Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2009, 11:16

_dreamer_ je napisao/la:nego red bi bio da se malo prikazu kvalitete Harisa Medunjanina... Ja ne sumnjam ni sekunde da bi se kod nas pod OBJEKTIVNIM okolnostima izborio za status prvotimca, no posto je ciro selektor, ipak bi camio na klupi kao sto to i nas zlatan bajramovic radi... nevjerovatno je to da zlatan par dana poslije odigra 90 minuta za frankfurt a da ga ciro radi "nespremnosti" nije stavio protiv turske... mislim, ko tu koga yebe..
Ma da, trebao je rizikovati sa njim, pa covjek mu je pruzio sansu u Belgiji kada ovaj nije imao ni minutu nastupa za Eintracht, ali eto, sad ima nesto protiv njega. Vjerovatno Zlatan nije platio da bi igrao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2009, 15:34

Virtu4l je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:nego red bi bio da se malo prikazu kvalitete Harisa Medunjanina... Ja ne sumnjam ni sekunde da bi se kod nas pod OBJEKTIVNIM okolnostima izborio za status prvotimca, no posto je ciro selektor, ipak bi camio na klupi kao sto to i nas zlatan bajramovic radi... nevjerovatno je to da zlatan par dana poslije odigra 90 minuta za frankfurt a da ga ciro radi "nespremnosti" nije stavio protiv turske... mislim, ko tu koga yebe..
Ma da, trebao je rizikovati sa njim, pa covjek mu je pruzio sansu u Belgiji kada ovaj nije imao ni minutu nastupa za Eintracht, ali eto, sad ima nesto protiv njega. Vjerovatno Zlatan nije platio da bi igrao.
Nebih tako rezonovao.U Armeniji je trebao na tribine a ovaj dobi svoje minute.
U Zenici da je Ciro stavio Bajrama i da smo primili jos jedan gol.Bilo bi komentara koji klinac stavlja nespremnog covjeka a uz to jos i defanzivac.Dovoljno je pogledati zamjene Muslimovic,Pjanic,Vladavic sve ,,rodzeni,,ofanzivci i u slucaju nedao bog poraza nebi mu niko mogao prebaciti za kukavicku taktiku sto mu se prebacivalo u Istanbulu.
P.S Bajram u BL jeste poceo ali nije igrao 90 minuta nego nesto oko sata.Covjek je rovit i sam je to priznao.A sigurno je da je Bajram zelio da odigra ovaj bi ga stavio.Jer kod Cire Bajram ima kredita itekako,nemojte brinuti za to.
P.S ll ali sam skontao @Virtual to ,,izmedju redova,, ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 sep 2009, 15:56

Virtu4l je napisao/la:Ma da, trebao je rizikovati sa njim, pa covjek mu je pruzio sansu u Belgiji kada ovaj nije imao ni minutu nastupa za Eintracht, ali eto, sad ima nesto protiv njega. Vjerovatno Zlatan nije platio da bi igrao.
Virtu, i ti si iz dana u dan nervozniji na forumu, to se vidi. Opusti se ba, nema šanse dokazat ovoj balavurdiji ovdje šta je zapravo lopta a kamoli šta drugo. Ja sam se okanio, ponekad koju nabacim bezveze, kao sad npr., a od ovog foruma je napravljen vrtić pravi. Vidim da su se i mnogi drugi okanili, treba čuvat živce...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

BINJACKA
Kontakt:

Post Postao/la BINJACKA » 18 sep 2009, 16:11

Harise sine ti si 100% na Cirinoj listi.imas kvalitet igraca iz najace lige.Pa nije Ciro slijep zna on kad ce te gurnuti u vatru."Sabur" ili kako mi kazemo strpljenje se isplati kod covjeka koji zna rezonovati stvari,misliti "dupetom" je najlakse dragi Harise.To je tvoj posao da cekas i boris se za tvoj medjunarodni status kao loptasa. :roll:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 18 sep 2009, 17:55

Joj daj molim vas okante se ovog Harisona vise..Pa sta ce nam,ne voili drzavu frajer ,voli pare i postujmo to....Ok da nema para ,pa mi zadnje pare dajemo za ulaznice i put da gledamo repku....KO ga zasto ....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 sep 2009, 23:38

ahmic je napisao/la:Joj daj molim vas okante se ovog Harisona vise..Pa sta ce nam,ne voili drzavu frajer ,voli pare i postujmo to....Ok da nema para ,pa mi zadnje pare dajemo za ulaznice i put da gledamo repku....KO ga zasto ....
ja ne kontam nikako tu pricu...sta da messi hoce da igra za nas bili bilo vazno volil zemlju?sta mislis voli li deco portugal?jbt kakva vam je to prica,satro neka patriotska ili sta?eduardo igra za hrvatsku mislis da je voli? jbt o cemu vi razmisljate
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 sep 2009, 20:38

