Bosna i Hercegovina - Spanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Spanija

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 00:30

velez_mostar je napisao/la:Ti si Harise neumoran u svojoj namjeri da nas sve otjeras sa ovog foruma...covjece ,sta ti je ?Kakav problem imas,ozbiljno te pitam?
Zar moras na svaki post neki glupi komentar zadat,i prosipat neke gluposti?
Ja redovno organiziram neke seminare o ljudskim pravima,ostavi mi broj tel putem poruke,da te nazovem,ali ozbiljno ti govorim,da u grupi od 50 -tak ljudi kazes nesto,i da te oni slusaju...jer ozbiljno demonstriras da si zapostavljen u drustvu,i da tvoj glas ne dopire nigdje.
Nemas osnove da se ljutis na bilo koga ko ti ovo napise,stvarno si naporan druze.
Sta je herecegovanac #2 opet cir na dvanaestepalacnom crijevu proradio.Il je nestalo cigara pa ti mrsko u granap.
Napises nebuloze glupost ali nikad razloge zasto.Tipican primjer hemoroida, smeta zulja ali sto nemas pojma.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2009, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 14 okt 2009, 00:30

Ha Ha lol jeste smijesni kad se svadjate :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 00:33

Ovo ce pred baraz toljaga proraditi.
Ovih mi je parazita najzalije :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 00:34

velez_mostar je napisao/la:Ti si Harise neumoran u svojoj namjeri da nas sve otjeras sa ovog foruma...covjece ,sta ti je ?Kakav problem imas,ozbiljno te pitam?
Ja redovno organiziram neke seminare o ljudskim pravima,ostavi mi broj tel putem poruke,da te nazovem,ali ozbiljno ti govorim,da u grupi od 50 -tak ljudi kazes nesto,i da te oni slusaju...jer ozbiljno demonstriras da si zapostavljen u drustvu,i da tvoj glas ne dopire nigdje.
Nemas osnove da se ljutis na bilo koga ko ti ovo napise,stvarno si naporan druze.

lol, to sto ti pises nema nikakve veze ali eto ako ti to mozda pomaze hajd onda...
U ime Gospodara...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2009, 00:34

Tarik14 je napisao/la:Vi biste stavili Mravca (koji je u Belgiji skrivio penal i katastrofalno odigrao protiv Irana) umjesto Spahica koji je standardni reprezentativac i koji je uzto kapiten. Neka bude Supic na golu made je Hasagic bolji, po mom misljenju. Dobro je sto nema Muratovica jel on suvise cesto igrao i treba pruziti priliku Bajramovicu. Cudime samo sto ce igrati Muslimovic umjesto Dzeke i Ibisevica koji su bolji i spremniji od njega. Osim toga, sastav je O.K.
slazem se sa tobom. prepali se ljudi kartona, ne kontam stvarno...
cijele kvalifikacija Spahic, Nadarevic, Rahimic i Jahic dobili samo po jedan zuti karton, kao da ce sad na ovoj utakmici zaraditi svi po jedan pa da nemaju pravo igrati u barazu. nidje veze...
bojim se katastrofe sutra ako bude igrala ona rezervna zadnja linija :(

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 14 okt 2009, 00:36

amir je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Vi biste stavili Mravca (koji je u Belgiji skrivio penal i katastrofalno odigrao protiv Irana) umjesto Spahica koji je standardni reprezentativac i koji je uzto kapiten. Neka bude Supic na golu made je Hasagic bolji, po mom misljenju. Dobro je sto nema Muratovica jel on suvise cesto igrao i treba pruziti priliku Bajramovicu. Cudime samo sto ce igrati Muslimovic umjesto Dzeke i Ibisevica koji su bolji i spremniji od njega. Osim toga, sastav je O.K.
Braco mila kakav je ovaj covijek, djecacic, svaki komentar je suvisan na njegove postove, :cry: :oops: :cry: :oops:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A i ti našao zezati čovjeka... :roll: ...

Harishp...Mogao bih ja tebi sada ovdje milion fora napisati o Bosancima...Zar smo došli do toga da se i na taj način dijelimo???

