A Mago im ko' iz topa odgovori,nebih rekao .Imati fiat pa poslije toga VW je vise nego napredak.
Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
A Mago im ko' iz topa odgovori,nebih rekao .Imati fiat pa poslije toga VW je vise nego napredak.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 jul 2011, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
harishp je napisao/la:![]()
![]()
Kaze Felixaga na opasku da je Braco spao sa konja na magarca.U vezi klubova juve vs vukovi.
A Mago in ko' iz topa,nebih rekao .Imati fiat pa poslije toga VW je vise nego napredak.![]()
„Von Fiat zu VW – das ist die Steigerung!"
Haha legendeGoalgetter je napisao/la:harishp je napisao/la:![]()
![]()
Kaze Felixaga na opasku da je Braco spao sa konja na magarca.U vezi klubova juve vs vukovi.
A Mago in ko' iz topa,nebih rekao .Imati fiat pa poslije toga VW je vise nego napredak.
„Von Fiat zu VW – das ist die Steigerung!"
![]()
![]()
![]()
- Principatus
- Kontakt:
Wow Magath je pratioce Bundeslige stvarno iznenadio ovim potezom. Dobrodosao nazad Braco. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
opet cemo aktivno pratiti bundesligu.... naravno i sevillu i lazio.... od 6 augusta pred telke
samo okreći antenku 
4-IN-A-ROW
- Goalgetter
- Kontakt:
I to jos broj 11 dobio 
joooooj kako mi je drago zbog Hasana. A ponovo se javlja nostalgija za njegovim nastupima. žao mi je ljudi što ovaj čovjek nije u reprezentaciji u pm, i to pravo žao. od njegovog dolaska u bayern sam navijač tog kluba, kako sam samo uživao u njegovim igrama po desnoj strani u duelima kada je R.Carlosa u vakat vozao gore dolje. Ajde Pape molim te pokušaj
4-IN-A-ROW
nije li se hasan odrekao bh drzavljanstva kako bi dobio njemacko??? nema on pravo nastupa za bih dok ne dobije nase drzavljanstvo... ukoliko ga naravno i moze ponovo dobit'... a njemacka ne trpi dvojno... tako da je u mrka kapa, sto se hase i repke tice...emir_ je napisao/la:joooooj kako mi je drago zbog Hasana. A ponovo se javlja nostalgija za njegovim nastupima. žao mi je ljudi što ovaj čovjek nije u reprezentaciji u pm, i to pravo žao. od njegovog dolaska u bayern sam navijač tog kluba, kako sam samo uživao u njegovim igrama po desnoj strani u duelima kada je R.Carlosa u vakat vozao gore dolje. Ajde Pape molim te pokušaj
Čime su ovi naši igrači začarali Magatha... joj da je skont'o Škoru prije 15 godina 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja nisam zbog Brace poceo navijat za BM nego onako jednostavno ali on je tu ljubav pojacao sigurno ako tako mogu reci . A i to sto kazes R.Carlos je bio najrbzi igrac , najbrzi bek a Hasan ga u rukav strpa u duelu .emir_ je napisao/la:joooooj kako mi je drago zbog Hasana. A ponovo se javlja nostalgija za njegovim nastupima. žao mi je ljudi što ovaj čovjek nije u reprezentaciji u pm, i to pravo žao. od njegovog dolaska u bayern sam navijač tog kluba, kako sam samo uživao u njegovim igrama po desnoj strani u duelima kada je R.Carlosa u vakat vozao gore dolje. Ajde Pape molim te pokušaj
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- JuveSissoko
- Kontakt:
jos samo da je vozio Ferraria ili Alfa Romeo onda bi znao, potez karijere, nosio vodu sad ce da igra u "velikom" klubuharishp je napisao/la:![]()
![]()
A Mago im ko' iz topa odgovori,nebih rekao .Imati fiat pa poslije toga VW je vise nego napredak.![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ili pak Alena Mešanovića...Virtu4l je napisao/la:Čime su ovi naši igrači začarali Magatha... joj da je skont'o Škoru prije 15 godina
Nosio vodu u klubu kojem je propao . Juve mi je bio drag i nepravedno je izabcen jer su i ostali trebali biti al hajd nebitno ali sam ti mora odgovoriti .Bolje i u Wolfsburgu jer Bundesliga stalno napreduje i ove sezone se pravo pojacao i BL je sad kvalitetnija od Talijanske za 2 klase u svemu .JuveSissoko je napisao/la:jos samo da je vozio Ferraria ili Alfa Romeo onda bi znao, potez karijere, nosio vodu sad ce da igra u "velikom" klubuharishp je napisao/la:![]()
![]()
A Mago im ko' iz topa odgovori,nebih rekao .Imati fiat pa poslije toga VW je vise nego napredak.![]()
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Ti izgleda zaboravio da je u Italiju dosao iz BMWJuveSissoko je napisao/la:jos samo da je vozio Ferraria ili Alfa Romeo onda bi znao, potez karijere, nosio vodu sad ce da igra u "velikom" klubuharishp je napisao/la:![]()
![]()
Nosio je vodu,jer ste imali kloceve od trenera.Uostalom vidi se iz prilozenog.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 jul 2011, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JuveSissoko
- Kontakt:
jest, na zalasku karijere, i sta dobro od njega?? nek ide gdje hoce, samo mi smeta poredjenje Wolfsburga i Juventusa, to je malo smijesno a prelazi i u podjebavanjeharishp je napisao/la:Ti izgleda zaboravio da je u Italiju dosao iz BMWJuveSissoko je napisao/la:jos samo da je vozio Ferraria ili Alfa Romeo onda bi znao, potez karijere, nosio vodu sad ce da igra u "velikom" klubuharishp je napisao/la:![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Iskreno juve mi jedan od rijetko dragih zabara.Ali su sami krivi sto su pali qurcu za usi.
