Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- grbavicka1921
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Šta se svi ograđuju od kukuruz premier lige.?!
Pa uzmi igrače koji zaslužuju, imaš špiceve Ahmeta, Krpića (prvi koji su mi pali na pamet), imaš i vezu ukomponuj s Pjanićem, pa na kraju i zadnju liniju.
Naše zvjezdice su dobila veća muda a ne neki kvalitet, izuzev Mikitarijana ili kako se već piše. On je klasa. Pa Kolašinac kako ne igra, isto krampa majke mi, a opet i kad ne igra bolji je od Zuke ili Todorovića zajedno.
Pa uzmi igrače koji zaslužuju, imaš špiceve Ahmeta, Krpića (prvi koji su mi pali na pamet), imaš i vezu ukomponuj s Pjanićem, pa na kraju i zadnju liniju.
Naše zvjezdice su dobila veća muda a ne neki kvalitet, izuzev Mikitarijana ili kako se već piše. On je klasa. Pa Kolašinac kako ne igra, isto krampa majke mi, a opet i kad ne igra bolji je od Zuke ili Todorovića zajedno.
Zadnja izmjena: grbavicka1921, dana/u 09 sep 2019, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
@Fudo, upravo tako. Da je selektor toliki znalac sto nije nista radio sa njihovom reprezentacijom u bilo kojem uzrastu? Budimo realni ljudi, kad smo mi ikad ista dobili od Hrvatske a da valja, u bilo cemu sto se tice sporta? Nikad, dosta je realniji scenariji da ono sto valja kod nas, oni pokusavaju da prisvoje.
Zato što naša liga toliko zaostaje za modernim fubalom, da bi ti to bilo ko stavljanje motora fiće u ferari. Svake godine nas europske utakmice postave na mjesto i da stvar bude gora, to nisu bog zna kakvi europski klubovi ali naši igrači i pored takvih ispušu u prvom poluvremenu. Shvatite više da nam je liga goli **** i dok se u savezu šta god ne promijeni to će ostati tako. Jedini način da imamo bogzna kakvu repku je da forsiramo prodaju mladih igrača iz ovog smeća od lige dok ne navrše 18-19 god. Poslije je kasno.grbavicka1921 je napisao/la:Šta se svi ograđuju od kukuruz premier lige.?!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Neprofesionalini, snishodljivi i korumpirani novinari su medju najodgovornijim za ovkvo stanje.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Cuj navijaci prizezeljkuju Safeta Susica..subhanalla 

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Vrhunac naseg novinarstva je nazvati Ciru, Nalica, Vahu, Muzurovica, Sabica, Konjica i pitati za misljenje
Novinar: "E Zlaja sta mislis o tekmi sinoc?"
Nalic: "Ma zajebo nas sudija!"
Novinar:"Aha, sta je s tobom, kakav si?"
Nalic: "Ma eo gura se, bez posla sam, de napisi tamo da me uzmu za selektora."
Novinar:"Zavrseno."
Clanak na portalu: https://sportsport.ba/fudbal/nalic-da-j ... upi/332750

Novinar: "E Zlaja sta mislis o tekmi sinoc?"
Nalic: "Ma zajebo nas sudija!"
Novinar:"Aha, sta je s tobom, kakav si?"
Nalic: "Ma eo gura se, bez posla sam, de napisi tamo da me uzmu za selektora."
Novinar:"Zavrseno."
