mu iz Bihaca povalit u po Gracanice, znak je da ce i vas povalit neko drugi u Cazinu
http://www.cazin.net/clanci/vijest/kome ... u-utakmicu
Zrinjski sramoti Vogošću,Mostarci definitivno hit proljeća
Može li šta konkretnijeterra je napisao/la:Zrinjski sramoti Vogošću,Mostarci definitivno hit proljeća

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.