HVALA VAM AMERIKANCI

Moderator/ica: admin
Odlican duel. Mada, ako budu igrali i sa Srbijom, bit ce super utakmica, a ako nastave ovako mogli bi se i kuci vratiti prije nego su mislili.Neutral je napisao/la:Hahah, Engleska ide najvjerovatnije na Njemačku . Bolje i da nisu prošli
Samljet ce ih EngleziNeutral je napisao/la:Hahah, Engleska ide najvjerovatnije na Njemačku . Bolje i da nisu prošli
[youtube][/youtube]Bečki Kongres je napisao/la:Da, moglo bi se desiti kao onda u Berlinu. Ako se ne varam bilo je 5-0 ili 5-1 za Engleze.Neutral je napisao/la:Hahah, Engleska ide najvjerovatnije na Njemačku . Bolje i da nisu prošli
Bečki Kongres je napisao/la:Da, moglo bi se desiti kao onda u Berlinu. Ako se ne varam bilo je 5-0 ili 5-1 za Engleze.Neutral je napisao/la:Hahah, Engleska ide najvjerovatnije na Njemačku . Bolje i da nisu prošli
[youtube][/youtube]roy_makaay je napisao/la:[youtube][/youtube]Bečki Kongres je napisao/la:Da, moglo bi se desiti kao onda u Berlinu. Ako se ne varam bilo je 5-0 ili 5-1 za Engleze.Neutral je napisao/la:Hahah, Engleska ide najvjerovatnije na Njemačku . Bolje i da nisu prošli![]()
Večeras u 20:30? Pa ne igraju Španci i Brazilci.Neutral je napisao/la:
Otvaranje Wembleya, Pander iz svlačionice "jakom" Engleskom golmanu![]()
Sa ovakvom igrom Englezi da pruđu Nijemce hahahahahhahahahah. Joj, jedva čekam, gledajte noćas ako Bog da u 20:30 kako se igra fudbal.
Jonson je blokirao Dedicu, a James vec lego u suprotnu stranu. Da nebi Jonsonove nogesteve-o je napisao/la:nema mi mrzeg igraca od terrya, al' kapa do poda za ona dva blokiranja kad su slovenci imali dva zicera zaredom u sesnaestercu engleza!
Sabura i kod tebe nedostaje, ti vec "izracunao" parove a ima jos 90 minuta da se igraNeutral je napisao/la:Joj Gengisa, napalio se ko neka djevica pred prvu bračnu noć![]()
![]()
![]()
Sabura čovjeće, vidjeti ćemo ako Bog da kako će se završiti ta utakmica, Bože zdravlja.
dobro trebao sam napisati jasnije, mislim pokusaj terrya da blokira(pogotovo drugi udarac kad se bacio glavom gdje neki i kopackom nebi)Bilal je napisao/la:Jonson je blokirao Dedicu, a James vec lego u suprotnu stranu. Da nebi Jonsonove nogesteve-o je napisao/la:nema mi mrzeg igraca od terrya, al' kapa do poda za ona dva blokiranja kad su slovenci imali dva zicera zaredom u sesnaestercu engleza!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.