Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

harishp
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la harishp » 21 sep 2010, 23:02

On je pusten na Miru sve do EP.
A i prije toga je bio non stop na Miri.
Problem je proseravati se po momcima koji su se odazvali odmah na samom pocetku kvalifikacija.
Dok se nekim moze progledati kroz prste.
On jeste najbolje sto imamo,mozda iz tog razloga i zaebaje kada hoce i koga hoce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 sep 2010, 23:41

harishp je napisao/la:On je pusten na Miru sve do EP.
A i prije toga je bio non stop na Miri.
Problem je proseravati se po momcima koji su se odazvali odmah na samom pocetku kvalifikacija.
Dok se nekim moze progledati kroz prste.
On jeste najbolje sto imamo,mozda iz tog razloga i zaebaje kada hoce i koga hoce.
dajte ba ljudi prestanite više sa tom pričom :x pa možda baš zbog toga što jeste najbolji se pojavljuju takve sumnje da je neki Šumo Šumadinac odustao zbog povrede ne bi niko ništa dovodio u pitanje čim je Mirza odma' priče namjerno izostaje. On da ne želi igrati za BiH on ne bi igrao pa makar i na Eurobasketu ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 sep 2010, 00:32

dema je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
mdss je napisao/la:ljudi morate svatiti da je mirza nas najbolji igrac i igra za jedan od najbolji klubova u evropi ovo sve sto pisete o patriotizmu itd su tolike gluposti da mi je muka citati sve te stvari al ja bih volio vidjeti vas koji pljujete po mirzi da napravite nesto u zivotu kao mirza lako je biti patriota ispred kompjutera i pljuvati po svako igracu i da sad mirza kaze da vise nece igrati za repku ja mu ne bih zamjerio jer je to njegova odluka ma koliko nama to bilo tesko on je jedan od najbolji igraca u evropi a vi pisete gluposti po forumu
Mislim da ga niko ovdje ne pljuje zato sto on nije zasluzio da igra u Caji ili slicno....

To sto ti pises sto mi ne napravimo nesto u zivotu, ja sam davno to pisao, tako da je ta prica apsolvirana..Niko ti nece priznati realnost, i naravno da bi svi voljeli da budemo na njegovom mjestu....Mozda ne svi, ali eto jedno 90 posto....

Ali isto tako mi nemamo nista od te igre za druge klubove, isto kao sto nemamo nista od toga dok neki nas fudbaler zabija u svom klubu a za repku ne odigra nista..Ovo ti samo navodim primjer...
Imamo neno i to puno sutra kad tvoje dijete dode u neki klub a tamo je ostavio trag npr Mirza Delibasic ili Mirza Taletovic ili bilo ko pa preporuci tog klinca pa jos on rekne da je iz BIH a oni kazu da imali smo mi igrace iz BIH oni su dobri pouzdani ,dobre radne etike ti ljudi otvaraju vrata buducim generacijama.To su radili u fudbalu Susic i Vaha u Francuskoj ,Delibasic u Spanioji ,Hasan u Bundes ligi,Bolic u Spaniji itd.Imamo jako puno vjeruj mi.Znas ti bolje nego mi ko je nas problem to nije Mirza to su debili iz svih fotelja ove nase lijepe BIH.Oni nam tjeraju djecu odavde oni zele da su djeca debili ,narkomani ,neobrazovani da mogu lakse upravljat s njima.E toj djeci treba bit uzor Mirza i kad pogresi a ne Ali gasi i takvi koji citav zivot grijese ali su uzori toj omladini.
U vrhunskom sportu nema toga...Kakve ima fajde Ante Tomic kad je dosao u Real, a Drazen harao u Visto Alegreu...

Svaki se igrac pojedinacno dokazuje, nema tu nikakvih bivsih zasluga.....
Koga imas od nasih u Francuskoj osim Emira i Miralema, u Spaniji u ACB ligu prolaze samo dobri igraci....
Sve je uredu, ja se slazem, ali je nikada nisam napadao Mirzu zato sto ne voli BiH...
Ali takodjer on itekako mora da bude svjestan da je njemu repka puno vise dala nego sto je on njoj...
Ja makar znam dok je igrao u Ostendeu...

