Virtu4l je napisao/la:
Velik igrač jeste bio, jasno kao dan, ali eto, učit će trenerski zanat na nacionalnoj selekciji. Ovdje sve stare zasluge prestaju da važe. Ako bude imao rezultate, masa će ga voljeti, ako ne bude, razapet će ga.
A_d_0 je napisao/la:ja ne pricam za Francusku vec za GANU! ima da igramo sa 2 spica pa makar nazor. ko picke se branimo u prijateljskoj na svom terenu. djes to vidio?
To ćeš gledati tokom čitavog kvalifikacionog ciklusa.
A kad su nam dolazili selektori ili mogli doci koji uopste nisu ni imali trenerski zanat svi su sutjeli.
Da si ti i ziv i zdrav trinaest godina vodjenja ekipa a nikad u drugoj ligi nije bio kao neki koji se i dan danas predstavljaju kao idoli i ko biva trenerske velicine.... nigdje veze.
Covijek sam rekao da ce mjenjati formaciju zavisno od forme i igraca na okupu.Tako i da to na kraju opet nigdje veze.
Hebiga neko je ''navikao na pobijede''...........protiv Turske,Spanije.Portugala..........

Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 03 mar 2010, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu