Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ja bi najvise volio Hadziju vidjeti na klupi repke... A tu dajem i Calciu odgovor jer je Hadzija drzao disciplinu i ima pregrst iskustvademir44 je napisao/la:NE MOGU SVE TROJICA,JEDNOG IZABERI...DA VIDIMO KO JE TVOJ NUMBER1
Naravno da ne mogu znati, moze se nekad i cudo desiticalcio je napisao/la:nemozes to nikako znati, imamo dobru ekipu i uz malo reda i rada mislim da mozemo do Eura. to nam je po meni falilo u ovim zavrsenim kvalifikacijama, smijesno mi da navijaci dernece u hotelu sa reprezentativcima u portugalu.... to Kodro sigurno nebi dopustio, on je otjerao i novinare i menadzere iz hotela kad se reprezentacija pripremalaPipita je napisao/la:Jesam ja rekao da niko ne valja? Iznio sam svoje misljenje, i ponavljam ga: "Kodro nas nece odvesti na Prvenstvo"...
@ calcio - pa normala :
Pipita je napisao/la:Naravno da ne mogu znati, moze se nekad i cudo desiticalcio je napisao/la:nemozes to nikako znati, imamo dobru ekipu i uz malo reda i rada mislim da mozemo do Eura. to nam je po meni falilo u ovim zavrsenim kvalifikacijama, smijesno mi da navijaci dernece u hotelu sa reprezentativcima u portugalu.... to Kodro sigurno nebi dopustio, on je otjerao i novinare i menadzere iz hotela kad se reprezentacija pripremalaPipita je napisao/la:Jesam ja rekao da niko ne valja? Iznio sam svoje misljenje, i ponavljam ga: "Kodro nas nece odvesti na Prvenstvo"...
@ calcio - pa normala :![]()
Sad kad bih nastavio s pricom, svi bi me napali jer ne bih imao lijepe rijeci za nasu reprezentaciju... pogotovo ne za vezni red... 90% forumasa spominje Kodru, 80% njih jer na njega gledaju kao na legendu...To su pokazali i u svojim postovima.. Mehmed mi izgleda kao bolje rjesenje od njega, pogotovo jer je covjek vec vodio klubove.
@ cappy - Kazes da je Ciro zakazao kad je bilo najpotrebnije? Sta imas reci za pojedine igrace?
Kako nemaju bas nikakvo iskustvo...Pa kodro je treniro neku reprezentaciju ako se ne varamMadafaka je napisao/la:Uz duzno postovanje Barbarezu i Kodri, mislim da nam oni nisu nikakvo rijesenje. Nemaju nikakvog iskustva. U ovom trenutku na mjestu selektora najvise bih volio vidjeti Dusana Bajevica. E sad Bog zna sta ce se desiti.
Naravno, to se ne spori, samo takvim razmisljanjem necemo otici na Prvenstvo, nego bi trebali biti malo realnicalcio je napisao/la:ALi to ne znaci da je 90% za Kodru kao prvu opciju nego im smeta sto na taj nacin govoris o njemu, ipak je on legenda i ljudi cijene sto je pokusao uraditi nesto dobro za nas fudbal.
Kodro je legenda i bice materijal za repku za nekoliko godina i nakon trenerskog kaljenja u nekom klubu. Ja bih volio vidjeti repku na iducem euru.. Hajmo dovesti covjeka za taj posao.. ne znamo jeli kodro za to kadar.. Ima milion selektroa koji jesu
De pusti skolovane ljude da rade svoj posao... Tako ce biti i sa Kodrom kasnije... A ne mozemo ga staviti za selektora jer si "ti" siguran da on ne bi zakazaocappy je napisao/la:@pipita Ali Ciro je najvise kriv sto su pojedini igraci zakazali...da je bilo mira i discipline pred najvaznije tekme mozda se ne bi ni to desilo...da je Ciro dozvolio da se ociste kartone...da je ovo, da je ono...ne bi vise sta bi bilo kad bi bilo...
