Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

neno#4
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la neno#4 » 03 mar 2010, 15:22

Virtu4l je napisao/la:
titinho je napisao/la:Bojim se za Safeta ako veceras izgubimo !!! Ja mislim da ga ne treba napadati ako veceras izgubimo jer tako samo sebi skacemo u stomak !!!
Ja ću ga prvi napasti. Navikli smo da pobjeđujemo, neka tako i ostane.
nase je samo da navijamo, a ne da sudimo o jednoj takoj velicini.....ko smo mi da kazemo nesto za papeta, mada kada izgubimo bit ce pametnjakovica, a pape je prosao u zivotu sto niko od nas nece ni dozivjeti trecinu od toga ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 mar 2010, 15:23

[youtube][/youtube]

Svi Na Kosevo

Vidimo se na Istoku :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 mar 2010, 15:24

titinho je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Strucnjak je na klupi BIH reprezentacije ovi su ovdje priuceni. ;)
Ako kontas da ces sa Misimovicem,Pjanicem,Ibricicem i Dzekom pa cak i mozda isturenijeg Salihovica da se branis onda slabo kontas.
Sve su to igraci koji isto tako znaju umeljati gol itekako,cak su neki i efikasniji u repci od nekih tamo spiceva.
Dze je ba zapelo.
al je formacija 4-5-1 to je defanzivno a onda 3 napadaca sjede na klupi od ta 3 jedan svjetske klase. ne vidim logiku sto je strucnjak zvao 4 napadaca a jedan ce igrat.

A sta ako stavimo 3 u napad , sta cemo onda sa odbranom i sredinom ???
Da igramo 4-3-3 ili 3-4-3 ili mozda 5-2-3 !??? Ako znamo da Misimovic nije trkac a nije nesto veci ni Pjanic iako jest veci !
Da bi se odbranio trebas imati bar 4 igraca u odbrani (a nasa odbrana nije odbrana Chelsea) tako da joj treba i vezni red pomoci , igraci kao Rahimic i Muratovic !!!

Ni Brazil danas ne igra sa 3 spica , vec 4-5-1 formaciju , koju igra i Barcelona a koja se transformise u 4-3-3 (kod Barce je vise "transformisana" jer se sve ekipe protiv njih brane !!!
bar sa 2 spica jer je grehota da ibisevic sjedi na klupi.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 03 mar 2010, 15:24

hz stup je napisao/la:evo kako ja vidim ovde nema posteni ljudi .....HOCE LI BHT PRENOSITI ILI NE ????
normalno da ce prenosit vec je na tv naljavljeno a kolko para karta za utakmicu znali ko
svoj ti pos'o !

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 15:28

U svakoj drugoj drzavi takva fudbalska velicina kao SAFET SUSIC PAPE imala bi bar povjerenje i postovanje navijaca , samo kod nas mozemo nesto prigovoriti Papetu , da nije bio ovdje u ratu , da nije nekome pomogao a zasto se ne zapitate da li su ti igraci bili ovdje ??? Smijesno je pricati o fudbalerima gdje ko bio i sta je radio , njihova obaveza nije da nekome pomazu vec da igraju fudbal a uz to i ako nekome pomognu onda su ljudske velicine !!!

Pape je u Sarajevu bio a nadam se da je i dan danas obozavan !!!

Ipak je to najbolji BH fudbaler ikada !!!
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 03 mar 2010, 15:31

Navijam za BiH ali imam osjecaj da ce Gana pobijediti :D
A C A B !

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 03 mar 2010, 15:34

titinho je napisao/la:U svakoj drugoj drzavi takva fudbalska velicina kao SAFET SUSIC PAPE imala bi bar povjerenje i postovanje navijaca , samo kod nas mozemo nesto prigovoriti Papetu , da nije bio ovdje u ratu , da nije nekome pomogao a zasto se ne zapitate da li su ti igraci bili ovdje ??? Smijesno je pricati o fudbalerima gdje ko bio i sta je radio , njihova obaveza nije da nekome pomazu vec da igraju fudbal a uz to i ako nekome pomognu onda su ljudske velicine !!!

