Inače sklekovi,trbušnjaci,čučnjevi sasvim dovoljno za zdravo tijelo i zdrav duh,samo još da pljuge bacim

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
chily-rz je napisao/la:Meni tačno bauštela dođe kao teretanaSamo et što ja uz patnju dobijem i koju paru
![]()
Inače sklekovi,trbušnjaci,čučnjevi sasvim dovoljno za zdravo tijelo i zdrav duh,samo još da pljuge bacim
Ma jok brale,nisam se s nekim pošamarao pa ima sigurno oko 5-6 godinatyler durden je napisao/la: Samaras li ove iz teretane?![]()
QUARESMA 18<<< je napisao/la: sta preporucujete, zelio bih da sto brze nabacam koju kilu, smrso sam, izgubio sam apetit skroz, recite mi koju najvise hranu i sl.
Sheyi je napisao/la:Bicepsi nemaju veze sa sklekovima
Ali hoce triceps,prsa,ledja,ramena,stomakZa godinu biti napretka...d
Sta ce ti bicepsiRolex312 je napisao/la:Svako jutro odradim oko 60 sklekova i mozda 200 trbusnjaka. Svaki dan se ta brojka povecava. Sad me zanima ima li to kakvog efekta? Hoce li se bicepsi i stomak ista oblikovat od tih silnih sklekova i trbusnjaka?
Rolex312 je napisao/la:Svako jutro odradim oko 60 sklekova i mozda 200 trbusnjaka. Svaki dan se ta brojka povecava. Sad me zanima ima li to kakvog efekta? Hoce li se bicepsi i stomak ista oblikovat od tih silnih sklekova i trbusnjaka?
ma ja, sami od sebetyler durden je napisao/la:Sta ce ti bicepsiRolex312 je napisao/la:Svako jutro odradim oko 60 sklekova i mozda 200 trbusnjaka. Svaki dan se ta brojka povecava. Sad me zanima ima li to kakvog efekta? Hoce li se bicepsi i stomak ista oblikovat od tih silnih sklekova i trbusnjaka?![]()
Oblikovace se sve, samo nastavi radit.
ma jok, kakav ja i pljugachily-rz je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la: sta preporucujete, zelio bih da sto brze nabacam koju kilu, smrso sam, izgubio sam apetit skroz, recite mi koju najvise hranu i sl.
Ribu,piletinu,žitarice,jaja,suho voče,povrče..
Ako pušiš,baci pljuge ili smanji,ja nebi mogao al et vrijedi probat![]()
Ne znam,probaj s jabukama,meni one otvore apetit,.Ako ne možeš jesti obilne obroke onda jedi više puta na dan ali najbitnije je da nikad ne jedeš na silu,.
Pokušaj s bananama,dosta su kalorične,na uobičajen dnevni unos hrane dodaj još tri banane i dobičeš neke dvije kile po mjesecu..
Dosta tekučine,voda,mlijeko,gusti sokovi,mogu i gazirani i oni su dosta kalorični s tim da su štetni ako ih često konzumiraš,ali jedna,dvije flašice sedmično ti neče naškodit..
Eto,to je neka zdrava ishrana,.
Nekim ljudima je dosta teško nabaciti koju kilu,i ja sam bio dosta mršav dok sam u srednju išao,.Na početku drugog razreda sam bio visok svega 1,73 i imao 69 kila,a onda sam do četvrtog narastao do 1,89 i imao 71 kilu![]()
Poslije sam odlučio nabaciti koju kilu,smanjio sam pljuge i jeo otprilike ovo što sam tebi napisao,.Za dvije godine dobio sam 12 kg,.
Stavi na njih jos 10 kila i diziRolex312 je napisao/la:Kupio sam bucice od 3kg jer sam cuo da su jako dobri za definiciju bicepsa. Ima li ko kakve preporuke za rad sa njima ?
http://body.ba/bodybuilding/trening-i-v ... tijelo/150" onclick="window.open(this.href);return false;Rolex312 je napisao/la:Kupio sam bucice od 3kg jer sam cuo da su jako dobri za definiciju bicepsa. Ima li ko kakve preporuke za rad sa njima ?
Ako imaš razboj, okačiš se kontra, i podižeš noge... same ili kad ojačaš sa tegovima, težina koju možeš podnijeti a da ne trpe leđa i kičma.Rolex312 je napisao/la:Uspio sam gornje trbusnjake da izvjezbam da budu kolko tolko vidljivi. Onaj prvi red, gornje dvije. Ima te li kakvih efikasnih vjezba za donje trbusnjake da ih ukonbinujem ?
Dex dodzaba.bimbrlica je napisao/la:Zna li neko koliko kostaju whey i dekstroza ?
A posto je kvalitetniji Whey ?JetSet_Hantraga je napisao/la:Dex dodzaba.bimbrlica je napisao/la:Zna li neko koliko kostaju whey i dekstroza ?![]()
500 grama je oko 3 KM.
Whey sve zavisi od proizvodjaca i kolicine (sto je i logicno).
Najjeftiniji ti je Biotechov: 500 grama oko 25KM. Naravno vise se isplati uzimati u vecim kolicinama, ali to je vec do tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.