EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Nek je i nas jednom sreća obasjlala

R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
- NoName
- Kontakt:
Bjelorusija, Albanija pa i Lux nisu nimalo naivne reprezentacije. Ali, zapamtite, ne igramo samo mi protiv njih nego i Francuzi i Rumuni te su i njima nezgodni.
Na malima će se odlučivati kvalifikacije i to je bolje rješenje za nas nego da se odlučuje direktnim okršajima nas, Francuza i Rumuna, imali smo se prilike u to uvjeriti. Meni je draže da su ekipe iz šešira 4-6 jače nego da su sve San Marina koje ćemo mi, ali i konkurenti, sigurno pobijediti.
Na malima će se odlučivati kvalifikacije i to je bolje rješenje za nas nego da se odlučuje direktnim okršajima nas, Francuza i Rumuna, imali smo se prilike u to uvjeriti. Meni je draže da su ekipe iz šešira 4-6 jače nego da su sve San Marina koje ćemo mi, ali i konkurenti, sigurno pobijediti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Samo ako igramo hrabro svaku utakmicu i svaku na pobjedu mozemo minimum do baraza a i prvo ili drugo mjesto (ali najbolje)nije nemoguce i plasman direktno na Euro.Stim sto ovi iz 4 i 5 sesira nisu nimalo naivne ekipe i sigurno cemo imati dosta problema sa njima.Ali hrabbro naprijed.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ima ovako da bude na Kosevu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- bayernovac
- Kontakt:
Ma mi smo prvi lil drugi 100%
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
luxemburg i albanija su autsajderi, rumunija i bjelorusija su tu i tamo u rangu sa nama ali mislim da smo za nijansu jači od njih a francuzi se jedva provlače kroz kvalifikacije tako da mislim da će im i ovaj put biti teško
NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO
NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO
Zadnja izmjena: Mirza_Hordas, dana/u 07 feb 2010, 13:28, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Grupa odlicna, iako mi Albanci najvise smetaju, jer smo iz 5 sesira mogli dobiti mnogo lakse ekipe. Znamo kako su samo namucili Portugal. Rumuni, ma dramica, jos kad im Mutua suspenduju, njih dobijamo. Bjelorusi, nisu neka jaka repka, ali nisu ni za odbaciti. Imaju Hleba, za nas najveci problem. Luksemburg, s njima nece biti problema. Nekad davno mislim da smo igrali i da smo ih dobili u obje utakmice. I na kraju kao slag na tortu Francuzi. Uh majko draga tu je Ribery. Ali Bgm imamo mi Papeta, zna sve o Francuzima. A vec smo s njima igrali i to prijateljske i dobro ih namucili. Sve u svemu imamo solidne sanse za prolaz.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- jalehordas
- Kontakt:
ma trebamo se udariti nogom u gzicu grupa je dobra u poredjenju sa onom engleska svicarska bugarska vels i cena gora
mozemo do 2 mjesta 100%
a na prvo bi mogli samo da zaustavimo riberya
mozemo do 2 mjesta 100%
a na prvo bi mogli samo da zaustavimo riberya
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Jako uravnotežena grupa...Francuska je daleko najjača,ali znaju oni gubiti bodove...Rumunija je nezgodna...Po mom mišljenju slični su Turcima po kvaliteti...I oni znaju gubiti od Estonija,a pobjeđivati najjače svjetske ekipe...Od Bjelorusije smo jači,ali su jako neugodni,a Albanci mogu doma uzimati bodove...
Francuska-1 bod
Rumunija-3 boda
Bjelorusija-4 boda
Albanija-4 boda
Luxemburg-6 bodova
Mislim da je ovo realno i dovoljno za drugo mjesto...
Francuska-1 bod
Rumunija-3 boda
Bjelorusija-4 boda
Albanija-4 boda
Luxemburg-6 bodova
Mislim da je ovo realno i dovoljno za drugo mjesto...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije bas tako laka grupa kako su neki napisali, dobili smo jake ekipe iz slabijih sesira.
Ali Francuska i Rumunija su ekipe sklone kiksevima tako da racunam da ce gubiti bodove u Bjelorusiji i Albaniji.
Bice teze nego sto mislimo ali na kraju se nadam direktnom plasmanu ili makar barazu.
Ali Francuska i Rumunija su ekipe sklone kiksevima tako da racunam da ce gubiti bodove u Bjelorusiji i Albaniji.
Bice teze nego sto mislimo ali na kraju se nadam direktnom plasmanu ili makar barazu.