Ako Ćiro računa na Medunjanina, administracija nije problem

Čitav članak će biti dostupan od 23-09-2009 02:00

dnevne novine san
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 sep 2009, 21:07

nick je napisao/la:
ahmic je napisao/la:Joj daj molim vas okante se ovog Harisona vise..Pa sta ce nam,ne voili drzavu frajer ,voli pare i postujmo to....Ok da nema para ,pa mi zadnje pare dajemo za ulaznice i put da gledamo repku....KO ga zasto ....
ja ne kontam nikako tu pricu...sta da messi hoce da igra za nas bili bilo vazno volil zemlju?sta mislis voli li deco portugal?jbt kakva vam je to prica,satro neka patriotska ili sta?eduardo igra za hrvatsku mislis da je voli? jbt o cemu vi razmisljate
Onda mu treba platit da igra...Ja sam patriota i volim ovu zemlju kao sto je vole Vedo i Dzeko ....

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 sep 2009, 21:19

samo da napsem pa ovo ima samo kod nas... ko ce koga ako nece svog svoga.......tip je napisao trebalo bi pozvati Harisa(to podrzavam); a dati nogu Muratovicu, pa kako vas nije sramota... izdrzo je kvalifikacije i ako se ako bog da se plasiramoo na S.P TREBA DA IDU OVI IGRACI STO SU IGRALI CIJELE KVALIFIKACIJE , aako ima mjesta da se pozove jos neko.... jer i Muratovic to zasluzuje kao i Rahimic, jer ovo su njihove zadnje kvalifikacije,,,, IZVINJAVAM SE STO SAM SKRENUO SA TEME, al morao sam reagirati...Harisa treba pozvati sto prije AKO HOCE DA IGRA?????????? jer od viska glava ne boli.............
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 sep 2009, 21:27

Treba ,naravno da treba ali ne treba nikoga molit ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2009, 21:33

Imam osjecaj da ce opet dati mami telefon da ga cuva.Kad ovi iz saveza budu zvali. :mrgreen:
Dobra marka telefona,pa da se nedo bog nebi ostetio 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 sep 2009, 21:35

vrebac86 je napisao/la:samo da napsem pa ovo ima samo kod nas... ko ce koga ako nece svog svoga.......tip je napisao trebalo bi pozvati Harisa(to podrzavam); a dati nogu Muratovicu, pa kako vas nije sramota... izdrzo je kvalifikacije i ako se ako bog da se plasiramoo na S.P TREBA DA IDU OVI IGRACI STO SU IGRALI CIJELE KVALIFIKACIJE , aako ima mjesta da se pozove jos neko.... jer i Muratovic to zasluzuje kao i Rahimic, jer ovo su njihove zadnje kvalifikacije,,,, IZVINJAVAM SE STO SAM SKRENUO SA TEME, al morao sam reagirati...Harisa treba pozvati sto prije AKO HOCE DA IGRA?????????? jer od viska glava ne boli.............
potpisujem!!!
ej imas najmocniju sliku...hahahahahaahhhahahaha.....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 sep 2009, 21:49

miralem444 je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:samo da napsem pa ovo ima samo kod nas... ko ce koga ako nece svog svoga.......tip je napisao trebalo bi pozvati Harisa(to podrzavam); a dati nogu Muratovicu, pa kako vas nije sramota... izdrzo je kvalifikacije i ako se ako bog da se plasiramoo na S.P TREBA DA IDU OVI IGRACI STO SU IGRALI CIJELE KVALIFIKACIJE , aako ima mjesta da se pozove jos neko.... jer i Muratovic to zasluzuje kao i Rahimic, jer ovo su njihove zadnje kvalifikacije,,,, IZVINJAVAM SE STO SAM SKRENUO SA TEME, al morao sam reagirati...Harisa treba pozvati sto prije AKO HOCE DA IGRA?????????? jer od viska glava ne boli.............
potpisujem!!!
ej imas najmocniju sliku...hahahahahaahhhahahaha.....
ma nije sto mrzim milan, vec sto volim inter hahahah, navalilo brate od piva pa reko da se malo olaksam usput.....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 sep 2009, 21:51

Eh odoh i ja da se omrsim ...

