Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

adnan24
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la adnan24 » 05 dec 2010, 19:29

Esii TM87 je napisao/la:E cuj navijate federaciju :lol:

Hahahah izjava godine hahahahah - ovo je za potpisa definitvno

Meni stavrno ne smeta sto ljudi navijaju za Srbiju...ali mi smetaju pojedinci koji dolaze na forum samo kada Srbija pobjedi nekog u bilo kojem sportu a ostatak vremena i ne posjecuju forum...
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 05 dec 2010, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 dec 2010, 19:31

retro je napisao/la:Sve ok.

Mogao je fino doci i napisati pobjeda, slavlje bla bla. Ali dobro, po prijasnjim postovima vidi se da je klasicni provokator, kvalitetnog posta i nema i samo zbog takvih likova meni i dodje da navim "protiv" Srbije.

Sto ova tri dana nije bio slucaj, cak sam i igrao na Tipsara u petak na kladi i zavalio se, vec simpatiziranje svih igraca Francuske, eto zasto sam bio na strani Francuza, nakon pada na Tipsaru. 8-)
A tebi nije drago provocirati kada pobjedi tim za koji navijas :mrgreen: ? Meni je uzivanje 'napit se krvi' svojim drugarima koji navijaju za Bajern :mrgreen: . Rado bih provocir'o Srbe i Hrvate da ih otresemo u nekom sportu, ali nam se nesto 'neda'.. Kada sam bio mali, strasno sam se palio na provokacije, a sada me to ne dotice, smijesno mi je kada me neko pokusa isprovocirati, a znam da u tome ne moze uspjeti :mrgreen: . Sve dok nema sovinizma (malo nacionalizma se moze nekako svariti :mrgreen: ), za mene je prihvatljivo :) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 05 dec 2010, 19:36

Milose samo ti.

Doci ces pameti nekada. :lol: I nemoj da pises takve stvari na forumu ovakvog tipa, jer definitivno ovo nije forum i nije tema za to, mogli bi moderatori malo i ohladiti momka.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 05 dec 2010, 19:37

Svaka cast Srbiji,pokazali su kako se treba boriti za svoju zemlju.Pogotovo mi je bilo drago zbog Noleta koji ih je nosio i bodrio. ;)
'Odite sad jedno 15 minuta na burek i pivo,a onda se vratite.Idemo dobiti te Francuze.Nisu nista,bre,nista.' :lol:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 19:47

Sampioni,sampioni,sampioni :cry: :cry: :cry:

Hvala vam Tipsa,Ziki,Vik,Djoka,hvala vam na ovome trofeju.

slika

slikaslika
:cry: :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 05 dec 2010, 19:48

90% ljudi i danas obožava Prosinečkog u Beogradu,Bilino polje skandira Supiću a Splićani uzdižu u nebesa Senijada i dok ima takvih normalnih ljudi mislim da ovaj svijet može prevazići bolesne i šovinističke ideje bjelosvjetskih kriminalaca kojima je jedino cilj zavaditi i zavladati,a ovaj kreten što spominje odbojkaše nije ni svjestan da danas sutra njegovo dijete može imati invaliditet i da mu ta odbojka bude sve u životu odnosno da se ne osjeća odbačeno nego da i ono se može baviti sportom kao i njegovi zdravi vršnjaci,sram te bilo što to govoriš.
60 godina vjernosti.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 dec 2010, 19:52

Čestitke Srbiji na ovom nevjerovatnom uspjehu. Kapa do poda svima, od onih momaka koji su igrali ove mečeve, pa do čistačica njihovih svlačionica. Sam plasman u finale je veliki uspjeh, ali ovo je nešto što niko, ma koliko vatren navijač Srbije bio, nije mogao ni sanjati. Nisam gledao niti jedan jedini meč, ako bude šta u snimcima(nadam se da hoće, nebitno na kojem programu), naravno da ću pogledati.

Još jednom iskrene čestitke reprezentaciji Srbije. Hrvati su osvojili prije par sezona, Srbi ove, nadam se da ćemo se i mi nekad moći pohvaliti Davis Cupom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 19:55

slika
:lol: :lol: :lol:

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 05 dec 2010, 19:57

Devil je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol:
ovo je fora a ne provokacije,bravo za Pilića najboljeg trenera. :lol:
60 godina vjernosti.

hari hare lexxx
Kontakt:

Post Postao/la hari hare lexxx » 05 dec 2010, 20:01

Čestitam Srbiji na pobjedi zaslužena je iako ne navijam za nju čestitke zaslužili su titulu s obzirom na dosadašnje uspjehe srpskog tenisa :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2010, 20:02

Willy je napisao/la:U Monologovom odsustvu Valencia mi se učinio najtolerantnijim diskutantom na ovoj temi. Ne pišemo na istim temama, pa mi mladić nije poznat, svaka mu čast.
Jedan je od rijetkih forumaša koje sam veoma cijenio. Sad ide na ignore listu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 20:03

