Svjetski rekord Švaba, odavno bolji slobodni nisam pogledao, bez greške, a tek muzička podlogabranimir85 je napisao/la: 02:30 - Umjetničko klizanje / sportski parovi (MŽ) / slobodni program

https://streamable.com/ojfme

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Svjetski rekord Švaba, odavno bolji slobodni nisam pogledao, bez greške, a tek muzička podlogabranimir85 je napisao/la: 02:30 - Umjetničko klizanje / sportski parovi (MŽ) / slobodni program
Imal neka ojebina od sporta da je ti ne pratišrio_Ferdy88 je napisao/la:Svjetski rekord Švaba, odavno bolji slobodni nisam pogledao, bez greške, a tek muzička podlogabranimir85 je napisao/la: 02:30 - Umjetničko klizanje / sportski parovi (MŽ) / slobodni program![]()
https://streamable.com/ojfme
![]()
![]()
01:05 - 04:00 Curling / ekipno (M) / 4. kolo (Italija - Danska, Norveška - Južna Koreja, Švedska - SAD)Admir_Sa je napisao/la:Kakvi smo večeras sa programom. Sinoć se bogme ostalo budno sve vrijeme sa pauzom od pola 7 do 9.
Imaju 9 zlata, u Torinu su imali najvise od svih, za to im je trebalo 11.muhamedhulk je napisao/la:svabe laganini dosad najuspjesniji.tesko ce ostati tu ali su sila, nema sta.
slabije pratim sad. a torina se sjecam kroz maglu, pratio sam tad kao dijete. magdalena neuner mi je ostala najvise u sjecanju iz 2010. kad je dominirala.ASD je napisao/la:Imaju 9 zlata, u Torinu su imali najvise od svih, za to im je trebalo 11.muhamedhulk je napisao/la:svabe laganini dosad najuspjesniji.tesko ce ostati tu ali su sila, nema sta.
legenda reala je napisao/la:Kakvo je vrijeme hoće biti ovog skijanja večeras
I sami ja i ti, ostali se pojave ujutro i pričaju maestralna trka ovo onobranimir85 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Kakvo je vrijeme hoće biti ovog skijanja večeras![]()
sve je spremno za opet dvostruki program
Ma OI i sva velika natjecanja se trebaju održavati u Evropi + Amerika ove divlje zemlje izbaciti iz svih diskusijaMElloo je napisao/la:Yebo OI van Evrope sve skoro moram gledat u snimku osim biatlona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.