Vukovima je to doslo iz guzice u glavu.Dok juve opet po starom.Treneri talasika,pojacanja tanka itd.
Vukovima je to doslo iz guzice u glavu.Dok juve opet po starom.Treneri talasika,pojacanja tanka itd.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 jul 2011, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JuveSissoko
- Kontakt:
pa da je bio dobar ostao bi u Bayernu, dosao dao dva tri gola, veoma dobra, i odsjedio na klupi, sve to stoji, rekoh ne interesuje me gdje ce sta ce, al reci da je bolje u Wolfsburgu igrat nego u Juventusu, e pa naravno da cu se javit, jer su to nebuloze, a nisu nako djaba upucene, dosta ih se procita na ovom forumu kad je Italija u pitanju, mnogima i brojevi na dresovima smetaju u Italiji, samo da mi je znati odakle toliko animoziteta Bosanaca wanna be Njemaca prema Italiji , to istrazujem ovih mjeseci na forumu, cak i studiju iz psihologije bi mogao napisatCoDe je napisao/la:Nosio vodu u klubu kojem je propao . Juve mi je bio drag i nepravedno je izabcen jer su i ostali trebali biti al hajd nebitno ali sam ti mora odgovoriti .Bolje i u Wolfsburgu jer Bundesliga stalno napreduje i ove sezone se pravo pojacao i BL je sad kvalitetnija od Talijanske za 2 klase u svemu .JuveSissoko je napisao/la:jos samo da je vozio Ferraria ili Alfa Romeo onda bi znao, potez karijere, nosio vodu sad ce da igra u "velikom" klubuharishp je napisao/la:![]()
![]()
ili je to ipak bio audi??harishp je napisao/la:Ti izgleda zaboravio da je u Italiju dosao iz BMWJuveSissoko je napisao/la:jos samo da je vozio Ferraria ili Alfa Romeo onda bi znao, potez karijere, nosio vodu sad ce da igra u "velikom" klubuharishp je napisao/la:![]()
![]()
Nosio je vodu,jer ste imali kloceve od trenera.Uostalom vidi se iz prilozenog.
- JuveSissoko
- Kontakt:
Vukovima nije nista doslo, nego doslo njihovim vlasnicima da pokusaju parirat Cityu i slicnima sa parama jer ih imaju za bacanja, dakle nista novo u svijetu fudbala, a Juve bas i ne ide po starom, zapravo ide na nesto novo, vlastiti stadion, vlastiti prihodi, priprema za finansijski fair play, dosta bolji igraci i armija navijaca iza njih kao potvrda da nece nikad propast, kad nam Seria B nije nista mogla nece vala ni 7-mo mjesto, a poredit Wolfsburg, klub koji je "od juce" sa Juventusom, stvarno prelazi granice dobrog ukusaharishp je napisao/la:Iskreno juve mi jedan od rijetko dragih zabara.Ali su sami krivi sto su pali qurcu za usi.
Vukovima je to doslo iz guzice u glavu.Dok juve opet po starom.
Vukovi pare prave.svabe nedaju i ne bacaju uzalud pare kao neki.Ne mjesaj pojmove.Dzeko kupljen za 4 miliona prodan za 31.Zestoko se zayebali.
Gotovo je sigurno da ce Vukovi bolje kotirati ovih sezona na tabeli od juveta.
Rukovodstvo Juvea ocigledno ne moze da shvati da se od stare slave ne zivi,isto tako da prazna ne puca.
I jos uz to od jednog kloca trenera uzmu jos goreg.Na dobro nece niti moze izaci.
Usporedba je bila u vezi Brace i to je sala Magatha.Jer svako svog konja hvali kao i ti Juve.

I jos nesto Magath ce maksimalno iskorititi Bracu u klubu,dok to u Juveu nisu znali.Nego Mele-Bele i duge budalase gurali.
Gotovo je sigurno da ce Vukovi bolje kotirati ovih sezona na tabeli od juveta.
Rukovodstvo Juvea ocigledno ne moze da shvati da se od stare slave ne zivi,isto tako da prazna ne puca.
I jos uz to od jednog kloca trenera uzmu jos goreg.Na dobro nece niti moze izaci.
Usporedba je bila u vezi Brace i to je sala Magatha.Jer svako svog konja hvali kao i ti Juve.
I jos nesto Magath ce maksimalno iskorititi Bracu u klubu,dok to u Juveu nisu znali.Nego Mele-Bele i duge budalase gurali.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 jul 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.