Sad tek citam da je Sesar spomenuo da se zavrsava transfer u Salzburg. Iako sam rekao da ih ne bih vise nikada volio pogledati, radujem se i sljedecoj godin
Jos ako bi se Catovic tu pridruzio, bomba bi bilo.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Ovo je top formacija i jedini logičan izbor igrača. Tahirovic out, dosta je vala za sva vremena. Jedino nisam siguran da Tabakovic u ovoj formaciji nije ispred Demirovica. Volim Ermedina, ali u klubu i reprezentaciji to nije isti igrač. Alajbegovic mora startati, to je profil igrača koji želi svaka reprezentacija na svijetu na krilu i nema govora da mi imamo luksuz da on igra iz drugog plana. Memic ga sigurno može solidno mijenjati a Kerim je igrač za prvih II.meho-medo je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:10Mene on podsjeca na Misimovica, nekako tu poziciju i igra, odmah iza napadača.
Probat nesto ovako prva postava:
----------------------Vasilj----------------------------
-Dedic-Katic-Muharemovic-Kolasinac
---‐-------------Šunjić----------Bašić---------------
-Bajraktarevic------Mahmic-------Memic-
------------------Demirovic/Dzeko---------------
U drugom uvodit Alajbegovica da mijenja ritam, kao i drugog napadača ako bude potrebno.
Alajbegovic definitivno u prvih 11, a Memic onda iz drugog plana kad ce jos bolje iskoristiti svoju brzinu. Iako i Alajbegovic kad udje u drugom, kad su vec protivnici umorni, tek onda ih lomi.PasodelMar je napisao/la: ↑30 maj 2026, 09:11Ovo je top formacija i jedini logičan izbor igrača. Tahirovic out, dosta je vala za sva vremena. Jedino nisam siguran da Tabakovic u ovoj formaciji nije ispred Demirovica. Volim Ermedina, ali u klubu i reprezentaciji to nije isti igrač. Alajbegovic mora startati, to je profil igrača koji želi svaka reprezentacija na svijetu na krilu i nema govora da mi imamo luksuz da on igra iz drugog plana. Memic ga sigurno može solidno mijenjati a Kerim je igrač za prvih II.meho-medo je napisao/la: ↑29 maj 2026, 23:10Mene on podsjeca na Misimovica, nekako tu poziciju i igra, odmah iza napadača.
Probat nesto ovako prva postava:
----------------------Vasilj----------------------------
-Dedic-Katic-Muharemovic-Kolasinac
---‐-------------Šunjić----------Bašić---------------
-Bajraktarevic------Mahmic-------Memic-
------------------Demirovic/Dzeko---------------
U drugom uvodit Alajbegovica da mijenja ritam, kao i drugog napadača ako bude potrebno.
Halix131 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 09:00Ne kontam te burazeru, sto da ulazi ako ćemo preskakati igru ? Valjda treba da je poveže,organizuje,asistira ili zabije u takvim situacijama.DeeWa je napisao/la: ↑30 maj 2026, 08:26Dobar je bio. Zadovoljan sam. Mnogo je pokazao sa svojih 21. Samo što mislim da će se teško uklapati on u naš sistem igre da igra od starta. On će za sada više biti kao neki joker sa klupe u situaciji kada ganjamo rezultat i idemo all in, pa da ulazi ono kao ofanzivni vezni gdje ćemo preskakati svakako igru dugim loptama.
Ovako nikako nece imati prostora u našoj 442 formaciji sa dva krila i dva napadača jer će u vezi morati igrati Šunjić i još neko ko je malo povuceniji od Mahmica. Tako da će nam definitivno u budućnosti opet faliti tu neki kreativni veznjak.