SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Hoce neko Wadea ili Winslowa?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona - 2. liga
Valjda prvo mjesto nakon play off-a, a ne u regularnom dijelu nakon 20 kola???Tracy3McGrady je napisao/la:Prvo mjesto znaci ulazak u prvu ligu. A nisam siguran da ćeš ti zelju dobiti koji ima strašnu ekipuAlphonseKauders je napisao/la:vama je jasno da ima play off i da prvo mjesto nakon 20 kola mozda znaci laksi raspored u play offu, ali ni u kom slucaju ne znaci titulu?:D
A, što sad Želju - ja s njim uopšte više ne igram do kraja regularne sezone? (moj raspored: Slatina, ZZ Top, Mirsoni, Ado Beli, Greivis)
Trenutno matchup u play offu (naravno ovo će se vjerovatno promijeniti do kraja regularnog dijela):
Slatina - Mirsoni;
Greivis - Alphonse Kauders;
Ado Beli - Luis Okay; i
Vraca - Orlovi
AlphonseKauders je napisao/la:
Valjda prvo mjesto nakon play off-a, a ne u regularnom dijelu nakon 20 kola???
Greivis je napisao/la:PRAVILA:
DRUGA LIGA:
...
2) Najbolje plasirani tim na kraju regularne sezone, te pobjednik playoff-a stiču pravo ulaska u Prvu ligu u sezoni 2016/17. Ukoliko pobjednik u playoff-u bude istovremeno i prvak regularnog dijela lige, u Prvu ligu ulazi drugi finalista PO.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Tek sad vidjeh da se pika ono što je bilo u regularnom dijelu, a ne nakon 20 kola??? (btw. kakvo je ovo pravilo???):) Znači Slatina može isključiti ekipu kad osvoji prvo mjesto u regularnom dijelu i doprinijeti tome da npr. osmoplasirani prođe dalje bez borbe u play offu??AlphonseKauders je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Prvo mjesto znaci ulazak u prvu ligu. A nisam siguran da ćeš ti zelju dobiti koji ima strašnu ekipuAlphonseKauders je napisao/la:vama je jasno da ima play off i da prvo mjesto nakon 20 kola mozda znaci laksi raspored u play offu, ali ni u kom slucaju ne znaci titulu?:D
Meni ovo lično nema smisla, ne razumijem što je bitno pobijediti u regularnom dijelu - čemu onda play off?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Treba se nagraditi igrač koji je kroz čitavu sezonu bio najbolji, jer je play off pri kraju više lutrija i značilo bi da mu cijela sezona ništa nije vrijedila. Tako je i u aba ligi za euroligu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Slatinash_7
- Kontakt:
Kao prvo ja sam jos daleko od tog prvog mjesta,mada ce mi ovaj all star break ja mislim pomoci da se davranisu Wade i Lowry najvise..drugo ja sigurno necu iskljucit ekipu i ako ga osvojim,za to se ne brini,pravit cu i dalje izmjene kao sto sam i do sada,i to najvise zbog toga da nadoknadim minus igrace koje imam svako kolo,sad ti imas 4 nastupa vise od mene npr..ne sikiraj se ti za mene 
to se pravilo u aba ligi promjenilo,ali je npr najbolja komparacija engleski championship,prva dva direkt gore a ovi igraju razigravanje,samo sto je ovdje to malo modificirano..
to se pravilo u aba ligi promjenilo,ali je npr najbolja komparacija engleski championship,prva dva direkt gore a ovi igraju razigravanje,samo sto je ovdje to malo modificirano..
Slatina Bog i batina
Da Kemba nije propustio onu jednu tekmu ubio bi te minimalno 5-6 razlike u assscarr je napisao/la:Lagana? Dobio si za 2 assista, nemoj me nasmijavatsuarez7 je napisao/la:Jos jedna lagana pobjeda![]()
inace 6 od 8 pobjeda sa rez 5-4
vidi ovog slatinash vec upisao pobjedu protiv mene
- Slatinash_7
- Kontakt:
Kazem po trenutnim rezultatima koje ostvarujemo,a pobjeda nije nigdje unaprijed upisana,zato i kazem da ja mozda i necu uzeti regularni dio lige..
