HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- RođeniMostar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ne bih ulazio u raspravu ali lično meni nijedan stadion ne može zamjeniti onaj pod Bijelim brijegom ! i sigurno nećemo odustati od povratka
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Ne gnjavi majke ti...ti iz Zenice ćeš mi objasniti kakva je situacija ovdje !Rz88 je napisao/la:problem je sto ti nemozes nista da napravis, i da svi zele da se velez vrati tamo opet nista bolan kontas li ti da je nemoguce da se svake druge subote svi policajci okupe samo radi te jedne utakmice to su ogromni troskovi i to radi sporta tj nogometa u nasoj drzavi nema sanse.....
Sve se može kad se hoće !
Rodjeni aje reci mi samo ovo
Smijes li ti doc na Pod Bijeli Brijeg sa salom Veleza bez policijske pratnje?
Mostar je podjeljen i nama nema mjesta vise gore pod BB koliko god mi to zelili. To je zalosna istina.
U inat svima.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Smijem ! bio sam u starom tržnom s baršalom Red Army !Eagles je napisao/la:Rodjeni aje reci mi samo ovo
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Prvo običan narod ni ne zna a očito ni ti ne znaš šta je baršal(što će ti i Eagles potvrditi) !Rz88 je napisao/la:@rodeni mostarac
zivim u mostaru vec 25 godina zato suti molim te i nemoj pocinjati glupost i ti smijes sa salom ici tako daleko tj pod bijeli brijeg NEMOJ LAGATI, to ti moze samo neko povjerovati ko nezivi vamo
Nema obilježja kluba na tim šalovima,samo su boje kluba prisutne ! tako da je lako otići
Koliko ti godina imaš ? I kako to da navijaš za Čelik pored Veleža i Zrinjskog ?
Navijati za neki klubčić pored giganta kao što je Velež i hrvatskog športskog kluba Zrinjskog ?
- RođeniMostar
- Kontakt:
Bola razumnije piši !Rz88 je napisao/la:RođeniMostar je napisao/la:Smijem ! bio sam u starom tržnom s baršalom Red Army !Eagles je napisao/la:Rodjeni aje reci mi samo ovo
trzni i bijeli brijeg nije isto dodjes autom pred trzni i udes nije to isto ja znam momka iz zalika koji je hodao u zrinjskom dresu po musali i samo se smijao takodjer momka iz hrvatske koji je hoda majcom BBB i niko nista samo sam mu ja nesto dobacio svi ostali ono gledaju u mene , pusti tu pricu bolan
Lik iz Zalika hodao u dresu Zrinjskog ?? Majicu BBB ne miješaj s ovim,ima i Hajdukovih kačketa i tamo i vamo tako da nije isto kao i dres Zrinjskog ili šal !
Tržni ili BB,opet si na zapadnoj obali !
EDIT:VIDIM DA SI MI POSLAO PORUKU ALI NEŠTO PIŠE DA JE IZBRIŠEM ! AKO JE DO MENE,OPET JE POŠALJI JER JE NISAM USPIO PROČITATI !
Zadnja izmjena: RođeniMostar, dana/u 01 jan 2009, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
A ja znam za situaciju od nedavno kad su u istom tom tržnom skontali momka koji je bio kako se ono kaže "kežualac" ali veležovac i pogodi tko je izvukao deblji kraj??? Suprotna bi se situacija desila na drugom dijelu grada i to jer REALNOST.
****, ( ja hodam svukuda jer nisam toliko u tome i ne bude mi svejedno uvjek ) ali imam prijatelja koji maltene ne smiju preći iz gore navedenih razloga. Sigurno ima i analognih slučajeva.
****, ( ja hodam svukuda jer nisam toliko u tome i ne bude mi svejedno uvjek ) ali imam prijatelja koji maltene ne smiju preći iz gore navedenih razloga. Sigurno ima i analognih slučajeva.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Ovim si dokazao da ne znaš šta je baršal i kako izgleda ta vrsta šala !Rz88 je napisao/la:halo pametni , spusti se malo na zemlju, ja sam roden u zenici , i ti derle glupo se meni javljas, bar boje kluba hahahaha, veleza tj samo srvena boja wow da nije liverpool mozda ili neki drugi klub, velez klub idi u vrapcice na pijacu kupi nesto pa na tekmu .....velez iz vrapcica........brisi sada ovo je tema o zrinjskom klubu koji je bolji od veleza a da ne pricam o celiku.........nas na tekmi dodje 5x vise nego vas
Samim tim si dokazao koliko poznaješ navijačku kulturu i nemoj misliti više da si kompetentan da ocjenjuješ navijačke grupe i da uzdižeš nekoga(većinom svoju grupu) !
Je li stadion Juventusa u Torinu ?? Je li Juve iz Torina ??
