NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Cade sam igra, bolestan lik
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Top tekma, i top PO za sada, sve tekme su top, nema kao proslih godina puno blow out tekmi.
- VensanKasel
- Kontakt:
I ti kao da si jučer počeo pisati na ovom forumu , pitaš Epidaurusa čemu vrijeđanjeronaldo99 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 19:26Slazem se alemom, jbt svi se mi ovdje sa njim raspravljamo i provociramo kako on nas tako i mi njega, ali niko nikoga ne vrijedja. Zasto i zbog cega ti epi dodjes nakon mnogo vremena i pocnes vrijedjati.
Rasprava ok, zajebancija ok, ali cemu vrijedjanje??
Lik uživa u tome , jače od njega i jednostavno ga takvog prihvati ili nemoj , preskoči ...
Ali pošteno , ima i do Alema itekako godinama ga je prcao zajedno sa onim debilom Justinom , otkrio identitet i svašta još , tako da njihova "veza" je takva kakva je ...
E sad u Lejkersima se stvorila fina hemija , svako zna svoju ulogu , i povratak Luke sa svojim načinom igre će sigurno poremetiti tu hemiju ... Uz sve defanzivne nedostatke Rivs bi bio korisniji ili da Luka da se prilagodi , da ne davi loptu ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Umor Cadea na kraju presudi.Nekoliko losih odluka, a na drugoj strani kosevi Wagnera i Bancheroa.
Steta za DET.Potrosili su dobru tekmu uvijek nekonstantnog Harrisa.
Steta za DET.Potrosili su dobru tekmu uvijek nekonstantnog Harrisa.
Kad svaki napad mora on kreirati, a uvijek udvojen. Ako Duren stigne doci na playoff bit ce zanimljivo, ovako imati All Stara i drugog najboljeg igraca na 8-9 poenta je hendikep.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
E sad idemo navijati za PHX 
Haman ti navijas za finale Boston-Lakers
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Duren je na sličnim prosjecima kao i prošli playoff. Pisalo se dosta o nedostatku konstantne i kvalitetne druge opcije u napadu za Detroit, ali eto, ljudi masovno prelazili preko toga.
"Your favorite player's favorite player" - MB
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije ova serija ni do njega toliko.DET ga u napadu tretira kao role igraca.Spusti mu loptu na post da igra, nacrtaj mu tu akciju.Ne ide pik.TripleThreat je napisao/la: ↑25 apr 2026, 22:03Duren je na sličnim prosjecima kao i prošli playoff. Pisalo se dosta o nedostatku konstantne i kvalitetne druge opcije u napadu za Detroit, ali eto, ljudi masovno prelazili preko toga.
Al je nevjerovatno koliko Shai koristi ruku i gura igraca i nikad mu ne sude faul. A u 90% slucajeva sviraju to svima drugima faul u napadu.
Dort podmece nogu saplice Bookera sudije nista. Bas ih se nepotrebno gura , jer su i ovako najbolja ekipa.
pa bas zato ih ljudi i mrze jer su dovoljno jaki da uzmu i bez tog, al da bi im bilo teze bi sigurno, i dalje su najbolje poslozena ekipa u ligironaldo99 je napisao/la: ↑25 apr 2026, 23:14Postaju bezveze ogavna ekipa, mislim mozda i zele da budu takvi ali ovo sto im se dopusta je van svake pameti.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Iskreno mi je zao sto se ova bajka Lakersa zavrsava u narednoj rundi jer za ovom ekipom OKC ne moze trcati niko u ligi, a pogotovo LAL pa sve da i igraju u punom sastavu, a ne ovako desetkovani.
Luka kad i ako se vrati nece biti ni na 80% do kraja PO.
Luka kad i ako se vrati nece biti ni na 80% do kraja PO.
Ukoliko se Luka i Austin vrate,a Jalen bude out,serija fifty fifty 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: guillermo, NEZALAGANJE, ronaldo99 i 14 gostiju.