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 22 sep 2009, 21:56

ovu temu treba zaključati do eventualnog poziva ,jer se samo ponavljamo,jedan tvrdi kako on želi igrati,drugi kao ja npr. da ga ne treba ni pozivati i tako u krug......

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 sep 2009, 22:31

Ako hoće da igra za BiH dobro došao, ako neće da igra, pa bez njega smo napravili toliko toga i možemo bez njega i dalje. Što neko reče: OD VIŠKA GLAVA NEBOLI
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 22 sep 2009, 22:52

Treba zvati Harisa Medunjanina i dati mu sansu pogotovo jer moze igrati iste pozicije kao Rahimic i Muratovic a njih dvojica nece moci jos dugo s obzirom da te pozicije traze puno trcanja a oni su u godinama, imaju 33 godine obadvojica.

Haris igra za Valladolid, klub srednje snage, u drugoj najboljoj ligi svijeta spanskoj La Ligi.

Medunjanin :arrow: u reprezentaciju BiH

Sva diskusija treba li svaki Harisa Medunjanina u repku BiH je cisti absurd :evil:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 sep 2009, 23:58

don Ciro je napisao/la:
DoKlE_ViShe je napisao/la:ma neznam sta da kazem pozvao bi ga jer da nema kvalitet ne bi irgao u sanskoj ligi pa makar i za xerez a ne bi ga pozvao zato sto kad je trebao birat holadija bih on rekao holadnija konto zaigrat ce eh eto mu sad nek se nada cirinom pozivu a od van amrvika ce ga dobit aaaaaahaaa al u panjevima
ma nek je igrao za HOLADNIDJU,makar je igrao sa BEBELOM,DRENTHEOM,a ni njih dvojice nema u repki staroj,pa sigurno ga Holandija nije zvala da popuni igracki kadar mlade rep.kod njih je mlade selekcije uvjek kvaltetne,on zove PAPCA ebo ga on,kad nce da igra,i neke price saveza izmisljtine ,sve ove treba iz saveza na stari most u MOSTAR pa huknuti da vidimo znaju li da lete :lol: :lol: ebem im mamu
davno napisano al ev da i ja kazem da je momak HARIS u potpunosti u pravu....evo imate dokaz nasa rprezentacija do 21 god...pa pogledajte tu sramotu...a momak je izlistao 80 ak igraca koji igraj vani...ito za poznatije klubove..e sad kakve to vexe ima sa harisom.pa normalno da ima jer ni za njega nije bilo mjesta u u21 nasoj repki koja je bdw poznata u evropi po sjajnim rezzultatima......od onih jadova samo bilbija i zec i dino h. lice na igrace odnosno golman,a ovo ostalo je DEBILIZAM...i naravno kada od takve reprezentacije nedobijes poziv.....hmm
jedina svijetla godina je bila ona sa cini mi se trenutnim trenerom slobode koji je zvao iskljucivo najbolje sto bih ima,i evo sada ti igraci su drugi u kvalifikacijama.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 23 sep 2009, 01:31

Željovac je napisao/la:"- Haris je dobio poziv, ali mi nismo dobili odgovor. Otišao je da igra za Holandiju i to je njegov izbor. I dalje ćemo računati na njega i slati pozive, ali ni to neće trajati vječno. Izbor je na njemu, a nadamo se da će biti ispravan i da ćemo ga imati na početku kvalifikacija za EP najesen ove godine - govori selektor. ".....

Direktor je pokušao objasniti šta bi mogao biti problem, iako problem u suštini ne postoji.

“BiH ima potpisan sporazum o dvojnom državljanstvu samo sa tri zemlje, među kojima nije Holandija, a Medunjanin ima holandski pasoš, a ne bh. Ipak, i sa holandskim pasošem Medunjanin može igrati prijateljske utakmice, tako da problem praktično i ne postoji. Na njemu je da se opredjeli za koga će igrati. I dalje ga čekamo i želimo u dresu A selekcije, ali njegova je stvar za koga će se odlučiti. Kada bi se odlučio za BiH onda bi se morao odreći holandskog državljanstva, čime bi postao igrač van EU”, kazao je Pašalić."[/i]
Pozdrav gosodo Forumasi!

Ja zaista poštujem svačije mišljenje i imam prilično visok 'prag' tolerancije, ali ovo sa Medunjaninom je krajnje degutantno i nije mi jasno zasto ste se, vecina, okomili na tog momka, i "glodjete ga do kosti" i šta je svrha svega tog!?

