TeaM87 je napisao/la:TETRAPAK je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:
Ma ja prilagodi kako tebi odgovara

Salim se, ocigledno da vas je vise na tim evropskim, **** ga tu igrate, domacini ste, a mi godinama gosti gore, ima i to uticaja. I kapacitet naravno, ona nasa prva poslijeratna evropska na Grbavici, i ova protiv Zete nedavno bi sigurno bile ko 20 hiljada ali nema kapaciteta. Ne zelim te demantovat, imali ste tih uakmica sa vise navijaca, to je cinjenica, ali meni je relevantnije sto mi konstantno godinama imamo veci prosjek od vas, ta jedna utakmica u par godina po meni ne znaci kao to sto mi imamo vise bolesnika koji su stalno tu.
Ma fakat mislim da ispod 20k nije nista specijalno, Hajduk to dovede protiv ribara.
Nije prosjek 8:2 za vas u zadnjih 10 godina, iako ste uspjesniji bili, 3 titule i 3 kupa naspram nase 2 titule i 2 kupa. Plus 2 neshvatljivo izgubljene titule. Poenta je da rezultati diktiraju, i beze se zanositi, isti je to **** sve. Neozbiljni i jedni i drugi.
Ma jbg 20.000 je za Hajduk nista jer po drzave za njih navija. A jeste prosjek 8:2 za nas, proguglaj slobodno, mislim da je bilo i negdje na ovom forumu, vi samo kad uzimate titulu iamte najveci prosjek, sve ostalo mi, cak 2009/2010 najveci prosjek poslije Hajduka u bivsoj jugi.
Split je mali grad, 20 000 ne moze da bude "nista".
Evo ovih nasi, "daleko im Butnmir, nikad oni ne bi isli na utakmice". Evo sad i Zenica, prica se kao u Zagrebu da se igra, a ne pola sata voznje od Sarajeva.
Da, Hajduk ima navijace sirom Hrvatske, koji sjednu u auto i voze se dva, tri sata i dodju gledati neku bezveze tekmu.
Nama je problem ako moras do ostadiona otici a treba ti vise od 15 minuta.
A sto se tice vaseg prosjeka, to svi znamo da su prenapuhane cifre uvijek bile. Pa vi kad nije bilo Istoka pisali ste na pojedinim utakmicama da vas je bilo 12 000, a toliko vam stadion ne prima ni danas sa istokom. A na derbijima redovno izvjestaji gdje se prikazuje veci broj navijaca od kapaciteta, a pritom je primjetno da stadion nije ni pun.