bice metli ko u pricirio_Ferdy88 je napisao/la:Blowout do blowouta, užasan PO zasad
NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko povreda kod DAL za drugu utakmicu.
Ispadose oni najslabija ekipa u PO Zapada,a ne MEM.
Ispadose oni najslabija ekipa u PO Zapada,a ne MEM.
Zato ce 2. runda strasna biti.
GSW - LAC
SAS - OKC
CLE - ATL/BOS
MIA - IND

GSW - LAC
SAS - OKC
CLE - ATL/BOS
MIA - IND
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
realnije je ta druga opcija da se desi (barem za 1% vise) jer zaista ne mogu da vjerujem da GSW moze sa 4-0 pomesti i SAS i CLE... ako uspiju napraviti 16-0, onda su i definitivno najbolja ekipa svih vremenaEpidaurus je napisao/la:Sta mislite, da li su vece sanse da Warriorsi osvoje titulu sa 4 metle (dakle sa ukupnim rekordom u PO 16-0) ili da neko od dvojca Spurs/Cavs uzme seriju protiv laznih prvaka univerzuma ?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vece su sanse da ispadnu od Clippersa nego da pometu sve do kraja.
kako bolan nije igraolumani je napisao/la:BoltDevil je napisao/la:Deng kao iz onih dana kada je ubijao (između ostalog i našu reprezentaciju)Jedna utakmica Britanaca i naših se igrala u Cazinu čini mi se a Deng se nije mogao prilagoditi stolicama za rezerve jer nije igrao tu utakmicu nikako
![]()
nije on nikd igrao u bih,ali nas jeste razbio u engleskoj
izmedju ostalog pitao sam ga zasto nije htio igrati u cazinu tada... kaze prvo sto smo se vozili po nekim divljinama autobusom (bas je rekao wilderness), pa kad smo dosli u hotel, to moje oci ni u africi nisu vidjele, a povrh svega, morao sam spavati na krevetu od 1,80 cm
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Kawhi DPOY

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Za sve što zabije primi puta 3 na drugoj strani. Cavsi imaju dovoljno poena i bez njega tako da je štetočina.Greivis je napisao/la:Sta kazes za Lovea?Kawhi je napisao/la:Fina partija Pistonsa. Imaju damu i to je najvažnije.
Sjećam se i ja te tekme. Kako mi je uživo izgledao kao fizičko čudovište.KK_Bosna je napisao/la:kako bolan nije igraolumani je napisao/la:BoltDevil je napisao/la:Deng kao iz onih dana kada je ubijao (između ostalog i našu reprezentaciju)Jedna utakmica Britanaca i naših se igrala u Cazinu čini mi se a Deng se nije mogao prilagoditi stolicama za rezerve jer nije igrao tu utakmicu nikako
![]()
nije on nikd igrao u bih,ali nas jeste razbio u engleskojja sa njim pricao 20 minuta nakon tekme u skenderiji
![]()
izmedju ostalog pitao sam ga zasto nije htio igrati u cazinu tada... kaze prvo sto smo se vozili po nekim divljinama autobusom (bas je rekao wilderness), pa kad smo dosli u hotel, to moje oci ni u africi nisu vidjele, a povrh svega, morao sam spavati na krevetu od 1,80 cm
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
imam sliku sa njim... jaran sto me slikao nije upalio blic... a posto je bila noc...Kawhi je napisao/la:Sjećam se i ja te tekme. Kako mi je uživo izgledao kao fizičko čudovište.
ZasluženoClutch je napisao/la:Kawhi DPOY![]()
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Smijesno bi bilo da je neko drugi izabran.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Daleko najveci uticaj na odbranu u ligi ima,samim tim i vise nego zasluzeno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ne biSarmelino je napisao/la:Smijesno bi bilo da je neko drugi izabran.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:kako bolan nije igraolumani je napisao/la:BoltDevil je napisao/la:Deng kao iz onih dana kada je ubijao (između ostalog i našu reprezentaciju)Jedna utakmica Britanaca i naših se igrala u Cazinu čini mi se a Deng se nije mogao prilagoditi stolicama za rezerve jer nije igrao tu utakmicu nikako
![]()
nije on nikd igrao u bih,ali nas jeste razbio u engleskojja sa njim pricao 20 minuta nakon tekme u skenderiji
![]()
ako je to ona tekma gdje je Clark bio odlican
Everybody else in the NBA sets the same screens we set," Green said, according to Ethan Strauss of ESPN.com. "They just don't got the shooters we got."

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cinjenica.topnik1 je napisao/la:Everybody else in the NBA sets the same screens we set," Green said, according to Ethan Strauss of ESPN.com. "They just don't got the shooters we got."
Ne pravda se onaj ko nije kriv.Donnie Darko je napisao/la:Cinjenica.topnik1 je napisao/la:Everybody else in the NBA sets the same screens we set," Green said, according to Ethan Strauss of ESPN.com. "They just don't got the shooters we got."
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- branimir85
- Kontakt:
Stephen Curry is officially listed as questionable for the Golden State Warriors in Game 2 Monday night of their playoff series against the Houston Rockets.
jeli ovo prilika za rakete ako ne bude igrao?
jeli ovo prilika za rakete ako ne bude igrao?
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.