Uzeo sam dijelove citata- izjava, svojevremenih, nasih vajnih celnika, a CRVENIM slovima sam markirao SUŠTINU zasto se u ono vrijeme Medunjanin toliko "dvoumio" i 'izbjegavao' repku BiH.

Pa dajte da cujem ko bi se to, od vas (iskreno), odrekao holandskog drzavljanstva, postao 'stranac' u EU i izgubio mnoge mogucnosti koje mu je holandski pasoš pruzao u životu i profesiji kojom se bavi - fudbalu!?
Manite vise 'šupljirana' o patriotizmu kad je taj pojam toliko isprofanisan ovdje, i to od nasih ljudi-funkcionera i sl, i kad je danas skoro sve svedeno na 'vrijednosti': mateijalizam i lična korist!

Danima je pisano (a gornji dio citata to potvrdjuje) o tom da bi se Medunjanin, da bi igrao za BiH, morao odreci pasoša Holandije, a time i on i porodica iseliti iz te zemlje, a vrata EU - mandal!!!
I sve se to dešavalo u vrijeme "najcrnjeg stanja" u FS BiH...Čuj, vjerovati jednom Pasalicu, Baki & Co :o , a sam taj Pasalic daje izjavu o dvojnom drzavljanstvu s Holandijom s kojom nismo imali potpisan odgovarajući sporazum!

Izdjanik, (ne)patriota i slični atributi koji se 'prišivaju' Medunjaninu su krajnje neukusni, a svi se zapitajte, sami u sebi, kako bi se ponasali na njegovom mjestu u datom trenutku i da li bi neko od vas i danas iz 'patriotskih' razloga odbio, npr. ponudu (da ne kazem i ucjenu) za drzavljanstvom i dobrim poslom neke evropske sportske, i ekonomske, velesile ali pod uslovom da se odrekne bh.drzavljanstva?

Što se tiče fudbalskih kvaliteta Medunjanina, o tom neka odlučuju stručnjaci i "stručnjaci", ali činjenica da je prošao "holandsku školu", igrao za njihovu mladu repku i da je danas clan kluba koji se takmici u jednoj od tri najjace svjetske lige ipak nesto „govori“.
Rijetke su prilike da ga se vidi na djelu, a vidim ovdje "hrpu stručnih ocjena" o igračkim kvalitetima Medunjanina....
Pa dobro, svako ima pravo da kaze sta misli o bilo kome, ali nema pravo "pljuvati" bilo koga, pogotovo ako malo, pa čak i ništa, ne znaju o stvarnoj situaciji i necijim razlozima....
A, što se tiče Medunjaninovih privatnih životnih i profesionalnih odluka - to je samo njegovo pravo i u najmanju ruku je nekulturno o tome raspravljati i pisati.

Medunjanin kao "tema" moze biti zanimljiv s aspekta prijedloga, analiza, mišljenja.... svih koji imaju relevantne informacije o njemu - da li je kvalitet za repku ili ne, ali zna se ko stvarno o tom odlučuje!
Forum je takva „forma i koncepcija“, pa se za repku BiH mogu predlagati 'sve i svja', čak i naši „sjajni“ igraci iz Premijer lige (čuj, Premijer!!!) koji bi za šačicu eura, dolara... odlepršali da igraju i u Vijetnam ili Zanzibar....
Ali njih ne „pljujemo“ jer su ipak iz „naših omiljenih“ klubova....navijački subjektivizam, nažalost!
I ja bi volio da Blažević pozove Medunjanina pa da se 'svojim očima' uvjerimo o kakvom se igraču radi, da i mi možemo 'formirati' svoje mišljenje o njemu kao fudbaleru - na to svi navijači imaju pravo. Ali, to je do 'Ćire' a Ćiro k'o Ćiro....
Bosno moja poharana....

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 sep 2009, 02:04

Trigger je napisao/la:
Željovac je napisao/la:"- Haris je dobio poziv, ali mi nismo dobili odgovor. Otišao je da igra za Holandiju i to je njegov izbor. I dalje ćemo računati na njega i slati pozive, ali ni to neće trajati vječno. Izbor je na njemu, a nadamo se da će biti ispravan i da ćemo ga imati na početku kvalifikacija za EP najesen ove godine - govori selektor. ".....

Direktor je pokušao objasniti šta bi mogao biti problem, iako problem u suštini ne postoji.