I ja bi najvise volio da nam dodje neka nasa prava i iskusna legenda ali mislim da je to nemoguce jer svi vode klubove i/ili repku...Bajevic, Vaha, Hadzibegic, Bazdarevic svi oni nekog treniraju...zbog toga mislim da je Kodro naj rjesenje...Treba covjeku dati novu priliku...Ne bi zakazao u to sam siguran
Pa sta mislis kakve bi imali sanse za dovodjenje Mehmeda kad bi se na to odlucili? Je li se ikad izjasnio o tome? Znam da bi bilo tesko napustiti Francusku, jer je i ono velik uspjeh... Ali kakav je sa ugovorom?cappy je napisao/la:@pipita Ali Ciro je najvise kriv sto su pojedini igraci zakazali...da je bilo mira i discipline pred najvaznije tekme mozda se ne bi ni to desilo...da je Ciro dozvolio da se ociste kartone...da je ovo, da je ono...ne bi vise sta bi bilo kad bi bilo...
I ja bi najvise volio da nam dodje neka nasa prava i iskusna legenda ali mislim da je to nemoguce jer svi vode klubove i/ili repku...Bajevic, Vaha, Hadzibegic, Bazdarevic svi oni nekog treniraju...zbog toga mislim da je Kodro naj rjesenje...Treba covjeku dati novu priliku...Ne bi zakazao u to sam siguran
ali kad skontas koji su treneri trenutno slobodni i voljni da rade za male pare onda i ne ostaje bas puno opcija.felipe-s je napisao/la:Kodro je legenda i bice materijal za repku za nekoliko godina i nakon trenerskog kaljenja u nekom klubu. Ja bih volio vidjeti repku na iducem euru.. Hajmo dovesti covjeka za taj posao.. ne znamo jeli kodro za to kadar.. Ima milion selektroa koji jesu
Znam da ga ovi iz grenobla ne pustaju a cijela francuska liga ga trazi...Stoga mislim da je njega nemoguce dovesti jer ni on pretpostavljam ne bi htio dok je ovaj savez...Ali pitanje je sad hoce li iko u ovakav Savez...Pipita je napisao/la:Pa sta mislis kakve bi imali sanse za dovodjenje Mehmeda kad bi se na to odlucili? Je li se ikad izjasnio o tome? Znam da bi bilo tesko napustiti Francusku, jer je i ono velik uspjeh... Ali kakav je sa ugovorom?cappy je napisao/la:@pipita Ali Ciro je najvise kriv sto su pojedini igraci zakazali...da je bilo mira i discipline pred najvaznije tekme mozda se ne bi ni to desilo...da je Ciro dozvolio da se ociste kartone...da je ovo, da je ono...ne bi vise sta bi bilo kad bi bilo...
E hvala, to su informacije koje stvarno nisam znaocappy je napisao/la:Znam da ga ovi iz grenobla ne pustaju a cijela francuska liga ga trazi...Stoga mislim da je njega nemoguce dovesti jer ni on pretpostavljam ne bi htio dok je ovaj savez...Ali pitanje je sad hoce li iko u ovakav Savez...Pipita je napisao/la:Pa sta mislis kakve bi imali sanse za dovodjenje Mehmeda kad bi se na to odlucili? Je li se ikad izjasnio o tome? Znam da bi bilo tesko napustiti Francusku, jer je i ono velik uspjeh... Ali kakav je sa ugovorom?cappy je napisao/la:@pipita Ali Ciro je najvise kriv sto su pojedini igraci zakazali...da je bilo mira i discipline pred najvaznije tekme mozda se ne bi ni to desilo...da je Ciro dozvolio da se ociste kartone...da je ovo, da je ono...ne bi vise sta bi bilo kad bi bilo...
@felipe zar sumnjas u mene...Vjeruj Kodro i/ili Barbarez najbolje rjesenje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.