Znaš dobro ko i ostali kakva je stvar s Veležom i opet podjebaješ,svaka čast ! mangup si pravi
Zrinjski jeste sad bolji,ali ne igra se fudbal od prošle godine nego preko 100 godina i znamo dobro ko je po tome bolji,ustvari uz Sarajevo Velež je najtrofejniji bh.klub !
Meni kažeš da brišem a ni ti nisi navijač Zrinjskog,štaviše ja nisam ovu raspravu ni započeo nego ti !
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Otišao sam samo jednom,inače sam jedan od tih,barem takvu odjeću nosim i imao sa baršal ! niti je iko gledao čudno u mene niti išta ! vjerovatno očekuju one šalove na kojim su velikim slovima ispisana imena klubova !Marin je napisao/la:A ja znam za situaciju od nedavno kad su u istom tom tržnom skontali momka koji je bio kako se ono kaže "kežualac" ali veležovac i pogodi tko je izvukao deblji kraj??? Suprotna bi se situacija desila na drugom dijelu grada i to jer REALNOST.
Pardon ovo je bilo u novom tržnom centru gdje ima kafića i gdje je navečer sve puno,a on je bio u "starom" gdje su samo butici i JEDNA slastčarna.
PS: Možeš ti šal držati i u džepu
Mislim da si i ti svjestan ovoga oi čemu ti pričamo ali kad si baš navro, dođi slobodno, ja ti nekad niša ne bih rekao ali znam da ćeš naletiti na nekoga kome se to neće svidjeti pa bujrum.
PS: Možeš ti šal držati i u džepu
Mislim da si i ti svjestan ovoga oi čemu ti pričamo ali kad si baš navro, dođi slobodno, ja ti nekad niša ne bih rekao ali znam da ćeš naletiti na nekoga kome se to neće svidjeti pa bujrum.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Trebalo je doći do starog tržnog i ja sam majke mi došao pa ti vjerovao ili ne !Marin je napisao/la:Pardon ovo je bilo u novom tržnom centru gdje ima kafića i gdje je navečer sve puno,a on je bio u "starom" gdje su samo butici i JEDNA slastčarna.
PS: Možeš ti šal držati i u džepu![]()
![]()
![]()
Postoji i ta mogućnost ali oko vrata mi je bio !
A da sam naletio na nekoga ko je redovan na stajanju kod vas,ko se razumije u ovakve stvari sigurno bih degenek primio !
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pa "rođo", to ti ja i govorim i isto vrijedi i za suprotnu stranu. Da se bogdo može slobodno čovjek kretati po cijelome gradu bez te "mentalne blokade" ja bih bio najsretniji. Pa onda da svatko navija za svoje i gotovo.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Eagles je postavio pitanje a ja sam odgovorio !ako ti nije muka vrati se na prethodnu stranicu...Rz88 je napisao/la:@rodeni....
hahaha, jest mene briga koje su boje tvoga kluba i kakav ti je baršal to mene najmanje zanima , prije svega ti si ovo poceo pametnom izjavom, ja sam hodao u baršalom u trznom ja smijem bez policije u salu veleza pod bijeli brijeg, bolan to te spuco pubertet ili , o cemu ti pricas , dalje od spanskog sa salom veleza neces daleko dogurati a kamoli pod bijeli brijeg, u tebi vlada neka mrznja prema zrinjskom opet ti kazem ovo je sadasnjos u njoj je velez niko i nista, sta je mene briga sta je bilo prije milion godine, necu zivjeti 10000godina, dok zivim pratim nogomet i tu ja ne vidim veleza....mislim vidim ga ali je na dnu, a ti meni pricati o mom nogometnom znanju i ostaku nekih gluposti ostavi za sebe, stvarno postajes dosadan pa idi bori se za bijeli brijeg ko te j... , i sta kad ga dobijes , onda ces primati bocu svaku druge sedmice kada igra velez domacu tekmu, da tebe prati 1000 policajaca radi jedne tekme , pazi sta pricas nemas argumenata...
Normalno da vlada mržnja prema Zrinjskom ! ja to ne krijem...svako ima klub kojeg mrzi i klub koji ja mrzim je Zrinjski...
A šta je to Čelik postigao u ovoj polusezoni ? Ne bi da je na poziciji Zrinjskog pa se hvališ...
Politika je čudo !
I koji đavo ti ikako ulaziš u raspravu u kojoj se tvoj klub ne spominje !
Ti si započeo ovu prepirku a nisi navijač ni jednog od klubova !
Luđi sam ja,koji **** imam se rasrpavljati s nekim ko ne zna sastaviti normalnu rečenicu !
Ajd' zdravo šabane !
Zadnja izmjena: RođeniMostar, dana/u 01 jan 2009, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.