kako su skupi termini hehe...kod nas u sali, sat vremena-20 km,a vani 10 kmscorpion je napisao/la:E ovako mala raja...![]()
![]()
Ja sam se danas čuo sa čovjekom koji je zadužen za termine u centru kod penny plusa u nedžarićima koji me je obavjestio da imaju slobodan termin u nedjelju oko pola 6 poslijepodne,cijena termina je 80 km( možda 2,3 marke više) ,trajanje 70 minuta.
Pa ajde da vidimo da li nas se može skupiti barem 15-ak,sve ispod nije isplativo ni po kojem osnovu.
SportSport.ba - Termin u fudbalu
Re: SportSport.ba - Termin u fudbalu
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Stone Island
- Kontakt:
Pa da mi dolaze neke Megamarkt ekipe iz Zalika. 
Ma drug, vec smo pricali na tu temu ovdje, bilo nas je pet-sest i to je to.
Moglo bi nas se skupiti i tri ekipe, ali mene je strah upravo toga sta ti spominjes i zato necu nista da poduzimam, nema sanse..
Support Velez, It's logical! ★
Svi ste dobrodošli u Sarajevo,koji hoće... 
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
scorpion je napisao/la:E ovako mala raja...![]()
![]()
Ja sam se danas čuo sa čovjekom koji je zadužen za termine u centru kod penny plusa u nedžarićima koji me je obavjestio da imaju slobodan termin u nedjelju oko pola 6 poslijepodne,cijena termina je 80 km( možda 2,3 marke više) ,trajanje 70 minuta.
Pa ajde da vidimo da li nas se može skupiti barem 15-ak,sve ispod nije isplativo ni po kojem osnovu.
Zamolio bih sve zainteresovane da se izjasne u vezi ovog termina, da čovjeku javimo dal ćemo uzeti il nećemo
Hajmo akteri prvog termina
- katalinski
- Kontakt:
- katalinski
- Kontakt:
ajd posto nas je malo...2-3 ajmo turnir u soccer-u na soniju
Ajvatar
- katalinski
- Kontakt:
ovaj prijedlog za turnir u socceru nije los,dakle forumasi iz sarajeva,raspolozeni za novi soccer,navalimokatalinski je napisao/la:ajd posto nas je malo...2-3 ajmo turnir u soccer-u na soniju
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- katalinski
- Kontakt:
Siguran sam da se nešto može i u Mostaru. Termin je termin, ne može niko da dođe na tvoj termin. Ja sam raspoložen za neku utakmicu. Iz Mostara nas ima taman za jedne ekipe 
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
- katalinski
- Kontakt:
Imamo veceras termin u 21:00, Hotonj, Vogosca. Izgleda da nam fali jedan igrac, pa zeli li neko da igra? Termin je ok, super raja, a i prevoz nije problem (podrazumjeva se da ste iz Sa). Iko??
nema potpisa
mislim da je vakat da i mi raja iz mostara nesto dogovorimo 
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
- katalinski
- Kontakt:
nije prevoz problem, imas li jos koga, izgleda da nam dva fale. ajd pozuri javi, molim te
nema potpisa
kad to?????i koliko para ?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Veceras 21:00. Pokupit cemo te mi gdje kazes oko pola 9. ajde javi mi se sto prije, katalinski se ne javlja
6km, ako nemas nije frka
6km, ako nemas nije frka
nema potpisa
e .....za 5-10 minuta ti javim
jel moze al 90% je da hocu ...
samo da znas ....ronaldinjo je ucio par poteza od mene
samo da znas ....ronaldinjo je ucio par poteza od mene
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.