BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ArtemisFowl
Kontakt:

Re: BH Hooligansi - All About, želje i pozdravi

Post Postao/la ArtemisFowl » 04 nov 2025, 15:53

Zutti je napisao/la:
04 nov 2025, 11:03
Očigledno imaš problem da shvatiš da svaka navijačka grupa ima saradnju sa svojim savezom čiju reprezentaciju prati ili sa upravom svog kluba. Čak i kad su najzategnutiji odnosi saradnja u određenim pogledima postoji. Ovo što je BHF do sad radio je potpuno normalan slučaj.

I da se razumijemo. Nisam član BHF, za mene će vazda biti "dijasporaši" i ljudi koji su navijači 20 dana godišnje, al ovdje treba stati na njihovu stranu jer je jasno šta se dešava.
Znam ja to. Ali isto znam to da navijačke skupine koje dobijaju karte su u dealu sa savezom. Npr. U Hrvatskoj je bio slučaj sa njihovom skupinom 'Uvijek vjerni' za koje su govorili da su plaćenici i slično dok je dosta navijača (BBB, Torcida) bila protiv saveza u tom trenutku. I nemoj me krivo shvatit jer sam otišao u offtopic, samo sam se htio dotaknuti toga da su ovi sve vrijeme do sad bili privilegovani. Nije mala stvar dobijati 10% stadiona. Isto tako imam primjere iz porodice i ljudi iz moje sredine koji su obišli pola Europe prateći reprezentaciju, a nemaju nikakve privilegije od saveza.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 04 nov 2025, 15:55

Kakva su ovo obavjestenja naših reprezentativaca, svaki od njih zna i imenom i prezimenom čija je odluka i zašto je tako.

Oni roman pišu pravdajuci se umjesto da napišu
Vico vakat je, odlazi

Ali plaše se pozicije, stolice, jest ih dodikov mali ustrojio svaka mu cast

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 04 nov 2025, 16:03

ArtemisFowl je napisao/la:
04 nov 2025, 15:53
Zutti je napisao/la:
04 nov 2025, 11:03
Očigledno imaš problem da shvatiš da svaka navijačka grupa ima saradnju sa svojim savezom čiju reprezentaciju prati ili sa upravom svog kluba. Čak i kad su najzategnutiji odnosi saradnja u određenim pogledima postoji. Ovo što je BHF do sad radio je potpuno normalan slučaj.

I da se razumijemo. Nisam član BHF, za mene će vazda biti "dijasporaši" i ljudi koji su navijači 20 dana godišnje, al ovdje treba stati na njihovu stranu jer je jasno šta se dešava.
Znam ja to. Ali isto znam to da navijačke skupine koje dobijaju karte su u dealu sa savezom. Npr. U Hrvatskoj je bio slučaj sa njihovom skupinom 'Uvijek vjerni' za koje su govorili da su plaćenici i slično dok je dosta navijača (BBB, Torcida) bila protiv saveza u tom trenutku. I nemoj me krivo shvatit jer sam otišao u offtopic, samo sam se htio dotaknuti toga da su ovi sve vrijeme do sad bili privilegovani. Nije mala stvar dobijati 10% stadiona. Isto tako imam primjere iz porodice i ljudi iz moje sredine koji su obišli pola Europe prateći reprezentaciju, a nemaju nikakve privilegije od saveza.
:rol:
Eto trebaju da kupuju karte svi pojedinacno i da jedni sjede na zapadu, drugi na istoku 🤣🤣
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 04 nov 2025, 16:07

Samo mi nikako ne ide u glavu da neko iz reda bosnjaka gladi jaja ovim ce.tnicima. To nikad necu shvatiti. Znaci ljudi te otvoreno mrze, pljuju ti drzavu, rasturaju, sutra bi te kl.ali opet i onda bosnjo zatucani ode i radi po njegovom nalogu. Pa gdje ovo ima?

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 nov 2025, 16:07

Vico glupan sam sebi iskopao grob s ovim.

zemuntrg
Kontakt:

Post Postao/la zemuntrg » 04 nov 2025, 16:08

zeljovac21 je napisao/la:
04 nov 2025, 16:07
Samo mi nikako ne ide u glavu da neko iz reda bosnjaka gladi jaja ovim ce.tnicima. To nikad necu shvatiti. Znaci ljudi te otvoreno mrze, pljuju ti drzavu, rasturaju, sutra bi te kl.ali opet i onda bosnjo zatucani ode i radi po njegovom nalogu. Pa gdje ovo ima?
Kriminalci, nebitno odakle, razumiju samo jedan jezik, a to je kes.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 04 nov 2025, 16:12

zemuntrg je napisao/la:
04 nov 2025, 16:08
Vidi, bilo je dosta tih kriminalaca koji su patriote pa su se borili za ovu drzavu u ratu i bili kriminalci.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 04 nov 2025, 16:13

Takvi su postojali i prije 100 godina a postojaće i u budućnosti jer generalno Bošnjaci kao narod su mlaki ili kako se već kaže 'merhametli'...

Ista priča je i ovdje, Vicko 'kuha žabu' već par godina i privikava je. Zna se dobro šta je cilj tog četalja...

Baci neke ustupke sarajevskim klubovima a oni skoče i kažu najbolji predsjednik ikada a onda valja nazad par koraka...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 04 nov 2025, 16:15, ukupno mijenjano 2 puta.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 04 nov 2025, 16:13

Povodom informacija koje su se pojavile u medijima u vezi sa distribucijom ulaznica za utakmicu Rumunija-Bosna i Hercegovina, oglasio se predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković:

„U vezi sa informacijama koje su se pojavile u javnosti o navijačkim kartama za predstojeću utakmicu protiv Rumunije, želio bih pojasniti nekoliko činjenica.

