BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BosniaBoston
Kontakt:

Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.

Post Postao/la BosniaBoston » 18 jun 2019, 17:27

MortemHz je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Kad vec Celticsi ne guze NBA,nek Celtic guzi male hordase :salut:
Ovo je isto k'o da ti mene ismijavaš što sam probao i što nisam mogao guziti manekenku a ti drkaš tu malu kitu u podrumu
Vidi ti njega kako umislja manekenke.Nije nego je isto ovom slucaju da je bolje ne ici u goste nego se u gostima brukati
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 jun 2019, 17:28

ja bih molio admina da ukloni ove navijače klubova koji ne igraju Evropu, ovo je ko da prosjake puštate u slastičarnu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 jun 2019, 17:34

BosniaBoston je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Kad vec Celticsi ne guze NBA,nek Celtic guzi male hordase :salut:
Ovo je isto k'o da ti mene ismijavaš što sam probao i što nisam mogao guziti manekenku a ti drkaš tu malu kitu u podrumu
Vidi ti njega kako umislja manekenke.Nije nego je isto ovom slucaju da je bolje ne ici u goste nego se u gostima brukati
Bolje otic u goste i vratiti se sa milionima,pa onda docekas iste,nego ici Troglavu iz Livna,i gledat hoces li imat gace da kupis.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 18 jun 2019, 17:35

MortemHz je napisao/la:
A Litex? A Maribor? A Viktoria? A Hapoel?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 18 jun 2019, 17:37

Denchi je napisao/la:ja bih molio admina da ukloni ove navijače klubova koji ne igraju Evropu, ovo je ko da prosjake puštate u slastičarnu....
To isto da su finale LPa ove godine mogli komentarisati samo Lilard i Osim ostali ban.Nisu ti druze sve na broju
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 jun 2019, 17:42

Denchi je napisao/la:ja bih molio admina da ukloni ove navijače klubova koji ne igraju Evropu, ovo je ko da prosjake puštate u slastičarnu....
To isto da su finale LPa ove godine mogli komentarisati samo Lilard i Osim ostali ban.Nisu ti druze sve na broju
haj pročitaj naslov teme pa opet razmisli
al malo jače
:stop:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 18 jun 2019, 17:43

E yebem ti forum i sve svaku temu se usere u pm.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 18 jun 2019, 17:44

Prvi BH klub da ugosti osvajaca lige prvaka :kafa:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 18 jun 2019, 17:48

Denchi je napisao/la:
haj pročitaj naslov teme pa opet razmisli
al malo jače
:stop:
I ti si gledao i pisao o proslogodisnjoj LS iako Sarajevo nije ucestvovalo.Demencija lvl 1000
#Punoljetstvo

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 jun 2019, 17:50

Zeljovci dusmani ajde odskakutajte,i sanjajte titulu,Zecine,licenxu,dugove i morza

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jun 2019, 18:10

Svaka čast Mramore
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 18 jun 2019, 18:16

SRETNO SVIM NASIM PREDSAVNICIMA..

:bih: :bih: :bih:

P.S. Sarajevo u Skotskoj izgubiti nece :cool:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jun 2019, 18:17

FliX je napisao/la:SRETNO SVIM NASIM PREDSAVNICIMA..

Zato ćemo na Koševu dobiti desetku u čitav? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 18 jun 2019, 18:28

MortemHz je napisao/la:
FliX je napisao/la:SRETNO SVIM NASIM PREDSAVNICIMA..

Zato ćemo na Koševu dobiti desetku u čitav? :D
Budi malo optimistican :kafa:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jun 2019, 18:37

A i ove Trnave mi je pun kur.ac vise, Sarajevo ih jedino uspjelo izbaciti ali dvije teske tekme, iako istina na Kosevu oni i nisu Bog zna kako dobru utakmicu odigrali ali u revansu smo se provukli, onda Olimpic prakticno bolji i na Kosevu i u Slovackoj, nesretni Halilovic udje s klupe na Kosevu i zabi za 1-1 i taj gol ih odvede dalje, i prosle godine protiv Zrinjskog, pobjeda kuci ih je prakticno pogurala ka plasmanu dalje a i u toj utakmici i sa igracem vise nikakva specijalna igra, gol zabise nakon neke duge lopte cini mi se, losa procjena odbrane Zrinjskog, u revansu prva ozbiljnija akcija il je prekid bio dadose gol i jednostavno Zrinjski u tom trenutku i bez nekog napadaca u formi nije mogao vise od nerijesenog, ali eto kako god 2 puta su prosli nase klubove, jednom ispali ali u svakoj od tih utakmica se stekao dojam da je to ekipa koja je poprilicno izjednacena sa nasim klubovima, ali eto vidjet cemo sta i koliko Radnik moze protiv njih

Od ostalih Siroki ne bih puno komentarisao, cesto su dobijali Azere i Kazahstance al ovaj put su ga bas 'usrali' ako je Kairat i upola dobar kao proslih godina nema se tu sta puno traziti, dok protivnika Zrinjskog ne poznajem, no slican je to stil fudbala, lige u pet deka, i sve je moguce, ali mislim da je Zrinjski ipak kvalitetnija ekipa i da su kad se sve uzme u obzir i najbolje prosli gledajuci sva tri nasa predstavnika u evropa ligi
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 18 jun 2019, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 jun 2019, 18:41

Idemo Trnava samo jako
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 jun 2019, 19:01

THEC je napisao/la:A i ove Trnave mi je pun kur.ac vise, Sarajevo ih jedino uspjelo izbaciti ali dvije teske tekme, iako istina na Kosevu oni i nisu Bog zna kako dobru utakmicu odigrali ali u revansu smo se provukli, onda Olimpic prakticno bolji i na Kosevu i u Slovackoj, nesretni Halilovic udje s klupe na Kosevu i zabi za 1-1 i taj gol ih odvede dalje, i prosle godine protiv Zrinjskog, pobjeda kuci ih je prakticno pogurala ka plasmanu dalje a i u toj utakmici i sa igracem vise nikakva specijalna igra, gol zabise nakon neke duge lopte cini mi se, losa procjena odbrane Zrinjskog, u revansu prva ozbiljnija akcija il je prekid bio dadose gol i jednostavno Zrinjski u tom trenutku i bez nekog napadaca u formi nije mogao vise od nerijesenog, ali eto kako god 2 puta su prosli nase klubove, jednom ispali ali u svakoj od tih utakmica se stekao dojam da je to ekipa koja je poprilicno izjednacena sa nasim klubovima, ali eto vidjet cemo sta i koliko Radnik moze protiv njih

Od ostali Siroki ne bih puno komentarisao, cesto su dobijali Azere i Kazahstance al ovaj put su ga bas 'usrali' ako je Kairat i upola dobar kao proslih godina nema se tu sta puno traziti, dok protivnika Zrinjskog ne poznajem, no slican je to stil fudbala, lige u pet deka, i sve je moguce, ali mislim da je Zrinjski ipak kvalitetnija ekipa i da su kad se sve uzme u obzir i najbolje prosli gledajuci sva tri nasa predstavnika u evropa ligi
Ma Slovacka liga nije nista bolja od nase.Jedino imaju bolju infrastrukturu i tjt,a sto se tice igraca mozda su za nijansu bolji
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 18 jun 2019, 19:05

Osim13 je napisao/la:Idemo Trnava samo jako
:puke:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 jun 2019, 19:08

Rigoletto je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Idemo Trnava samo jako
:puke:
Bgt jesul vam prihvatili zalbu? :urnebes: :urnebes:
Hocel vam dat pare sto bi dobili da igrate EL?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.