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 okt 2009, 00:37

harishp je napisao/la:
Sta je herecegovanac #2 opet cir na dvanaestepalacnom crijevu proradio.Il je nestalo cigara pa ti mrsko u granap.
Napises nebuloze glupost ali nikad razloge zasto.Tipican primjer hemoroida, smeta zulja ali sto nemas pojma.
Nevjerovatan si!Bukvalno umaras sve clanove foruma ,jako si nepismen ,uz to pises neke fraze koje su samo stanovnicima tvog sela jasne,o nogometu nista ne znas..i zasto ucestvujes u bilo kakvim raspravama kad ispadas vise glup nego sto jesi.
Za ovoga sto je napisao da se neko svadja,ja se ne svadjam,ne mogu se spustiti na taj nivo da se svadjam sa likom koji ovo napise:" Sta je herecegovanac #2 opet cir na dvanaestepalacnom crijevu proradio.Il je nestalo cigara pa ti mrsko u granap "

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 00:38

calcio je napisao/la:
cijele kvalifikacija Spahic, Nadarevic, Rahimic i Jahic dobili samo po jedan zuti karton, kao da ce sad na ovoj utakmici zaraditi svi po jedan pa da nemaju pravo igrati u barazu. nidje veze...

calcio izvini ali ja mislim da ti nisi shvatio tarikove misli i ono sto je on htio da kaze...
U ime Gospodara...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2009, 00:38

harishp je napisao/la:
vrijedjas bezveze cijelu hercegovacku populaciju, zar stvarno nemozes smisliti nijednu drugu foru osim te koja je bila mozda popularna izmedju 1965-1970 :roll:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 okt 2009, 00:40

Čujem nešto da ćemo igrati sa izmjenjenim sastavom, valjda zbog nekih kartona. Ćiro čita spisak, pa skoro svi imaju kartone, pa ko će onda igrati. Neće valjda Mravac i Mirvić da čuvaju Torresa
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 00:41

@calcio vracamo se na 65-70.Djeca cvjeca :lol:
Uostalom hercegovci su hercegovci ali ovi ,,navedeni su ovo navedeno,, fakat :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2009, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 okt 2009, 00:41

lol, to sto ti pises nema nikakve veze ali eto ako ti to mozda pomaze hajd onda...[/quote]

Koji si sad ti? Vidim po pismenosti mozes zajedno sa njim...ali ne kontam sta hoces da kazes?

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2009, 00:41

LeBronJamesKing je napisao/la:
calcio je napisao/la:

calcio izvini ali ja mislim da ti nisi shvatio tarikove misli i ono sto je on htio da kaze...
mozebit, nisam pratio cijelu diskusiju.
hajd´ rekoh da se jednom i sa Tarikom slozim pa njega citirah :)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 okt 2009, 00:43

calcio je napisao/la:
Dzabe dizemo paniku oko kartona. Spahic je zaradio zuti karton na samom pocetku kvalifikacija i od tada se cuvao bas kao i Nadarevic, Jahic. Ne vjerujem da ce nasi igraci namjerno praviti faulove s kojim bi mogli zaraditi zuti ili cak crveni karton. Za kraj, ona zadnja linija s Mravcem i Jahicem izgleda dosta problematicna. Spanci ce nas razbiti nebuduli igrali Spahic i Nadarevic.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 okt 2009, 00:43

Ne dirajte @harishpa...covjek piše šta misli,malo ga šukne pod bubrege :lol: ali to je sve u žaru borbe i u fair-play okvirima...ovo je forum,svak ima pravo da napiše šta misli...neka malo vrijeđanja i provokacija,da se razbije atmosfera...pa nismo barbike majka mu stara...ali necemo pretjerivati.
Evo naprimjer ovaj kolega pod nickom @LeBronJamesKing je postao Tumac Tarikovih postova,malo protabiri drugima šta je pisao želio da kaže i advokat (dick) @harispa...svako ima svoje zaduženje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 14 okt 2009, 00:48

velez_mostar je napisao/la:lol, to sto ti pises nema nikakve veze ali eto ako ti to mozda pomaze hajd onda...
Koji si sad ti? Vidim po pismenosti mozes zajedno sa njim...ali ne kontam sta hoces da kazes?[/quote]

Brate, nemaa nikakvog razloga da se "istresas" na hareta i mislim to ko ja sam nesto evo ti broj tel i slicno pa nisu ti ovo oglasi i sve nas boli ki.ta sta ti radis, nista brate osobno ali stvarno si pretjerao stim...
a sto se tice kvaliteta pisanja na forumu ne pridajem mu nikakvu vaznost ali mislim da iz one recenice , u kojoj si me citirao, nisi mogao izvuci nista o pismenosti ili suprotno tomu...
U ime Gospodara...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2009, 00:48

Kada bih izgubili to bih ipak bila osrednja "katastrofa" u stilu Irana i Rijeke. I ja bih volio da se sudarimo sa Spanijom u punoj postavi, ali pitanje je cega nas to moze kostati. Taj sudija mislim da prosjecno daje 3 zuta kartona po utakmici. Dakle tu je negdje, onaj portugalac prosjecno djeli 4-5 a zadnji put je podjelio 8 komada, 4 nama i 4 Turcima. Naravno zavisi od utakmice ali kada te zakaci budala, nemozes nista kada pomislim zasto su Pjanic i Miske dobili, smjesno.