Slatina Bog i batina
zajebajem se baSlatinash_7 je napisao/la:Kazem po trenutnim rezultatima koje ostvarujemo,a pobjeda nije nigdje unaprijed upisana,zato i kazem da ja mozda i necu uzeti regularni dio lige..
Realno trebao bi me uzet, al nikad se ne zna vidis da me ide
Ako ima neko zainteresovan da odradimo neki trade nek se javi na pp
Dat cu ti ja koga zelis samo da uzmes Slatinu.suarez7 je napisao/la:zajebajem se baSlatinash_7 je napisao/la:Kazem po trenutnim rezultatima koje ostvarujemo,a pobjeda nije nigdje unaprijed upisana,zato i kazem da ja mozda i necu uzeti regularni dio lige..
Realno trebao bi me uzet, al nikad se ne zna vidis da me ide![]()
Ako ima neko zainteresovan da odradimo neki trade nek se javi na pp
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Slatinash_7
- Kontakt:
udaram veto hahaha
znaci mrtva trka,mislim da ce zeljo i alphonso odlucit ovo uz nas medjusobni duel greivi
dobra sezona a najzanimljiviji dio nas tek ceka 
Slatina Bog i batina
Gledam ove rankinge igraca i u timu mi
Kawhi 4
Towns 7
Thomas 17
Lopez 18
Porzingis 22
Middleton 30
+ ova Griffin i Favors koji su bili top 20 prije povreda. Trebao bi i bolji omjer imati od 10-5. Vjerovatno su me povrede kostale.
Kawhi 4
Towns 7
Thomas 17
Lopez 18
Porzingis 22
Middleton 30
+ ova Griffin i Favors koji su bili top 20 prije povreda. Trebao bi i bolji omjer imati od 10-5. Vjerovatno su me povrede kostale.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AlphonseKauders
- Kontakt:
ub'o si tri steala- KAT, Porzingis i Thomasa, (pa haj i middletona da pridodamo)-dovoljno da budes najveci favorit za pobjedu..sve drugo bi me fakat zacudilo..Greivis je napisao/la:Gledam ove rankinge igraca i u timu mi
Kawhi 4
Towns 7
Thomas 17
Lopez 18
Porzingis 22
Middleton 30
Playoff je lutrija. Trebao sam uzati regularni dio ali Slatina je prekucao. Nadam se da ce se Griffin vratiti.AlphonseKauders je napisao/la:ub'o si tri steala- KAT, Porzingis i Thomasa, (pa haj i middletona da pridodamo)-dovoljno da budes najveci favorit za pobjedu..sve drugo bi me fakat zacudilo..Greivis je napisao/la:Gledam ove rankinge igraca i u timu mi
Kawhi 4
Towns 7
Thomas 17
Lopez 18
Porzingis 22
Middleton 30
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Slatinash_7
- Kontakt:
Greivi sta kukas,uzmi me 2 razlike 6-3 i titula je tvoja 90% jer ja gubim od alphonsea kako stvari stoje,mogu me izvuci poeni,blokade i skokovi,a mogu zijaniti ft% i asistencije..ne ide me j.bg ustvari ja mislim da sam ja konstantan tokom citave sezone,prije samo 2 sedmice sam imao onu rekordnu sedmicu sa ukradenim i poenima,ali protiv pogresnog protivnika,odma iza toga sam zijanio na ona bacanja,jedan poraz za 12 poena..blize si ti tituli vjeruj mi,mozda da i tebe dobije alphonse pa da se to okrene..
