Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

chily-rz
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la chily-rz » 13 mar 2012, 18:28

Meni tačno bauštela dođe kao teretana :lol: Samo et što ja uz patnju dobijem i koju paru :mrgreen:

Inače sklekovi,trbušnjaci,čučnjevi sasvim dovoljno za zdravo tijelo i zdrav duh,samo još da pljuge bacim :lol:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 mar 2012, 21:14

sta preporucujete, zelio bih da sto brze nabacam koju kilu, smrso sam, izgubio sam apetit skroz, recite mi koju najvise hranu i sl.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 mar 2012, 19:36

chily-rz je napisao/la:Meni tačno bauštela dođe kao teretana :lol: Samo et što ja uz patnju dobijem i koju paru :mrgreen:

Inače sklekovi,trbušnjaci,čučnjevi sasvim dovoljno za zdravo tijelo i zdrav duh,samo još da pljuge bacim :lol:

Samaras li ove iz teretane? :D

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 mar 2012, 19:58

tyler durden je napisao/la: Samaras li ove iz teretane? :D
Ma jok brale,nisam se s nekim pošamarao pa ima sigurno oko 5-6 godina :D Inače ne volim konflikte,ako ne možemo biti dobri onda je najbolje da nemamo nikakvih odnosa,to je moj životni moto :lol:

Kao mali sam trenirao kick-boks,odustao sam poslije prve poštene fasinke,lik je bio stariji od mene tri godine i teži nekih 10 kila,prebio me ko beba zvečku :lol:

Ima neki ljudi koji osječaju neku vrstu satisfakcije kada nekoga pretuku,ja nisam jedan od njih ( ali bi volio po nekom drotu skakati :mrgreen: )

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 mar 2012, 21:23

QUARESMA 18<<< je napisao/la: sta preporucujete, zelio bih da sto brze nabacam koju kilu, smrso sam, izgubio sam apetit skroz, recite mi koju najvise hranu i sl.

Ribu,piletinu,žitarice,jaja,suho voče,povrče..

Ako pušiš,baci pljuge ili smanji,ja nebi mogao al et vrijedi probat :lol:

Ne znam,probaj s jabukama,meni one otvore apetit,.Ako ne možeš jesti obilne obroke onda jedi više puta na dan ali najbitnije je da nikad ne jedeš na silu,.

Pokušaj s bananama,dosta su kalorične,na uobičajen dnevni unos hrane dodaj još tri banane i dobičeš neke dvije kile po mjesecu..

Dosta tekučine,voda,mlijeko,gusti sokovi,mogu i gazirani i oni su dosta kalorični s tim da su štetni ako ih često konzumiraš,ali jedna,dvije flašice sedmično ti neče naškodit..

Eto,to je neka zdrava ishrana,.

Nekim ljudima je dosta teško nabaciti koju kilu,i ja sam bio dosta mršav dok sam u srednju išao,.Na početku drugog razreda sam bio visok svega 1,73 i imao 69 kila,a onda sam do četvrtog narastao do 1,89 i imao 71 kilu :lol:
Poslije sam odlučio nabaciti koju kilu,smanjio sam pljuge i jeo otprilike ovo što sam tebi napisao,.Za dvije godine dobio sam 12 kg,.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 15 mar 2012, 09:20

Svako jutro odradim oko 60 sklekova i mozda 200 trbusnjaka. Svaki dan se ta brojka povecava. Sad me zanima ima li to kakvog efekta? Hoce li se bicepsi i stomak ista oblikovat od tih silnih sklekova i trbusnjaka? :lol:
Nad nama nebo ima da gori!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 mar 2012, 09:56

Bicepsi nemaju veze sa sklekovima :mrgreen:

Ali hoce triceps,prsa,ledja,ramena,stomak :D Za godinu biti napretka...d

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 15 mar 2012, 10:03

Sheyi je napisao/la:Bicepsi nemaju veze sa sklekovima :mrgreen:

Ali hoce triceps,prsa,ledja,ramena,stomak :D Za godinu biti napretka...d

ima li kakva dobra vjezba za bicepse da se moze kuci fino raditi ??

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 mar 2012, 10:27

Rolex312 je napisao/la:Svako jutro odradim oko 60 sklekova i mozda 200 trbusnjaka. Svaki dan se ta brojka povecava. Sad me zanima ima li to kakvog efekta? Hoce li se bicepsi i stomak ista oblikovat od tih silnih sklekova i trbusnjaka? :lol:
Sta ce ti bicepsi :)
Oblikovace se sve, samo nastavi radit.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 15 mar 2012, 14:51

Rolex312 je napisao/la:Svako jutro odradim oko 60 sklekova i mozda 200 trbusnjaka. Svaki dan se ta brojka povecava. Sad me zanima ima li to kakvog efekta? Hoce li se bicepsi i stomak ista oblikovat od tih silnih sklekova i trbusnjaka? :lol:

http://body.ba/fitness/vjezbanje/mozete ... ki-dan/346" onclick="window.open(this.href);return false;
Preporučujem. ;)

