Uz veliku podrsku domace publikeSignore je napisao/la:Zepce - Vis 3-1
60' K.Ivešić
64' I.Rašić
82' T.Jukić
Patnja

Uz veliku podrsku domace publikeSignore je napisao/la:Zepce - Vis 3-1
60' K.Ivešić
64' I.Rašić
82' T.Jukić
Patnja
A zar nisi i ti bio tamo?Signore je napisao/la:Je, je. Vidio sam te medju navijacima, sto niste navijali?
IzdajiceSignore je napisao/la:Nisam, ja sam s glavne posmatrao, volim sjest na stolicu i posmatrat u hladu. A evo pricao sam sad s jednim koji je bio tamo. Veli mi da nisu htjeli jer ih nije bilo puno pa im se nije dalo, al je problem bio i to sto nitko nikog nije sazivao, al iduce gostovanje ce ih bit barem 30 i onda poslije i domace i gostujuce sve normalno navijanje.
A i trebalo bi u Sije otic sa sto vise navijaca. Bit ce igracima lakse, jer vidim da svugdje pisu kako je dole tesko igrati zbog svakakvih povika sa strane, sucima se prijeti i slicno, pa zbog toga Napredak rijetko i gubi bodove na domacem terenu.
Ma nisam ti ja neki navijac. Ono, navijam ja za Zepce, al nisam ultrasAdi_Zepce je napisao/la: Izdajice. A prije tekme govoris da volis zapjevati dok gledas
![]()
. Cuo sam i ja da planiraju gostovanje u Sijama, kako bi pomogli klubu da osvoji tri boda. Nadam se da ce ih dosta otici (barem 20ak
) i da ce Napredak napokon dozivjeti domaci poraz
A pa Vaha znaci nam je protivnik? Sram ga biloSignore je napisao/la:Joj, pa za Sirovog sam potpuno zaboravioZnam da je Vaha trener omladincima Nemile, vidjao sam ga i u Zepcu kad dodju pioniri i predpioniri. Gdje li je Sirovica? Vjerojatno se i on bavi nekim poslom, osim ako nije negdje okrenuo veliku paru pa uziva
I odakle Katica izvadi? Mogli smo onda i gradonacelnika vratit medju stative
Ma bolje je Raula da vratimo roll rollSignore je napisao/la:Da, sad vec pretjerujesDa dovedemo i Blagojevica, dobar je za penala
![]()
Nisam Sirovog zaboravio, samo mi nije pao napamet kao opcija, al kad vidim kako Hadzic rastura pomislim da bi mozda mogli pogodit jos 1-2 pojacanja. Oni bi igrali 1-2 sezone, pomogli da se barem borimo za Prvu ligu, al tad bi vec i njih godine totalno dostigle.
Nama je najvece pojacanje ovo proljece to sto je ekipa ostala na okupu. Jest Perce napustio, al moze ga se nekako nadoknadit.
Da, ali tko zna sto ce se sve za par godina promijeniti. Pa i Kiki je igrao za Travnik u PL, pa evo ga danas u Zepcu. Ccc pa nasi su stvarno nesposobni. Smajla bi bio garant ulaska u 2.ligu, jer moze on jos dosta toga da pokaze. Ako se ne varam on je igrao jedan put za Bosnu iz Kalesije. Imam neki osjecaj da ce on aBd kad udjemo u visi rang da se pridruzi ekipiSignore je napisao/la:Smajlovic da, Juric ne. Ne da ga ne zelim, ne da ga klub nebi prihvatio, nego mislim da je njemu puno ljepse u Vitezu. On ima 30 godina, igra defanzivno, a defanzivci su bolji sto su stariji i iskusniji kao sto je on. On bi u Zepcu igrao za 3-4 godine ako bi Zepce igralo PL, ali od tog nema nista.
Sad vidim na transfermarktu da je Smajlovic u Bosni iz Kalesije. Doveli ga 4.3.2014.Sta li su ovi nasi radili? Bio je slobodan igrac od 12.9.2013., kao sto sam i govorio jesenas, vidjao sam ga po gradu. Stvarno steta, pogotovo sad kad smo izgubili Perceta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.