Slatina Bog i batina
Mogli bi obojica izgubiti ove sedmice.Slatinash_7 je napisao/la:Greivi sta kukas,uzmi me 2 razlike 6-3 i titula je tvoja 90% jer ja gubim od alphonsea kako stvari stoje,mogu me izvuci poeni,blokade i skokovi,a mogu zijaniti ft% i asistencije..ne ide me j.bg ustvari ja mislim da sam ja konstantan tokom citave sezone,prije samo 2 sedmice sam imao onu rekordnu sedmicu sa ukradenim i poenima,ali protiv pogresnog protivnika,odma iza toga sam zijanio na ona bacanja,jedan poraz za 12 poena..blize si ti tituli vjeruj mi,mozda da i tebe dobije alphonse pa da se to okrene..
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja sam vec izgubio,mislim moze me cudo spasit,al covjek dize za jednu noc skoro 40% FT,nema dalje..blokade,izgubljene i to mogu stici,ostalo nemam sanse..Nebi ti trebao izgubit,imas dobru prednost i vise nastupa..ima se jos ba igrati,idemo sedmicu po sedmicuGreivis je napisao/la:Mogli bi obojica izgubiti ove sedmice.Slatinash_7 je napisao/la:Greivi sta kukas,uzmi me 2 razlike 6-3 i titula je tvoja 90% jer ja gubim od alphonsea kako stvari stoje,mogu me izvuci poeni,blokade i skokovi,a mogu zijaniti ft% i asistencije..ne ide me j.bg ustvari ja mislim da sam ja konstantan tokom citave sezone,prije samo 2 sedmice sam imao onu rekordnu sedmicu sa ukradenim i poenima,ali protiv pogresnog protivnika,odma iza toga sam zijanio na ona bacanja,jedan poraz za 12 poena..blize si ti tituli vjeruj mi,mozda da i tebe dobije alphonse pa da se to okrene..
Slatina Bog i batina
Pa vise je njemu ostalo igraca. Pop opet nasao glumiti i odmarati Kawhia, a njemu u ekipi Curry i Cousins. A i Mirza nasao sada proigrati yebem li ga.Slatinash_7 je napisao/la:Ja sam vec izgubio,mislim moze me cudo spasit,al covjek dize za jednu noc skoro 40% FT,nema dalje..blokade,izgubljene i to mogu stici,ostalo nemam sanse..Nebi ti trebao izgubit,imas dobru prednost i vise nastupa..ima se jos ba igrati,idemo sedmicu po sedmicuGreivis je napisao/la:Mogli bi obojica izgubiti ove sedmice.Slatinash_7 je napisao/la:Greivi sta kukas,uzmi me 2 razlike 6-3 i titula je tvoja 90% jer ja gubim od alphonsea kako stvari stoje,mogu me izvuci poeni,blokade i skokovi,a mogu zijaniti ft% i asistencije..ne ide me j.bg ustvari ja mislim da sam ja konstantan tokom citave sezone,prije samo 2 sedmice sam imao onu rekordnu sedmicu sa ukradenim i poenima,ali protiv pogresnog protivnika,odma iza toga sam zijanio na ona bacanja,jedan poraz za 12 poena..blize si ti tituli vjeruj mi,mozda da i tebe dobije alphonse pa da se to okrene..
Ma svak svakog moze dobiti. Zanimljiva je liga.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Slatinash_7
- Kontakt:
Isti ste ako ne bude Khawai igrao
malo bi mi bilo krivo da nakon 11-0 ostanem u ovoj ligi,ali ne sumnjam da kvalitetom i zanimljivoscu ne zaostajemo za prvom ligom,tako da opusteno
al su stvarno svi proigrali i to sto je najgore digli kategorije gdje sam ja dominirao a sad pusiona :S
Slatina Bog i batina
- AlphonseKauders
- Kontakt:
ne pamtim bolju vecer nego sinoc, lillard, noel, ariza, gortat, gordon, oladipo, thompson, sve poludilo, a kad pomislim da sam htio noela dati za kikiriki prije par mjeseci, ali srecom niko ga ne htjede uzeti.. bilo bi lijepo kad bi drzali kontinuitet do kraja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.