NK Žepče

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 mar 2014, 17:02

Signore je napisao/la:Zepce - Vis 3-1

60' K.Ivešić
64' I.Rašić
82' T.Jukić

Patnja :?
Uz veliku podrsku domace publike :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 mar 2014, 17:10

Je, je :lol: . Vidio sam te medju navijacima, sto niste navijali?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 mar 2014, 18:37

Signore je napisao/la:Je, je :lol: . Vidio sam te medju navijacima, sto niste navijali?
A zar nisi i ti bio tamo? :lol: .Pa nece nitko da pocne, mislim da cu zato doci jos samo protiv Rudara kada bude domaca i to je to za ovu sezonu :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 mar 2014, 18:47

Nisam, ja sam s glavne posmatrao, volim sjest na stolicu i posmatrat u hladu :lol: . A evo pricao sam sad s jednim koji je bio tamo. Veli mi da nisu htjeli jer ih nije bilo puno pa im se nije dalo, al je problem bio i to sto nitko nikog nije sazivao, al iduce gostovanje ce ih bit barem 30 i onda poslije i domace i gostujuce sve normalno navijanje.

A i trebalo bi u Sije otic sa sto vise navijaca. Bit ce igracima lakse, jer vidim da svugdje pisu kako je dole tesko igrati zbog svakakvih povika sa strane, sucima se prijeti i slicno, pa zbog toga Napredak rijetko i gubi bodove na domacem terenu.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 mar 2014, 18:49

Signore je napisao/la:Nisam, ja sam s glavne posmatrao, volim sjest na stolicu i posmatrat u hladu :lol: . A evo pricao sam sad s jednim koji je bio tamo. Veli mi da nisu htjeli jer ih nije bilo puno pa im se nije dalo, al je problem bio i to sto nitko nikog nije sazivao, al iduce gostovanje ce ih bit barem 30 i onda poslije i domace i gostujuce sve normalno navijanje.

A i trebalo bi u Sije otic sa sto vise navijaca. Bit ce igracima lakse, jer vidim da svugdje pisu kako je dole tesko igrati zbog svakakvih povika sa strane, sucima se prijeti i slicno, pa zbog toga Napredak rijetko i gubi bodove na domacem terenu.
Izdajice :mrgreen: . A prije tekme govoris da volis zapjevati dok gledas :lol: :lol: . Cuo sam i ja da planiraju gostovanje u Sijama, kako bi pomogli klubu da osvoji tri boda. Nadam se da ce ih dosta otici (barem 20ak :mrgreen: ) i da ce Napredak napokon dozivjeti domaci poraz :)

www.valencia-balkan.net

Kontakt:

Post Postao/la avatar » 30 mar 2014, 19:24

i ja se ukljucim povremeno u rzgovor kad uhvatim vremena..sto se tice utakmice mislim da je prva i ona je teska sama po sebi al nez sta je koca uredio igracima izgledali su mi umorno...a sto se tice sansi samo se nadam da ce ih krenut sljedece kolo :) igra i nij toliko losa :) rasic promasio dosta sansi al ne razumijem kocu koji je uigravo nesto drugo i sad nesto izvodi..panter mi je stvarno odlican igrac i strasno se bori samo da ga oce progulit sa golovim da stekne samopouzdanje nebi ga niko zasustavio...i ja sam cuo da je u sijama vatreno i da dugo nije dobio nitko dole utakmicu nadam se da cemo mi bit ti :) i izdvojio bi da je bilo dobro za kocu sto je stavio dinu na klupu vidjela se zelja za igrom usao umjesto jako bljedog grahica

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 mar 2014, 20:51

Adi_Zepce je napisao/la: Izdajice :mrgreen: . A prije tekme govoris da volis zapjevati dok gledas :lol: :lol: . Cuo sam i ja da planiraju gostovanje u Sijama, kako bi pomogli klubu da osvoji tri boda. Nadam se da ce ih dosta otici (barem 20ak :mrgreen: ) i da ce Napredak napokon dozivjeti domaci poraz :)
Ma nisam ti ja neki navijac. Ono, navijam ja za Zepce, al nisam ultras :mrgreen: I nisam rekao da volim zapjevat vec da je ljepsi ugodjaj kad se pjeva. Imam neki osjecaj da bi danas ovo bilo lakse da se navijalo, al jbg.

@avatar - Nebi znao sta im je, jucer su imali trening, moguce da je Koca dao kondicioni :lol: . A sto se tice Pantera, on jeste dobar, bori se, ali gol ga nece nikako, treba njega na krilo i nekog drugog u spic mozda.

Ja bi danas pohvalio Vladu koji se po meni najvise borio, ni jednu loptu nije propustao, ide na svaku, uklizuje kao da mu je to zadnje u zivotu. Uvijek se bori, ali danas kao da je bio na nekom visem nivou. Iako, danas je vecina igraca bila borbena i igrala dobro, ali zavrsnice nema, ali eto, Vladu bi izdvojio.