Pape je u Sarajevu bio a nadam se da je i dan danas obozavan !!!

Ipak je to najbolji BH fudbaler ikada !!!
ma brate mi smo najpoganiji narod :( :( :(

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 mar 2010, 15:35

ja ne pricam za Francusku vec za GANU! ima da igramo sa 2 spica pa makar nazor. ko picke se branimo u prijateljskoj na svom terenu. djes to vidio?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2010, 15:36

neno#4 je napisao/la:nase je samo da navijamo, a ne da sudimo o jednoj takoj velicini.....ko smo mi da kazemo nesto za papeta, mada kada izgubimo bit ce pametnjakovica, a pape je prosao u zivotu sto niko od nas nece ni dozivjeti trecinu od toga ;) ;) ;)
Velik igrač jeste bio, jasno kao dan, ali eto, učit će trenerski zanat na nacionalnoj selekciji. Ovdje sve stare zasluge prestaju da važe. Ako bude imao rezultate, masa će ga voljeti, ako ne bude, razapet će ga.
A_d_0 je napisao/la:ja ne pricam za Francusku vec za GANU! ima da igramo sa 2 spica pa makar nazor. ko picke se branimo u prijateljskoj na svom terenu. djes to vidio?
To ćeš gledati tokom čitavog kvalifikacionog ciklusa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 03 mar 2010, 15:36

Safete majstore horde su uz tebe.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 03 mar 2010, 15:38

Hajmo Bosno...hajmo Hercegovino...volio bih da pobjedimo, ali po meni nerijeseno...vidjecemo ;)
mB!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 03 mar 2010, 15:45

Imali neko link, nisam u mogucnosti gledati tkmu preko tv-a ???
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 03 mar 2010, 15:46

titinho je napisao/la:
harishp je napisao/la:
titinho je napisao/la:Ako gledamo realno onda treba reci i da je zapadna tribina Koseva veca od cijelog stadiona Bilino Polje !
Zapad Koseva ima 18.000 stolica sto je vise nego cetri tribine Bilinog Polja !

Nemam nista protiv Zenice ali Bilino Polje je smijesan stadion , pogotovo kada gledamo Eurosport pregled utakmica pa onaj helikopterski snimak , na kojem ne mozes razlikovati sta je stadion a sta park !!!

+ Da bi se doslo do stadiona treba vam sat i po vremena od prvog aerodroma , grad je najpoznati po Zeljezari Zenica (i Bilinopoljskoj abjuraciji Kulina Bana ali ko od stranaca ista zna o tome) !!!
Super nakon par puta polupraznog Koseva Marinko ce opet nazad na ''smjesno BP''
Ebiga igraci vise vole smijesno nego zalosno. ;) 8-)
P.S i Kosevo je vise poznato po Urgentnom centru pa se ljudi ''ne hvale'' :mrgreen:

Ne nego je Kosevo (naselje) poznato po KLINICKOM centru a ne urgentnom :D ;
I nisam govorio o naselju Kosevo vec o gradovima Sarajevu i Zenici (iako se i to naselje Kosevo moze natjecati sa Zenicom po broju stanovnika) !!! :D

Ajde ne njajke majke ti i ti i tvoje Kosevo. STa se moze natjecati po broju stanovnika sa Zenicom jedno Kosevo? Sto ti je krivo sto Zenica po infrastrukturi za sve sportove ima 100 puta bolje uslove od Sarajeva? Jedina prednost Koseva je kapacitet, ali to je ATLETSKI (olimpijski) stadion a ne FUDBALSKI iliti NOGOMETNI kako vec hoces. Ako se vec tekma igra u Sarajevu, trebala se igrati na Grbavici koja bi 100% bila dupke puna.
Ovako, ako bude 10.000 ljudi danas na Kosevu, ja cu sebi muda svoja pojesti.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 15:46

