Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

demir44
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la demir44 » 12 dec 2009, 18:53

Po meni najoptimalnije rjesenje je Mesa Bazdarevic...Ima covjek karijeru,iskustvo,stav dobrog trenera,narod ga voli... :?: :?: :?:
Rotor Volgograd...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 dec 2009, 18:53

Tacno tako kolega @Calcio.Kodro bi uspostavio neki red u nasem timu.On bi nam dobrodosao kao i Dusan Bajevic a ovaj drugi je jos stroziji.Bilo bi dobro kad bi jedna od ove dvojice dosla na kormilo nase repke.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 12 dec 2009, 18:54

demir44 je napisao/la:NE MOGU SVE TROJICA,JEDNOG IZABERI...DA VIDIMO KO JE TVOJ NUMBER1
Ja bi najvise volio Hadziju vidjeti na klupi repke... A tu dajem i Calciu odgovor jer je Hadzija drzao disciplinu i ima pregrst iskustva

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 12 dec 2009, 18:56

Pa to i govorim...upravo zbog toga sto nikoga nije trenirao...Sto ne mora znaciti da ne valja...eto Ciro 75 godina u guzici toliko iskustva pa nas ne odvede...svaka njemu cast na rezultatima, ali kad je bilo najpotrebnije zakazao je...Zato govorim da se vrati Kodro i dobije novu sansu....i da dokaze svima tako i tebi kakav je strucnjak...Ta prica da ne valja nema ti argumenata, samo cinjenice...Ako Kodro ne valja reci cinjenicu, daj samo jedan argumet...samo nemoj sto nikog nije trenirao...jer to su price za malu djecu...;-) edit- ko kaze da bi se Kodro ucio na repki pa eto prvi put se Bilic 'ucio' kao sto ti kazes pa odveo hrvate na euro i zamalo u polufinalu...[/quote]
Ne treba neko da se uci zanatu jer imamo odlicne igrace spremne za veliko takmicenje

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 12 dec 2009, 18:57

Uz duzno postovanje Barbarezu i Kodri, mislim da nam oni nisu nikakvo rijesenje. Nemaju nikakvog iskustva. U ovom trenutku na mjestu selektora najvise bih volio vidjeti Dusana Bajevica. E sad Bog zna sta ce se desiti.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 12 dec 2009, 18:57

calcio je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Jesam ja rekao da niko ne valja? Iznio sam svoje misljenje, i ponavljam ga: "Kodro nas nece odvesti na Prvenstvo"...

@ calcio - pa normala : :mrgreen:
nemozes to nikako znati, imamo dobru ekipu i uz malo reda i rada mislim da mozemo do Eura. to nam je po meni falilo u ovim zavrsenim kvalifikacijama, smijesno mi da navijaci dernece u hotelu sa reprezentativcima u portugalu.... to Kodro sigurno nebi dopustio, on je otjerao i novinare i menadzere iz hotela kad se reprezentacija pripremala
Naravno da ne mogu znati, moze se nekad i cudo desiti :mrgreen:

Sad kad bih nastavio s pricom, svi bi me napali jer ne bih imao lijepe rijeci za nasu reprezentaciju... pogotovo ne za vezni red... 90% forumasa spominje Kodru, 80% njih jer na njega gledaju kao na legendu...To su pokazali i u svojim postovima.. Mehmed mi izgleda kao bolje rjesenje od njega, pogotovo jer je covjek vec vodio klubove.

@ cappy - Kazes da je Ciro zakazao kad je bilo najpotrebnije? Sta imas reci za pojedine igrace?
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 dec 2009, 19:00

Pipita je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Jesam ja rekao da niko ne valja? Iznio sam svoje misljenje, i ponavljam ga: "Kodro nas nece odvesti na Prvenstvo"...