Kontakt:

Post Postao/la avatar » 31 mar 2014, 00:15

i ja se slažem sa tobom i sto se pantera tiče a i vlade ;) gledajući ga ima dribling i duh korak i brz je a zna i past sto je i bilo dns u par navrata, ja msm da je i prvu polusezonu igro krilo i dao 5-6 komada, vlado borben kao i inače :) odlično odigrao :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 00:22

Kad smo kod padanja. Mene je nasmijao, ne znam odakle je onaj sudac, al svaka mu cast kad mu nije dao ni jedan karton, cak stovise, svaki put je svirao prekrsaj :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 01:08

Panter je ok, samo je malo previse smotan. Meni nekako najvise Vlado odskace od ekipe, i Hadzija. Nevjerovatno da covjek ima onoliku brzinu, a dvije godine nije igrao nogomet kako treba. Prvo poluvrijeme bio super, drugo valjda ga umor stigao :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Kontakt:

Post Postao/la avatar » 31 mar 2014, 13:28

a je al ocito zna past cak me ja u jednom trenutku posjetio i na mandzukica dok je igro u dinamu kako je on samo padao i uvijek faul visok i izgleda kao faul uvijek hehe a to adi zbog visine izgleda vj tako i kad pada malo je smjesno vidjet, meni je jos gore rasica bilo gledat on mi je onako za razliku od pantera i sporiji trom pa ruznije izgleda...imam prijatelja koji je trenirao sa panterom kod bace i baco ga htjeo vodit u hrv negdje ovaj nije htjeo al kazu da kvalitetu ima nisam neki strucanjak da ocjenim a za mene solidan
a sto se tice hadzije i vlade oni su prica za sebe nema se tu sta rasparavljat :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 13:56

Vidi se da on ima poteza, za razliku od nekih sposoban je da prođe i po dva igraca :D , ali smotan je kad treba zabiti gol. Sto se Igora tice on je posebna prica za sebe. Koju onu poziciju ustvari i igrao? :mrgreen: .Juce je cini mi se bio blize golu, dok je protiv Nemile (prijateljskoj) igrao zadnjeg veznog zvijezde

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 13:56

Panter sigurno ima kvalitet, nema veze sto izgleda smijesno. Pogledajte Croucha, igra za Englesku, a isto tako izgleda smijesno zbog svoje visine. Ljudi su navikli da su napadaci malo nizi, visoke igrace se uvijek stavljalo u obranu da mogu pokupit svaki centarsut, a kad je prekid za njihovu ekipu lako odu na skok.

Rasic je kao i Panter igrao obranu u juniorima i kadetima ako me pamcenje dobro sluzi, ali je Rasic igrao u vojsci za neki klub i bio napadac koliko sam cuo. Mislim da njemu treba samo da se malo smiri, on je uvijek zivcan, kad ga vidim u gradu imam osjecaj da ce popizdit ni zbog ceg. I svakako bi pokusao s njim u spicu, jer sam vidio i na malom nogometu, a i ovim sad utakmicama da je on dosta jak za pogurat se u duelu i to bi mu moglo pomoci, moze se zagradit od stopera, okrenut i gol. Pantera i Dinu stavit na krila i igrat formaciju koja se igrala prosle polusezone. Panter je po meni puno korisniji po boku, a Rasic mi ulijeva neku vecu sigurnost nego Panter u spicu, jer ako nista, Rasic ima stvarno jak udarac i kad opali sa 5m, golman taman i da ga procita ne moze da mu branit. Vidjeli smo jucer kad je pucao jednom sa 20m da je golman to tesko rijesio. Pred kraj poluvremena ja imao isto priliku na 7-8m, al puca u golmana lijevom nogom koja mu ipak nije jaca strana.

Il mozda Vahu povuc iz mirovine? :lol:

Inace, @avatar, odakle si ti, ako nije tajna? Sto bi se reklo, za koga navijas na MZ turniru? :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 17:24

Ja se slazem da Panter ima kvalitetu, ali da malo poradi na onim izglednim sansama sto ih masa bio bi fkt odlican. Zaista je steta sto nema Perceta tu, jer bi dobro dosao u nastavku sezone, ako nista barem zbog sirine.
@Signore
Vahu i Sirovicu povuci iz mirovine, i treba vidjeti gdje je Mato Katic jel jos ziv da i on zauzme mjesto u defanzivi roll

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 17:34

Joj, pa za Sirovog sam potpuno zaboravio :lol: Znam da je Vaha trener omladincima Nemile, vidjao sam ga i u Zepcu kad dodju pioniri i predpioniri. Gdje li je Sirovica? Vjerojatno se i on bavi nekim poslom, osim ako nije negdje okrenuo veliku paru pa uziva :mrgreen: I odakle Katica izvadi? Mogli smo onda i gradonacelnika vratit medju stative :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 17:43