Savez nije nikome zabranio kupovinu karata. Grupa „BH Fanatikos“ je već kupila 868 karata online za tribinu na kojoj tradicionalno navija, te nije tačno da im je onemogućen pristup ulaznicama.

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana riješeno je i pitanje koje se odnosilo na grupe „Ljuti Krajišnici“ i „Ljuti Krajišnici 2013“, koje su takođe uspješno kupile svoje ulaznice.

Interesovanje je bilo izuzetno veliko – zaprimljene su hiljade zahtjeva, što je značajno premašilo kapacitet stadiona i objektivno otežalo raspodjelu ulaznica.

Pojavila se i nova grupa „BH Hooligans“, koja je takođe podnijela zahtjev za određeni broj karata i dobila mogućnost kupovine dijela ulaznica. Hoće li oni usaglasiti odnose sa ostalim grupama, to je njihova interna stvar i Savez se u to ne miješa.

Želim posebno naglasiti da „BH Fanatikos“, iako imaju svoje stavove prema Savezu ili meni lično – na šta imaju pravo – nikada nisu bili spriječeni da prisustvuju utakmicama, pa ni ovog puta.

Nažalost, njihovo dosadašnje ponašanje Savezu je prouzrokovalo značajnu finansijsku štetu – plaćene su kazne u iznosu od oko milion KM zbog incidenata na utakmicama. Iako to ne ukida njihovo pravo na kritiku Saveza ili mene lično, činjenice o šteti i odgovornosti su jasne.

Savez je već postavio jasne uslove i sankcije za neprimjereno ponašanje na tribinama. Prvi veći incident ili nered može rezultirati zabranom prisustva navijača na narednim utakmicama, uključujući utakmice koje bi se odigrale pred praznim tribinama.

Nažalost, u medijima se pojavljuju netačne i jednostrane informacije koje stvaraju nepotrebne tenzije. Ko stoji iza takvih spinova i sa kojim ciljem – ne bih komentarisao, ali mogu reći da Savez ostaje otvoren za dijalog sa svim navijačkim grupama.

Naša vrata su uvijek otvorena, ali dijalog mora biti zasnovan na činjenicama, međusobnom uvažavanju i odgovornosti – a ne na neprovjerenim tvrdnjama i medijskim pritiscima.“

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 04 nov 2025, 16:14

04 nov 2025, 16:12
zemuntrg je napisao/la:
04 nov 2025, 16:08
Vidi, bilo je dosta tih kriminalaca koji su patriote pa su se borili za ovu drzavu u ratu i bili kriminalci.
Sad se.zovu ratni profiteri

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 04 nov 2025, 16:19

Probni baloni tanki. :kuknjava:

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 04 nov 2025, 16:20

Prvi pokušaj klošaru propao, ali nece se on ovdje zaustavit.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2025, 16:22

Klasika, ide na kazne savezu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 nov 2025, 16:25

Kao sto sam rekao...sad ide relavitizacija i prica se seli na krate...ko koliko treba dobit i kako nije dobio

Sav ovaj drugi aspekt ce se gurat u stranu
=\_1921_/=

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 04 nov 2025, 16:26

:rol: kriminalno djubre sitnih zuba, svaki dan na kokainu. Kraj je ! Slabo pises ova pisma ne ide ti. Nova grupa bhhooligans :rol: sjetila se organizovat pred kraj kvala pred najvaznije tekme. Pakuj kofere vicko nazad u rs na smetljiste gdje ti je mjesto. Ovdje sto si radio radio si. :kafa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 04 nov 2025, 16:37

Vrlo providno saopstenje krmeta iz Banja Luke.
"Pojavila se i nova grupa BH Hooligans, koja je također podnijela zahtjev za određeni broj karata i dobila mogućnost kupovine dijela ulaznica. Hoće li oni usaglasiti odnose s ostalim grupama, to je njihova interna stvar i Savez se u to ne miješa." :crazy:

Pa kako sad da se stari navijaci i BHF koji su tu decenijama ravnaju prema tek stvorenoj grupi? :shock: Omaklo se polupismenom liku u saopstenju, ali je bar pokazao da je procitan. Steta je vec napravljena, ali bar nece tako olahko ponovo pokusati.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2025, 16:39

NerminFatic je napisao/la:
04 nov 2025, 16:37
Vrlo providno saopstenje krmeta iz Banja Luke.
"Pojavila se i nova grupa BH Hooligans, koja je također podnijela zahtjev za određeni broj karata i dobila mogućnost kupovine dijela ulaznica. Hoće li oni usaglasiti odnose s ostalim grupama, to je njihova interna stvar i Savez se u to ne miješa." :crazy:

Pa kako sad da se stari navijaci i BHF koji su tu decenijama ravnaju prema tek stvorenoj grupi? :shock: Omaklo se polupismenom liku u saopstenju, ali je bar pokazao da je procitan. Steta je vec napravljena, ali bar nece tako olahko ponovo pokusati.
Znaci osnujemo i mi grupi BHF (BH forumasi) i imamo osigurane ulaznice u startu :tokralju:

Nerealno kako je sa ovim glup ispao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 nov 2025, 16:39

Pa sto ne rece koliko je ta grupa sto se spontano pojavila dobila ulaznica?

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 04 nov 2025, 16:41

Evo i Vasilj podijelio. :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, L-Train i 48 gostiju.