Sada biti pametan, mozda i nije lose baciti ove rezerve u vatru, da se vidi na cemu smo. Uvjek se na to oslanjati, da ce Spahic i Nadarevic biti zajedno na terenu mi nekako izgleda veoma optimisticno. Ova postava/formacija po kojoj protiv jedne Spanije nece igrati Ibisevic i Dzeko je nebuloza, ali izgleda isti stos jos uvjek pali. Nevjerum da se moraju odmarati, za sta? Za baraz?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 14 okt 2009, 00:51

LeBronJamesKing je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:lol, to sto ti pises nema nikakve veze ali eto ako ti to mozda pomaze hajd onda...
Koji si sad ti? Vidim po pismenosti mozes zajedno sa njim...ali ne kontam sta hoces da kazes?

Brate, nemaa nikakvog razloga da se "istresas" na hareta i mislim to ko ja sam nesto evo ti broj tel i slicno pa nisu ti ovo oglasi i sve nas boli ki.ta sta ti radis, nista brate osobno ali stvarno si pretjerao stim...
a sto se tice kvaliteta pisanja na forumu ne pridajem mu nikakvu vaznost ali mislim da iz one recenice , u kojoj si me citirao, nisi mogao izvuci nista o pismenosti ili suprotno tomu...[/quote]

Jesi li to ti na slici!?Ako jesi onda je tvoja pismenost čak i na dobrom nivou...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 00:52

drop je napisao/la:Ne dirajte @harishpa...covjek piše šta misli,malo ga šukne pod bubrege :lol: ali to je sve u žaru borbe i u fair-play okvirima...ovo je forum,svak ima pravo da napiše šta misli...neka malo vrijeđanja i provokacija,da se razbije atmosfera...pa nismo barbike majka mu stara...ali necemo pretjerivati.
Evo naprimjer ovaj kolega pod nickom @LeBronJamesKing je postao Tumac Tarikovih postova,malo protabiti drugima šta je pisao želio da kaže i advokat (dick) @harispa...svako ima svoje zaduženje.
@drop prvo je fora sto se slazes sa onim Cutukom iako ovaj ponekad napise tri tacke bukvalno tri tacke ali ti se slazes i potvrdjujes ko Usanovic da prica A Suljo i Iljo samo klimaju glavom iako nemaju pojma o cemu se radi.Bitno da je plata svakog prvog,dobra meza na bazenima i tako to.Oni imaju fazon da klimaju ali sta je s tobom???
Kad neko nesto napise protiv ili za.Valjda je majka mu stara red da se napise razlog zasto je to tako i sto je najvaznije alternativa da bi se to sprijecilo ili normalna potvrda toj tvrdnji.
Znaci diskusija sa temom,zbivanjem i idejom kontas.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 okt 2009, 00:54

drop je napisao/la:Ne dirajte @harishpa...covjek piše šta misli,malo ga šukne pod bubrege :lol: ali to je sve u žaru borbe i u fair-play okvirima...ovo je forum,svak ima pravo da napiše šta misli...neka malo vrijeđanja i provokacija,da se razbije atmosfera...pa nismo barbike majka mu stara...ali necemo pretjerivati.
Evo naprimjer ovaj kolega pod nickom @LeBronJamesKing je postao Tumac Tarikovih postova,malo protabiri drugima šta je pisao želio da kaže i advokat (dick) @harispa...svako ima svoje zaduženje.
Ma,sve je to ok,razmjena misljenja,ideja,prognoza,zelja..i td,razumljivo je to,ali nema logike da na svaki post napise nesto sto je jako glupo,i nakon milion postova mora mu neko reci da smanji broj istih,i da proba napisati nesto pametno...nesto sto ce se okarakterisati kao jedno od navedenih sa pocetka ovog citata.
Zamisli sada da se svi ovako ponasamo,i sad da ja na tvoj post odgovorim,pa meni neko,pa neko na njegov,i sve tako..da svak citira svakoga,da svaki komentar na jako bizaran nacin "obradi"...ne vjerujem da bi bilo ok bilo kome.
Ne mislim da on ima losu namjeru,ok je momak vjerovatno,ali mu stvarno mora neko reci da umara,jako ,i da nam ne treba dezurni klaun ovdje.
Ja se ponovo izvinjavam sto sam bas ja taj koji mora momku reci da je dosadan,ali velika vecina vas cete se sloziti sa mnom!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.