Bez obzira sto je on imao talenat, ali je bilo boljih od njega pa nisu uspjevali..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 sep 2010, 10:49

Dobro znas da kad imas mladog igraca da bi on uspio treba ga malo pogurat,koliko talenata ja znam koji su propali samo zato sto nisu dobili sansu e sad da ih je neko negdje preporucio omogucio probu drukcije bi bilo ,ovo sam u pravu i ti znas to.Drugo dovedi sad 2 igraca podjednaka u ACB ligu jedan iz Kazahstana drugi iz BIH sta mislis kojeg ce uzet ,uzet ce onog koji je pouzdaniji tj za onog cije su zemljake vec mogli vidjet na djelu.To se svugdje gleda .Evo ti Ukic taj NBA lige nebi vidio da nije Hrvat jer znas kako u NBA gledaju kazes Hrvat on kaze ok Kukoc,Drazen,Radja itd ne kaze srebro na olimpijadi jer oni to ni ne prate toliko ali ovi su ostavili trag i to se gleda.Divac, Sabonis,Drazen ,Parker,Dirk i ostali otvaraju vrata svojim nacijama i ti imas itekako koristi kad bosanac osvoji titulu bilo gdje na svijetu jer ti podize rating zemlje iz koje dolazis.Uostalom ovi ljudi jedini to rade dok oni koji bi to trebali srozavaju ugled nas bilo gdje.Uostalom i da nemam nikakvu korist drago mi kad neko uspije iz ove zemlje.Volio bi ja da Emir igra za nas ali strucnjaci u Celiku ne vidjese da imaju igracinu vec s velikim netrenerom nastavise po Srbiji iz druge srbske lige dovodit velike 35 g igracine.
Svaki se pojedinacno dokazuje ali nece svi isto tako dobit tu sansu jer da dodes do nje treba neko da ima nekakvo misljenje o tebo jos kad znaas koliko u svijetu vladaju predrasude o bilo cemu.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 sep 2010, 20:16

dema je napisao/la:Dobro znas da kad imas mladog igraca da bi on uspio treba ga malo pogurat,koliko talenata ja znam koji su propali samo zato sto nisu dobili sansu e sad da ih je neko negdje preporucio omogucio probu drukcije bi bilo ,ovo sam u pravu i ti znas to.Drugo dovedi sad 2 igraca podjednaka u ACB ligu jedan iz Kazahstana drugi iz BIH sta mislis kojeg ce uzet ,uzet ce onog koji je pouzdaniji tj za onog cije su zemljake vec mogli vidjet na djelu.To se svugdje gleda .Evo ti Ukic taj NBA lige nebi vidio da nije Hrvat jer znas kako u NBA gledaju kazes Hrvat on kaze ok Kukoc,Drazen,Radja itd ne kaze srebro na olimpijadi jer oni to ni ne prate toliko ali ovi su ostavili trag i to se gleda.Divac, Sabonis,Drazen ,Parker,Dirk i ostali otvaraju vrata svojim nacijama i ti imas itekako koristi kad bosanac osvoji titulu bilo gdje na svijetu jer ti podize rating zemlje iz koje dolazis.Uostalom ovi ljudi jedini to rade dok oni koji bi to trebali srozavaju ugled nas bilo gdje.Uostalom i da nemam nikakvu korist drago mi kad neko uspije iz ove zemlje.Volio bi ja da Emir igra za nas ali strucnjaci u Celiku ne vidjese da imaju igracinu vec s velikim netrenerom nastavise po Srbiji iz druge srbske lige dovodit velike 35 g igracine.
Svaki se pojedinacno dokazuje ali nece svi isto tako dobit tu sansu jer da dodes do nje treba neko da ima nekakvo misljenje o tebo jos kad znaas koliko u svijetu vladaju predrasude o bilo cemu.
OK, mi imamo ovdje potpuno suprotna misljenja i o ovoj temi nema vise fajde raspravljati...

Po toj tvojoj logici, znaci neko je prije Mirze bio u Baskoniji i igrao...Navedi mi ime tog igraca...
Sto se tice Preldzica, ili poznatijeg kao Rile, menadzer ih je odveo gore i tu je kraj bio...Uslov da igra za Slovan je bio da igra za repku Slovensku...

Ja samo ti citavo vrijeme tvrdim da u ovom vrhunskom sportu nema toga da ako je tvoj neko zaduzio klub da ces ti da igras....Ima mesetarenja sto se tice menadzera to da, ali u velikim klubovima u koje spada svakako i Caja Laboral, to ne pije vode...