Također na http://www.body.ba" onclick="window.open(this.href);return false; možete naći mnoge stvari koje vas zanimaju, a možda niste znali.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 mar 2012, 16:12

tyler durden je napisao/la:
Sta ce ti bicepsi :)
Oblikovace se sve, samo nastavi radit.
ma ja, sami od sebe ;) radi sklekove u serijama, nemoj sve ko iz pi*ke i to je to za cijeli dan :D odvoji sebi na serijama po 20-25 :) progooglaj malo i radi vise vrsta ;) evo kako ja radim: radim 4 vrste sklekova i svake radim 100 u 4 serije po 25. Pravi optimalne pauze do minutu ;) mnogo je teze tako raditi, ali zato ces vidjeti i rezultate brze :) dnevno tako uradim najmanje 400 sklekova, trbusnjake radim 2-3 puta sedmicno, ali nisu mi oni cilj. A sto se tice bicepsa, radi sa bucicama ako ih mozes negdje nabaviti, nema nista bolje za bicepse od vjezbi s bucicama :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 mar 2012, 18:32

chily-rz je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la: sta preporucujete, zelio bih da sto brze nabacam koju kilu, smrso sam, izgubio sam apetit skroz, recite mi koju najvise hranu i sl.

Ribu,piletinu,žitarice,jaja,suho voče,povrče..

Ako pušiš,baci pljuge ili smanji,ja nebi mogao al et vrijedi probat :lol:

Ne znam,probaj s jabukama,meni one otvore apetit,.Ako ne možeš jesti obilne obroke onda jedi više puta na dan ali najbitnije je da nikad ne jedeš na silu,.

Pokušaj s bananama,dosta su kalorične,na uobičajen dnevni unos hrane dodaj još tri banane i dobičeš neke dvije kile po mjesecu..

Dosta tekučine,voda,mlijeko,gusti sokovi,mogu i gazirani i oni su dosta kalorični s tim da su štetni ako ih često konzumiraš,ali jedna,dvije flašice sedmično ti neče naškodit..

Eto,to je neka zdrava ishrana,.

Nekim ljudima je dosta teško nabaciti koju kilu,i ja sam bio dosta mršav dok sam u srednju išao,.Na početku drugog razreda sam bio visok svega 1,73 i imao 69 kila,a onda sam do četvrtog narastao do 1,89 i imao 71 kilu :lol:
Poslije sam odlučio nabaciti koju kilu,smanjio sam pljuge i jeo otprilike ovo što sam tebi napisao,.Za dvije godine dobio sam 12 kg,.
ma jok, kakav ja i pljuga :) svakako hvala ti

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 31 mar 2012, 19:52

Kupio sam bucice od 3kg jer sam cuo da su jako dobri za definiciju bicepsa. Ima li ko kakve preporuke za rad sa njima ?

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 31 mar 2012, 19:54

Rolex312 je napisao/la:Kupio sam bucice od 3kg jer sam cuo da su jako dobri za definiciju bicepsa. Ima li ko kakve preporuke za rad sa njima ?
Stavi na njih jos 10 kila i dizi :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 31 mar 2012, 19:57

Rolex312 je napisao/la:Kupio sam bucice od 3kg jer sam cuo da su jako dobri za definiciju bicepsa. Ima li ko kakve preporuke za rad sa njima ?
http://body.ba/bodybuilding/trening-i-v ... tijelo/150" onclick="window.open(this.href);return false;
You'll never walk alone.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 05 apr 2012, 23:09

Uspio sam gornje trbusnjake da izvjezbam da budu kolko tolko vidljivi. Onaj prvi red, gornje dvije. Ima te li kakvih efikasnih vjezba za donje trbusnjake da ih ukonbinujem ?

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 apr 2012, 13:06

Rolex312 je napisao/la:Uspio sam gornje trbusnjake da izvjezbam da budu kolko tolko vidljivi. Onaj prvi red, gornje dvije. Ima te li kakvih efikasnih vjezba za donje trbusnjake da ih ukonbinujem ?
Ako imaš razboj, okačiš se kontra, i podižeš noge... same ili kad ojačaš sa tegovima, težina koju možeš podnijeti a da ne trpe leđa i kičma.
Isto tako na bench klupu, legneš tako da su ti noge slobodne i odradiš 6 serija dizanja nogu do otkaza, samo noge ili probati sa tegom zakačiti druže ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 09 apr 2012, 13:21

Zna li neko koliko kostaju whey i dekstroza ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 10 apr 2012, 22:14

bimbrlica je napisao/la:Zna li neko koliko kostaju whey i dekstroza ?
Dex dodzaba. :mrgreen:
500 grama je oko 3 KM.

Whey sve zavisi od proizvodjaca i kolicine (sto je i logicno :mrgreen:).
Najjeftiniji ti je Biotechov: 500 grama oko 25KM. Naravno vise se isplati uzimati u vecim kolicinama, ali to je vec do tebe. ;)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 10 apr 2012, 23:33

JetSet_Hantraga je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Zna li neko koliko kostaju whey i dekstroza ?
Dex dodzaba. :mrgreen:
500 grama je oko 3 KM.

Whey sve zavisi od proizvodjaca i kolicine (sto je i logicno :mrgreen:).
Najjeftiniji ti je Biotechov: 500 grama oko 25KM. Naravno vise se isplati uzimati u vecim kolicinama, ali to je vec do tebe. ;)
A posto je kvalitetniji Whey ?
Koliko dnevno puta se pije Whey i u kojoj mjeri se kombinuje sa dex-om ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.