Pa jbt jesmo li sa Bilinog otišli na Euro (tj. Svjetsko). Bili smo puno bliži sa Koševa kad nam je bila potrebna samo pobjeda...Bilo bi dorbo "male" mečeve na Bilinom, a "velike" na Koševu !robovi88 je napisao/la:Odlicna grupa,al mislim ako budemo igrali na jeb**** Kosevu da necemo otici na Euro jer svi znamo da nam je ono nesretno...Hocemo BILINO !!! al opet kazem da Bog da igrali na Kosevu pa opet ne otisli na Euro pa da se smijem ... I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Meni se licno sviđa grupa. Ono, solidno nam se poslozilo. Moglo je biti puno gore. Samo sam se molio da ne vidim Spaniju, Grcku ili Tursku. Vise mi ih je pun qrac. Za promjenu smo dobili Francuze. Velesila, ali smo vec igrali protiv njih i vidjelo se da mozemo. U kvalifikacijama za SP su bili ispod niova i zasto sad to ne bi bili? Sigurno kuci mozemo izvuci povoljan rezultat, a u Parizu se isto nikad ne zna. Rumunija nije ni sjena nekadasnje reprezentacije. To se moze dobiti i ocekujem minimum 4 boda iz tog dvomeca. Bjelorusija je isto nezgodna ekipa, ali vjerujem da se to moze rijesiti, ali samo da ih ne podcijenimo. Albanija je bunker ekipa, međutim ako ih se probije rano, padaju 100%. Tezak teren kod njih me malo brine, ali vjerujem da momci mogu uzeti sve bodove protiv njih. O Luxemoburgu necu ni da pricam. Tu ne smije biti kiksa ni u najgorim snovima. Sve u svemu, mislim da imamo lijepe sanse. Konacno da jednom budem zadovoljan zrijebom. Nadam se da ce Pape sve fino spremiti i da ce momci biti u formi, jer Bog zna da je vec vrijeme da odemo na veliko takmicenje. Ovo je generacija vrlo talentovanih igraca i zasluzuju da budu tamo. Dzeko - top scorer! 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
eh da je tata CIRO imali bi mi 18 bodova od ALB,BJE,LUX
a vamo iz FRA,RUM..6,7....I PRAVAC NA EURO 
Kad će se odredit skim igramo i kada
ODG
ODG
R.I.P Vedran Puljić
- NoName
- Kontakt:
Nije ni Lux što je nekad bio. U zadnjim kvalifikacijama za SP su dobili 3 utakmice, od toga jednu Švicarce.
Meni je drago što u našoj grupi nema laganih. Pošto su teški nama, teški su i konkurenciji.
Neka je ovako uravnoteženo, bit će svega, bit će nerješenih, poraza favorita i slično. Samo moramo biti max. koncentrisani, ipak smo mi manja reprezentacija, lakše je naše motivirati da se bore protiv Bjelorusa ili Albanaca, nego Francuze ili Rumune.
Meni je drago što u našoj grupi nema laganih. Pošto su teški nama, teški su i konkurenciji.
Neka je ovako uravnoteženo, bit će svega, bit će nerješenih, poraza favorita i slično. Samo moramo biti max. koncentrisani, ipak smo mi manja reprezentacija, lakše je naše motivirati da se bore protiv Bjelorusa ili Albanaca, nego Francuze ili Rumune.
- jalehordas
- Kontakt:
ma ljudi vise bego odlicna je ova nasa grupa
jos bi bilja bila da smo npr umjesto albanije dobile armence
ali kad se sagleda sve, Pape ce da napravi pravu taktiku za francuze jer ih zna bolje od i jednog njihovog selektora
jos sto je bolje ima autoritet u francuskoj
ja sam veliki optimista
ali kad se sagleda sve, Pape ce da napravi pravu taktiku za francuze jer ih zna bolje od i jednog njihovog selektora
ja sam veliki optimista
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Grupa jest dobra ali ne i lahka... Ne trebamo nikog podcjenivati...svi su dobri..vidjeli smo Luxemburg prosle kvalifikacije 9 bodova osvojio...
Albanija jest teska ali mislim da imamo kvalitete da je pobjedimo
Rumunija-Takodjer tezak protivnik,ali i protivnik koji i nema puno izbora u napadu ...(nece Mutu igrati
)
Luxemburg-Mislim da ce on napraviti neko iznenadjenje ali ne protiv nas nego mozda protiv Rumunije ili Bjelorusije
Francuska-Sta reci..vec smo igrali s njima ...i nismo se brukali,Srbija ih je namucila pa zasto nebi i mi ...bar na domacem
Bjelorusija-Dosta neugodan protivnik,posebno radi vremenskih uvjeta
mislim da cemo tesko uzeti bodove u Minsku ....ali u Sarajevu/Zenici cemo sigurno
BiH-Veoma neugodan protivnik
I jos nesto : NE TREBA NIKOG PODCJENIVATI !
Albanija jest teska ali mislim da imamo kvalitete da je pobjedimo
Rumunija-Takodjer tezak protivnik,ali i protivnik koji i nema puno izbora u napadu ...(nece Mutu igrati
Luxemburg-Mislim da ce on napraviti neko iznenadjenje ali ne protiv nas nego mozda protiv Rumunije ili Bjelorusije
Francuska-Sta reci..vec smo igrali s njima ...i nismo se brukali,Srbija ih je namucila pa zasto nebi i mi ...bar na domacem
Bjelorusija-Dosta neugodan protivnik,posebno radi vremenskih uvjeta
BiH-Veoma neugodan protivnik
I jos nesto : NE TREBA NIKOG PODCJENIVATI !
A C A B !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jeli ono Susic rumunima zabio 3 komada u svom debiju za reprezentaciju Jugoslavije?
Zna covjek kako ih pobjediti.....
Zna covjek kako ih pobjediti.....
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 08 feb 2010, 21:40, ukupno mijenjano 2 puta.
- NoName
- Kontakt:
Zašto? Da ih mi možemo nakantati ali i Francuzi i Rumuni? I onda da moramo odlučivati u direktnom srazu sa najjačima, što nam baš i nije dobra solucija, dokazano.jalehordas je napisao/la:ma ljudi vise bego odlicna je ova nasa grupa
ja sam veliki optimista
Grupa nam ne može biti bolja. Iz prva dva šešira dobili slabije a iz ostala tri jače reprezentacije. Uravnoteženo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.