Transferi igrača PL BiH 2019/2020
Re: Transferi igrača PL BiH 2019/2020
Govedarica je dosao iz Slavije u Slobodu kao velika nada, ali ga je Husref ubio u pojam te je momak skroz izgubio samopouzdanje pa je cak bilo price da hoce sve batalit.
Razlog vise da sve raduje njegov povratak u eter. Bravo momak.
Razlog vise da sve raduje njegov povratak u eter. Bravo momak.
tuzlanska Sloboda
U RS jos otvoren prelazni rok!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako je samo glup ovaj nas transfer rok, bas ces dobiti dobro pojacanje kad ti zavrsava transfer rok 19.7 jbt.
Da ga bar hoce pomjeriti do 1.8.
Da ga bar hoce pomjeriti do 1.8.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Govedarica se u Slobodi povrijedio,a počeo je bio sjajno.Nije imao ni sreće.U Zrinjskom pokazuje da je odličan igrač za našu ligu.Ne bude li povreda napravit će odličan transfer vani.
-
- Kontakt:
Javite Rodjenima da Udrinov nije njihov igrac.
Rek'o irfo
Rek'o irfo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hadžić u Zrinjskom

Red Bull Salzburg, Paderborn, Trabzonspor, Olympiacos...ko kaže da se ne može otići u ozbiljan klub iz Premijer lige 

Otici se moze,a igrati vec malo tezeDrape je napisao/la:Red Bull Salzburg, Paderborn, Trabzonspor, Olympiacos...ko kaže da se ne može otići u ozbiljan klub iz Premijer lige

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sad pocinje jedan od najzanimljivijih perioda.
Izgleda da se Lendric prvi pakuje kod nas.
Zna li se gdje ce?GradKamena2 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 14:22Sad pocinje jedan od najzanimljivijih perioda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Veze nemam al kakvu je imo godinu nevjerujem da ce ga iko normalan uzet,mada nije ovo sluzbeno jos da ide al ima nekih naznaka.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Veliko razočarenje a tako je bio dobar prvi put u Zrinjskom i Željezničaru. Mandić isto ide, on je i bio dobar ali mislim da je pao u formi kako su utakmice odmicale.GradKamena2 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 14:22Sad pocinje jedan od najzanimljivijih perioda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ocekivao sam ja vise od Lendrica, ali generalno je Zrinjski lose odigrao ove sezone. Nije samo on los bio. Kao kolektiv su u losoj formi ili sta je vec razlog za ova njihova izdanja.
-
- Kontakt:
Mandicu je istekla posudba 35 utakmica 8 golova,tu se radi nesto oko toga mozda i ostane jos vidit cemo sta ce bit.
-
- Kontakt:
Po meni kurcobolja i previse zvijezda,sa zadnjim zvizdukom na Pecari protiv Malmoa za njih je zavrsila sezona, pogotovo za ove takozvane zvijezde.
Bit ce promjena kod nas sigurno,neki ovi sto su umislili da su igracine letit ce
Bit ce promjena kod nas sigurno,neki ovi sto su umislili da su igracine letit ce
I ja mislim da tu nije samo forma. Nisam nesto upratio puno informacija o stanju ili neke analize o Zrinjskom, ali bar po imenima ne bi trebali biti ovako losi rezultati. Eto, otisao jedan trener, ali ni sa Zizovicem to nije bas ferceralo. Svakako ima on vremena, kratko je tu. Poslije Evrope kontao sam najozbiljniji kandidat za prvo mjesto, ali sad se mora poklopiti bas dosta stvari da Zrinjski uleti u najozbiljniju trku sa titulu. Tu je Borac uletio umjesto njih.GradKamena2 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 14:30Po meni kurcobolja i previse zvijezda,sa zadnjim zvizdukom na Pecari protiv Malmoa za njih je zavrsila sezona, pogotovo za ove takozvane zvijezde.
-
- Kontakt:
Ma ovo je nista 5 bodova se istopi za cas,mi imamo 6 poraza i 4 nerjesena,11 golova primili od toga nam SB i Zvijezda dali 5 komada ,i samo 5 bodova zaostajemo,a to je dokaz da je to sve u par grama.
- robertkosar
- Kontakt:
Jeli ga rudonja svecano otvorio

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Zrinski je u raspadu o tome govori sam teren koji izgleda kao “njiva” a igracki kadar nije los.Rasdaju se iskreno,Radi raspada Aluminija nema ih ko vise financirati i placati sudije.Dok mi pravimo svoju arenu od vlastiti para gdje nam je savez za reflektore dao samo trecinu novca.Velez se vraca i osjeti se strah drugi klubova zvog velezovd moci
-
- Kontakt:
Veze ti nemas prijatelju,kakve veze teren ima sa Aluminijem, na terenu su gresku napravili ljudi koji ga odrzavaju i jbg.
A za ostalo meni je drago sto tako vecina razmislja samo nastavite .
A za ostalo meni je drago sto tako vecina razmislja samo nastavite .
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 18 gostiju.