Ako je tako zasto onda jedan Australijanac David Andersen je igrao za Barsu, zasto Boniface N' Dong iz "kosarkaske nacije" Senagala igra za istu...Zasto jedan Gabonac Stephone Lasme odigra u Makabiju, itd...Milion je primjera
Ili zasto je jedan Carl English, bivsi igrac Zadra igrao za Caju...

Menadzer igraju itekakakvu ulogu, ali pretezno po nekim prosjecnim ekipama, gdje uspiju da uvaljaju par "divljackih" igraca...

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 sep 2010, 21:04

neno#4 je napisao/la:
dema je napisao/la:Dobro znas da kad imas mladog igraca da bi on uspio treba ga malo pogurat,koliko talenata ja znam koji su propali samo zato sto nisu dobili sansu e sad da ih je neko negdje preporucio omogucio probu drukcije bi bilo ,ovo sam u pravu i ti znas to.Drugo dovedi sad 2 igraca podjednaka u ACB ligu jedan iz Kazahstana drugi iz BIH sta mislis kojeg ce uzet ,uzet ce onog koji je pouzdaniji tj za onog cije su zemljake vec mogli vidjet na djelu.To se svugdje gleda .Evo ti Ukic taj NBA lige nebi vidio da nije Hrvat jer znas kako u NBA gledaju kazes Hrvat on kaze ok Kukoc,Drazen,Radja itd ne kaze srebro na olimpijadi jer oni to ni ne prate toliko ali ovi su ostavili trag i to se gleda.Divac, Sabonis,Drazen ,Parker,Dirk i ostali otvaraju vrata svojim nacijama i ti imas itekako koristi kad bosanac osvoji titulu bilo gdje na svijetu jer ti podize rating zemlje iz koje dolazis.Uostalom ovi ljudi jedini to rade dok oni koji bi to trebali srozavaju ugled nas bilo gdje.Uostalom i da nemam nikakvu korist drago mi kad neko uspije iz ove zemlje.Volio bi ja da Emir igra za nas ali strucnjaci u Celiku ne vidjese da imaju igracinu vec s velikim netrenerom nastavise po Srbiji iz druge srbske lige dovodit velike 35 g igracine.
OK, mi imamo ovdje potpuno suprotna misljenja i o ovoj temi nema vise fajde raspravljati...

Po toj tvojoj logici, znaci neko je prije Mirze bio u Baskoniji i igrao...Navedi mi ime tog igraca...
Sto se tice Preldzica, ili poznatijeg kao Rile, menadzer ih je odveo gore i tu je kraj bio...Uslov da igra za Slovan je bio da igra za repku Slovensku...

Ja samo ti citavo vrijeme tvrdim da u ovom vrhunskom sportu nema toga da ako je tvoj neko zaduzio klub da ces ti da igras....Ima mesetarenja sto se tice menadzera to da, ali u velikim klubovima u koje spada svakako i Caja Laboral, to ne pije vode...

Ako je tako zasto onda jedan Australijanac David Andersen je igrao za Barsu, zasto Boniface N' Dong iz "kosarkaske nacije" Senagala igra za istu...Zasto jedan Gabonac Stephone Lasme odigra u Makabiju, itd...Milion je primjera
Ili zasto je jedan Carl English, bivsi igrac Zadra igrao za Caju...

Menadzer igraju itekakakvu ulogu, ali pretezno po nekim prosjecnim ekipama, gdje uspiju da uvaljaju par "divljackih" igraca...
Volio bi da ovo mozes shvatit i pobijas sam sebe kazes necu se raspravljat pa onda opet to radis.Pola ekipe te Caje je iz bivse Juge i sad trenutno.Ja sam rekao u Spaniji ne klubu.Ne razumijes osnovnu stvar da bi negdje dosao neko te mora dovest ,preporucit ili bilo sta.Za Preldica je istina da nikad nije igrao u Celiku ili dobio priliku.Nabrajas Andersena i ostale pa to ti i jest dokaz igrao po jedan iz svake zemlje a iz nekih njih po 10 i vise u istoriji jednog kluba ne jer su svi dobri jer su imali kad ga menaderi dovedu i sloze pricu evo novi Divac ili novi Kukoc e sad oce li to opravdat to je drugo ali da ce dobit lakse sansu to je istina.U kosarci Ameri,Srbi ili veci dio bivse Juge ce uvijek dobit lakse sansu od recimo tih tvojih nabrojanih.U fudbalu mozes bilo kakvog Brazilca prodat lakse vec neki talenat iz npr Indije.To ti je tako oce li taj talenat nesto pokazat to je nebitno jer je menader vec zaradio pare.Mladi igraci se kupuju na rizik ,niko ne moze garantovat da ce neko uspjet.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 sep 2010, 20:38