Clanak na portalu: https://sportsport.ba/fudbal/nalic-da-j ... upi/332750
Cuva Bog Zelju svog!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ne znam na kojem je mjestu Armenska liga, Finska je garant bolja, ali ljudi nas demoliraše, factory reset ba. Moja poenta je dovedi one koji će ginuti a ne koji će taljati i bojati se nekog kontakta pa bila i naša kukuruza. Najbolji primjer straha od kontakta je Pjanić il sam ja ćorav, što se u neku ruku može razumjeti, kakva je sve konkurencija u Juventusu. Pa on u duel ide ko balerina. Znam ja kakva je naša liga ali prošlo je vrijeme dijaspore. Ta djeca su sad autohtoni Švedjani, Švicarci, Njemci. Fajront! Okreni se domaćim. Sad je posebna priča Savez. To je leglo zmija po meni.JonSnow je napisao/la:Zato što naša liga toliko zaostaje za modernim fubalom, da bi ti to bilo ko stavljanje motora fiće u ferari. Svake godine nas europske utakmice postave na mjesto i da stvar bude gora, to nisu bog zna kakvi europski klubovi ali naši igrači i pored takvih ispušu u prvom poluvremenu. Shvatite više da nam je liga goli **** i dok se u savezu šta god ne promijeni to će ostati tako. Jedini način da imamo bogzna kakvu repku je da forsiramo prodaju mladih igrača iz ovog smeća od lige dok ne navrše 18-19 god. Poslije je kasno.grbavicka1921 je napisao/la:Šta se svi ograđuju od kukuruz premier lige.?!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Problem nas je da smo ekstremni u izjavama, na jednu stranu imas one koji govore da u nasoj ligi absolutno nista ne valja, na drugu stranu imas osobe koji govore da se iskljucivo treba fokusirati na domace igrace. U svemu treba imati balans. Treba postovati da se iz domace lige nekoliko igraca mogu kroz reprezentaciju afirmisati, ali isto tako imati horizonte otvorene za igrace iz vana, koji mogu uletiti i dati svoj doprinos. Sto se npr odreci ovog Burnica kad sa 21 godinu igra za isti tim gdje smo imali standardnog clana reprezentacije a on imao 24-25 godina. Clanovi saveza su krivi sto su izabrali selektora, i oni isto trebaju da odgovaraju. Prosinecki je ispao korektan, ali clanovi odbora koji su ga birali nisu.
srdnja na ovoj temi govori da nismo bolje ni zasluzili....svi ovi koji prozivaju nase momke da se ne zalazu bi bili gori ako ne i isti..sprdnja od nacije, sprdnja od drzave...**** nas begicu sve, moze ti se
Zamislite da imamo selektora kao što je u košarci bio Aco Petrović koji pred Eurobasket javno prozove Teletovića da je došao sa viškom kilograma na pripreme i da forsira sve sam jer ne prihvata da je košarka timska igra. Kod nas niko ništa ne govori javno dok ne izgubi funkciju a neki ni tada u nadi da će opet nekad postati zaposlenici Saveza.
Namučit će se i novi selektor jer moderni fudbal se zasniva na bekovima koji trče gore dole 90 min, a mi ne da nemamo jednog koji je dobar makar defanzivno ... Kolašinac umislio da je Marcelo pa počeo krilo igrati, direktni krivac za 3 gola.
- Fantasista
- Kontakt:
Čim se gleda vjerski ključ i slična sranja takvu repku treba gasiti.
Koja su to 3 golamaster44 je napisao/la:Namučit će se i novi selektor jer moderni fudbal se zasniva na bekovima koji trče gore dole 90 min, a mi ne da nemamo jednog koji je dobar makar defanzivno ... Kolašinac umislio da je Marcelo pa počeo krilo igrati, direktni krivac za 3 gola.
steta pa Zlatan Bajramovic i Elvir Rahimic nisu uspjeli u svojim trenerskim karijerama.....Sergej nije ni pokusavo....Jedino su Custovic i Akrapovic nesto radili
nastavite u revijalnom tonu....braco, limeni, murinjo, wenger i ostali pokusaji humora
Pisaj po glupanima Begicuuu
nastavite u revijalnom tonu....braco, limeni, murinjo, wenger i ostali pokusaji humora
Pisaj po glupanima Begicuuu
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 09 sep 2019, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Doci ce neko drugi, igraci ce i dalje jesti kolace, obilaziti familiju, pusiti shishe i to je to.
Zadnja izmjena: exampLe., dana/u 09 sep 2019, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi, nije do trenera koliko je općenito do okruženja, kod nas je javašluk u svemu, mi bi od Gvardiole ublehaša napravili, dok se općenito stvari oko saveza ne promjene nema napretka, Ahmed Pašalić i Munja Ušanović su za trenutne ljude u savezu ashabi, uz to još više ima para nego prije, iduće godine su izbori u NFSBIH... repka nije nikom na pameti valja pozicije zadržati
Ovo se haman ozbiljno zakuhalo oko šuškavca
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nasi galvni igraci ne trce i ne bore se za repku kako treba. Selektor treba biti neko ko to moze promijeniti, mada je to jako tesko.
-
- Kontakt:
Mislim da je red napokon na Mehu Kodru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.