Najjaca je stvar sto se ovaj momak sa Teodosicem u potpisu i na avataru, poziva na nekakav nacionalizam i sovinizam. A taj isti Teodosic je 1 flegma kog zabole za granice, nacije i ostale stvari. On covek zivi u svom svetu, najbolji je plej u Evropi, pun je para koje je sam zaradio, fura u skupom autu onu Maju Ognjanovic... A ti se momak i dalje pali na prevazidjene ideje iz XIX veka. Da ne bude zabune, ja sam Srbin iz Srbije i radujem se svakom njenom uspehu i zalim za svakim porazom, ali ovo sto ovaj momak ovde pise - nema veze sa zivotom i realnoscu.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 dec 2010, 20:09

Virtu4l je napisao/la:
Willy je napisao/la:U Monologovom odsustvu Valencia mi se učinio najtolerantnijim diskutantom na ovoj temi. Ne pišemo na istim temama, pa mi mladić nije poznat, svaka mu čast.
Valencia, Willy ili moja malenkost? :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2010, 20:12

Valencia naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 dec 2010, 20:23

Sad tek vidjeh na netu da je Srbija pobijedila i osvojila Davis Cup. Šta reći nego čestitke susjedi. 8-)
Znam kako vam je sad, to je prelijep osjećaj. Skakanje, pjesma i veselje do zore. A za svaki se poen strepilo, skakalo, svaki je poen bio važan. Samo se sebe prisjetim pred TV-om prije par godina. :D
Da budem iskren, poslije subote i 2:1 za Francuze nisam mislio da ćete pobijediti, ali eto, imali ste snage i hrabrosti i to je odlika jakih igrača.
Jesam li ja ono vidio da tadić plače?! :) Vidi se da je strastveni navijač, tako treba, bodriti svoju državu :)

Još jednom, susjedi, čestitke, veselite se i radujte. da sam na vašem mjestu ne bih kući (na net) uopće dolazio dva dana.. Al, nemojte se previše uobraziti :mrgreen: ko vas ne zna, skupo bi vas platio :mrgreen:

p.s. Ne biste ga osvojili da vam nije bilo hRvata u ekipi :mrgreen: :mrgreen: koji je to car, Nikola, sa 3 ekipe ga osvojio, majstor!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 dec 2010, 20:40

dubrava je napisao/la:Sad tek vidjeh na netu da je Srbija pobijedila i osvojila Davis Cup. Šta reći nego čestitke susjedi. 8-)
Znam kako vam je sad, to je prelijep osjećaj. Skakanje, pjesma i veselje do zore. A za svaki se poen strepilo, skakalo, svaki je poen bio važan. Samo se sebe prisjetim pred TV-om prije par godina. :D
Da budem iskren, poslije subote i 2:1 za Francuze nisam mislio da ćete pobijediti, ali eto, imali ste snage i hrabrosti i to je odlika jakih igrača.
Jesam li ja ono vidio da tadić plače?! :) Vidi se da je strastveni navijač, tako treba, bodriti svoju državu :)

Još jednom, susjedi, čestitke, veselite se i radujte. da sam na vašem mjestu ne bih kući (na net) uopće dolazio dva dana.. Al, nemojte se previše uobraziti :mrgreen: ko vas ne zna, skupo bi vas platio :mrgreen:

p.s. Ne biste ga osvojili da vam nije bilo hRvata u ekipi :mrgreen: :mrgreen: koji je to car, Nikola, sa 3 ekipe ga osvojio, majstor!!!
Ladno je da bi se sad vani ludovalo. A glede Pilica: pa samo se oduzio tazbini, red je valjda. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 20:57

dubrava je napisao/la:Sad tek vidjeh na netu da je Srbija pobijedila i osvojila Davis Cup. Šta reći nego čestitke susjedi. 8-)

O pa Mare sada smo isti,ne mozete se vise sprdati sa nama. :P
Bili smo i napolju,tacnije od drugog seta sam bio vani,i smrz'o se kao i sinoc sa Zvezdom,mada ovo je bilo lepo smrzavanje ne kao ono sinoc. :mrgreen:

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 05 dec 2010, 21:38

Čestitke našim istočnim susjedima na osvojenom Davis Cup-u. Kao i Monolog, nadam se da će i naša teniska reprezentacija u dogledno vrijeme ostvariti zavidan plasman u Davis Cup-u.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 dec 2010, 22:15

Sve čestitke srpskoj reprezentaciji. Neočekivano dođoše do titule. Danas su odigrali fantastično oba meča. Smatram da je ovaj meč bio potreban Troickom da podigne svoju igru, jer je dosad uvijek oscilirala. Jedan turnir solidan, pa ga nema dugo. I u paru sa Nenadom je odigrao lošije, i važno je da ga to nije spriječilo da danas briljira. Veoma mi je drago što je baš on donio taj pobjedosni bod.
A, ideja o frizurama im je super, svaka čast što su ostali pri svojima riječima od ranije. 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 05 dec 2010, 22:18

Virtu4l je napisao/la:
Ja sam tebi neki dan dao 5 bodova u izboru za najboljeg forumaša, mada nikad nismo razmjenili ni 3 rečenice.

Jednom sam te nešto upitao kad si nešto napisao na temi Kladionica, ignorisao si me, poslije si još tamo pisao, a odgovora na moje pitanje (sjećam se o Totenhemu) nije bilo.

Kad sljedeći put bude allez, avanti, common, neće biti mojih komentara, očito ste sami sebi dovoljni što bi rekao Gibonni.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.