Rajaz

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Tko je Gavi? Pomalo zvuči kao XaviDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:54Nije mi jasno guranje ovog Španskog Elvisa Sarića (Gavi) ????
Svašta, nisam to znao, evo i Višković se čudi, kako god vrlo debilno pravilo.Wanderson je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:52Fudbalsko pravilo.Raonffa je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:48Kakvo je to pravilo?
X puta sam vidio situaciju kada npr. stoper igra na loptu koja je upućena napadaču koji se nalazi u ofsajdu, i stoper reaguje očisti loptu, al' sudija prekine igru, maše ofsajd i daje loptu timu za kojeg igra taj stoper jer se napadač nalazio u ofsajdu.
Nemoguće je da ukoliko igrač presječe pas sudija svira ofsajd, ukoliko ne presječe (kao večeras Garcia) onda ne svira, to je idiotizam na kvadrat.
Garcia je cak i promijenio smjer.
To sto si vidio su bile greske, a ovo veceras sudijski PS tj. po pravilima igre.
Gura enrike ove barcine polovnjake.Veceras ga je jedan(Garcia) kostao utakmiceJackk je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:56Tko je Gavi? Pomalo zvuči kao XaviDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:54Nije mi jasno guranje ovog Španskog Elvisa Sarića (Gavi) ????![]()
Gavi izdominirao Pogbu u prvih sat vremena.MElloo je napisao/la: ↑10 okt 2021, 23:03Gura enrike ove barcine polovnjake.Veceras ga je jedan(Garcia) kostao utakmiceJackk je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:56Tko je Gavi? Pomalo zvuči kao XaviDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:54Nije mi jasno guranje ovog Španskog Elvisa Sarića (Gavi) ????![]()
Nisi vidio kad je slomio Pogbicu fintom tijela na ivici 16-terca ?
Moze se enrikeu uzeti za zlo sto ima cudne spiskove, favorizuje igrace al mora mu se priznati da dobro vodi ekipu
Ma nije to ni slična situacija, igrač Atletica je tada usmjerio loptu prema Giroudu, a prethodno lopta uopšte nije bila upućena Giroudu, takve situacije su mi ok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.