“BiH ima potpisan sporazum o dvojnom državljanstvu samo sa tri zemlje, među kojima nije Holandija, a Medunjanin ima holandski pasoš, a ne bh. Ipak, i sa holandskim pasošem Medunjanin može igrati prijateljske utakmice, tako da problem praktično i ne postoji. Na njemu je da se opredjeli za koga će igrati. I dalje ga čekamo i želimo u dresu A selekcije, ali njegova je stvar za koga će se odlučiti. Kada bi se odlučio za BiH onda bi se morao odreći holandskog državljanstva, čime bi postao igrač van EU”, kazao je Pašalić."[/i]
Pozdrav gosodo Forumasi!

Ja zaista poštujem svačije mišljenje i imam prilično visok 'prag' tolerancije, ali ovo sa Medunjaninom je krajnje degutantno i nije mi jasno zasto ste se, vecina, okomili na tog momka, i "glodjete ga do kosti" i šta je svrha svega tog!?

Uzeo sam dijelove citata- izjava, svojevremenih, nasih vajnih celnika, a CRVENIM slovima sam markirao SUŠTINU zasto se u ono vrijeme Medunjanin toliko "dvoumio" i 'izbjegavao' repku BiH.

Pa dajte da cujem ko bi se to, od vas (iskreno), odrekao holandskog drzavljanstva, postao 'stranac' u EU i izgubio mnoge mogucnosti koje mu je holandski pasoš pruzao u životu i profesiji kojom se bavi - fudbalu!?
Manite vise 'šupljirana' o patriotizmu kad je taj pojam toliko isprofanisan ovdje, i to od nasih ljudi-funkcionera i sl, i kad je danas skoro sve svedeno na 'vrijednosti': mateijalizam i lična korist!

Danima je pisano (a gornji dio citata to potvrdjuje) o tom da bi se Medunjanin, da bi igrao za BiH, morao odreci pasoša Holandije, a time i on i porodica iseliti iz te zemlje, a vrata EU - mandal!!!
I sve se to dešavalo u vrijeme "najcrnjeg stanja" u FS BiH...Čuj, vjerovati jednom Pasalicu, Baki & Co :o , a sam taj Pasalic daje izjavu o dvojnom drzavljanstvu s Holandijom s kojom nismo imali potpisan odgovarajući sporazum!

Izdjanik, (ne)patriota i slični atributi koji se 'prišivaju' Medunjaninu su krajnje neukusni, a svi se zapitajte, sami u sebi, kako bi se ponasali na njegovom mjestu u datom trenutku i da li bi neko od vas i danas iz 'patriotskih' razloga odbio, npr. ponudu (da ne kazem i ucjenu) za drzavljanstvom i dobrim poslom neke evropske sportske, i ekonomske, velesile ali pod uslovom da se odrekne bh.drzavljanstva?

Što se tiče fudbalskih kvaliteta Medunjanina, o tom neka odlučuju stručnjaci i "stručnjaci", ali činjenica da je prošao "holandsku školu", igrao za njihovu mladu repku i da je danas clan kluba koji se takmici u jednoj od tri najjace svjetske lige ipak nesto „govori“.
Rijetke su prilike da ga se vidi na djelu, a vidim ovdje "hrpu stručnih ocjena" o igračkim kvalitetima Medunjanina....
Pa dobro, svako ima pravo da kaze sta misli o bilo kome, ali nema pravo "pljuvati" bilo koga, pogotovo ako malo, pa čak i ništa, ne znaju o stvarnoj situaciji i necijim razlozima....
A, što se tiče Medunjaninovih privatnih životnih i profesionalnih odluka - to je samo njegovo pravo i u najmanju ruku je nekulturno o tome raspravljati i pisati.

Medunjanin kao "tema" moze biti zanimljiv s aspekta prijedloga, analiza, mišljenja.... svih koji imaju relevantne informacije o njemu - da li je kvalitet za repku ili ne, ali zna se ko stvarno o tom odlučuje!
Forum je takva „forma i koncepcija“, pa se za repku BiH mogu predlagati 'sve i svja', čak i naši „sjajni“ igraci iz Premijer lige (čuj, Premijer!!!) koji bi za šačicu eura, dolara... odlepršali da igraju i u Vijetnam ili Zanzibar....
Ali njih ne „pljujemo“ jer su ipak iz „naših omiljenih“ klubova....navijački subjektivizam, nažalost!
I ja bi volio da Blažević pozove Medunjanina pa da se 'svojim očima' uvjerimo o kakvom se igraču radi, da i mi možemo 'formirati' svoje mišljenje o njemu kao fudbaleru - na to svi navijači imaju pravo. Ali, to je do 'Ćire' a Ćiro k'o Ćiro....
şvaka čast majstore potpisujem svaku tvoju riječ
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.