bez poraza ako se u lakersima povredi bryant i gasol, u bostonu pierce,garnett, rondoLBJ MVP je napisao/la:Alfa imaš odličnu moć zapažanja![]()
Normalno da će playoff pokazat tamo ćemo bez poraza
Ma meni trening tek u 19 će sada biti no nije to toSexmachineboy je napisao/la:Jbg moram sjediti ima nas par(ja, jedan iz razreda i dvij trebe) tako da po svunoć sjedim, a ustajem u 2 sata po danu. Meni ne smeta, trening mi tek 17. tako da imam vremena.![]()
@Alfa
Divno si to zaključio![]()
Ja kako je raspust kreno imaću samo nedjeljna druženja osim,ako ne iskrsne štaAl za novu nisam iskoristio priliku ova jedna koju sam smuntavao već duže vremena dobi temperaturu pa morala ležat
Previše se uzbudila kad me je vidjela
San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
- Donnie Darko
- Kontakt:
a u phoenixu dragic, naravno ako ovi prodju u playoff sa osme pozicije.
Ma ono jedan bljesak ipak je Timmyeva trica najgora noćna mora njihovih navijača plus što Sunsu po meni mogu više od 8 mjestaDonnie Darko je napisao/la:a u phoenixu dragic, naravno ako ovi prodju u playoff sa osme pozicije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Ma ono jedan bljesak ipak je Timmyeva trica najgora noćna mora njihovih navijača plus što Sunsu po meni mogu više od 8 mjestaDonnie Darko je napisao/la:a u phoenixu dragic, naravno ako ovi prodju u playoff sa osme pozicije.
a trenutno su deseti
Trenutno jbg sada su dobili dobrog centra što Lopez sigurno nije taj panj može samo igrat pick sa Nashom,a to svako može.Gortat je igračina za njega samo dok ukapira stil igre Sunsa,Pietrus odličan tricaš i VC koji će sigurno igrati bolje nego u Orlandu sigurno nije kvaliteta J-Richa no odmah više prostora za odličnog Dudleyakakavdanakneiskustvu je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ma ono jedan bljesak ipak je Timmyeva trica najgora noćna mora njihovih navijača plus što Sunsu po meni mogu više od 8 mjestaDonnie Darko je napisao/la:a u phoenixu dragic, naravno ako ovi prodju u playoff sa osme pozicije.
a trenutno su deseti
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
tesko ce phoenix u playoffukakavdanakneiskustvu je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ma ono jedan bljesak ipak je Timmyeva trica najgora noćna mora njihovih navijača plus što Sunsu po meni mogu više od 8 mjestaDonnie Darko je napisao/la:a u phoenixu dragic, naravno ako ovi prodju u playoff sa osme pozicije.
a trenutno su deseti
- Donnie Darko
- Kontakt:
sunsi ce uci u playoff, samo je pitanje sa koje pozicije, ja bi najradije da odu na mavse, jer su ovi tradicionalni chokeriLBJ MVP je napisao/la: Trenutno jbg sada su dobili dobrog centra što Lopez sigurno nije taj panj može samo igrat pick sa Nashom,a to svako može.Gortat je igračina za njega samo dok ukapira stil igre Sunsa,Pietrus odličan tricaš i VC koji će sigurno igrati bolje nego u Orlandu sigurno nije kvaliteta J-Richa no odmah više prostora za odličnog Dudleya
a carter iz najboljih dana je sigurno bolji (i to visestruko) igrac od richa iz najboljih dana. a znamo da ovi u sunsima imaju fountain of youth
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 02 jan 2011, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.
To i ja mislim o Gortatu drago mi je što je otišao iz Magica tamo ga je gušio Howard,a sada će pored Nasha sigurno zablistat 
U stvari već prikazuje odlične partije
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:To i ja mislim o Gortatu drago mi je što je otišao iz Magica tamo ga je gušio Howard,a sada će pored Nasha sigurno zablistat
odlične partije,ne bi da cjepidlačim,ali za 27,3 minuta u feniksu ima 8 poena i 5,8 skokova,to i nije baš odlično
Jeste za čovjeka koji je tek došao u ekipu,ako pogledaš ni J-Rich nema neke impresivne partije u Magicu,a treba da bude druga opcija u napadu dok se uigra malo biće to boljekakavdanakneiskustvu je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:To i ja mislim o Gortatu drago mi je što je otišao iz Magica tamo ga je gušio Howard,a sada će pored Nasha sigurno zablistat
odlične partije,ne bi da cjepidlačim,ali za 27,3 minuta u feniksu ima 8 poena i 5,8 skokova,to i nije baš odlično
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Tema nije Gortat

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Tema nije niSexmachineboy je napisao/la:Tema nije Gortat![]()
![]()
![]()
Pa ti opet upadaš
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ipak sam ja glavni navijač Spursa ovdje i imam pravo pisati šta hoćuLBJ MVP je napisao/la:Tema nije niSexmachineboy je napisao/la:Tema nije Gortat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ti opet upadaš![]()
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ja sam te postavio na tu poziciju kao čovjek koji je osnovao temuSexmachineboy je napisao/la:Ipak sam ja glavni navijač Spursa ovdje i imam pravo pisati šta hoćuLBJ MVP je napisao/la:Tema nije niSexmachineboy je napisao/la:Tema nije Gortat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ti opet upadaš![]()
![]()
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ti osnovao temuLBJ MVP je napisao/la: Ja sam te postavio na tu poziciju kao čovjek koji je osnovao temu![]()
Ajd sad šuti, ja kao glavi ti to naređujem, i nemoj spamati više
http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... ile&u=5946Sexmachineboy je napisao/la:Ti osnovao temuLBJ MVP je napisao/la: Ja sam te postavio na tu poziciju kao čovjek koji je osnovao temu![]()
![]()
![]()
Ajd sad šuti, ja kao glavi ti to naređujem, i nemoj spamati više![]()
Evo jedan od mojih prošlih banovanih accova
A ti tada nisi znao šta je košarkaška lopta
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Dabogda te i sa ovog banovaliLBJ MVP je napisao/la: http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... ile&u=5946
Evo jedan od mojih prošlih banovanih accova![]()
![]()
A ti tada nisi znao šta je košarkaška lopta![]()
![]()
Ja košarku treniram 3 godine za razliku od nekih
Istina za razliku od mene ja 4Sexmachineboy je napisao/la:Dabogda te i sa ovog banovaliLBJ MVP je napisao/la: http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... ile&u=5946
![]()
![]()
![]()
Ja košarku treniram 3 godine za razliku od nekih![]()
![]()
- Sexmachineboy
- Kontakt:
I kakve to veze ima sa mojim bubregom?LBJ MVP je napisao/la:Istina za razliku od mene ja 4Sexmachineboy je napisao/la:Dabogda te i sa ovog banovaliLBJ MVP je napisao/la: http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... ile&u=5946
![]()
![]()
![]()
Ja košarku treniram 3 godine za razliku od nekih![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvim sad pa bubregom zar nismo pričali o igrama Spursa ove sezone na koje ja nemam komentara

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.