Virtu4l je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:nase je samo da navijamo, a ne da sudimo o jednoj takoj velicini.....ko smo mi da kazemo nesto za papeta, mada kada izgubimo bit ce pametnjakovica, a pape je prosao u zivotu sto niko od nas nece ni dozivjeti trecinu od toga ;) ;) ;)
Velik igrač jeste bio, jasno kao dan, ali eto, učit će trenerski zanat na nacionalnoj selekciji. Ovdje sve stare zasluge prestaju da važe. Ako bude imao rezultate, masa će ga voljeti, ako ne bude, razapet će ga.
A_d_0 je napisao/la:ja ne pricam za Francusku vec za GANU! ima da igramo sa 2 spica pa makar nazor. ko picke se branimo u prijateljskoj na svom terenu. djes to vidio?
To ćeš gledati tokom čitavog kvalifikacionog ciklusa.
A kad su nam dolazili selektori ili mogli doci koji uopste nisu ni imali trenerski zanat svi su sutjeli.
Da si ti i ziv i zdrav trinaest godina vodjenja ekipa a nikad u drugoj ligi nije bio kao neki koji se i dan danas predstavljaju kao idoli i ko biva trenerske velicine.... nigdje veze.
Covijek sam rekao da ce mjenjati formaciju zavisno od forme i igraca na okupu.Tako i da to na kraju opet nigdje veze.
Hebiga neko je ''navikao na pobijede''...........protiv Turske,Spanije.Portugala.......... :roll: :shock:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 mar 2010, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 mar 2010, 15:48

@Virtu4l, on je zasluzio da mu se pruzi ova sansa da vodi ovu najperspekivniju generaciju.....da li ce da bude uspjesan selektor to cemo jos da vidimo...to ne znamo ni ti ni ja, vec samo dragi Allah....sta ce da bud i kako.....ipak je meni puno puno draze vidjeti jednog papeta na klupi nego lihvara ciru, pa makar i zadnji bili..i draze mi je vidjeti mir oko repke.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 15:49

Gistro_Bancho je napisao/la:
titinho je napisao/la:

Ne nego je Kosevo (naselje) poznato po KLINICKOM centru a ne urgentnom :D ;
I nisam govorio o naselju Kosevo vec o gradovima Sarajevu i Zenici (iako se i to naselje Kosevo moze natjecati sa Zenicom po broju stanovnika) !!! :D

Ajde ne njajke majke ti i ti i tvoje Kosevo. STa se moze natjecati po broju stanovnika sa Zenicom jedno Kosevo? Sto ti je krivo sto Zenica po infrastrukturi za sve sportove ima 100 puta bolje uslove od Sarajeva? Jedina prednost Koseva je kapacitet, ali to je ATLETSKI (olimpijski) stadion a ne FUDBALSKI iliti NOGOMETNI kako vec hoces. Ako se vec tekma igra u Sarajevu, trebala se igrati na Grbavici koja bi 100% bila dupke puna.
Ovako, ako bude 10.000 ljudi danas na Kosevu, ja cu sebi muda svoja pojesti.

Oko 16 i 45 sati pocni ih servirati !!! I polako jedi do kraja tekme :)
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 mar 2010, 15:50

hz stup je napisao/la:evo kako ja vidim ovde nema posteni ljudi .....HOCE LI BHT PRENOSITI ILI NE ????

ma bice brate na bhtu---pa normalno da ce bit

puno sece momcima i da pobjedimo jednu jaku reprezentaciju gane..u svakom slucaju ocekujem dobru igru i zalaganje a rezultat manje vise ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 mar 2010, 15:51

Lako je Grbavicu napuniti kad je ''malehna'' :mrgreen: hajd' Kosevo majcin sine :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2010, 15:52

To je moje mišljenje Hare, ne moraš ga uzimati zdravo za gotovo i ne možeš ga promijeniti. Igrali su i prethodni selektori sa Modavijama, Maltama, Litvanijama, Farskim Ostrvima, Estonijama, pa su terene napuštali pognute glave.

@ neno#4

Naravno, dobio je šansu, volio bih isto kao i on da je iskoristi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 15:54

Kosevo je atletski stadion ???? hahahhahah

Kosevo je vjerovatnije olimpijski stadion a ne atletski !!! Atletski stadion je npr. Atinski Stadion a ne Kosevo , Kosevo je olimpijski stadion koji je uz to i fudbalski i atletski a ne samo atletski !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.