@ calcio - pa normala : :mrgreen:
nemozes to nikako znati, imamo dobru ekipu i uz malo reda i rada mislim da mozemo do Eura. to nam je po meni falilo u ovim zavrsenim kvalifikacijama, smijesno mi da navijaci dernece u hotelu sa reprezentativcima u portugalu.... to Kodro sigurno nebi dopustio, on je otjerao i novinare i menadzere iz hotela kad se reprezentacija pripremala
Naravno da ne mogu znati, moze se nekad i cudo desiti :mrgreen:

Sad kad bih nastavio s pricom, svi bi me napali jer ne bih imao lijepe rijeci za nasu reprezentaciju... pogotovo ne za vezni red... 90% forumasa spominje Kodru, 80% njih jer na njega gledaju kao na legendu...To su pokazali i u svojim postovima.. Mehmed mi izgleda kao bolje rjesenje od njega, pogotovo jer je covjek vec vodio klubove.

@ cappy - Kazes da je Ciro zakazao kad je bilo najpotrebnije? Sta imas reci za pojedine igrace?

ALi to ne znaci da je 90% za Kodru kao prvu opciju nego im smeta sto na taj nacin govoris o njemu, ipak je on legenda i ljudi cijene sto je pokusao uraditi nesto dobro za nas fudbal. ;)

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 12 dec 2009, 19:01

Madafaka je napisao/la:Uz duzno postovanje Barbarezu i Kodri, mislim da nam oni nisu nikakvo rijesenje. Nemaju nikakvog iskustva. U ovom trenutku na mjestu selektora najvise bih volio vidjeti Dusana Bajevica. E sad Bog zna sta ce se desiti.
Kako nemaju bas nikakvo iskustvo...Pa kodro je treniro neku reprezentaciju ako se ne varam :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;)
Rotor Volgograd...

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 12 dec 2009, 19:05

Kodro je legenda i bice materijal za repku za nekoliko godina i nakon trenerskog kaljenja u nekom klubu. Ja bih volio vidjeti repku na iducem euru.. Hajmo dovesti covjeka za taj posao.. ne znamo jeli kodro za to kadar.. Ima milion selektroa koji jesu

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 12 dec 2009, 19:06

calcio je napisao/la:ALi to ne znaci da je 90% za Kodru kao prvu opciju nego im smeta sto na taj nacin govoris o njemu, ipak je on legenda i ljudi cijene sto je pokusao uraditi nesto dobro za nas fudbal. ;)
Naravno, to se ne spori, samo takvim razmisljanjem necemo otici na Prvenstvo, nego bi trebali biti malo realni :roll: Dobro Felipe rece:
Kodro je legenda i bice materijal za repku za nekoliko godina i nakon trenerskog kaljenja u nekom klubu. Ja bih volio vidjeti repku na iducem euru.. Hajmo dovesti covjeka za taj posao.. ne znamo jeli kodro za to kadar.. Ima milion selektroa koji jesu
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 12 dec 2009, 19:09

@pipita Ali Ciro je najvise kriv sto su pojedini igraci zakazali...da je bilo mira i discipline pred najvaznije tekme mozda se ne bi ni to desilo...da je Ciro dozvolio da se ociste kartone...da je ovo, da je ono...ne bi vise sta bi bilo kad bi bilo...
I ja bi najvise volio da nam dodje neka nasa prava i iskusna legenda ali mislim da je to nemoguce jer svi vode klubove i/ili repku...Bajevic, Vaha, Hadzibegic, Bazdarevic svi oni nekog treniraju...zbog toga mislim da je Kodro naj rjesenje...Treba covjeku dati novu priliku...Ne bi zakazao u to sam siguran

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 12 dec 2009, 19:11

cappy je napisao/la:@pipita Ali Ciro je najvise kriv sto su pojedini igraci zakazali...da je bilo mira i discipline pred najvaznije tekme mozda se ne bi ni to desilo...da je Ciro dozvolio da se ociste kartone...da je ovo, da je ono...ne bi vise sta bi bilo kad bi bilo...
I ja bi najvise volio da nam dodje neka nasa prava i iskusna legenda ali mislim da je to nemoguce jer svi vode klubove i/ili repku...Bajevic, Vaha, Hadzibegic, Bazdarevic svi oni nekog treniraju...zbog toga mislim da je Kodro naj rjesenje...Treba covjeku dati novu priliku...Ne bi zakazao u to sam siguran
De pusti skolovane ljude da rade svoj posao... Tako ce biti i sa Kodrom kasnije... A ne mozemo ga staviti za selektora jer si "ti" siguran da on ne bi zakazao

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 12 dec 2009, 19:12

Mesu,Bajevica,Hadjiju,Papeta odmah prekrizite. Za 5000 eura nijedan provjeren trener nece doci,to je valjda svima jasno. Kad ovi debili u savezu pocnu da rade svoj posao(bi oni ali ne znaju kako) i skupe malo vise para za ozbiljnog trenera onda mozemo palamuditi o nekom provjerenom imenu

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 12 dec 2009, 19:13

cappy je napisao/la:@pipita Ali Ciro je najvise kriv sto su pojedini igraci zakazali...da je bilo mira i discipline pred najvaznije tekme mozda se ne bi ni to desilo...da je Ciro dozvolio da se ociste kartone...da je ovo, da je ono...ne bi vise sta bi bilo kad bi bilo...
Pa sta mislis kakve bi imali sanse za dovodjenje Mehmeda kad bi se na to odlucili? Je li se ikad izjasnio o tome? Znam da bi bilo tesko napustiti Francusku, jer je i ono velik uspjeh... Ali kakav je sa ugovorom?
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 dec 2009, 19:15

felipe-s je napisao/la:Kodro je legenda i bice materijal za repku za nekoliko godina i nakon trenerskog kaljenja u nekom klubu. Ja bih volio vidjeti repku na iducem euru.. Hajmo dovesti covjeka za taj posao.. ne znamo jeli kodro za to kadar.. Ima milion selektroa koji jesu
ali kad skontas koji su treneri trenutno slobodni i voljni da rade za male pare onda i ne ostaje bas puno opcija.
po meni tu je nekoliko trenera iz Premijer lige (Ibrakovic, Jovic, Stojnic, Osim, Janjos, Musemic) + neki bivsi igraci (Barbarez, Glavas, Kodro, Bolic itd.)

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 12 dec 2009, 19:20

Pipita je napisao/la:
Pa sta mislis kakve bi imali sanse za dovodjenje Mehmeda kad bi se na to odlucili? Je li se ikad izjasnio o tome? Znam da bi bilo tesko napustiti Francusku, jer je i ono velik uspjeh... Ali kakav je sa ugovorom?
Znam da ga ovi iz grenobla ne pustaju a cijela francuska liga ga trazi...Stoga mislim da je njega nemoguce dovesti jer ni on pretpostavljam ne bi htio dok je ovaj savez...Ali pitanje je sad hoce li iko u ovakav Savez...
@felipe zar sumnjas u mene...Vjeruj Kodro i/ili Barbarez najbolje rjesenje...

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 12 dec 2009, 19:21

cappy je napisao/la:
Pipita je napisao/la:
Znam da ga ovi iz grenobla ne pustaju a cijela francuska liga ga trazi...Stoga mislim da je njega nemoguce dovesti jer ni on pretpostavljam ne bi htio dok je ovaj savez...Ali pitanje je sad hoce li iko u ovakav Savez...
@felipe zar sumnjas u mene...Vjeruj Kodro i/ili Barbarez najbolje rjesenje...
E hvala, to su informacije koje stvarno nisam znao :cry: a stvarno bih volio da njega nekako uspijemo nagovoriti... Savez i pare su uvijek bile problem
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 dec 2009, 19:41

Evo Sergej izjavio da bi volio biti selektor i da ce se kandidovati !!!

SERGEJ BARBAREZ SERGEJ BARBAREZ
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 dec 2009, 19:42

Izvor daj???
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.