Sta sad covjek uvali bananu mirzi,hahahahha. Sramota Bgm
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 03 okt 2010, 13:58

teletovic odlican danas u pobjedi caja laboral 15 poena mislim da je imao 5/6 za 2 poena gledao sam ga danas i jako puno je napredovao u lednoj tehnici koja mu nije bila jaca strana tako da sad osim suta za 3 poena jako dobro igra i pod kosem :D :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 okt 2010, 10:22

Mirza dao 24 poena u utakmici protiv Memphis Grizzliesa i imao 9 skokova.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 15 okt 2010, 13:32

jest, al je suto 21 put za ta 24 poena

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 15 okt 2010, 13:36

Nema veze što je toliko lopti potršio, Mirza i jeste šuter u svojoj ekipi pa i mora potrošiti mnogo lopti.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 okt 2010, 15:46

Identitet je napisao/la:Nema veze što je toliko lopti potršio, Mirza i jeste šuter u svojoj ekipi pa i mora potrošiti mnogo lopti.
Molim :lol: :lol: :lol:

Cuj suter u svojoj ekipi....Ako je krilni centar suter, onda ja vise necu nijednu tekmu gledati u svom zivotu :D :D ...

Cinjenica je da Caja igra takvim sistemom gdje svi sutiraju...

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 okt 2010, 16:38

24 poena sut 38 posto i 9 skokova prvi strijelac i skakac u ekipi treba zasluzit da mozes toliko sutat ovo je dobro plus 3 asista i 1 blokada

Lishche
Kontakt:

Post Postao/la Lishche » 15 okt 2010, 16:46

dema je napisao/la:24 poena sut 38 posto i 9 skokova prvi strijelac i skakac u ekipi treba zasluzit da mozes toliko sutat ovo je dobro plus 3 asista i 1 blokada
Kakvo dobro.... :roll: Ovdje na forumu ima talenata koji 24 poena postižu sa potrošene 4 lopte...

Mirza sakrij se neznalico... :mrgreen:
http://www.powerplaymanager.com/r219458

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 15 okt 2010, 16:50

Lishche je napisao/la:
dema je napisao/la:24 poena sut 38 posto i 9 skokova prvi strijelac i skakac u ekipi treba zasluzit da mozes toliko sutat ovo je dobro plus 3 asista i 1 blokada
Kakvo dobro.... :roll: Ovdje na forumu ima talenata koji 24 poena postižu sa potrošene 4 lopte...

hehe ma ima nas raznih

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 okt 2010, 17:43

Lishche je napisao/la:

Da on Bogdo dodje i u repki tako igra....

Ali to je vec opet druga tema, zasto covjek da se maltretira, nije on Parker, Nowitzki, koji dodju i peglaju se sa "Indijancima"...

Ostalo je samo ime.....

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 17 okt 2010, 00:45

Ponovo dominantan danas 25 p,6 skokova,3 ass...
Svake godine jaci i bolji.....
Za novicine ljubimce 2 poena:=----

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 17 okt 2010, 01:32

doe78 je napisao/la:Ponovo dominantan danas 25 p,6 skokova,3 ass...
jarane da nisi sta pomijeso, utakmica tek treba da pocne za 2 sata (protiv san antonia) :mrgreen: , neznam o kojoj tekmi govoris :)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 17 okt 2010, 01:36

armin dju je napisao/la:
jarane da nisi sta pomijeso, utakmica tek treba da pocne za 2 sata (protiv san antonia) :mrgreen: , neznam o kojoj tekmi govoris :)

Vidovita Dzemila. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 17 okt 2010, 12:27

BIHfan je napisao/la:
armin dju je napisao/la:

Vidovita Dzemila. ;)
ZAdnje kolo acb lige...Protiv spursa 18 p...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.