Signore je napisao/la:Joj, pa za Sirovog sam potpuno zaboravio :lol: Znam da je Vaha trener omladincima Nemile, vidjao sam ga i u Zepcu kad dodju pioniri i predpioniri. Gdje li je Sirovica? Vjerojatno se i on bavi nekim poslom, osim ako nije negdje okrenuo veliku paru pa uziva :mrgreen: I odakle Katica izvadi? Mogli smo onda i gradonacelnika vratit medju stative :lol:
A pa Vaha znaci nam je protivnik? Sram ga bilo :mrgreen: . Gdje ces ba Sirovog zaboraviti, covjek nam je toliko donio radosti :lol: . On je valjda u Seheru, mislim da je rodom od tamo bio. Mozda se poceo baviti poljoprivredom. A Katic, covjek najjaci defanzivac bio kod nas :D . On je s Usore jel tako?. Heh vratimo nacelnika na gol, tu jos vratiti Nikolica, Kurta, Hasanovica, Smajlovica, Cigeta, Kinu, Krajinu, Jurica, Zlatka Tomica :mrgreen: :mrgreen: . Jbt kad se sjetim tih igraca i onih nastupa u PL kad smo tek usli njanjanja
Btw, jedva cekam ponovni debi ovog tipa:
http://www.transfermarkt.de/de/besim-kr ... 46315.html :mrgreen:
Jbt cak vrijedimo nesto i na transfermarktu :cool: :D

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 17:50

Da, sad vec pretjerujes :lol: Da dovedemo i Blagojevica, dobar je za penala :oops:

Nisam Sirovog zaboravio, samo mi nije pao napamet kao opcija, al kad vidim kako Hadzic rastura pomislim da bi mozda mogli pogodit jos 1-2 pojacanja. Oni bi igrali 1-2 sezone, pomogli da se barem borimo za Prvu ligu, al tad bi vec i njih godine totalno dostigle.

Nama je najvece pojacanje ovo proljece to sto je ekipa ostala na okupu. Jest Perce napustio, al moze ga se nekako nadoknadit.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 17:58

Signore je napisao/la:Da, sad vec pretjerujes :lol: Da dovedemo i Blagojevica, dobar je za penala :oops:

Nisam Sirovog zaboravio, samo mi nije pao napamet kao opcija, al kad vidim kako Hadzic rastura pomislim da bi mozda mogli pogodit jos 1-2 pojacanja. Oni bi igrali 1-2 sezone, pomogli da se barem borimo za Prvu ligu, al tad bi vec i njih godine totalno dostigle.

Nama je najvece pojacanje ovo proljece to sto je ekipa ostala na okupu. Jest Perce napustio, al moze ga se nekako nadoknadit.
Ma bolje je Raula da vratimo roll roll
Pa dobro ima par likova koji bi mogli sigurno pomoci klubu da udje u 1.ligu. Recimo Smajlovic, Juric, koji su iskusni, a koji mogu jos par sezona da igraju.

www.valencia-balkan.net

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 mar 2014, 18:07

Smajlovic da, Juric ne. Ne da ga ne zelim, ne da ga klub nebi prihvatio, nego mislim da je njemu puno ljepse u Vitezu. On ima 30 godina, igra defanzivno, a defanzivci su bolji sto su stariji i iskusniji kao sto je on. On bi u Zepcu igrao za 3-4 godine ako bi Zepce igralo PL, ali od tog nema nista.

Sad vidim na transfermarktu da je Smajlovic u Bosni iz Kalesije. Doveli ga 4.3.2014. :? Sta li su ovi nasi radili? Bio je slobodan igrac od 12.9.2013., kao sto sam i govorio jesenas, vidjao sam ga po gradu. Stvarno steta, pogotovo sad kad smo izgubili Perceta.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 31 mar 2014, 19:27

Signore je napisao/la:Smajlovic da, Juric ne. Ne da ga ne zelim, ne da ga klub nebi prihvatio, nego mislim da je njemu puno ljepse u Vitezu. On ima 30 godina, igra defanzivno, a defanzivci su bolji sto su stariji i iskusniji kao sto je on. On bi u Zepcu igrao za 3-4 godine ako bi Zepce igralo PL, ali od tog nema nista.

Sad vidim na transfermarktu da je Smajlovic u Bosni iz Kalesije. Doveli ga 4.3.2014. :? Sta li su ovi nasi radili? Bio je slobodan igrac od 12.9.2013., kao sto sam i govorio jesenas, vidjao sam ga po gradu. Stvarno steta, pogotovo sad kad smo izgubili Perceta.
Da, ali tko zna sto ce se sve za par godina promijeniti. Pa i Kiki je igrao za Travnik u PL, pa evo ga danas u Zepcu. Ccc pa nasi su stvarno nesposobni. Smajla bi bio garant ulaska u 2.ligu, jer moze on jos dosta toga da pokaze. Ako se ne varam on je igrao jedan put za Bosnu iz Kalesije. Imam neki osjecaj da ce on aBd kad udjemo u visi rang da se pridruzi ekipi ;)
P.S Jesi vidio onaj nas Marko Jevtic igra za banjalucki Borac, a dobio sam potvrdu da je i Nidzo clan Proletera iz Teslica ;)

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.